Megfizethető iPhone az igazán jó játékélményért

2023. July 06. | Szponzorált tartalom

Minden gamer tudja, hogy egy új telefon kiválasztásának fő szempontjai között szerepel, hogy milyen játékok tudnak a lehető legjobb minőségben futni az adott készüléken. Na persze ez azzal is jár, hogy az igazán menő gamer mobilok ára gyakran elég borsos. Van egy jó hírünk, a Rejoy.hu-nak hála neked sem kell lemondanod az igazi játékélményről!

Nem csalás, nem ámítás

Tech fanatikusként biztos te is óvatos vagy, amikor használt elektronikai eszközök vásárlásáról van szó. Jól is teszed, hiszen számtalan történet kering baráti körökben rejtett hibás készülékekről, átverésekről és élményekről, amikor a spórolás reménye a nap végén többe került, mint egy új eszköz.

A Rejoy.hu alapítóinak is ismerősek ezek a történetek és élmények, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy egy átlátható és megbízható rendszert építsenek ki a használt telefonok adásvételére.

Megfizethető luxus

Az iPhone 13 az Apple gyártó egyik legújabb szériás készüléke, amelyből több készülék is elérhető, de az igazán jó játékélményhez mi az iPhone 13 Pro Max készüléket ajánljuk. A készülék széltől szélig futó kijelzővel és hibátlan színekkel rendelkezik, ami elengedhetetlen az igazi játékhoz.

A Rejoy.hu oldalán kedvedre válogathatsz a csúcskategóriás készülékek közül, hiszen a legtöbb okostelefon akár 40% kedvezménnyel vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy egy használt iPhone 13 már akár 230 ezer forinttól elérhető a Rejoy.hu oldalán és akár 12 havi részletfizetésre is van lehetőség.

Garanciális használt telefonok

Biztos benned is felmerült már a használt telefonokkal kapcsolatban gyakran felmerülő ellenérv, ami nem más, mint a garancia elvesztése. A Rejoy.hu alapítói ezzel tisztában is vannak, éppen ezért minden, az oldalon vásárolt készülék mellé 12 hónap garancia is jár, amit megspékelnek egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciával is, arra az esetre, ha mégsem az lenne a dobozban, amire vágytál.

Képek forrása: canva.com



Elfelejtett jelszóRegisztráció