Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Facebook profilja
Név
Jelszó
Bejelentkezve marad
Star Wars The Old Republic Rise of the Hutt Cartel First Look Trailer
Gépigény.hu, 2013. február 03., videó
Star Wars The Old Republic videók:
SWTOR - Knights of the Eternal Throne - "Betrayed" TrailerSWTOR - Knights of the Fallen Empire - 'The Battle of Odessen' TeaserSWTOR - Knights of the Fallen Empire - 'Visions in the Dark' TeaserSWTOR - Knights of the Fallen Empire - Anarchy in Paradise Teaser "Firebrand"
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Cooley avatar
2013. 02. 04. 00:03:50 #
 
Pedig hosszútávon talán még a WoW-ot is elverhette volna. Állítólag közel 2 millióval csökkent a WoW napi átlaglátogatottsága az SWTOR indulását követően, az SWTOR-nak meg volt, hogy egy nap 4millió+ játékosa volt - nyilván nem egyszerre - már a második hónapban. Ami abszolút rekord, de ahogy egyre több lett az 50-es, úgy lett egyre kevesebb az előfizető... Ráadásul a régi játékosok egy része a Security Key miatt vissza se tud menni most F2P-re. Telefonon kellene elintézni, hogy töröljék, sehogy máshogy nem lehet, Skype-on több, mint 1 órát szarakodtam, mire a köcsög diszpécser szerint nem tudtam magam igazolni, úgyhogy nem teljesítheti a kérésemet. És állítólag ez több tízezer emberrel megesett.
Ennyit az EA-ről! Csak a BW-t sajnálom, rossebnek adták el a lelküket az ördögnek! A tizede költségvetéssel is milliószor jobb játékokat raktak össze. Pláne amíg még megvolt a teljes csapat, ami ugye jócskán megfogyatkozott szintén az EA miatt... X-(
Arnybiro avatar
2013. 02. 03. 22:44:52 #
 
Cooley előbb utóbb be is fog bukni mert most is ugyan úgy kicsesznek a játékosokkal mint azelőtt. Nem elég hogy a játékidőért fizetnek még az elkövetkező tartalmakért is fizetniük kell a borsos árat. Nem hiszem hogy így sokáig fogja bírni a játék. Ezzel a F2P-el is csak késleltetik az elkerülhetetlent.
Cooley avatar
2013. 02. 03. 17:13:11 #
 
Csesszék meg az EA-nél! Hihetetlenül jó játék lehetett volna az SWTOR, de elcseszték a gagyi motorral és a sürgetéssel. Pedig imádom a Star Wars-t, a KotOR-t, a BioWare minden munkáját... A BioWare által tervezettek túlnyomó többsége be sem került a játékba, merthogy már így is túl sokáig tartott és túl drága volt a fejlesztés... Ráadásul ezzel a security key-jel is jól kib@sztak több ezer emberrel, köztük velem is. Remélem F2P-ként is bebukik! X-(
Szavazás
Használsz RSS olvasót?


Szavazáshoz be kell jelentkezni