A Valve lecserélte a Steam Deck SSD-jét

Szerző: xoki | 2022. July 03. | hír | 0 hozzászólás

A Valve komolyan ráfeküdt a Steam Deck gyártására, ugyanis a magas kereslet miatt az elkövetkező hetek során a szállítmányok megduplázását tervezik. Megtudtuk viszont, hogy az eszköz már átesett egy olyan változtatáson, amelyre mindenképpen érdemes felhívni a jövőbeli vásárlók figyelmét.

A 2022 májusa előtt leszállított 256 GB-os és 512 GB-os modellekbe PCIe 3.0 x4 SSD került, de a Hardware Luxx jelentése szerint ezt a tárhelyet PCIe 3.0 x2 SSD-re cserélték le. A változtatás miatt a Steam Deck hivatalos oldala is frissült, de a Valve egészen idáig érdekes módon nem adott ki semmilyen közleményt ezzel kapcsolatban.

Most, hogy többen is felfigyeltek a változtatásra, a PC Gamernek adott válaszában a Valve kifejtette, hogy adatátvitel esetében nagy ritkán minimális különbségre figyelhetünk fel a maximális olvasási és írási sebesség miatt, de az operációs rendszer teljesítményére, a betöltési sebességre, játékteljesítményre és a játékok reakció idejére ez a változtatás egyáltalán nem lesz hatással.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció