Júliusra újabb játékbemutatóval készül a Microsoft

Szerző: xoki | 2023. June 22. | hír | 0 hozzászólás

A Microsoft valamennyivel több mint egy héttel ezelőtt sort kerített a nagy nyári bemutatójára, de hamarosan újabb bejelentésekkel jelentkeznek majd. A cég júliusra betáblázta az ID@Xbox showcase-t, amely új indie játékokra fókuszál majd.

Ahogy tavaly, a Microsoft idén is megtartja az ID@Xbox showcase eseményt, amely több különböző platformon: az IGN közösségi médián és streaming csatornákon (Roku, Pluto TV, Apple TV és Plex Live TV) lesz élőben követhető július 11-én.

Az ID@Xbox Summer Game Fest demó esemény július 11-17. között szintén visszatér majd. Ez idő alatt a játékosok lehetőséget kapnak Xbox Series X/S és Xbox One konzolokra érkező címek demóinak letöltésére és kipróbálására. Sajnos úgy tűnik, a PC-sek nem fognak hozzáférést kapni ezekhez a demókhoz, de a jelenleg még tartó Steam Next Fest mindenképpen jobb alternatíva lehet számukra.

Összehasonlításképpen a tavalyi ID@Xbox nyári rendezvényen több mint 30 demó volt jelen, köztük olyan címekkel, mint a Metal: Hellsinger, a Shadowrun Returns, a Despot's Game és a Lost Ruins.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció