Jelentős szivárgás fedte fel az Epic Store-ba érkező, még bejelentetlen játékokat

Szerző: xoki | 2024. June 14. | hír | 0 hozzászólás

Emlékeztek még az Nvidia GeForce Now kiszivárgott játéklistájára, amely felfedte számos neves kiadó PC-re érkező címeit? Úgy tűnik, most három évvel később is hasonló eset tanúi lehetünk, viszont ezúttal az Epic Games Store adatbázisában fellelhető, még be nem jelentett játékokról hullott le a lepel.

A hatalmas szivárgás az EpicDB-n, vagyis az Epic Games Store adatbázis-projektjén keresztül történt. Érdekes módon az oldal teljesen leállt már, de több felhasználó is megosztotta tapasztalatait a felfedezéséről. Az adatbázis a jelek szerint rengeteg részletet tartalmazott még meg nem jelent játékokról, köztük olyan nagy kiadók projektjeiről is, mint a Bethesda, a Sega, a Square Enix, a Rockstar, illetve még a PlayStation és a Microsoft is.

Az NVIDIA GeForce Now-szivárgás tényleges címeket tartalmazott, de jelen esetben többnyire a készülő játékok kódnevei voltak láthatók. A Reddit felhasználói azonnal kutatásba kezdtek, hogy a lehető legtöbbet beazonosítsák. A listán olyan neves címek szerepelnek, mint a The Last of Us Part II, a Bioshock 4, Uncharted, Red Dead Redemption, Rise of the Ronin (vagy Ghost of Tsushima), Turok és még sok más. Fontos, hogy a listában törölt játékok is láthatók, de ettől függetlenül is érdekes lelet.

Miután a média felkapta a hírt, az Epic Games kiadott egy közleményt, mely szerint:

Ma este kiadtunk egy frissítést, amely megakadályozza, hogy harmadik féltől származó eszközök új, még meg nem jelent termékcímeket jelenítsenek meg az Epic Games Store katalógusából.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció