Tom Clancy's The Division - 1.4-es Frissítés

Gépigény.hu | 2016. October 27. | videó | 1 hozzászólás
Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's The Division
Megjelenés: 2016. March 08. (PC)
Műfaj: , ,
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Remek ismét marketingrizsa, féligazságokkal.
Tény:
world tier: ami nem más mint hogy te állíthatod magadnak a lootszintet kézzel a térképen, és emiatt az ellenfelek szintje és szívóssága is növekszik, így biztosítva a folyamatosan növekvő gearscore-t és a fejlődés érzését. - automatán nem tudott igazodni a játék, így állítsák manuálisan a játékosok és adjuk elő ficsőrként. Ehhez a videóban az insták nehézségét mutogatták amik nehézségállítása eddig is benne volt.
keményebb ellenfelek: állításuk szerint nem azzal érték el a keményebb ellenfeleket hogy csak a statokat növelték rajtuk. Hát de. Egynémelyik olyan golyóálló hogy az a bizonyos szerzetes is megirigyelhetné.
felszerelések hangolása: Nomad és Firestarter szetthez nyúltak, melyek amúgy is haszontalanok voltak, és jelenleg is azok. Fegyverekhez nyúltak, csak éppen elbarmolták pl a Caduseus-t.
árusok: world tierhez igazították a kínálatot, ami jó dolog, csak éppen az adott fegyver ugyanaz minden tierben csak a statjai mások a talentjei nem. vagyis world tier egyfajta szorzó, semmi több.
max szinten xp: kapsz egy ládát bizonyos xp elérése után. Ha már ölök akkor legyen plusz haszna, hasznos újítás.
DLC nélkül max szinten amit tehetsz: Phoenix Creditet (PxC) farmolhatsz a HVT vadászatokból, napizásból, és az eddig is szétfarmolt instákból. Ezek mellett folyamatosan dobálja a bossokból a szet páncélokat. Ahogy ezt megtehetted május óta...
Ezt kiizzadni magukból 5 hónap alatt nem lehetett egyszerű. De hallgatnak a játékosokra. Hogyne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció