Menu
Guild Wars 2 - Gates of Maguuma
Gépigény.hu, 2014. június 29., videó
Guild Wars 2 videók:
Guild Wars 2 - Living World 4. Évad 1. Epizód: Daybreak TrailerGuild Wars 2 - Path of Fire Megjelenés TrailerGuild Wars 2 - Path of Fire Bejelentés TrailerGuild Wars 2 - Living World 3. Évad 6. Epizód: One Path Ends
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 13
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 13:17:10
#
Protein Piken-en vagyok inkább én. Ha egyszer úgy döntesz hogy visszajössz, írj és fölveszlek friend listre.
no avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 12:14:54
#
Ossian1993: Ízlések és pofonok. Azok közül amiket felsoroltál a WoW-on kívül számomra egyik sem jön be. De látod, különbözőek vagyunk és ez a legjobb, képzeld milyen lenne ha minden "gamer" csak WoW-ozna vagy COD-ozna. :o
Milton avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 12:02:12
#
Ossian1993:
Mint mondtam, GW2-nek nincs kompetitív scene-je, a WoW-on kívül az összes többinek van, amit felsoroltál, gratulálok.
Pont annyira "unalmas", mint a többi MMO. Fogd el, hogy szimplán nem jön be az ízlésednek, nem kell mindenkinek minden játékot szeretnie.

chrono02:
Egy időre félre raktam a játékot, de tervezem még újra elővenni. Ha jól emlékszem, Blacktide-on vagyok. Tudom, hogy Piken-square-en több a magyar, de haverok Blacktide-on voltak úgy hogy odamentem én is.
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 08:09:33
#
Protein úgy gondoltam ahogy írtad igen, csak hülyén fogalmaztam :)
Ha már itt tartunk melyik szerveren játszol és milyen néven?

Ossian1993 nonsence! Attól, hogy nincs twitchen vagy mittudom én milyen streamelős oldalon milliós nézettsége még nem jelent semmit! Nem az határozza meg egy játék minőségét hogy twitchen mekkora nézettsége van! Mondhatnám pl Civ V-öt is. Nincs vagy csak alig van streamje tcithen és mégis egy nagyon jó játék! Mert tudod sokan vannak akik inkább játszák a játékot minthogy nézzék hogy más játszik.
no avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 03:54:26
#
top wow , LOL , DOTA 2 , Heart Stone , COD , DAY Z , Starcraft II tiszta véletlen nézik több 10 ezren ezeket a gamekat ,

Mellesleg a wow is hasonló stílussal operál még is 10+ ezren nézik

GW 2 unalom nincs mit rajta nézni se tolni

Minőség :)
Milton avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 02:22:13
#
Ossian1993:
És akkor mi van, ha nem nézi 10 millió ember twitch.tv-n? Egy hogy nincs olyasmi kompetitív scene-je, mint mondjuk CS:GO-nak vagy Dotának, másrészt van egy tonna jó játék, még sincs mindegyiknek több százezer nézője.
no avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 01:14:01
#
chrono02 42 Norn Mesmer . Unalmas fos . ez a lényeg semmi perc alatt unalmas lesz és semmi motivációt nem ad a game hogy folytassam repetitív de rohadtul .... mi sem tükrözi jobban (twitch tv ) max 3-4 Live max 300-350 néző senki se kíváncsi rá ...


akit érdekel Eladom az accom lehetőleg Serbia (Szabadkai legyen ) 20 EU . 2000 Din

igazi ára 40 eu 4000 din ha digitálisan veszitek meg

Személyesen kizárólag írjatok Privátba (akit érdekel)
Milton avatar
3 éve | 2014. 06. 30. 00:20:54
#
chrono02:
Ha csak nem változtattak azóta, itt is csak akkor kapsz pénzt, ha megvette valaki. Amire gondolsz, az az, hogy vannak "megrendelők", akik megadják, hogy mennyiért vennék az adott dolgot, és ha annyiért rakod föl marketre, ő egyből megveszi, és te megkapod a pénzt. Ha egyből megkapnám, anélkül hogy megvennék, mindent felraknék több ezer goldért és úszkálnék a pénzben XD
Vagy csak én értem félre, mire gondoltál ezzel?

Nekem személy szerint élvezetes a játék, bőven találni elfoglaltságot benne, a különböző eventekkel pedig mindig változásban van a játék, jó értelemben. Nem is kell mindenben jónak lenni, mindenki eldöntheti, a játék mely részeit élvezi ki leginkább.
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 06. 29. 22:52:01
#
Norhellz Kinek a pap, kinek a papné. Nálam már van olyan terület amit 2-3. alkalommal járok be, és nem unom. WvW is szórakoztató tud lenni, persze ha az ember ott töltött ideje nem abból áll, hogy föl-alá futkos. Mivel nem vagyok nagy PvP-s vagy WvW-s így ritkán járok oda, de párszor voltam már. És az ott töltött idő alatt 20-30 másik játékossal osztagot alkotva jártuk a térképet és módszeresen vadásztuk le az ellenfeleket és foglaltuk az erődöket. És szórakoztató is volt, mert éreztem, hogy nem ész nélkül mászkálok hanem van célja is az ottlétemnek. Úgyhogy el lehet lenni, ha van csapat. Craftból is lehet élni, főleg ha "lusta" emberekkel találkozol akik nem akarnak szakmát váltani és fölszintezni hogy egy Asc armort összedobjanak. De simán ki is rakhatod a termékeket a piacra. Ellentétben a többi MMO-val ahol csak akkor kapsz pénzt ha elviszik az árút itt már a kirakáskor megkapod a pénzt. Én is már jó pár goldot összeszedtem így pedig nem vagyok nagy szintű! És nem láttam még olyat, hogy egy második, vagy X-dik achit csak úgy tudsz megcsinálni ha az előtte lévőt föloldod, még a LW-ös achiknál se. Kevered az achievmenteket az achievment tierekkel. A Tier-eknél kell az előzőt megcsinálni, hogy nyíljon a következő. De ez az én nézőpontom. Nekem tetszik a játék, el tudok vele lenni. Néha-néha persze vannak kihagyások, de ez is azért mert jön egy másik játék ami tetszik, vagy egy másik MMO ami szemet szúr, azt kipróbálom aztán megyek vissza. De akinek alapból nem tetszik annak hiába mondja bárki úgyis mindegy.
bukta2 avatar
3 éve | 2014. 06. 29. 22:37:38
#
Jó játék ez, én szerettem mikor játszottam még vele, meg is van, de nem visz rá a lélek hogy még1szer fel tegyem.
no avatar
3 éve | 2014. 06. 29. 15:17:29
#
chrono02:
A játékkal magával nincsen semmi probléma. De! valamiért nem tudom rávenni magam arra, hogy másodjára felszintezzek egy karaktert 80. szintre.
A fejlődés az elején még érdekes... de amikor már a 3.-4. területen csinálod ugyanazt
"Tedd meg ezt szívességként! Tedd meg azt szívességként!" számomra ellaposodik az egész.
Vannak a térképen bizonyos pontok amiket !érdemes! felfedezni, az elején még az is érdekes, de egy idő után számomra ugyanúgy unalmassá válik mint ahogy a szívességek teljesítése is.
Szóval hiába szépen kidolgozva minden területen ha egyszerűen nincs az ami miatt azt érezném, hogy igen is megéri megnézni ezt meg azt a térképen mert rejt egy-két dolgot, ami talán érdekelne/vagy hasznos lenne a karakteremnek.
Ugyanez a helyzet a WvW térképekkel is... egytől egyig ugyanaz... bár az új az már valamennyivel jobb, de az is csak egy "térkép" ahol 400vs400 ember fut fel-alá. Térképről meg térjünk át a WvW-re...
tapasztalatból írom a következőt
én amikor elértem a 80. szintet nem is tudom, talán a második volt az, hogy elnéztem WvW-zni (?) nem volt rossz, az elején még szórakoztató, de egy idő után - mint szinte minden a GW2-ben - unalmassá vált. Ugyanez a helyzet a dungeonokkel/fractalsokkal. A Living Story 90% nem szól semmiről csak arról hogy szerezd meg Y achit ahhoz hogy megszerezhesd X achit... hogy felnyithasd Z achit.

Szakmáknak meg lényegében mi az értelme? megélni nem fogsz belőle, talán magadnak le tudod craftolni az ascended armort (?)
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 06. 29. 13:21:33
#
Ossian1993 játszottál te igazán vele? A játéknak megvan a sajátos atmoszférája, és nem véletlenül emelkedik ki a többi MMO közül. 1-2 Living world story tényleg laposra sikeredett, de az utóbbi Scarletes LW-k jók voltak. A helyek gyönyörűek, jól kidolgozottak, és nem laposodik el még hosszabb idő után is, és ha végeztél is a Taskokkal még akkor is érdemes vissza-vissza járni a területekre az eventekért, ellentétben más MMO-val ahol végigcsinálod a területet és soha vissza nem mész többet! A Craft rendszer egyedi, persze aki lusta hogy megértse a működését annak hiába magyarázza az ember. Ha az ember egyszer megérti a működését, akkor már az lesz az egyik célja, hogy minél jobb cuccokat készítsen. De ahogy olvasom neked hiába magyarázom mert 1-2 óránál (várjunk még most is sokat mondtam) nem játszhattál, így a játék aspektusának 99%-át ki se tapasztalhattad!
De hogy csak értsd hogy mire fel mondom ezt. Megjelenése után hosszú ideig lenéztem a játékot, nem értettem mire fel ez a felhajtás körülötte. Aztán jött az első Free weekend és gondoltam üsse fene kipróbálom. És az változtatta meg a szemléletemet. Akkor értettem meg, hogy miért is tartják olyan jónak az egészet.

Gates of Maguuma LW-t várom, és a Feature packok után minden updatet érdeklődve várok, hátha említéseket tesznek egy expansionról (új helyek [térképen van még rengeteg kihasználatlan hely] új professionok [druid pl]). Mondhatnának már valamit róla!
no avatar
3 éve | 2014. 06. 29. 13:02:39
#
a Játék olyan szinten unalmas és unott az atmoszférája hogy sírni lenne kedvem tőle hiába a vagonnyi Update KÉREM VISSZA A 40 Eurómat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a game annyiból áll hogy csinálod a szíveket a mappon ( szedj össze xy dolgot vagy beszél ezzel-azzal) meg menj instázni . a craftrendszer 1 hulladék ..... Csak ajánlani tudom hogy ne vegyétek meg aki a vételen gondolkodik ... és volt pofája a game TV nek az év játékának választani ezt a hulladékot én meg voltam olyan hülye hogy bedőltem nekik és megvettem