Far Cry 5 - Bejelentés Trailer

Gépigény.hu | 2017. May 26. | videó | 13 hozzászólás
Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Megjelenés: 2018. March 27. (PC)
Műfaj: , ,
Fejlesztő: Ubisoft Kiev, Ubisoft Montreal, Ubisoft Red Storm, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NordWinter87 avatar
Jók ezek a Far Cry-ok, szépek is, csak a gameplayt dobhatnák már fel egy pár új ötlettel. Eddig minden rész megvolt, ezt sem hagyom ki (hacsak valami nagy baki nem lesz vele).
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Vannak a vallási fanatisták akik a vadnyugati hangulatú területen öldöklik a többi embert, akik a bűnösök. Mindezt modern fegyverekkel és járművekkel. Hát a játékvilág eddig nem nyert meg. A játékmenetet meg meglátjuk hogy tuningolják fel. Én már a Primal ban is szétuntam a fejem, hogy a Far Cry 3 óta követem a sorozatot, és azóta betűre ugyanarról szól minden rész, csak épp más textúrákat raknak rá. Pedig bőven jó játékok lehetnének ezek, csak egyszerúen élvezhetetlenné teszi már egy idő múlva az egyébként nem rossz küldetéseket a borzasztó mennyiségű repetitív bázisfoglalás meg world event. Engem pl nagyon zavar, hogy a WC ig se tudtam kimenni anélkül, hogy ne dobott volna be útközben vagy 3 world eventet amikből 15öt csináltam meg az elmúlt 10 percben.... időhűzás az egész. Berakhatnának végre egy értelmes kraftrendszert, ahol lenne értelme gyűjtögetni, nem csak egy-két dolgot kéne felszedni és meg is van craftolva az epic cucc. Meg ha már erőltetik ezt a bázisfoglalást, akkor adjanak életet a dolognak, nyíljanak meg új emberek, küldetések, lehetőségek minden új bázison, és ne csak az legyen, hogy az indokolatlanul nagy térkép egy pontja mostantól nem piros, hanem zöld. Persze az Ubisoftot ismerve nem sokat várok.
0
0
0
0
💬 1
pcboy avatar
@Mesterlovesz: Egyetértek. Perpill csak azért hajlok a vásárlás felé, coopal nyomulhatok haverral, de a tartalom és ahogy kialakul a cselekmény az mind 1 kaptafa a sorozatban ami zavaró! adhatnának valami újdonságot is bele.
A 3- ban egy idő után monotonná vált a bázisfoglalás...ez ellen is tehetnének valamit.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nincsenek komoly gondjaim a sorozattal, a Blood Dragont és a Primalt is szórakoztatónak tartom, de ez nagyon nem fogott meg. Valahogy már a hangulat terén sem stimmelnek a dolgok. Persze nem akarom leírni így több mint fél évvel a megjelenése előtt, de nem került fel a várt címek listájára.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Még nincs olyan videó amiben bemutatják a játékmenetet. Nem akarják rögtön az elején elijeszteni a játékosokat a torony foglalásos témával. Tuti, hogy ebben a részben is ez lesz a fő momentum. Amúgy nálam felejtős a játék mert nem szeretem a western témát.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@csibeszke37: Nem western! A videó alapján ezt nem szűrted le?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Kemy avatar
Hát igen,, a játékmenet szerintem sem fog sokat változni, sajnos a tendencia is ezt mutatja 😞
0
0
0
0
gigazte avatar
Úgy nézzétek ezt a trailert, hogy fele ilyen jól se fog kinézni a játék!😂
0
0
0
0
💬 1
MC MaRcI avatar
@gigazte: jaja 😆DD fele táj amit itt bemutattak benne se lesz 😆
0
0
0
0
BadCoLaceee avatar
PC-re srácok, PC-re!!!! Elsők között leszek, aki megveszi 😂
0
0
0
0
💬 1
MC MaRcI avatar
@BadCoLaceee: nem hogy várnál a patch-ekre 😆D
az elmúlt években az összes far cry startnál gondok voltak
0
0
0
0
neuroflex avatar
Várom E3-mon gameplay 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció