Menu
No Man's Sky - Foundation Frissítés Trailer
Gépigény.hu, 2016. november 27., videó
No Man's Sky videók:
No Man's Sky - 1.3-as Frissítés: Atlas RisesNo Man's Sky - The Path Finder Frissítés TrailerNo Man's Sky - PC vs PS4 Grafikai ÖsszehasonlításNo Man's Sky - Megjelenés Trailer
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
Arnybiro avatar
1 éve | 2016. 11. 28. 17:32:39
#
Nem rossz. Rájöttek hogy jobb lesz ha mutatnak valami, még mielőtt a szart is kiperlik belőlük, azért amit csináltak?
Amúgy azzal én is egyetértek hogy a saját hajónk fejlesztésére jobban kellene figyelniük, nem egy statikus bázis felépítésére és menedzselésére koncentrálni, hiszen úgyis abban töltünk több időt. De ha igaz az a More to come akkor kíváncsian várom hogy hozzák rendbe azt a katyvaszt amit teljes játéknak mertek nevezni.
no avatar
1 éve | 2016. 11. 28. 14:10:44
#
Személy szerint nem.
Utazás és felfedezés a cél. Miért akarnék egy bázist építeni ami statikus, nem vihető magammal?

Célszerűbb lett volna egy kis hajóval kezdeni és azt bővíthetni nagyobb-mégnagyobbra, második kis hajót venni-építeni amivel le lehet szálldogálni, már ha le kell és nem a nagy hajón termelem meg a továbbjutáshoz szükséges nyersanyagokat.

Esetleg drónokat építeni és azokkal kitermelni-felfedezni, nagyobb naprendszerek, ahol nem csak 1-7 bolygó-hold van hanem több, hogy ne csak átugorj rajta hanem legyen értelme meg is állni, értelmes feladatokat, hasznos frakciókat betenni, multit normálisan megcsinálni, ne instancelt legyen, normális űrharcot berakni. Ritka, élettel teli bolygókat berakni, és tényleg felfedezhető legyen ne csak a játékos számára legyen új, pl ezen infókkal lehessen kereskedni - de ezeket a megjelenéskor már hiányolták a játékosok, és látjuk mi került bele ezekből.
19ati93 avatar
1 éve | 2016. 11. 28. 12:49:40
#
Nem néz ki rosszul,van aki visszatért játszani?