Menu
Dark Souls III - Gamescom 2015 Trailer
Gépigény.hu, 2015. augusztus 04., videó
Dark Souls III videók:
Dark Souls III - The Fire Fades Edition Megjelenés TrailerDark Souls III - The Ringed City Megjelenés TrailerDark Souls III - Grand Roof TeaserDark Souls III - Dragon Ruins Teaser
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
mikej95 avatar
2 éve | 2015. 08. 05. 13:34:53
#
Az első részre PC-s szemmel tényleg vacak, de ha megkérdezel bárkit aki játszott PS3-on Demon Souls-szal, akkor megmondják, hogy van annál lejjebb is. XD
Szeretem az ilyen taktikusan nehéz játékokat, ahol végig koncentrálni kell, hogy végigvidd. De így harmadik felvonás gyanánt (negyedik, ha számoljuk Lords of the Fallen-t, Demon Souls után az ötödik) már ez is kezd "egy lapos lerágott csont" lenni.
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 08. 05. 00:07:26
#
Az első része valóban eléggé gagyi lett, de a második rész már sokkal jobb, főleg az irányítás. Én várom. És kifejezetten tetszik benne a kihívás. Ez adja a sava borsát a játéknak, hogy nem csak ész nélkül kell gyepálni az ellent hanem taktikázni is kell, főleg boss harcoknál. Én várom.

Amúgy meg a grafikára. Grafikája valóban nem a legszebb, főleg ha a többi játékot nézzük, de cod-al ellentétben itt van tartalom ami nem egy lapos lerágott csont, hanem valóban leköti az ember figyelmét, így fel se tűnik hogy nem csillog-villog mint a társai. Cod-ban történet sincs és az unalomba fulladó csőlövölde se köti le az embert így marad a grafika amit figyelhetaz ember.
MaTpr0F avatar
2 éve | 2015. 08. 04. 23:39:50
#
Próbáltam az első részt, de elég szánalmas, hogy úgy tesznek bele "játékidőt" - ha lehet azt egyáltalán úgy hívni - hogy egy halálgyenge karakterrel kell megküzdened egy kurvaerős boss-al. Persze, ha azt akarod, hogy továbbjuss, előtte órákon át farmolnod kell a gagyi ellent lelkekért, ami rohadt unalmas.

Nem azt mondom, hogy nem kell kihívás, mert voltak jó részei. De nagyon átestek a ló túloldalára.
Ennyi erővel legyen tegyenek bele egy lvl 20000 boss-t köré egy folyosón 50db lvl 3 mob-ot és hű, de jó 257 óra játékidővel lehet benne ugyan azt a szakaszt hentelni, mire lesz esélyed.

Spoiler!
Arról nem is beszélve, hogy a grafika kb. még mindig ugyan az, amiért a CoD-ot lehúzták a földig.
no avatar
2 éve | 2015. 08. 04. 20:04:30
#
Hahháháháháőhháháhááháhááháhh :D vééégre valami kis videó is :)