Videó-felvevő programokról minden!

Szerző: roberto888, 2009. March 06., téma
Fórum » Szoftver
Itt lehet feltenni kérdéseket, lehet véleményt kérni és miegymást videó-felvevő programokról!
Hozzászólások: 465
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Csak vágni lehet vele, illetve egyéb utómunkát elvégezni, de felvennni nemlehet vele!
Felvenni ezekkel lehet pl.:
- Mirilis Action!
- nVidia Shadow Play
- FRAPS (én nem szeretm)
0
0
0
0
no avatar
A sony vegas pro 13-mal lehet videót felvenni?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ajánlom mindenkinek az OBS studiot. Jó minőségben lehet felvenni vele, zéró fps droppal, és még streamelni is lehet fele (sőt akár streamelés közben felvenni, és úgysincs fps csökkenés)...
Ja és teljesen ingyenes.
0
0
0
0
Spetsnaz187 avatar
Win 10-be alapból van videó rögzitő app.És full minőségben rögzit.Nem gagyi.
0
0
0
0
Liptik avatar
AMD Gaming Evolved felvevő működik Win 10-nél, szerintem nem Win 10-es driever vagy leszedve, mert kéne működnie annak is.
0
0
0
0
Gugi John avatar
Shadowplay-t sikerült bárkinek Windows 10 alatt működésre bírnia? Csak mert én emiatt kellett, hogy visszatérjek 8.1-re... nem mintha annyira bánnám, még mindig jobb a 10-nél.
0
0
0
0
alexmcleod avatar
letöltöttem a 13-at de nem nagyon tudok eligazodni rajta esetleg magyarul nincs meg valamelyik változata?
0
0
0
0
Liptik avatar
Sony Vegas Pro 11/12/13 64 bit
0
0
0
0
alexmcleod avatar
szeretnék a facebookra feltölteni videót de egy normális videószerkesztő programot nem találtam.A másik hogy max 4 mb-ig lehet feltölteni a facre videót nem tud valaki valami jó kis videószerkesztő progit már ezzel vacakolok 3 napja köszönöm
0
0
0
0
KERKO avatar
Én Bandicammal videózok, szerintem ez a legjobb (legújabb verzió)
Egy 50perces videót MP4-be 720p-be megoldok kb 5Gb-ba. És fantasztikus képet ad, és ha ez még nem lenne elég akkor újra konvertálon és az 5gb máris csak 600mb, és semmi minőség romlás.
Egy ideig Actiont is hasznátam, az elején jó volt, de a képet állandóan 4:3-ba vette fel + az utóbbi időbe jelzi, hogy megy a videó de a valóságban már az 58. másodperc után megállt...
A fraps nem tartozik a kedvenceim közé, mivel hatalmas a fájl mérete, ez még nem is baj, mivel vannak programok amik csökkentik a méretét minőség romlás nélkül, de a gépemen nincsen fölösleges 1 terabájt hely, hogy tudja, hol tartani a nyers anyagot.
0
0
0
0
kaizinger avatar
A youtube átkonvertálja és jóval ront a minőségen !
Lehet emlékezni anno milyen szépek voltak rajta a Gopro felvételek és mikor megszaporodtak a videók egyre rondábbak lettek !
Más videó megosztón meg tökéletes tű éles képeket látsz!
0
0
0
0
winrar avatar
Amennyire összetömörít mindent, nem csodálom 😃
0
0
0
0
winrar avatar
4mb az kevés szerintem, próbáltam 20 megás netemmel a twitch stream-et és akadt kicsit (aztán könnyen lehet, hogy én állítottam be rosszul).
BukoTt: Az érdekes, nálam tökéletesen megy. Én úgy szoktam csinálni, hogy a Fraps mutatja az FPS számot jobb fölső sarokban, míg egyéb adatokat az MSI Afterburner a bal fölső sarokban és a Shadowplay ezeket mind fölveszi. Konvertálásra Format Factory-t szoktam használni, pl. a Fraps-el fölvett 16Gb-s videóból csinált 2Gb-sat minőségromlás nélkül.
A youtube-hoz viszont aki ért hozzá, segíthetne kicsit, hogy mit lehet csinálni az ellen, hogy ne rontsa le a minőséget. Mert próbáltam már in-game felbontásban fölvenni, a gépen gyönyörű éles, de föltöltve jóval rondább. Tudom, hogy 5:4-s monitor miatt átkonvertálja 16:9-be, de akkor is ronda lesz.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Dono: köszi, megnézem!
Nem értek hozzá, sosem akartam felvenni ezelőtt játékot, de most nagy vígan nekiálltam, és kicsit meglepett az eredmény 😀
0
0
0
0
Bioritmus avatar
elsősorban Hearthstone Twitch lenne ami alapból 60 FPS-el mozog a jelenlegi gépemen viszont a netem csak 4 megás :S az elég lenne? :/
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Ez főleg a netedtől függ. Ha egy játék normális grafikán elmegy a gépen normális FPS-el akkor Streamelés közben sem lesznek gondok.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Sziasztok.
Igaz hogy nem videó rögzítő program de nem találtam más témát ahol megkérdezhetném szóval ne haragudjatok hogy itt teszem fel a kérdést.
Számítógép vásárlás előtt állok (sajna nem túl sok pénzzel) és a kérdésem az lenne: Ahhoz hogy a Twitch-en tudjak közvetíteni minimum milyen gépre lenne szükségem?
0
0
0
0
no avatar
A Fraps tömörítetlenül vesz fel, ezért a nagy méret. Másik program pl.: Bandicam.
0
0
0
0
Nexuska avatar
Sziasztok!
Frapsot használok, de olyan oltári nagy videókat készít, hogy az 5 perces jelenetem 9GB lett. Ha felesbe állítom, ok hogy kisebbe vesz fel, de a minősége is szörnyű lesz(aránytalanul rossz a méretéhez mérten).
Esetleg más program, ami nem ilyen botrányos nagyságban dolgozik? :/ Ok, hogy átkonvertálom később, de egy hosszabb küldit felvenni nem vicces, elfogy a hely a gépemről... 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
winrar: most hogy írtad kipróbáltam, és nekem első alkalommal mikor bekapcsoltam, elkezdtek villogni a start menüben az ikonok. De amúgy tényleg jó.
0
0
0
0
winrar avatar
Akinek Nvidia kártyája van, annak nagyon ajánlom a Shadowplay-t. Nem eszik FPS-t, nem csinál túl nagy fájlt és tökéletes 😀
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, miért van ez, hogy ilyen a kép a sony vegasban? (más programban nem)
http://kepfeltoltes.hu/150624/703065003hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Liptik avatar
FX 4100-val is megy. Csak terheli igen, de 2 magos procik is viszik, sőt a régi gépem is.
0
0
0
0
Apeti1997 avatar
Sziasztok!

OBS menyire terheli le a processzort elég neki egy i5 4460 Live Stream-hez? Vagy jobb lenne egy FX 8320?
A válaszokat köszönöm.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Shadowplay szerintem elég jó. Persze ahhoz erős VGA kell. Az Avermedia C985 is jó.
0
0
0
0
no avatar
Az Action! is tud jól működni, az legjobb még mindig az ha kipróbálsz egy párat és aztán eldöntöd hogy melyik jön be neked a legjobban.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Bandicam szerintem eléggé gagyi, legalábbis ha játékból akarsz videót csinálni. MSI Afterburner viszont nálam bevált. Annyira nem is szívja le az FPS-t és a minősége is jó.
0
0
0
0
no avatar
Az Andráskamera (Bandicam, bocsi 😃😉 nekem jobban bevált, mint a Fraps.
0
0
0
0
feri917 avatar
Sony Vegas Pro, Adobe Premiere Pro
0
0
0
0
hyperst avatar
Arbaleset: O-cam, bandicam. Pl.. Csak tul nagy álományokat csinálnak (gb)
Tudtok ajánlani vlami jo tömöritöt ami a 10-en 20-on x-es videokbol, jo minöség mellett pár gb-os vidot készit..
0
0
0
0
Arbalest avatar
Valaki egy jó programot, amivel fel tudom venni a játékot amivel játszom?
(lehetőleg ne zabálja a gépet, és viszonylag ne csak 2-5 perceket vegyen fel)
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Mirillis Action-el kapcsolatban lenne egy kérdésem. Az a problémám, hogy ha rögzítek hangot is, akkor vesz egy alap zúgást. A hangot is veszi, de ez a zúgás az alapzaj, ha nincs semmi hang, akkor csak a zúgás hallatszódik. Egyébként nincs zúgás, csak ha visszanézem a videót amit felvettem.
Most raktam újra az oprendszert, azóta csinálja ezt. Előtte tökéletesen működött. Hangkártya drivert ugyanúgy telepítettem mint előtte volt. Mikrofont abszolút nem használok, nincs is bedugva, csak a hangot venném.
Kérlek segítsen valaki, ha van ötlete!

Előre is köszi
0
0
0
0
ShadowWarrior avatar
Nvidia Shadow Play-el csak mp4-be lehet felvenni? Nekem AVI kellene, vagy valami, amit támogat az adobe Premiere video szerkesztő. 4k videoról lenne szó

köszi
0
0
0
0
no avatar
gatya123: egy ötlet: Spoiler!
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.screencast&hl=hu[/url]
0
0
0
0
gatya123 avatar
milyen progival tudok gameplayt felvennei androidon?
0
0
0
0
cseszka avatar
Akkor amit lentebb irtam progit,oda beteszed a filmet,és átalakitod mp3-ba,vagy AAC-be.Utánna ha kitudod egyenliteni,akkor megcsinálod.Utánna csinálsz egy másikat is,ahol a filmet konvertálod pl mp4-be,majd kiveszed a pipát,h audio ne legyen,majd egy video szerkesztö progival összerakod a videot,meg a hangot,pl vegas-sal.Jobb 5letem nincs....
0
0
0
0
dave500 avatar
Ez is stimm, DE!
Hétvégén barátnőmnél leszek, és pendriveról fog menni a film!
Na ez a baj..!
0
0
0
0
cseszka avatar
Értem.Neked csak a szöveg kellene h hangosabb legyen,az effektek meg a többi hang nem.
Én integrált hangkártyát használok,nekem a driverében,ahol tudom állitani h stereo,5.1,7.1...,meg ahol van az EQ is,ott van egy olyan h Loudnes kiegyenlités.Azt ha kipipálom,akkor jó a hang,kiegyenliti a hangeröt a beszédeknél,és az effekteknél.Zenehalgatásnál kikapcsolom.
https://www.kephost.com/images/2015/02/13/Nevtelen1540b.png
0
0
0
0
dave500 avatar
cseszka:
Tudom tudom, én is így csináltam, de ezzel az a baj, hogy az effekt-szinkron között kb 40 db-es hangerőkülönbség van.. szóval ha egy Hifin vagy házimozin nézi az ember, besz*rik olyan hangos az effekt, amikor a beszéd halk.. én az audio részét ki tudnám egyenlíteni, de valahogy ki kellene nyernem a filmfájból, majd azt vissza is tenni!
0
0
0
0
cseszka avatar
Xilsoft video converter ultimate,ez van meg nekem.Ezzel szoktam videot konvertálni.Bebirod állitani mien fájltipusba konvertáljon,pl mp4,avi,wmv.....felbontást mekkora legyen,bitsürüséget....esetedben ajánlott ugyanazokat használni ami van.Pl ha a video 640X480 felbontásu és a bitsürüség 2000bit,akkor állitsd erre.Audio részlegen meg van a volume,ott alap érték a 100%,de feltudod tenni 200% ig.Ha ez se lenne elég,a lenkonvertált videot,emit kaptál,megnyitod benne,és mégegyszer lefuttatod,itt már a felerösitett hangot tudod megint erösiteni.Ha kell sorozat számot tudok küldeni privátban.
0
0
0
0
dave500 avatar
Nem, mert a Sinisterről van szó, és sehol sem találok értelmeset.. sőt tovább megyek magyar szinkronosat sem találok már!
0
0
0
0
Bronson avatar
hát szerintem egyszerűbb lenne újra leszedni, nem? 😊
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy film, amin a szinkron el van k*rva, és nagyon halk. Milyen programmal tudnám a filmből kimenteni a hangot, majd a módosítottat visszarakni?
Előre is köszi!
0
0
0
0
toxicity avatar
Helló, az a kérdésem, hogy Mirillis Action-nél ha be van kapcsolva a mikrofon, akkor valami ficv fájltípusra hívatkozva hibát dob fel a VLC. Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm!!!
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy amikor a Miriliss Action-nal akarnám felvenni a cs 1.6-ot , akkor else indul a felvétel. Megnyomnám játék közben az f9-et és semmi... Hogyha vki tudna erre megoldást, akkor nagyon megköszönném neki. 😀
0
0
0
0
brummycss avatar
Srácok! 😀 Van valami olyasmi "játék" felvevő,ami nem zabálja agyon a gépet? Szóval nem szaggatnak be a játékok? 😀 Köszi előre is! 😀 Légyszíves írjátok a profilomra,mert ezeket nem nagyon veszem észre! Köszönöm!
0
0
0
0
pixel69 avatar
Debut Video Capture Software
(remélem jól írtam le (: ) Nekem ez tökéletesen működik. Több féle formátumban is vesz és állítható a felvenni kívánt felület. Full HD-s videót is csinál.
Ezt is azzal vettem fel ->
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció