Ekkor mutatkoznak be a következő generációs Ryzen processzorok

Szerző: xoki | 2022. August 21. | hír | 0 hozzászólás

Most már hivatalos: az AMD e hónap végén fogja leleplezni a következő generációs Ryzen processzorokat a frissen bejelentett élő közvetítésük során. A Zen 4 architektúráról, illetve az AM5 platformról is részletesen mesélnek majd.

Az elmúlt hetek során több jel is arra utalt, hogy az AMD augusztus végére tervezi a bemutatóját, amelyet ezúttal hivatalosan is megerősítettek. A livestreamet a cég YouTube-csatornáján tudjátok majd élőben követni augusztus 30-án, magyar idő szerint 01:00 órától.

A „together we advance_PCs” című stream során természetesen jelen lesz az AMD CEO-ja, Dr. Lisa Su és CTO-ja, Mark Papermaster, de más magas beosztású személy jelenlétére is számíthatunk még. Ahogy korábban említettem, az eseményen a következő generációs processzorok alapjául szolgáló Zen 4 architektúra, és a DDR5 és PCIe 5 technológiák köré épülő AM5 platform lesz a fő téma.

A pletykák szerint a bejelentés után még körülbelül egy hónapot kell várnunk a termékekre, mivel állítólag szeptember 27-én válnak majd elérhetővé. Remélhetőleg a közelgő bemutatón arra is fény derül, hogy az első modellek mikor kerülnek majd a boltok polcaira.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció