Xbox One

2012. August 06., téma
Fórum » Konzol
Az új Xbox One-ról minden.
Hozzászólások: 277
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabee97 avatar
Az Xbox One által nyújtott lehetőségek közül az egyik legjobban felkapott az volt, hogy ment közben felvehetjük és az utókor számára megörökíthetjük legjobb pillanatainkat játék közben, és a felvételeket megoszthatjuk barátainkkal Xbox Live-on. Tegnap már írtunk róla, hogy ez a DVR funkció, és a OneGuide, amely megmutatja, melyek az épp trendi tv-műsorok csak az Xbox Live Gold előfizetők számára lesznek igénybe vehetőek. Azóta kiderült, hogy nem ez lesz az egyetlen szolgáltatás, amiért fizetnünk kell majd.

A hivatalos weboldal felsorolja azokat a funkciókat, melyeket csak a Gold tagok használhatnak, ezek a következők:

- Multiplayer
- Prémium szórakoztató alkalmazások
- Internet Explorer a tv-képernyőn
- Exkluzív vételek és különleges ajánlatok
- NFL
- OneGuide
- DVR
- Skype
- SmartMatch

A fentiek szerint még a böngésző és a Skype használatához sem lesz elég megvenni a konzolt és internet előfizetéssel rendelkezni, ami finoman szólva is igen érdekes döntés a Microsoft részéről.

Többen kérdezték a Sony Worldwide főnöke, Shuhei Yoshidát azzal kapcsolatban, hogy a játékok rögzítéséért és streameléséért fizetni kell-e PS4-en. Yoshida megnyugtatott mindenkit, hogy nem, ezek a funkciók PS Plus előfizetés nélkül is működni fognak.

Nem tudjuk, hogy a Microsoft ezzel kapcsolatban is meggondolja-e majd magát, de nem csodálkoznánk, ha így lenne, az Xbox One bejelentése óta már szinte mindenben hátraarcot csináltak. Dicséretes dolog, hogy odafigyelnek az ügyfelek igényeire, de nem ártana, ha ezt még a döntéshozatal előtt tennék, akkor talán nem lengené körül őket az a nyugtalanító gyanú, hogy nem tudják, mit csinálnak.
0
0
0
0
BalthazarFPS avatar
Sziasztok
előre is bocsi tudom rossz helyre írom. Olyan embert keresnék aki tudna segíteni abban, hogy pontosan hogy kell kiégetni Xbox360 játékokat lt 2.0-s fleshelt gépre. Gondolok itt pl: Far Cry 3, Fifa13 ... és minden más új játékra ... mert olvastam már olyant, hogy kell a gépet is valamiféle programmal frissíteni meg hasonló dolgok ... de ahány fórum annyi változat. Ha akárki ilyen lenne dobjon lécci egy pm-et
0
0
0
0
susguy avatar
nankacu:
Láttam a két terméket, alattuk meg számokat. Magától meg nem jött az isteni sugallat, hogy mit jelentenek a számok.

ricsirics:
Oh crap, banned...
0
0
0
0
Sweetwater avatar
Szerintem is egy sz*r ráadásul tízezer forintokkal több!
0
0
0
0
Ghosts avatar
Hát ez nagy 😃 A videó a lényeg.

Xbox One: a gamerek még mindig utálják

Az EVO játékostalálkozója egyszerűen kifütyülte az Xbox One konzolt, mikor azt a Mad Catz és a Double Helix megemlítette.

A hétvégén megrendezésre került a 2013-as EVO, mely egy, a verekedős játékoknak szentelt bajnokság, egybekötve némi termékbemutatóval is. A találkozóra többek között a Mad Catz és a Double Helix csapata is kiutazott, hogy közösen mutassanak be egy új portékát, melyet kifejezetten az utóbbi gárda által fejlesztett Killer Instinct című játékhoz találtak ki. Eddig a terv rendben is van, arra azonban nem számítottak, hogy milyen ellenszenvben részesülnek, ha kiejtenek egy nevet.

Ez a név az Xbox One, ami elkerülhetetlen, ha az új Killer Instinct kerül szóba, meglepő viszont az, hogy mennyire rosszul fogadta a közönség, hogy előkerült a konzol, még ha csak említés szinten is. Az ott lévők heves pfujolásba kezdtek, amivel láthatóan a terméket bemutató két úriember sem tudott mit kezdeni, csak zavartan mosolyogni. Úgy látszik, az emberek még mindig nem bocsátottak meg a Microsoftnak.

0
0
0
0
Sweetwater avatar
gabee97:Nagyon szellemes vagy! 😃
0
0
0
0
gabee97 avatar
Meghalt az Xbox One, hívjatok mentőt!
Wii U, Wii U, Wii U, Wii U
0
0
0
0
ricsirics avatar
Protein
Látom nálad komoly problémák vannak.Nem tudom,hogy a szemed a rossz vagy az értelmi képességed,de orvost javaslom.
SoNex
Hát ha kapnánk csak ugy egy konzolt akkor persze,h ugyan ugy döglenénk mindkettõ elõtt,de hamár mi válasszuk ki ,h nekünk melyik éri megjobban ugy már nem mindegy.
Most igen egyértelmüen a ps4 választása,de nem csak az áruk miatt.
0
0
0
0
Marshall avatar
149.900 Ft a konzolvilágnál az Xbox One. Szerintem ez egy kicsit túlzás. Akkor már inkább 125-ért egy PS4.
0
0
0
0
PoPet avatar
Elmondja, hogy a PS4-re szavaztak 38984-en az Xbox One-ra pedig 2162-en..
Szerintem ez a 95% nagyon is sokat mond.. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Ez a kép így önmagában igen keveset mond el.
0
0
0
0
susguy avatar
why is xbox 720 called xbox one?
cos 720 = 1
0
0
0
0
soneX ZED avatar
szerintem tök szánalmas itt vitatkozni melyik a jobb konzol, kapnátok egy xboxot vagy playstationt ott vernétek a nyálatokat előtte egész nap 😆
0
0
0
0
gabee97 avatar
Azért a megfigyelniük mindenképp kell,nem hiszem hogy ezt bejelentik.Majd jönnek évente az adatok hogy a felhasználók xy%-a 4 órát tölt el Xbox One-on naponta...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
lehet mindjárt bejelntik azt is h nem szükséges a kinect és ugyan annyiba fog kerülni mint a ps4 😆
0
0
0
0
gabee97 avatar
Egyértelműen tele lett a gatyájuk 😃 rájöttek hogy ha nem teszik vissza, 10 millió dollárral kevesebb haszon lesz 😃 Ez mind szép és jó de az a baj hogy még mindig nem a játékosok érdekében tették vissza hanem a haszonért.De most a Microsoft mindenkinek istenkirály..-.-
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Engem se nagyon hatott meg hogy visszarakták azokat amik már alap elvárás lenne. Azzal hogy ennyi hajcihő után visszarakták semmit nem értek el, az Xbox One akkor is másodhegedűs marad a PS4 mögött. Ezt a nyáladzást a cikkben. Mert így meg úgy, és mi milyen jó fejek vagyunk hogy visszaadjuk nektek. Olyanokat adnak "vissza" ami már alap funkció lenne. Vagy az van mögötte amit gabee is írt, vagy csak beszartak hogy Sonynak nagyobb lesz a nyeresége.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Van egy olyan érzésem hogy direkt csinálta a Microsoft,felkeltette magára a figyelmet kellően hogy milyen fos lesz,majd visszaadott mindent,mint ahogy a politikusok csinálják 😃 Most mindenkinek a "Microsoft a legjobb fej ,mindent visszaadott vegyünk tőlünk konzolt".De a PS4 akkor is erősebb és olcsóbb,de ez nem érdekli az agymosott Halo vagy Forza-sokat 😃
0
0
0
0
Ghosts avatar
Beelzebul: Na mi az, beszart a Microsoft, hogy kivettek több olyan dolgot ami zavarja a játékosokat? 😃 Szánalmasak...
0
0
0
0
gabee97 avatar
meg az a sok "Kabbe" kéz alatta hogy Sony Win 😆DD Spencer bá' ezek után is bizakodik az Xbox One győzelmében? 😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Azok a kommentek..
😆D
Egyiket se veszem meg de inkább a PS4 az nem nyomoz utánad....
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Tehát a folyamatos internetkapcsolat azért kell hogy ez a rohadt gép folyamatosan szemmel tudjon tartani minket. Hát basszus nem lennék meglepődve ha az FBI a nyomozásaihoz is Xbox One-t használna 😆
0
0
0
0
gabee97 avatar
Srácok nézzétek meg az Xbox Facebook oldalát besírtok a kommenteken :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151676208106023&set=a.91876221022.119453.16547831022&type=1&theater
0
0
0
0
Davezorrr avatar
abból a sok exklúzívból kb. 3-4 semmit se ér ergo nincs köv. generációs grafja a többi meg vagy folytatás vagy Ryse
0
0
0
0
gabee97 avatar
Yusuf Mehdi, a Microsoft stratégiai és marketing igazgatója egy interjúban arról beszélt, hogy bár a Sony egy meglehetősen jó showt hozott össze az E3-on, viszont hosszútávon szerinte az Xbox ONE fogja nyerni a konzolok "csatáját". Bár a Sony lenyűgözte azzal a közönséget, hogy 100 dollárral olcsóbb lesz a PlayStation 4 az Xbox ONE-nál, de Mehdi szerint ez még nem döntötte el a csata végkimenetelét.

"20 címet mutattunk be, amelyek közül 17 exclusive lesz Xbox ONE-ra. Nem hiszem, hogy a Sony ugyanezt elmondhatja. Sokkal jobban készen állunk a megjelenésre, több értékkel bírunk. Nálunk már ott lesz a Skype és a Kinect is. Nincs értelme győzni a shown, a fogyasztó dönti majd el, hogy ki a jobb. Hosszú távon a mi konzolunk lesz a nyerő."

Mehdi a 24 óránkénti internetkapcsolatról is ejtett néhány szót:

"Ez azért szükséges, hogy ellenőrizzük, hogy ki használja a konzolt és, hogy mi van épp az accounton. Nem szükséges gyors internetkapcsolat. Használhatunk akár egy mobil eszközt is."
Ez egy hangos nevetést váltott ki belőlem 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az első napi eladásokra leszek kíváncsi. PS4 vagy Xbox One. Bár előrelátható hogy melyiket fogják többet venni.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Itt vannak a részvények , még régebben kiraktam őket 😜
https://pbs.twimg.com/media/BKztJqhCIAAiLBt.png
0
0
0
0
Arnybiro avatar
yugiohyugiohzebuyug írta:
[LINK]
" Frissítés: Nem szeretünk a tűzzel játszani, de a Microsoft megteszi ezt helyettünk: az Xbox One-ra érkező játékokat aktiválni és forgalmazni is csak a fent említett országokban fogják, ami azért érdekes, mert hivatalos infó. Ha ezek ellenére a konzolt mégis árusítják hazánkban, akkor vehettek egy drága Blu-ray lejátszót mindenféle használhatatlan kiegészítővel. "
cső magyarok x DDD nem elég, hogy a One.. jó mind1.. lehet azért, mert nem érint, de.. Istenem.. x DD


Microsoft maga alatt vágja a fát. Az Xbox One nem csak kinézetre szar, de amúgy is. Ha itthon is forgalmazzák akkor mit fogunk kapni? Egy rohadt kenyérpirítót Blue-ray lejátszóval. Kiszedjük belőle a hűtőt és van egy kenéyrpirítónk amin Blue-ray lemezt is lejátszhatsz 😃 Az új Xboxal egy valaki járt jól, mégpedig a Sony.
0
0
0
0
beni97 avatar
Azt mondják csalódás lesz,úgyhogy maradok a 360-nál!
0
0
0
0
gabee97 avatar
Nem az áron van a lényeg.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
az a 140 000Ft az inkább 150 000Ft+ lesz 😃 az 500USD-re még jön az adó.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Én azokat az embereket sajnálom akik nem tájékozódnak a vásárlás előtt,és csak annyit látnak hogy "új Xbox jajj de jó",majd kiadnak majd 140.000 forintot a konzolért és vásárlás után 1-2 héttel kicsit pofára esnek.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
De a MS most megkönnyítette a helyzetüket, legalábbis többek közt Magyaro.-n, ugyan is ahogy fentebb linkeltem/írtam ebben az országban b*szhatjuk a One-t 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Ott a pont. Nem tudom hogy a Microsoft konferencia után mennyit nőttek a Sony részvényei, majd ennek érdemes lenne utána nézni. Egyébként nem lenne olyan rossz konzol az Xbox csak ugyanazokat a hibákat követték el mint a Sony a PS3-al. Az ember most nem tudja hogy mit vesz Set Top boxot, DVD lejátszót vagy játékkonzolt. Ezt értem azokra az emberekre akik nem annyira jártasak a témában. Teljesen összezavarták most őket hogy ez mi akar most lenni.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Az Xbox ONE a legjobb dolog ami a Sony részvényekkel történhetett 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
[LINK]
" Frissítés: Nem szeretünk a tűzzel játszani, de a Microsoft megteszi ezt helyettünk: az Xbox One-ra érkező játékokat aktiválni és forgalmazni is csak a fent említett országokban fogják, ami azért érdekes, mert hivatalos infó. Ha ezek ellenére a konzolt mégis árusítják hazánkban, akkor vehettek egy drága Blu-ray lejátszót mindenféle használhatatlan kiegészítővel. "
cső magyarok x DDD nem elég, hogy a One.. jó mind1.. lehet azért, mert nem érint, de.. Istenem.. x DD
0
0
0
0
Bukta avatar
lehet nem ide tartozik de ez azért vicces 😆



amúgy nekem nem igazán tetszik a kinézete 😜
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Abszolút nem követem a konzolhíreket, csak most láttam hogy is fog kinézni az új box. Azonnal a régi, felülről adagolós Sharp VHS magnónk jutott róla eszembe. Ettől függetlenül szerintem elegáns, letisztult forma. Végülis, egy téglalapot nem lehet elkúrni, úgyhogy jó húzás volt az MS részéről ez a kialakítás
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
[LINK]
!!! Mirror's Edge 2? stb... remélem nem lesz exkluzív : D
0
0
0
0
Ghosts avatar
Protein írta:

Jól hangzik 😃
0
0
0
0
razor144 avatar
razor144 írta:
Elkészült az első magyar Xbox One rajongói oldal, ahol nap mint nap több érdekes cikk és hír is megfog jelenni a konzolról. Ha szereted a konzolt és érdekelnek a vele kapcsolatos magyarul megírt információk, akkor kérlek nyomj egy like-ot az oldalra:

[LINK]

Köszönjük előre is! Jó olvasgatást!
0
0
0
0
razor144 avatar
Elkészült az első magyar Xbox One rajongói oldal, ahol nap mint nap több érdekes cikk és hír is megfog jelenni a konzolról. Ha szereted a konzolt és érdekelnek a vele kapcsolatos magyarul megírt információk, akkor kérlek nyomj egy like-ot az oldalra:

[LINK]

Köszönjük előre is! Jó olvasgatást!
0
0
0
0
Ghosts avatar
A Microsofttal az lett a baj az utóbbi időben, hogy nagyon a casual gamerek felé nyitott. Van 3 exkluzív játékuk a hardcore játékosoknak (Forza, Halo, Gears of War) azt kész, a többi 100 meg valami kinect marhaság. Ha az E3-on nem látnak az emberek több teljesen új exkluzív játékot, akkor a Micro kezdhet aggódni. Az ígért 15 exkluzív cím és abból 8 új IP jól hangzik, de várjuk ki a végét, lehet ebből 7 Kinectes játék lesz, a maradék 1 meg már a bemutatott Quantem Break.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció