Júniusban újra visszatér a Summer Game Fest

Szerző: xoki | 2024. March 14. | hír | 0 hozzászólás

Az E3-at sajnos véglegesen eltörölték, így idén ismételten a Summer Game Fest lesz a nyár nagy gamer eseménye, ahol rengeteg új előzetest, illetve új játék bejelentéseket láthatunk majd.

A show házigazdája, Geoff Keighley jelentette be, hogy a 2024-es Summer Game Fest június 7-én, 22:00 órakor esedékes, melynek helyszíne a YouTube Theatre lesz Los Angelesben. A streamet a Twitchen és a YouTube-on is közvetíteni fogják, miközben jegyek is kaphatók lesznek azok számára, akik személyesen szeretnének részt venni a bemutatón.

Keighley iparági befolyásának köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy több különböző meglepetéssel is készülnek a szervezők. A nagyobb kiadók általában a saját eseményeik keretein belül szokták bejelenteni játékaikat, de szerencsére a Summer Game Fest is egyre több neves fejlesztőcsapatot vonz be, tehát többen is itt szokták megvillantani az új játékukat, vagy egyszerűen csak egy részletesebb betekintést adnak a már ismert játékukba, játékmenet vagy új előzetes formájában.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció