Menu
Sid Meier's Civilization VI - Amerika
Gépigény.hu, 2016. június 21., videó
Sid Meier's Civilization VI videók:
Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall: ZuluSid Meier's Civilization VI - Rise and Fall: MapucheSid Meier's Civilization VI - Rise and Fall: SkóciaSid Meier's Civilization VI - Rise and Fall: New Features Explained
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
FrostnovaZ avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 21:09:18
#
Igen, nekem is rögtön Mátyás király jutott az eszembe, ő azért nemzetközileg is ismertebb, esetleg Rákóczi-t vagy Kossuth-ot tudom még valamelyin formában elképzelni.
Milton avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 19:40:01
#
Igazából eddig is bent voltunk, de csak city-stateként XD Egyébként készült jó pár mod az V-höz, ahol volt 1-2 magyar Civ mod, de sajnos, mint a legtöbb modból való civ, túlságosan is körülményes képességei voltak ahhoz, hogy annyira élvezhető legyen.
Én is remélem, hogy bekerülünk, azért hozzánk is lehetne jókat kitalálni (hirtelen Mátyás király jut eszembe a fekete sereggel, a sok száz/ezer érdekes történelmi dolgaink közül).
FrostnovaZ avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 17:41:36
#
Jogos... Bár ettől függetlenül remélem hogy a magyarok végre belekerülnek.
Milton avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 16:30:40
#
Vezető választással pont ez lenne a baj, már így is túl kevés ötletük van arra, hogyan legyen tényleg különböző ÉS jó tulajdonság minden civilizációnál (lásd Civ V Byzantine). Ha még meg is akarjuk szorozni a vezetők számát, a végére még kevésbé lesznek egyediek a civek.
Endless Legendben hiába van csak 8 faction (+2 DLC-kkel), sokszorta egyediebbek, tényleg érezni hogy melyik mire és mire nem jó, és teljesen balance-olt az egész játék. Civben meg mindenki mehet mindenre, csak némelyik még jól kidolgozottnál van valamennyi előny egy dologban és kész.
Az új láthatólag Civ úgy is nagyon sok mindent eltanult az említett játéktól (aminek csak örülni lehet), remélhetőleg erre is figyelni fognak.
FrostnovaZ avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 15:44:39
#
Majdnem mondtam volna hogy "Nem tök mindegy ki a vezető?" aztán rájöttem hogy valóban nem lenne rossz ötlet, mondjuk akkor kaphatnának különböző bóbuszokat.
Dono avatar
2 éve | 2016. 06. 23. 14:07:55
#
Örülök, hogy jön az új rész és ezúttal javítottak az animációkon, illetve a városok akár több mezőre is kiterjedhetnek majd. A városokkal kapcsolatban az érdekelne, hogy az elfoglalásukkor csak a központi mezőt kell-e majd támadni, vagy az összes városi mezőt / egy utat vágva a központig. Azt sajnálom egy kicsit, hogy nem lehet több vezető közül választani egy-egy civilizációnál.