Game of Thrones játékot készít a Bethesda?

Szerző: xoki | 2017. August 28. | hír | 25 hozzászólás

Elképzelhető, hogy a terjedelmes és kiemelkedő RPG-k atyja, a Bethesda egy Game of Thrones játékon vagy egy hozzá kapcsolódó projekten dolgozik.
A Target weboldala felfedte, hogy min dolgozhatnak jelenleg a Bethesda Game Studiosnál. Az oldalt először a NeoGAF vette észre, amely még mindig elérhető.

Semmi különös nem található rajta, mivel egy befejezetlen oldalról van szó. A „Bethesda: Game of Thrones” szöveggel ellátott fejléc és a kategóriák alapján egy kiemelt termékről lehet szó, viszont fontos megjegyezni, hogy semmilyen jel nem utal arra, hogy játék vagy esetleg egy másik projekt készül a népszerű sorozat alapján.

Egyelőre a Bethesda nem nyilatkozott erről, ezért akár a hiba lehetősége is fennáll, de elég valószínűtlennek tűnik, hogy arról van szó.

Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
atemi105 avatar
Kamu a hír
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
hashimoto avatar
@atemi105: Nem is nagy baj 😃
0
0
0
0
NamelessOne avatar
De jó lenne egy Witcher szintű játékot lerakni... úristen... instant venném... még akkor is ha lenne vagy 20k... erre spórolgatnék. Csak legyen igaz és legyen nagyon jó 😃DD
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@NamelessOne: A Bethesda ma már csak arra képes hogy magát alúlmúlja, fényévekre lesz a Witcher szinttől.
0
0
0
0
szilver avatar
jó lenne,bár félek attól hogy csak egy élőszereplös kalandjáték lenne ami a regényt,illetve a sorozatot követi és ennyi.Remélem nem kötött lesz és saját magunk generált karakter lehet majd készíteni..stb. 😀
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
😃 ideje már egy normális játéknak 😃
0
0
0
0
💬 9
hashimoto avatar
@batmanvok0021: Így igaz, ezért jön nemsokára a Forza Motorsport 7. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
@hashimoto: Szerintem nem egy versenyzős játékra vágynak az emberek kedves bszilvagyi abból van elég évente egy Formula-1-s
minimum plusz még a sok középkategóriás a sötét lovag szerintem egy normális RPG-re akart kilyukadni mert amit mostanában művel a Bethesda az nevetséges de már mindegy hisz ez csak egy kamu hír volt.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Doge: Van egy puttony versenyzős játék, de JÓ versenyzős játék kevés.. Ezzel a drónok harcával meg televan a net,a csapból is ez folyik, erősen unalmas, divatszemét a talking deaddel együtt. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
@hashimoto: Azért kérlek ne vedd egy kalap alá a Walking Deaddet és a Trónok Harcát.Igen ez folyik a csapból is de egy ideig megint elzárják a csapot a 8 azaz a utolsó évadig, elhiszem neked hogy vannak jó versenyzős játékok de szerintem ,hogyha valaki adni egy esélyt egy jó Trónok Harca RPG-hez akkor azon vagy nagyot lehetne bukni vagy nagyot lehetne nyerni, szerintem egy olyasmi fejlesztő-készítő kellene mint a CD Projekt Red mert ők letettek egy olyan játék szériát amire 10 év múlva is emlékezni fognak(vagy 20 inkább) de szerencsére készül a Witcher sorozat is, hogy ne csak egy fantasy sorozat folyjon a csapból de az még a jövő zenéje.Zárásként hozzátennék annyit, hogy gondolom te soha nem néztél egy részt se a Trónok harcából vagy netán tán olvastál egy regényt is a Tűz és jég dalából és így könnyű bíráskodni egy olyan műalkotás felett ami a Gyűrűk Ura óta a legnagyobb Fantasy azt nem mondom rá, hogy jobb mert a Gyűrűk ura egy stílusalkotó mű volt de a Tűz és Jégdala olyan csavarokat tartalmaz amit egy kocsi sose fog.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Doge: Nem néztem, nem is fogom, ahogy a hulladék gyürük urát sem.. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
@hashimoto: Köszönöm a válaszod ezzel a hulladék szóval le is írtad magad ahogyan inzultálsz egy olyan dolgot amit nem láttál és nem is leszel olyan nagy ember akire majd száz év után emlékezni fognak mert nem fogsz lerakni semmit az asztalra mert ugyanolyan egy bunkó trágár magyar vagy mint a legtöbbjük (tisztelet a kivételnek)aki azt hiszi mindenhez ért de közben semmihez.
Acta est fabula.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Doge: Okés, esetleg van még valami? Kivergődted magad?

Esetleg, ha néha a drónok szarja helyett a Magyar helyesírási szótár pörögne, akkor értelmesebb mondatokat is össze tudnál fabrikálni.

Non scholae, sed vitae discimus.
0
0
0
0
Doge avatar
@hashimoto: Ha esetleg elmagyarázod hol hibáztam akkor befejezem másfelől nem érdekel a magyar nyelv de nyugodtan elmagyarázhatod kedves magyar nyelvtan tanár.
0
0
0
0
Xsite avatar
The Elder Thrones vagy Game of Scrolls lesz a cím? 😃
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@Xsite: Vagy inkább:
The Elder Thrones of Game and Scrolls😂
0
0
0
0
Rockos avatar
@Warlordcommander: The Elder Scrolls: Westeros
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én örülnék neki. 😃
Spoiler!
Ha meg nem lesz, akkor értékeljük negatívan a TES-sorozat tagjait különböző platformokon - instant siker 😆
0
0
0
0
DREZYSTER avatar
Mikor?Mikor?MIkor?Tejóisten.
0
0
0
0
Kemy avatar
Hát, ha valaki képes egy jól összerakott és hangulatos GoT játékot kiadni, akkor az a Bethesda ! Hajrá , remélem így lesz 😀
0
0
0
0
susguy avatar
The Elder Game of Thrones Scrolls: A Song of Ice and Stealth Archer
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció