Kinek mi a kedvenc sorozatjátéka?
ezt azért nyitottam mert kiváncsi vagyok kinek mi a kedvenc játéksorozatja:D
nekem : Call of Duty sorozat (kivéve a 3-ast mert az nem jelent meg PC-re) , Medal of Honor sorozat , Blood Rayne , és Command & Conquer sorozat:D
ezekkel játszottam amik nagyon élvezetesek voltak számomra , a cod2-t még most is tolom multiban , nagyon jó játék , a 4-et kivittem 2x a tesóm gépén:D:D
nekem : Call of Duty sorozat (kivéve a 3-ast mert az nem jelent meg PC-re) , Medal of Honor sorozat , Blood Rayne , és Command & Conquer sorozat:D
ezekkel játszottam amik nagyon élvezetesek voltak számomra , a cod2-t még most is tolom multiban , nagyon jó játék , a 4-et kivittem 2x a tesóm gépén:D:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
de a cod is
Bár, ha sorozat lesz az Assassin's Creed-ből, akkor az könnyen lehet kedvenc.
Grand Theft Auto sorozat ebből legjobban: SanAndreas😃
De viszont a Half Life-ot ki nem állhatom egyik részét sem szeretem. 😶
ám játszottam valaki a Blood Rayne-el es a Blood Rayne 2-vel ?😃 aki nem , és szereti az úgynevezett kaszabolós játékokat , egy bomba vámpircsajszival akkor az probalja ki! 😀
Én játszottam a csajszi jó benne de a játéknem tetszik. 😀
Nekem a burnout, NFS(volt), Unreal Tournament, Rainbow Six, és ha far cry nevezhető sorozatnak akk az is. Meg még gondolom sok más ami nem jut az eszembe! 😃
Viszont a Half Life összes részét úúútálom. 😲
Egyszerűen nem bírok azzal játszani, nekem olyan unalmas hogy az nem igaz.
Utálod? Nem baj, senki sem lehet tökéletes!😆 Sok mindent el lehet mondani róla de azt, hogy unalmas semmiféleképpen. Az elején lehet, hogy nem sok minden történik, de ez rengeteg játékkal van így. De hát nem tetszhet mindenkinek. Én az Assassins Creed-el vagyok így. Mindenki meg van őrülve érte, én egyszerűen ki nem állhatom. Az aztán tényleg unalmas, órákat játszottam vele és szinte semmi sem történik benne. Végig dumálják az egészet.
Viszont a Half Life összes részét úúútálom. 😲
Egyszerűen nem bírok azzal játszani, nekem olyan unalmas hogy az nem igaz.
😃 😆 jah mégse játszok hl-ot 😆 counter strike hoz hasonlo :S fuj
Hát nem igazán mondanám rá, hogy hasonló. Esetleg abban, hogy FPS mind a kettő.