Call of Duty: WWII - Többjátékos Mód Trailer

Gépigény.hu | 2017. June 13. | videó | 18 hozzászólás
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Megjelenés: 2017. November 03. (PC)
Műfaj: ,
Fejlesztő: Raven Software, Sledgehammer Games
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
davejam avatar
Ez jó game lesz. De a CoD-ot nem az Activision készíti?
0
0
0
0
💬 1
BenjaminHun avatar
@davejam: Minden évben más általában ők fejlesztenek. : Infinity Ward
Treyarch
Sledgehammer Games
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Valaki világosítson fel legyen szíves, ugye ez nem akar Battlefield 1 babérjaira törni?
0
0
0
0
💬 3
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Arnybiro: Nem. Mármint lehet pár dolog, amit onnét merít.. a lapát és a szurony pl. De lángszóró már volt a WaW-ban is. Illetve nem lesznek vezethető járművek, bár voltak a korábbi részekben is. A tank csak egy külön játékmódban lesz a repülő pedig killstreak. Tehát megmarad CoD-nak. 😀 A multi videókból viszont látszik, hogy egyáltalán nem vitték túlzásba ezt a killstreak perkes vonalat. Perkeket nem is látni a videókban, sőt rangokat se. Lehet ez a későbbiekben módosul.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Huh akkor megnyugodtam, legalább nem fogják nagyon beégetni magukat. Láttam a 6-7 perce multis videót, de jah annyi lerí róla, hogy annyi bátorságuk nem volt hozzá, hogy sokat merítsenek BF1-ből, inkább a saját termékeikből merítettek. Bár őszintén, ez számomra így is dögunalom. Az egész videó alatt az az érzésem volt mintha ezt már láttam volna, csak jobban megvalósítva (CoD 2-re gondolok). Ez így szerintem harmat gyenge. Az meg egyenesen röhej hogy cenzúrázni kell a multis mapokat? Mi a ***om van a történelmi hitelességgel akkor amiről annyit papoltak mostanában? Berlin utcáin, egy amerikai fazonnal, sörétes puskával a kezünkben rohangálunk vaskeresztes lobogók alatt? ha nem csalnak a töriórás emlékeim, az amerikaik nem igazán jutottak be Berlinbe, arra meg egészen biztosan emlékszem, hogy nem vaskereszt volt a lobokógon. Nem vagyok antiszemita hogy ezért hiányoljam, de azért így kiadni egy történelmi játékot, hogy ennyi hitelességet képtelenek megtartani, az számomra pocsék munka, mert teljesen elveszi a benyomást.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Arnybiro: Hajaz kicsit a CoD 2-re, de ez nálam inkább pozitívum.
Az, hogy vannak amcsik teszem azt Berlinben multiba, szerintem nem gond, a vaskereszt viszont engem is zavart. Egyes országok érzékenységére hivatkoztak a módosítást illetően. A szokásos újkori f_aszság. De az egyjátékos módban nem vették ki a horogkeresztet, ott elvileg benne lesz.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
yugiohyugiohzebuyug avatar
És valóban, így kompletten pedig nem igen szoktak ők DLC-zni emlékeim szerint. Ezt viszont nem kéne átvenni a BF-ből.
A normális dedikált szervereket és a moddolhatóságot én is visszasírom, de már a jelenlegi felállásnak is borzasztóan örülök. Megmondom őszintén sajnos nem tartom valószínűnek a moddolást.. aztán ne így legyen.
A német kampányt nagyon sokan kérik, én is kíváncsi lennék rá, lennének ötleteim... de hogyan is várhatnánk német kampányt, mikor egy horogkereszt nincs a videóban, vaskereszttel helyettesítették mindenhol: D
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Azért a teljes játékban reméljük nem fogják mellőzni. 😀 Wolfenstein-nél nem szaroznak ilyennel : D
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Inkább nem mondok semmit... 😀
Azóta amúgy rengeteg multi videó található a youtube-on. Na meg kiderült, hogy a single-ben lesz horogkereszt. Nekem eddig bejön amit láttam. Nincs túlgondolva, egyszerű, mint a faék, akár a CoD 2 régen. Aztán majd kiderül a végeredmény milyen lesz.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ebből a trailerből csak annyi jött le, hogy fullra a Battlefieldre akar hajazni!😂 Azt hozzá teszem, hogy egy gyengébb motorral! Érdekes lesz, ha a környezet kicsit sem lesz rombolható!
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@gigazte: Lángszóró és tankvezetés a WaW-ban is jelen volt már. Ha nem akartak kevesebbet mutatni, mint a legutóbbi vh-s játékuk, akkor valamit lépniük kellett. De... alighanem inkább tényleg a BF miatt hozták be ezeket a dolgokat, gondolom megfűszerezve a szokásos CoD-os elemekkel. Én nem bánom, amíg nem újra a sz*rt ontják, hanem jó ötleteket merítenek máshonnan vagy fejlesztik tovább jó irányba a régit. A BF1 jól sikerült, reméljük idén a Call of Duty is visszatér.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Engem igen. 😀 Mondjuk az nem, hogy tényleg nincs horogkereszt. De máskülönben.. a hangulat f_asza. Sőt... szurony, lángszóró, leszakadó végtagok, tengeri pálya a multiba hajókkal, légvédelmi ágyúkkal lőhetünk, vezethetünk repülőket, vezethetünk tankokat... mikor láttunk ilyet Call of Duty-tól? Hatalmas újítás és pozitívum a részükről. Csak az irányítás is rendben legyen. Utoljára a WaW-ban vezethettünk tankot.. repülőt meg kb. soha a sorozat során. ( multiról van szó ) Ejtőernyőzés... a CoD 1-re emlékeztet. De multiba talán még ez se volt, ezek szerint ejtőernyővel érkezünk meg a pályára, mint a Playerunknown's Battlegrounds-ba? Nagy király lenne... A kill streak-ek ezek szerint meg hasonlóak lesznek, mint amit itt is láthattunk. Bombázót irányítva alulról szórhatunk egy bombát a megadott célpontra. Az is elég jól nézett ki. Az egészre csak az tenné fel a pontot, ha rombolható lenne a környezet... ezt nem nagyon figyeltem, de legalább ekkora újítás lenne. Én nem várom el, és talán lehet naívság is lenne ezt remélni : D A perkekről, fegyver kiegészítőkről, szintekről, matricákról, össz mapról, játékmódokról, szerverekről stb.-ről meg még semmit nem tudunk vagy alig. Nem beszélve a zombi mód konkrétumairól.
Eddig viszont részemről nagyon várós.
0
0
0
0
rollo avatar
Haaaaaaaat nem nyugozott le 😞
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@rollo: Egyelőre az is elég, ha végre normálisan játszható játék lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció