sudosu: keresgéltem, eredménytelenül. Szóval szerintem csak egy módosított menü bg... mennyire is jó lenne egy full anime mod egy akármelyik "nagyobb" játékhoz 😃
A Visual Novel lényegében egy Interaktív könyv. Van benne szinkron, olvasni kell 😀. Vannak választási lehetőségeid ami hatással van a történetre, lényegében egy lebutított RPG. Sokkal szebb grafikája van mint az animéknek.
Itt egy "gameplay"
Steins;Gate-ből prológus. Persze már le van fordítva angolra a szöveg.
Valakinek nincs Steins;Gate-hez (PC verzió) mentése? A 3. chapter-nél tartottam, újraraktam a Windows-t, mentések eltűntek. Kb 13 órám volt benne, végigpörgetni elég sok lenne, fél óra alatt még a 2. fejezetig se jutott el 😆.
Shaman king is a listámon van 😀 Túl sok gyülemlett fel nem győzőm nézni 😃 Főleg hogy a one pieceből még 200+ rész maradt és nem akarok belekezdeni már még egybe. 😃
Elég idegesitő...főleg hogy nagyon könnyű összekevernem amikor hunter x hunter, naruto shippuuden, highschool d x d new ból elfogyott mind de mindig jönnek új részek. Elég fura mindből egy új rsézt nézni hetente 😂
Hát nálam meg a kábeltévén nem volt Animax szóval én a TV2/RTL Klub-ot néztem. Ja meg akkoriba a Jetix-en ment egy (akkor még nem is tudtam mi az a Anime) a Shaman King, azt nagyon szerettem nézni. Most tudtam meg 2 hónapja hogy az is Anime, most újra nézem.
Ajánlom mindenkinek tényleg nagyon jó: [LINK]
sudosu: na végre egyetért velem valaki. Ráadásul én is azért nem néztem sokáig animét mert régen amikor még nem volt folyamatos net kapcsolatom akkor az animaxra hagyatkoztam, és hát na, nem épp színvonalas anime ment. (+néhány borzalmas szinkronnal volt 😃😉 A bleach volt ami tetszett csak, meg egy hajszálnyit a naruto, aztán a shippuuden miatt szerettem meg mert komolyabb volt. és persze most már sok komolyat is nézek....(code geas, angel beats! stb 😀 )
Nem tudom nekem tetszett nagyon az Elfen lied.
Xoki: egy véleményen vagyunk, én évekig azért nem néztem animét, mert egyszer láttam a Dragonballt és azt hittem hogy mindegyik anime olyan (akkor még nem néztem utána).
Kmisi99: ha a naruto t szereted akkor hunter x hunter (2011) mindenféleképpen, nagyjából tiszta naruto az egész csak durvább, véresebb kiadásban. Akkor ajánlom még a Bleachet és a One Piecet. Ezek mind olyan stílusba vannak. (A avatáromon Bleach szerepel.) Ezek az ilyen hosszabb animék ahogy a narutó is. Történet szempontjából a Code Geas, Fullmetal Alcemist brotherhood. Esetleg még külön állóként a Fairy Tail ennél a történet elég jó, harcok szintén emellett fanservicen van a hangsúly 😃
Tudtok valami naruto szerű naruto kaliberű animét? Sajnos már a naruto shippuudent rongyosra néztem és nincs semmi. Olyan érdekel amiben ugyan olyan epic brutális történések vannak és bele tudod élni magad meg sokszor tátva marad a szád, hogy b**** de durva vagy ilyesmi.
Húúú ezekkel 41 re növelted a kipróbálandó anime listámat. Már nem is tudom mit kéne nézni.
Most értem az angel beats végére, folyamatba van a hunter x hunter, one piece, d😆 new, meg a shippuuden. MOst kéne egyet elkezdeni aminek vége is van. Mer már lassan keverni kezdem őket 😃
Én is felsorolok pár nagyon jó Animét 😀 legalábbis a kedvenceim:
Accel World
Steins;Gate
Girls Und Panzer
B Gata H Kei
To Love-Ru
Elfen Lied
Death Note
Shakugan No Shana
Na és persze a többi amit írtatok, nagyjából mindegyik tetszik.
Ja és ezt a számot most találtam gondoltam megosztom veletek 😀.
Cirno's Perfect Math class kicsit punkosan
Full Metal Panic/Full Metal Panic: Fumoffu (két rohadt jó anime, aki jót akar nevetni annak kötelező [perverz poénok!])
Hellsing (egész jó vámpíros anime, csak a náci zombikat hiányoltam 😂 )
Most ennyi jut még eszembe. Amire meg én is gondoltam már írtátok 😀 .
Bleach Mangát nem olvasom. Nem azért mert nem szeretek mangát olvasni, csak gépen utálok. Egyszerűen nem tudom magammal vinni sehova és így nem tetszik 😃 Az a legjobb mikor végigfekszek az ágyon, előttem a kötet és uccu neki ameddig bírom 😃
chrono02: háát épp ideje lenne már ha folytatnák, mangába elég unalmas nekem. Death Note ot még nem láttam de nem ártana elkezdeni de most a ONe Piece felénél tartok szóval még egy 2-3 hét és végére érek.... 😆 😂
xoki Bleach folytatását én is várom már 😃. Most azon gondolkozok, hogy hétvégén végig kéne toljam Death Note-ot megint 😃 Igaz már vagy 3x láttam, de kit izgat 😆
Aki szeret olvasgatni, annak feltétlenül ajánlom a STEINS;GATE Visual Novell-t. Akinek tetszett az Anime ,annak ajánlom feltétlenül a VN-t is. Hála istennek van hozzá Angol fordítás, a szinkronhangok ugyanazok mint az animében megszokottak. Nem előfeltétel az anime megtekintése az olvasás előtt, mivel maga az anime is VN alapján készült.
A Rajzok minősége tökéletes, a szinkronhangokkal sincs különösebb probléma, a játékossal való interakció új ebben a kategóriában. Nem a RenPY féle Visual Novell engine-t használja a program szóval már HD felbontásban évezhetjük a tökéletes grafikát.
Valaki nem tudja véletlenül hogy a Fairy tail 176.része mikor jön? 😃 Hallottam sok verziót de eddig a leghihetőbb az volt hogy szemptemberben jön! (Hallottam olyat is hogy nem lesz több része,de az hülyeség)
PL mint ez:
😃
Ja és kérdésem az lenne mi a mod neve vagy ez csak egy módosított menü BG?
Nyaa.se
BakaBT
Animetake
nem tudom már hanyadik rész jött ki,én az első 10. részt láttam 😃
Főleg aki látta a Fate/Stay, Fate/Zero-t! (Ha láttátok itt egy bővebb elemzés!)
[LINK]
Itt egy "gameplay"
Steins;Gate-ből prológus. Persze már le van fordítva angolra a szöveg.
Ha érdekelnek akkor itt van még pár jó:
G Senjou no maou: [LINK]
Dracu riot: [LINK]
-- vagy --
Ha van gyomrod hozzá: [LINK]
Többet még én se olvastam, de ezek tetszettek!
Elég idegesitő...főleg hogy nagyon könnyű összekevernem amikor hunter x hunter, naruto shippuuden, highschool d x d new ból elfogyott mind de mindig jönnek új részek. Elég fura mindből egy új rsézt nézni hetente 😂
Ajánlom mindenkinek tényleg nagyon jó: [LINK]
Xoki: egy véleményen vagyunk, én évekig azért nem néztem animét, mert egyszer láttam a Dragonballt és azt hittem hogy mindegyik anime olyan (akkor még nem néztem utána).
Spoiler!
Most értem az angel beats végére, folyamatba van a hunter x hunter, one piece, d😆 new, meg a shippuuden. MOst kéne egyet elkezdeni aminek vége is van. Mer már lassan keverni kezdem őket 😃
Accel World
Steins;Gate
Girls Und Panzer
B Gata H Kei
To Love-Ru
Elfen Lied
Death Note
Shakugan No Shana
Na és persze a többi amit írtatok, nagyjából mindegyik tetszik.
Ja és ezt a számot most találtam gondoltam megosztom veletek 😀.
Cirno's Perfect Math class kicsit punkosan
xoki életre kell kelteni, ha már ennyire kihalt. Nehogy meghaljon teljesen 😀
Hellsing (egész jó vámpíros anime, csak a náci zombikat hiányoltam 😂 )
Most ennyi jut még eszembe. Amire meg én is gondoltam már írtátok 😀 .
Highschool d😆
Hunter x hunter
one piece
fairy tail
gintama (nálam ez a talán)
Naruto\Naruto Shippuuden
Bleach
Full Metal Alchemist
Soul Eater
D-Gray Man
Death Note
Yu-Gi-Oh
Pokémon
meg még Fairy Tail talán
A Rajzok minősége tökéletes, a szinkronhangokkal sincs különösebb probléma, a játékossal való interakció új ebben a kategóriában. Nem a RenPY féle Visual Novell engine-t használja a program szóval már HD felbontásban évezhetjük a tökéletes grafikát.
A történet hossza kb. 30-50 órára tehető.
VNDB: [LINK]
Dawminator: nálam 3. helyen áll jelenleg 😃 (Bleach, One Piece, Fairy Tail)