Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sudosu avatar
chrono2: A mangát is olvasd majd el . Bár ha inkább kivárnád a második évadot, meg a filmet akkor ne 😀. Az biztos hogy mangába is van még bőven fordulat meg lesz is.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Attack on Titan nagyon megfogott most. Egyszerűen minden részben van valami ami arra ösztönöz, hogy nézd meg a következő részt is. Ma ez már a 8. rész amit nézek 😃
Spoiler!
Most jött az óriás ölő óriás, és érdekel, hogy mi a fene folyik itt, úgyhogy ahogy magamat ismerem addig nem nyugszom míg ki nem derül mi is ez 😃

Na kiderült ki ez az óriás ölő óriás. Hát basszus, vannak benne fordulatok de erre most nem számítottam 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Én még most is igy vagyok mindegyikkel 😆 De főleg a bleachel voltam én is igy, most meg a one piece vel, csak abból rengeteg rész van szóval próbálok mindig egy történetrész után leállni vele 😃 Ezért szoktam néha 2-3x megnézni azt amit már láttam általában, hogy először is ne keverjem össze, főleg hogy 4-5 olyan van ami még mindig fut szóval mostmár csak olyanba kezdek bele aminek végére értek vagy a következő évad előtt szünet van 😃 Szóval most nagyon várom a sao t meg a fairy tail t, de kikéne birni hogy nem nézem meg amig vége nem lesz 😆😂
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Régen Bleachel voltam így. Az utolsónak leadott magyar szinkronos részek után lévő filler évadot kihagytam, de az utána lévő összes részt végignéztem kb 1 hónap alatt. Most azért is nem akarok hosszabb animéknek nekiállni mert áprilisban jön GoT és mellette másnak nem igazán állok neki, míg véget nem ér az évad 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Az sosem baj srácok!
Sajnos nekem nincs túl sok időm animézni. Csak éjszaka jut rá időm, ha nem vagyok túl fáradt, vagy nem mást nézek.
Régen bezzeg úgy volt hogy 2 és fél nap alatt megnéztem egy 25 részeset 😀. Most meg sokszor 1-2 hét.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Én a legtöbb anime-vel így vagyok, szóval... 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Egy dolgot nem szeretek AoT-ban. Hogy nagyon magával tud ragadni és ha így folytatom még a héten végzek vele 😂
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Az anime 34 manga fejezetet dolgoz fel, és most tart a manga 50 valamennyinél ha jól tudom. Viszont havonta jön ki 1 fejezet, szóval elég messze van az a 2.évad még :/ Tudtommal még el sem kezdték csinálni.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
AoT második évadáról tudtak valamit? Lesz idén belőle valami?
0
0
0
0
no avatar
A strike the blood-ot nézi valaki ?
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Igen valóban jó az AoT nekem is tetszett, csak jöhetne már az a 2. évad: D
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Attack on Titan. Tegnap délután néztem meg az első részét, most töltöm a teljes S01-et. Az az egy rész alapján azt kell mondjam nem rossz, eddig tényleg úgy tűnik, hogy igazak a beszámolók amiket eddig hallottam róla 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Xoki: Köszi! Még nem is hallottam erről a programról. Amiket eddig találtam könyvek túl nyersek voltak és még magyarul se értettem meg!

Egyébként ha már itt tartunk én most ezt tanulmányozom: [LINK]
Gyerekeknek Japán oktatás, angolul. Tökéletes 😃
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu:ezeket én se szerettem 😆 a pokemon szerintem nem volt rossz régen, de most már ....
Meg régen kerestél japán nyelv tanulásra könyvet, és most hogy emlitetted ezt a kickstar cuccot, eszembe jutott hogy a rosetta stone program is nagyon jó nyelv tanulásra (sok nyelv van hozzá) ha esetleg érdekelne 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Az egyetlen olyan anime a Deadman wonderland amit nagyon nem szerettem 😃. Persze a Drangonball, Pokemon melett
Persze ez csak személyes vélemény!

ui.:
Egy jó Kickstarter project-et találtam. A játék megtanít a Japán írásra és olvasásra.
[LINK]
Akinek módjában áll és szeretne egyszerűen Japánul tanulni feltétlenül támogassa őket 😀 !
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ez egy nagyon jó anime, csak a végén a történetből nem sok mindent hoztak ki, kár érte :/
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nemrég elkezdtem nézni ezt az anime-t, de én unalmasnak tartottam, szóval a 8. résznél abbahagytam 😃
0
0
0
0
Skycloud avatar
Kizárólag 18 éven felülieknek:
0
0
0
0
Domfoz avatar
Kedvenc Openingjeim/endingjeim.Ahol tudok, írok címet:
Spoiler!
Death Note Op 2 (What's Up People)
Code Geass Op 1
Shingeki No Kyojin Op 1 + 2 (Guren No Yumiya, Jiyuu No Tsubasa)
Vampire Knight és Vampire Knight Guilty Openingjei
Mirai Nikki 1. és 3.(Az OVA-é lenne a 3. Címek Kuusou Mesorougiwi, Kyouki Chinden
Hellsing Op.
0
0
0
0
sudosu avatar
9535 zene szám után (Aminek 90%-a Ázsiai zene) nagyon nehéz megmondani 😀

Ebből az évből egyértelmű nyertesek nálam:
Strike The Blood Opening 2 (Altima - Fight 4 Real)
Wake Up Girls Opening 2 (Wake Up Girls - 7 Girls War)

Tavalyi évből:
To aru kagaku no railgun S OP 1-2 (Fripside - Sister's Noise, Fripside - Eternal Reallity)
Shingeki no kyojin ED 1 (Hikasa Youko - Utsukushiki Zankoku na Sekai)
Love Live School Idol Project Opening (μ's - Bokura wa Ima no Naka de)

Meg még nagyon sok más 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem ezek:

Meg még jó sok van 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Na kicsit dobjuk fel a témát.
Nektek mi a kedvenc anime opening-etek? (intro) Vagy esetleg ending-etek?
Nekem ezek jöttek be:

0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: aha thx, van sok bleach csak seed nincs sok :S na de szerintem itt találni fogok rendes verziót, felirat általában rajta van de nem égetve és kibirom kapcsolni a lejátszóba is általában. Szóval megnézek pár verziót, persze ha angol felirat van rajta az nem probléma akkor megnézem úgy, de azért én valahogy magyarul jobban szeretem... Bár gondolopm pont a feliratomhoz való verzió nem lesz akkor meg még időzíteni is kell áááá...
0
0
0
0
sudosu avatar
Xoki:
Jó, persze.
Kérdésedre válaszolva: Nyaa.se-n szinte minden fel van töltve RAW-ba, van bőven Bleach is. Bár amikor AMV csinálással próbálkoztam akkor a beépített feliratot is kitudtam kapcsolni. 😀 csak a ráégetett felirattal volt probléma de az tán 2 anime volt ahol találkoztam ilyennel.
Szóval ha AMV-hez kell próbáld meg Boilsoft féle Video Splitter-el. MKV-nél jó volt.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: jó is lenne mi? 😆

Valaki nem tud jó letöltő oldalakat ahol fenn vannak rendesen az animék raw ba (leszedhetetlen felirat nélkül), főleg most a bleach kellene, mert össze vissza van meg...
0
0
0
0
sudosu avatar
Már csak Japánba kell kiköltözni és már meg is lesz a Hirigana-val leírható nevem 😆
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: ahsaa értem, linuxal sose foglalkoztam szóval nem csoda hogy nem jöttem rá.. én valami anime karakter névnek hittem, és majdnem eltaláltam 😆
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát igen Sudo-San = Sudo tehát lehetne e a vezetéknevem ha Japánba élnék
a SudoSu meg Linux-ból a Sudo Su parancsból jött amely rendszergazdai jogosultságokat ad Debian alapú rendszerek alatt (de főként Ubuntu)
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu: fél óráig töprengtem de nem jöttem rá, hogy mire gondolsz konkrétan.... 😆 a sudosura? miért az honnan jött?
0
0
0
0
sudosu avatar
https://kepfeltoltes.hu/140209/SudoSan_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sudo San
Tehát akár lehetne Japán is a nevem 😆
Anime: Wake Up Girls
0
0
0
0
Matt99 avatar
Nem vagyok egy nagy animés, de volt egy pár ami meg fogott:
Még nagyon régen néztem a Yu yu hakusho (A szellemfiú)-t amit imádtam a csatajelenetek vmi eszméletlen brutálisak voltak, vicces volt, drámai, asszem az utolsó évad már nem annyira tetszett, de évekkel ezelőtt láttam. Ja, és a kedvencem természetesen Hiei volt.😀
Aztán ott volt még az Avatar: Aang legendája, ami zseniális volt, főleg a 2. és a 3. évad, egyedül a vége volt az ami nem annyira tetszett. Persze rohadt látványos volt, de akkor is túl nagy volt a Spoiler!
happy-end

Aztán ott van még a Korra legendája, ami egy fokkal rosszabb elődjénél.

VISZONT kb. másfél hete kezdtem el a Death Note című animét, és tegnap fejeztem be, de valami eszméletlen jó volt! A legjobb anime amit eddig láttam bár eddig se láttam sokat 😃. A sorozat első negyede nálam 10/10-es, utána egy icipicit romlott a színvonal, a vége fele pedig sok furcsa dolog történik, de még így is megkapja tőlem 9 pontot. Hihetetlen izgalmas, a karakterek eszméletlen jók, Light pedig talán a legjobb amit sorozatba valaha láttam. A befejezés is nagyon tetszett, ennek így kellett lennie. Spoiler!
Bár Light volt a kedvencem, nem értettem vele egyet, amit tett az nem volt helyes. Sajnálattal látom a véleményeket a videók alatt amikor azt írják, hogy:" Egyet értek Light-tal, én is ezt tenném" stb. Light-tal elszaladt a ló, örülök, hogy végül elkapták, de ettől még a kedvencem marad.
0
0
0
0
xoki avatar
Domfoz: ha a stilus nem számit (tehát hogy shounen etc. + ha nem baj ha viccre próbál menni valamelyik akkor):

death note
fullmetal alchemist
soul eater
sword art online
angel beats!
elfen lied
highschool d x d
hunter x hunter

Majd ird ha tetszett valamelyik és ahhoz hasonlóakat irok még... mert most több nem ugrik be a mi epic 😃
0
0
0
0
Domfoz avatar
Code Geass-hoz hasonló epic fordulatos animét tudtok még?Guilty Crown az olyan 'ehh...' kategória volt...
0
0
0
0
sudosu avatar
Írtam egy kis történetet a K-on! alapján, nincs benne Spoiler! A kép nagyon elmebetegre sikeredett 😆
[LINK]
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: először én se voltam, de miután már kezdtem kiérteni a szavakat, akkor már az egyik kedvencem lett 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nemrég kezdtem nézni anime-t, és valahogy nem vagyok kibékülve a japánnal :S Lehet később ez majd megváltozik.
0
0
0
0
sudosu avatar
Angol szinkronnal 😀? Hát jó nehezet kértél szerintem kis társaságunkba mindenki Japán szinkronnal néz animét.
Ha jól emlékszek Shakugan No Shana 3 évadja van angol szinkronnal, feliratot meg logikusan ahhoz találsz 😀.
És javaslom hogy kezdj Japán szinkronnal animézni mert nem adja vissza ugyanazt az élményt az angol szinkron.

Xoki persze én tudok egy rakatot de sose néztem Angol szinkronnal animét 😃.

Ui.:
[LINK]
Sword Art Online 2014-es naptár (Hivatalos)
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: először is megjegyezném hogy az angol szinkron a magyarnál is rosszabb szokott lenni... Másodszor pedig nem tudom hogy pontosan hogy melyik mikori de nem hiszem hogy nagyon régiek lennének, szóval írok párat itt-ott pici véleménnyel, válogass (természetesen ezek vannak angolul is, és magyar felirat is van hozzá) 😀

Is This A Zombie (nekem nem tetszik a főszereplő kinézete miatt 😃😉
Angel Beats! (szerintem ajánlott megnézni)
Fate/Stay Night
Elfen lied (jó kis horror szerűség)
Fullmetal alchemist brotherhood (ezt is ajánlott megnézni, nagyon jó történet)
death note
afro samurai
ghost in the shell
Yu yu hakusho
bleach
soul eater
code geas
shuffle
naruto
one piece (ezt nem tudom biztosra hogy van angolul)

Több nem ugrik be de majd sudosu biztos tud irni még egy rakatot 😃

szerk: úgy látszik mégsem 😆
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Üdv, tudna nekem valaki ajánlani valami jó anime-t, ami lehetőleg ne legyen 2005/06 nál öregebb és legyen angol szinkronosan (persze magyar felirattal) mindegy milyen kategória. Köszi a válaszokat előre is.
0
0
0
0
sudosu avatar
Amióta animézek kb 1 éve gyűjtöm.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Ennyi zenét nem unnék meg egyhamar 😀
(Mennyi ideje gyűjtöd őket?)
0
0
0
0
sudosu avatar
https://www.dropbox.com/s/7d3cj1vucp3esyh/Snap8.png
Jézus, megnéztem hány zeném van. Ebből ~4-5K J-POP
Kinek van hasonló gyűjteménye 😃?
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
bigbeagle01: Seitokai Yakuindomo
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Huh, köszi😀

Igen a D😆 minden mennyiségben megvolt már (alig várom már az új évadot), a Watamote-e meg egyszer elkezdem de ahhoz nagyon olyan hangulat kell mert tényleg elmebeteg.
Viszont a többi számomra még ismeretlen, így biztos elleszek velük egy jó ideig 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
bigbeagle01:
Párat felsorolok kedvenceim közül:
Love Live School Idol Project (Ha már Idolm@ster-t listába tetted 😀😉
Haiyore! Nyaruko-san , Haiyore! Nyaruko-san W
Seitokai No Ichizon
B Gata H Kei
High School D😆 (Ja Rias Gremory-s Avid alapján ezt már valószínű láttad 😃😉
To Love Ru
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui! (WATAMOTE) Ez kicsit elmebeteg de jókat nevettem 😃
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Hali,

Mivel mostanában a komolyabb animéket kicsit meguntam így volna felétek egy olyan kérdésem, hogy tudnátok-e mondani nekem olyan animéket amik: vidámabb hangulatúak, kicsit mozgalmasak, vicces. Az se baj ha kicsit elborult, lényeg hogy szórakoztasson és lekössön.
[Például: MM!; Toradora; The Idolmaster]

Előre is köszi 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció