Menu
World of Warcraft: Legion DLC Trailer
Gépigény.hu, 2015. augusztus 06., videó
World Of Warcraft videók:
World of Warcraft - Battle for Azeroth Megjelenési Dátum TrailerWorld of Warcraft - Battle for Azeroth Cinematic TrailerWorld of Warcraft - Battle for Azeroth ÁttekintésWorld of Warcraft - Classic Bejelentés
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 22
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 12. 17:49:00
#
Old godok senkik hozzá képest Na jó, többet nem kérek belőled. És akkor még te mondod nekem, hogy baromságokat írok? o.O
Az Old Gods-ok az egyik legerősebb létformák a világon, Istenekéhez hasonló erővel. Nagyjából akkora erejük van mint maguknak a világot formáló Titánoknak. Ha csak annyit mondok hogy jóformán elpusztíthatatlanok akkor az mindent elmond. Maguk a Titánok se tudták őket elpusztítani (persze veszteséggel meg lehetne ölni őket, de abba Azeroth is belepusztulna), ezért is vannak bezárva Azeroth alá (C'Thun: Kalimdor alá; Yogg-Saron Northrend alatt van; N'Zoth pontos helyét nem tudni, de nagy valószínűséggel Mealstrom alatt van, ha már sikerült Deathwinget megrontania; Y'Shaarj meg Pandaria alatt van). Úgyhogy az Old Gods-ok nem csak egy kis pondrók ahogy azt te hiszed! Az hogy Sargerasnak van egy démon serege és sok világot leigáztak semmit nem tesz. Az Old Gods-ok akár a világot is el tudnák pusztítani, ugyan olyan könnyen mint ahogy anno a Titánok teremtették.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 13:23:26
#
Ha nem Sargeras halálával akkor kiével? Ő a főgonosz az egész történet szerint, Old godok senkik hozzá képest. Egyébként nem mondtam, hogy az ő halálával véget érne a játék, csak az lenne a logikus. Meg a Blizzard azt hangoztatja, hogy mennyi ötletük van még, aztán folyton régi bossokat húznak elő, amivel nincsen semmi baj, csak ne úgy harangozzák be, hogy wáo még 10 kiegészítőnyi ötletünk van.. Van bőven még más gonosz a Warcraft univerzumban, lehetne választani. Bár gondolom csak a WoD miatt van most ez a légió, 2 kiegészítőig összefügg a sztori, aztán 2016 végén kapunk 1 új kieget.

Amúgy minden specializációra jut 1 artifact, szóval minden karakternek lesz 3, druidnak talán 4. Gondolom valami atomgrindelős questből lehet majd megszerezni őket, aztán fejlődés, pvp, dungeon , raid közben kapsz valami upgrade pontokat, amikből tudod erősíteni a fegyvert. Fogalmam sincs viszont, hogy ezek csak transmognak fognak számítani, vagy ténylegesen azokat a fegyvereket fogjuk használni.
Ja és remélem, hogy a Blizzard összeszedi magát és felvesz valami normális design teamet, mert amit a T18-al műveltek az valami hihetetlen.
Nogitsune avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 13:00:06
#
Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy a Blizzard egy-két elemet újra elő vesz. Nem most kezdte ezt, Naxxramas, Zul'Drak, Nefarian, Ragnaros, Onyxia mind volt már a játékban és később újra bekerült. Úgy gondolom egy univerzum gonosza többször is megjelenhet, lásd ahogy a képregényekben is. Ugyanakkor az is benne van, hogy ezáltal akarják visszacsalogatni a régebbi játékosokat, akiknek ezek az elemek a kedvenceik voltak -nálam bevált-, valamint akiknek ezek ki maradtak, megismerkedhetnek vele.

Annyira bejön ez a kiegészítő videók alapján, hogy valószínűleg a gyűjtői változatot fogom majd beszerezni, csak már lenné(n)k ott.

prismateech: Ott vannak még az Old God-ok is, nyugodtan elő kaphatják C'thun-t és Yogg-Saront újból XD Vagy behozzák N'Zoth-ot. Nem Sargeras halálával fog megszűnni az élet Azeroth-on.

Mellesleg ezek az Artifact weaponok mik lesznek? Nem valami az angolom, így inkább megkérdezem. Magasabb fegyver színt?
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 12:00:57
#
Azt mondták, hogy még legalább 10 kiegészítő van tervbe, meg hogy még jó pár évnyi ötletük van.. Ja, jó pár ötlet. A wod is nagy ötlet volt, hogy a Blizzard mondta, hogy a Grommash lesz a WoD endboss-a, erre félbe vágták az egész kiegészítőt és kijött 2 patchnyi content és Archimonde lett. Nem mondom, hogy nem érdekel a kiegészítő mert szerintem is borzasztó jónak néz ki, demon huntert már nagyon sok ideje vártam/várták az emberek meg minden. Artifactok is viccesek, bár kicsit fura, hogy mindenki azokkal fog szaladgálni. Kíváncsi leszek, hogy lesznek megoldva.

Viszont inkább nem ülök fel a hype vonatra, a WoD vonatja már egyszer félresiklott nem követem el meignt ezt a hibát. Bár így-is úgy-is megveszem amint megjelenik.. :D

EDIT: Utánaolvastam redditen, sokan azt írják, hogy Sargeras lesz a főboss nem is Illidan. Kecsegtető, bár én úgy tudom, hogy Sargeras főgonosz az egész sztoriban, ha ő meghalna nem tudom mi lenne. Gondolom újra élesztenék a Lich King-et is.. :D ( csak vicc )
dispPaP avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 11:52:23
#
Vagy nincs ötletük, vagy tényleg egyszer jön az A Project TITAN és azzal akarnak nagyon bevágódni.
FrostnovaZ avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 09:27:54
#
Kíváncsi vagyok meddig fognak még elmenni a wow kiegekkel... a végén már lvl 300-as karakterünk lesz... M1, nekem akkor is a Wotlk marad a kedvenc wow-om, nekem a Lich Kinges, Northendes világ sokkal jobban bejön mint a Burning Legion, de hát ízlések és pofonok ^^
blaxphoenix avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 06:53:28
#
bukta2 szerintem fejezd abba (tudom hogy nem mondtam helyesen). Miért nem közvetítette a gamescom-ot az oldal? Mert nem lehet minden megcsinálni, amit akarsz. És figyelj jobban oda, meg nézz utána a dolgoknak mielőtt írnál valamit.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 00:28:57
#
Havi 15 dodó, dodó=dollár, nem 15 ezer forintra gondolt.
bukta2 avatar
2 éve | 2015. 08. 07. 00:09:58
#
Havi 15? Hol élsz te Dubai-ban? :-D
de am én is unom már ezt a sok kieget...
És hogy hogy nem közvetítette az oldal a gamescom-ot? O.o
dispPaP avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 21:06:30
#
Kiegmegjelenés 10. hónapjára új kieget jelentenek be, azért egyre kevesebbet bírnak ezek a kiegek az látszik. Az is hogy ötlet híjján ugyan azokat szedik elő. Őszintén nem nagyon érdekel, én tuti nem fogok a wowért újra fizetni, a PVE tartalom már nem annyira világverő, vannak játékok amik megközelítik. PvP talán az de az más kérdés. Tuti nem adok havi 15 dodót újra a Blizznek.

Szerintem amúgy jobb lett volna egy teljesen új történettel előállni, a Garrosh visszamegy a múltba sem volt nagy dobás, szóval akármekkora hülyeséget szednek elő jó lesz, lesz tábor aki veszi.
sunny474 avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 21:03:19
#
Néztem a live streamet,na mondom aranyapám ebből még lehet is valami,várós. Aztán jött az új honor system. Mi ez könyörgöm,Titanfall? Mindig is szerettem a pvp-t legalább annyira mint a pve-t,de ez most elszomorított.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 20:36:36
#
1, nem mondtad sehol, csak egyből oltottál mikor leírtam a véleményem és most úgy állítod be, mint ha én kezdtem volna.
2, Illidan nem szerepel benne? Akkor biztos rosszul látom a bemutatóban, ahogy a Gul'dan kiszabadítja Illidant és valószinűleg rosszul látom itt a képen is ahogy ott áll Illidan és megint őt állítják be end boss-nak.
3, szóval én olvasok félig mondatot? akkor te miért hagytad ki, a megint illidan-archi-mannoroth-hellfire citadel részt?Nem, nem zavar, hogy előző content mert éppen ez a lényeg, hogy már az előző kiegészítő is egy remake volt, még Archimonde által dobott itemek is ugyanazok voltak.. :)
"valami régebbi dolgot fölhasználnak, egyből REMAKE" Gratulálok, megfejtetted a remake jelentését!

De nem baj, egy szép napon megérted, hogy csak a véleményemet írtam le semmi bajom sincs a remakel, ettől függetlenül ugyanúgy várom a kiegészítőt mert eddig jónak ígérkezik, főleg, hogy garrisont kilőtték viszont lesznek helyette followerek, kevesebb de hasznosabbak.
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 20:13:53
#
És én mégis hol mondtam azt hogy azt mondtad hogy gagyi lesz? Hmm? Mondat felét olvasunk, mi? És ha nem tűnt volna fel azt írtam, hogy Gul' dan keze száz százalék hogy benne van, csak kíváncsi vagyok hogy mégis hogyan. Olvasni tudni kéne mielőtt baromságot írunk. Attól meg hogy Dalarant áthozzák Broken Isle-re (bár még nem tudni hogy hogyan) attól még miért remake? Imádom ezt a szarságot, valami régebbi dolgot fölhasználnak, egyből REMAKE! REMAKE! REMAKE! Illidan nem is fog szerepelni Legionban (eddig úgy tűnik), Mannaroth és Hellfire citadell meg mind-mind WoD Content, ha nem zavar. Archimonde, Archimonde-ról még szó se volt.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 20:06:31
#
Ja nem remake? Megint Dalaran, megint illidan, , megint archimonde, megint mannoroth, megint hellfire citadel, még mindig gul'dan. Egyébként nem értem mit rí a szád, egy szóval se mondtam hogy gagyi lesz, sőt.
"Gul' dan keze száz százalék hogy benne van"
Sherlock :D az egész bemutató Gul'dannal kezdődik meg a légióval, akkor biztos nem a deadmines i banditák a főszereplők.. :D Gul'dan a 2. raid végén a főboss egyébként. Burning Crusadebe se volt kis szerepe a légiónak.

Amúgy azt mondták, hogy még ebben az évben kapunk bétát, gondolom először zártat szóval lehet, hogy kövi évre adják ki, bár az is lehet, hogy megint november-december környékén adják ki mint az előzőket. Viszont adhatnák olcsóbban már csak a WoD-ra tekintettel, ami 2 patch alatt kimúlt.
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 20:04:46
#
Egy évet tévedtem, ja. 2014. nov. 13. Mindegy, de akkor se FÉL ÉV! És amúgy sincs még pontos megjelenési dátum, úgyhogy lehet hogy idén már nem lesz belőle semmi. Sőt szerintem csak jövő év elején kapjuk meg. Idén piacra akarják dobni SC2: Legacy of the Voidot. Emellé szerintem baromság lenne kiadni Legion-t is.
dispPaP avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:56:44
#
Tavaly novemberben jelent meg a Draenor.... Nem??
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:43:57
#
Amúgy meg baromság, hogy remake. Nem volt még olyan content ahol a Légió kapott volna szerepet. Atyaúristen, Demon Hunter, mint Illidan?! Nagy remake...
Nogitsune avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:41:00
#
Sajnos WOD-ot nem tudtam sokáig tolni, PC-s problémák miatt, de erre muszáj lesz szereznem egy újat. Az új class-ra nagyon kíváncsi vagyok, valószínűleg nagy kedvenc lesz.
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:37:50
#
Kíváncsi vagyok hogy hozzák össze a mostani Lore-al. Gul' dan keze száz százalék hogy benne van, csak kíváncsi vagyok hogy mégis hogyan.

dispPaP fél év? Köhömm... 2 éve adták ki.
dispPaP avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:33:12
#
Itt látszik hogy a Blizzard már nem igazán fókuszál a WoW-ra, féléve kijött a Draenor, erre új kieget jelentenek be.... amiben megint Remakelnek. Igen Illidan a legjobb boss a játékban, de akkor is...
prismateech avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:26:22
#
Végre valami ami tényleg jó lehet. Sztori jó, Illidan mindig is isten volt, de kicsit unalmas, hogy régi contentet remakelnek. Demon huntert már nagyon régóta várta mindenki, blizzardot ismerve ez lesz az egész kiegészítő legopbb class-a, artifactok tutik. Remélem level 70-esen vagy afeletti szinten kezdenek majd a DH-k, a bemutató utáni dumálásnál azt mondták, hogy onnan kezdenek a Demon hunterek, mikor Illidan elfoglalta a Black Temple-t és mi ( a demon hunterek ) vagyunk a legjobb katonái és minket küld el egy öngyilkos küldetésre és az lesz a prológusa a classnak.
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 06. 19:12:00
#
Nagyon kíváncsi vagyok rá. Több olyan elem is van benne amit már régóta kíván a közönség.