A háztól függ az, hogy elől van-e USB 3.0. Az alaplaptól pedig, hogy hátul van-e. De az az alaplap hátul tudja az USB 3.0-at az nem azt jelenti, hogy elől is tudja, mert a lapon kell USB 3.0 19 tűs csati...
Ahogy döntesz,ha neked tetszik...mondjuk nekem csak az nem tetszik,h nem fekete a belseje,de attol énis megvenném.V a ttV3,V4,coolermaster házak is jók,és szépek,ami neked tetszik,és belefér a keretedbe,azt veszed.
Táppal v táp nélkül van,és ha van vele,mien tipus,kivülröl elég jó,belseje nemannyira tetszetös,de azt ugyse nagyon látod.
Ez uj,nincs tápja,de jó ház ennyi pénzért. https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5745
Üdv. Mi a véleményetek erről a házról MGE XG VIPER. Szerintetek mennyit érhet kb amugy 10k kérnek érte jó ez ház v nem? Megér ennyit? A válaszokat előre is k9szönöm.
Joker020 írta:
Corsair Carbide 300R vagy egy Thermaltake Commander MS-I érné meg jobban??
A Corsair sz.tem de én am. is azt kedvelem 😀
Én is Corsair "mániás" vagyok. RAM is az, táp az lesz, meg egy vízhűtést is szeretnék tőlük 😃 Amúgy ha jól nézem akkor a 300R nagyobb is mint a TT nem?
f150raptor írta:
belefér egy Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II házba egy arctic freezer a30 proci hűtő ????? az alaplap Gigabyte 970A-UD3 skt940 és a ramok Corsair Vengeance 8GB 1866MHz DDR3 Kit( 2 x 4Gb ) memória 9-9-9-24 időzítés
elfér e ezek melett ??? most egy arctic freezer 64 pro van rajta és a ram miatt nem fér el !!
Valószínű, keskeny az a hűtő, Vengeance mellé ritka jó hűtőt találni, nagyon magasak a bordái...flexezd le a felét, akkor bári jó.😆
belefér egy Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II házba egy arctic freezer a30 proci hűtő ????? az alaplap Gigabyte 970A-UD3 skt940 és a ramok Corsair Vengeance 8GB 1866MHz DDR3 Kit( 2 x 4Gb ) memória 9-9-9-24 időzítés
elfér e ezek melett ??? most egy arctic freezer 64 pro van rajta és a ram miatt nem fér el !!
Rulegends18 írta:
todom hogy nem 1 kategória de ez a kettő közül valameiket akarom de ha a coolert veszem akkor maradna pénzem egy a70 procihűtőre is ha a corsairt veszem akkor viszont nem
todom hogy nem 1 kategória de ez a kettő közül valameiket akarom de ha a coolert veszem akkor maradna pénzem egy a70 procihűtőre is ha a corsairt veszem akkor viszont nem
Rulegends18 írta:
Srácok lenne egy kérdésem nem tudok dönteni mit vegyek vagy egy cooler master elite knight 350 vagy pedig egy Corsair 300r-t ez a két ház között vacilálok és nem tudok dönteni aki tud az kérem segítsen előre is köszönöm
Srácok lenne egy kérdésem nem tudok dönteni mit vegyek vagy egy cooler master elite knight 350 vagy pedig egy Corsair 300r-t ez a két ház között vacilálok és nem tudok dönteni aki tud az kérem segítsen előre is köszönöm
Jano911 írta:
Üdv!A jelenlegi házam cseréje előtt állok és a Thermaltake V3 black edition házat néztem ki magamnak szerintetek is jó választás lenne?köszönöm.😀
Ha tetszik vedd meg.
Hozzáfűzném TT b@zi voltam, amíg az előző nem hullott szét, és nem vettem mást...😆
Azért a valóságban nem egy arany élet,tapasztalat,pláne ugy hogy még a nyelvet se ismered annyira.Én magyar vagyok,magyarul beszélek,irok...még a suliba is anno,volt külön szerb ora,de mit lehet ott megtanulni.?😆De mikor lekerültem Pirotba,tölem kb 500Km,igen csak törték a magyart.😆Én meg szerbet.Ment a test beszéd.Vissza emlékezni nem rosz,bár hálisten több a szép emlék,jól kijöttem mindenkivel (2 kivétel)de azt a többiek is utálták,legalább volt kit gyurni.Ök a légiora készültek.😆
nofx333 írta:
sharkoon t28-ról mi a véleményetek ? [LINK]
Elég jónak tűnik, de vigyázz ha hatalmas CPU hűtőket akarsz beleszerelni mert azokkal lehet probléma mivel max 16cm magas fér bele! Egyébként elég jó kis ház ennyiért!
humerot írta:
corsair carbide 500r ehhez hasonló házakat illetve árában hasonlókat amik jók is tudnátok ajánlani
Például a Fractal Arc Midi illetve ha nem szükséges ATX méret hanem mATX is elég akkor a kicsivel kisebb Arc Mini házat bátran merem ajánlani, kategóriájának egyik legjobb háza, van benne anyag rendesen, letisztult, porszűrőkkel felszerelt nem túl drága házikó!
Corsair 500R kapcsán több helyen is olvastam h volt egy széria ami billegett, miután megnézték meg volt csavarodva a ház, elképzelhető h pár szériára volt csak jellemző, egyébként szép ház én is szemeztem vele de nekem túl nagy volt! Fehérben viszont tényleg nagyon nyerő! 😀
Cooler Master Storm Scout II ház esetleg még? Vagy HAF 912 Plus?
én is azt meg a bitfenix et néztem de corsairban nincs annyi porszűrő illetve azt elfelejtettem írni hogy el kellene férjen a házban egy corsair h100 i mert a jövőben majd lehet veszek egyett vagy egy noctua nhd14 et
Tudnátok írni felső tápos házakat olyan 10-15e körül?
Még szeretném ha lenne USB3 csatlakozója, (ez egyáltalán a háztól függ? 😀 )
ha szükséges meg lehet emelni kicsit a keretet.
bocs itt 24 http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=3635 de télleg patent ház jo szerelni is szelőzése iszonyat jo és jo massziv 😀
tudtok mondtani olyan házat max 20 ezer ig ami alsó tápos és legyen benn kábel menedzsment és persze jól nézzen ki!
Corsair Carbide 200R
NZXT Tempest 210
NZXT Tempest 410
Zalman Z12
Zalman Z11
Zalman Z9
BitFenix Shinobi Core Midi-Tower usb3
jó ronda 😂
Végre valamiben egyetértünk. 😆
jó ronda 😂
Szerintetek jól néz ki ez a ház?
M-Tech VS04A-BK
sztem jah nagyon jól. 😃
Kösz! 😉 akk gyüjtök rá! 😃
M-Tech VS04A-BK
Ez uj,nincs tápja,de jó ház ennyi pénzért.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5745
Corsair...TT nem jó, hangos gyári hűtők, "papír" lemezek, egyszóval nem ajánlom, pedig volt pár TT házam, és egy Corsair.😆
😃 köszi
közben utánanéztem, Corsair nagyobb, néhol 1 centivel is, így a 300R lesz 😀
Corsair...TT nem jó, hangos gyári hűtők, "papír" lemezek, egyszóval nem ajánlom, pedig volt pár TT házam, és egy Corsair.😆
A Corsair sz.tem de én am. is azt kedvelem 😀
Én is Corsair "mániás" vagyok. RAM is az, táp az lesz, meg egy vízhűtést is szeretnék tőlük 😃 Amúgy ha jól nézem akkor a 300R nagyobb is mint a TT nem?
CM HAF 922 (átlászó oldallappal 110Eur-ért) vagy CM Storm Enfrorcer (95 Eur-ért)? szerintetek? nem tudok dönteni... 😕
Hát dizájn a lelke mindennek😃 mindkettő szép darab ha én választanék haf 922 lenne de ez szubjektív, nem szak vélemény csak nekem jobban bejön😀
Valószínű, keskeny az a hűtő, Vengeance mellé ritka jó hűtőt találni, nagyon magasak a bordái...flexezd le a felét, akkor bári jó.😆
Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II megéri a 11.000 ft-ot?
Nem egy kategória, utóbbit.😀
Üdv!A jelenlegi házam cseréje előtt állok és a Thermaltake V3 black edition házat néztem ki magamnak szerintetek is jó választás lenne?köszönöm.😀
Ha tetszik vedd meg.
Hozzáfűzném TT b@zi voltam, amíg az előző nem hullott szét, és nem vettem mást...😆
Máshogy nem is, virtuálisan.😂
nem tudok dönteni e két ház között szerintetek melyik lenne a jobb Corsair carbide 500r vagy Corsair Vengeance c 70
Sokkal szebb és stílusosabb az 500R. Szerintem a C70 kifejezetten ronda, olyan mint valami régi orosz katonai láda...
Van aki a militáris cuccokra gerjed, én is, nem lehettem katona.😢 😂
corsair carbide 500r ehhez hasonló házakat illetve árában hasonlókat amik jók is tudnátok ajánlani
A CM 690 II Advanced házat is csak ajánlani tudom!
Nagy, könnyen szerelhető, anyagminőségre sem lehet panasz, porszűrők a helyén!
nem tudok dönteni e két ház között szerintetek melyik lenne a jobb Corsair carbide 500r vagy Corsair Vengeance c 70
Sokkal szebb és stílusosabb az 500R. Szerintem a C70 kifejezetten ronda, olyan mint valami régi orosz katonai láda...
TX-3-am van szerintem az simán elfér 😃
Az valóban nem egy méretes jószág, Noctua és hasonló nagyobb hűtőkre gondoltam!
sharkoon t28-ról mi a véleményetek ? [LINK]
Elég jónak tűnik, de vigyázz ha hatalmas CPU hűtőket akarsz beleszerelni mert azokkal lehet probléma mivel max 16cm magas fér bele! Egyébként elég jó kis ház ennyiért!
Például a Fractal Arc Midi illetve ha nem szükséges ATX méret hanem mATX is elég akkor a kicsivel kisebb Arc Mini házat bátran merem ajánlani, kategóriájának egyik legjobb háza, van benne anyag rendesen, letisztult, porszűrőkkel felszerelt nem túl drága házikó!
Corsair 500R kapcsán több helyen is olvastam h volt egy széria ami billegett, miután megnézték meg volt csavarodva a ház, elképzelhető h pár szériára volt csak jellemző, egyébként szép ház én is szemeztem vele de nekem túl nagy volt! Fehérben viszont tényleg nagyon nyerő! 😀
Cooler Master Storm Scout II ház esetleg még? Vagy HAF 912 Plus?
Én most ezzel szemezek:
Zalman MS800 Plus
Mi a véleményetek róla? 😀
Hát igen, elég drága :S
Én most ezzel szemezek:
Zalman MS800 Plus
Zalman MS800 Plus
néztem 3 gépházat melyiket ajánlanátok ???
BITFENIX Shinobi
CORSAIR Carbide Series 300R
ENERMAX ECA892BG-BL Fulmo
Én a Corsair-re szavazom.