Milyen gépházat vegyek?

Szerző: philips20, 2009. November 22., téma
Fórum » Asztali PC
kiváncsivagyok mit ajánlotok :d
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RIbeni avatar
A háztól függ az, hogy elől van-e USB 3.0. Az alaplaptól pedig, hogy hátul van-e. De az az alaplap hátul tudja az USB 3.0-at az nem azt jelenti, hogy elől is tudja, mert a lapon kell USB 3.0 19 tűs csati...
0
0
0
0
xChuchx avatar
Sziasztok!
Tudnátok írni felső tápos házakat olyan 10-15e körül?

Még szeretném ha lenne USB3 csatlakozója, (ez egyáltalán a háztól függ? 😀 )
ha szükséges meg lehet emelni kicsit a keretet.
0
0
0
0
HUNSoldier86 avatar
Coolermaster haf 912 plus. igaz ez 23 de én is most vettem ilyet minden megvan benn amit keresel és bőség van helyből is. 😀

bocs itt 24 http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3635 de télleg patent ház jo szerelni is szelőzése iszonyat jo és jo massziv 😀
0
0
0
0
no avatar
Dani46 írta:
tudtok mondtani olyan házat max 20 ezer ig ami alsó tápos és legyen benn kábel menedzsment és persze jól nézzen ki!

Corsair Carbide 200R
NZXT Tempest 210
NZXT Tempest 410
Zalman Z12
Zalman Z11
Zalman Z9
BitFenix Shinobi Core Midi-Tower usb3
0
0
0
0
Dani46 avatar
tudtok mondtani olyan házat max 20 ezer ig ami alsó tápos és legyen benn kábel menedzsment és persze jól nézzen ki!
0
0
0
0
no avatar
Devis írta:
orodreath írta:
https://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2009/03/thermaltake_level_10_1-396x480.jpg

jó ronda 😂

Végre valamiben egyetértünk. 😆
0
0
0
0
Devis avatar
orodreath írta:
https://cdn.slashgear.com/wp-content/uploads/2009/03/thermaltake_level_10_1-396x480.jpg

jó ronda 😂
0
0
0
0
krakateu10 avatar
orodreath írta:
krakateu10 írta:
Szerintetek jól néz ki ez a ház?

M-Tech VS04A-BK

sztem jah nagyon jól. 😃

Kösz! 😉 akk gyüjtök rá! 😃
0
0
0
0
krakateu10 avatar
Szerintetek jól néz ki ez a ház?

M-Tech VS04A-BK
0
0
0
0
DCMAN avatar
szerintem nemrossz....én elfogadnám csak rögtön vennék festéket és színre fújnám a belsejét😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Ahogy döntesz,ha neked tetszik...mondjuk nekem csak az nem tetszik,h nem fekete a belseje,de attol énis megvenném.V a ttV3,V4,coolermaster házak is jók,és szépek,ami neked tetszik,és belefér a keretedbe,azt veszed.
0
0
0
0
cseszka avatar
Táppal v táp nélkül van,és ha van vele,mien tipus,kivülröl elég jó,belseje nemannyira tetszetös,de azt ugyse nagyon látod.
Ez uj,nincs tápja,de jó ház ennyi pénzért.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5745
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv. Mi a véleményetek erről a házról MGE XG VIPER. Szerintetek mennyit érhet kb amugy 10k kérnek érte jó ez ház v nem? Megér ennyit? A válaszokat előre is k9szönöm.
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Synda Rebirth írta:
Joker020 írta:
Corsair Carbide 300R vagy egy Thermaltake Commander MS-I érné meg jobban??

Corsair...TT nem jó, hangos gyári hűtők, "papír" lemezek, egyszóval nem ajánlom, pedig volt pár TT házam, és egy Corsair.😆

😃 köszi
közben utánanéztem, Corsair nagyobb, néhol 1 centivel is, így a 300R lesz 😀
0
0
0
0
no avatar
Joker020 írta:

Corsair...TT nem jó, hangos gyári hűtők, "papír" lemezek, egyszóval nem ajánlom, pedig volt pár TT házam, és egy Corsair.😆
0
0
0
0
AlwinHD avatar
orodreath írta:
Joker020 írta:

A Corsair sz.tem de én am. is azt kedvelem 😀

Én is Corsair "mániás" vagyok. RAM is az, táp az lesz, meg egy vízhűtést is szeretnék tőlük 😃 Amúgy ha jól nézem akkor a 300R nagyobb is mint a TT nem?
0
0
0
0
AlwinHD avatar
0
0
0
0
no avatar
Feki1991 írta:
CM HAF 922 (átlászó oldallappal 110Eur-ért) vagy CM Storm Enfrorcer (95 Eur-ért)? szerintetek? nem tudok dönteni... 😕

Hát dizájn a lelke mindennek😃 mindkettő szép darab ha én választanék haf 922 lenne de ez szubjektív, nem szak vélemény csak nekem jobban bejön😀
0
0
0
0
Feki1991 avatar
CM HAF 922 (átlászó oldallappal 110Eur-ért) vagy CM Storm Enfrorcer (95 Eur-ért)? szerintetek? nem tudok dönteni... 😕
0
0
0
0
no avatar
f150raptor írta:
belefér egy Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II házba egy arctic freezer a30 proci hűtő ????? az alaplap Gigabyte 970A-UD3 skt940 és a ramok Corsair Vengeance 8GB 1866MHz DDR3 Kit( 2 x 4Gb ) memória 9-9-9-24 időzítés
elfér e ezek melett ??? most egy arctic freezer 64 pro van rajta és a ram miatt nem fér el !!

Valószínű, keskeny az a hűtő, Vengeance mellé ritka jó hűtőt találni, nagyon magasak a bordái...flexezd le a felét, akkor bári jó.😆
0
0
0
0
f150raptor avatar
belefér egy Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II házba egy arctic freezer a30 proci hűtő ????? az alaplap Gigabyte 970A-UD3 skt940 és a ramok Corsair Vengeance 8GB 1866MHz DDR3 Kit( 2 x 4Gb ) memória 9-9-9-24 időzítés
elfér e ezek melett ??? most egy arctic freezer 64 pro van rajta és a ram miatt nem fér el !!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Wolpheus írta:
Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II megéri a 11.000 ft-ot?
Nem.
0
0
0
0
no avatar
Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II megéri a 11.000 ft-ot?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Rulegends18 írta:
todom hogy nem 1 kategória de ez a kettő közül valameiket akarom de ha a coolert veszem akkor maradna pénzem egy a70 procihűtőre is ha a corsairt veszem akkor viszont nem
Akkor legyen Xigmatek Asgard Pro.
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
todom hogy nem 1 kategória de ez a kettő közül valameiket akarom de ha a coolert veszem akkor maradna pénzem egy a70 procihűtőre is ha a corsairt veszem akkor viszont nem
0
0
0
0
no avatar
Rulegends18 írta:
Srácok lenne egy kérdésem nem tudok dönteni mit vegyek vagy egy cooler master elite knight 350 vagy pedig egy Corsair 300r-t ez a két ház között vacilálok és nem tudok dönteni aki tud az kérem segítsen előre is köszönöm

Nem egy kategória, utóbbit.😀
0
0
0
0
Rulegends18 avatar
Srácok lenne egy kérdésem nem tudok dönteni mit vegyek vagy egy cooler master elite knight 350 vagy pedig egy Corsair 300r-t ez a két ház között vacilálok és nem tudok dönteni aki tud az kérem segítsen előre is köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Jano911 írta:
Üdv!A jelenlegi házam cseréje előtt állok és a Thermaltake V3 black edition házat néztem ki magamnak szerintetek is jó választás lenne?köszönöm.😀

Ha tetszik vedd meg.
Hozzáfűzném TT b@zi voltam, amíg az előző nem hullott szét, és nem vettem mást...😆
0
0
0
0
Jano911 avatar
Üdv!A jelenlegi házam cseréje előtt állok és a Thermaltake V3 black edition házat néztem ki magamnak szerintetek is jó választás lenne?köszönöm.😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Azért a valóságban nem egy arany élet,tapasztalat,pláne ugy hogy még a nyelvet se ismered annyira.Én magyar vagyok,magyarul beszélek,irok...még a suliba is anno,volt külön szerb ora,de mit lehet ott megtanulni.?😆De mikor lekerültem Pirotba,tölem kb 500Km,igen csak törték a magyart.😆Én meg szerbet.Ment a test beszéd.Vissza emlékezni nem rosz,bár hálisten több a szép emlék,jól kijöttem mindenkivel (2 kivétel)de azt a többiek is utálták,legalább volt kit gyurni.Ök a légiora készültek.😆
0
0
0
0
no avatar
Tengerészgyalogos még lehetek, vagy valami ! 😆
Máshogy nem is, virtuálisan.😂
0
0
0
0
cseszka avatar
Pedig szerintem a srácok befogadtak volna.😆
0
0
0
0
no avatar
Keksz03 írta:
humerot írta:
nem tudok dönteni e két ház között szerintetek melyik lenne a jobb Corsair carbide 500r vagy Corsair Vengeance c 70

Sokkal szebb és stílusosabb az 500R. Szerintem a C70 kifejezetten ronda, olyan mint valami régi orosz katonai láda...

Van aki a militáris cuccokra gerjed, én is, nem lehettem katona.😢 😂
0
0
0
0
Lizard avatar
humerot írta:
corsair carbide 500r ehhez hasonló házakat illetve árában hasonlókat amik jók is tudnátok ajánlani

A CM 690 II Advanced házat is csak ajánlani tudom!
Nagy, könnyen szerelhető, anyagminőségre sem lehet panasz, porszűrők a helyén!
0
0
0
0
Keksz03 avatar
humerot írta:
nem tudok dönteni e két ház között szerintetek melyik lenne a jobb Corsair carbide 500r vagy Corsair Vengeance c 70

Sokkal szebb és stílusosabb az 500R. Szerintem a C70 kifejezetten ronda, olyan mint valami régi orosz katonai láda...
0
0
0
0
humerot avatar
0
0
0
0
Keksz03 avatar
nofx333 írta:
TX-3-am van szerintem az simán elfér 😃

Az valóban nem egy méretes jószág, Noctua és hasonló nagyobb hűtőkre gondoltam!
0
0
0
0
nofx333 avatar
TX-3-am van szerintem az simán elfér 😃
0
0
0
0
Keksz03 avatar
nofx333 írta:
sharkoon t28-ról mi a véleményetek ? [LINK]

Elég jónak tűnik, de vigyázz ha hatalmas CPU hűtőket akarsz beleszerelni mert azokkal lehet probléma mivel max 16cm magas fér bele! Egyébként elég jó kis ház ennyiért!
0
0
0
0
Keksz03 avatar
humerot írta:
corsair carbide 500r ehhez hasonló házakat illetve árában hasonlókat amik jók is tudnátok ajánlani

Például a Fractal Arc Midi illetve ha nem szükséges ATX méret hanem mATX is elég akkor a kicsivel kisebb Arc Mini házat bátran merem ajánlani, kategóriájának egyik legjobb háza, van benne anyag rendesen, letisztult, porszűrőkkel felszerelt nem túl drága házikó!

Corsair 500R kapcsán több helyen is olvastam h volt egy széria ami billegett, miután megnézték meg volt csavarodva a ház, elképzelhető h pár szériára volt csak jellemző, egyébként szép ház én is szemeztem vele de nekem túl nagy volt! Fehérben viszont tényleg nagyon nyerő! 😀

Cooler Master Storm Scout II ház esetleg még? Vagy HAF 912 Plus?
0
0
0
0
nofx333 avatar
sharkoon t28-ról mi a véleményetek ? [LINK]
0
0
0
0
humerot avatar
0
0
0
0
rafferd avatar
Megaisten írta:
rafferd írta:
Én most ezzel szemezek:
Zalman MS800 Plus
https://nvworld.ru/files/news/zalman-unveil-ms800-ms800-plus/ms800plus_b_04.jpghttps://www.purepc.pl/files/Image/news/2012/12/obudowa-zalman-ms800_3.JPG
Mi a véleményetek róla? 😀
Elég jól nézki,látom alsó tápos,és jó tágas.Hát igen 30e Ft feletti.😃

Hát igen, elég drága :S
0
0
0
0
humerot avatar
csak a szívemet fájdítom ezekkel a drága házikókkal álá corsair carbide 500
0
0
0
0
Megaisten avatar
rafferd írta:
Én most ezzel szemezek:
Zalman MS800 Plus
https://nvworld.ru/files/news/zalman-unveil-ms800-ms800-plus/ms800plus_b_04.jpghttps://www.purepc.pl/files/Image/news/2012/12/obudowa-zalman-ms800_3.JPG
Elég jól nézki,látom alsó tápos,és jó tágas.Hát igen 30e Ft feletti.😃
0
0
0
0
rafferd avatar
Én most ezzel szemezek:
Zalman MS800 Plus
0
0
0
0
humerot avatar
én is azt meg a bitfenix et néztem de corsairban nincs annyi porszűrő illetve azt elfelejtettem írni hogy el kellene férjen a házban egy corsair h100 i mert a jövőben majd lehet veszek egyett vagy egy noctua nhd14 et
0
0
0
0
Cooley avatar
humerot írta:
néztem 3 gépházat melyiket ajánlanátok ???
BITFENIX Shinobi
CORSAIR Carbide Series 300R
ENERMAX ECA892BG-BL Fulmo

Én a Corsair-re szavazom.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció