Call of Duty: WWII - Headquarters Reveal Trailer

Gépigény.hu | 2017. August 22. | videó | 3 hozzászólás
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII
Megjelenés: 2017. November 03. (PC)
Műfaj: ,
Fejlesztő: Raven Software, Sledgehammer Games
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hursandani4002 avatar
Ne a Frostbite motorral hasonlítsd össze. Rondának nem nevezhető a játék, de szépnek sem. Unreal Engine 4-el sokkal szebb lenne, de tudjátok milyen az Activision.
0
0
0
0
Larten avatar
Ez mind ronda és retek, de tudjátok, hogy mit hiányolok a játék alól?
Egy tetves Frostbite enginet! Ne mondjétok, hogy grafikabuzi meg minden, mert azért ti is szívesen megnéznétek ezt a Frostbite 3 motorral.
0
0
0
0
💬 1
morbazan avatar
@Larten: A tetves Frostbite Engine tényleg jó híresen szép, de az EA által licence-elt szóval az életbe sem lenne alatta az egy UT4 még szép lenne alatta. De mindennek megvan a maga előnye. Nem feltétlen kell egy olyan játékba olyan motor ami egy prémiummal vett másik játék alatt ami 40be kerülhetett is xar, fizikai reálissága egy 0 (szép, hogy esik a golyó, de nem 5 méteren és a tank sem repül se fel se le meg nem keringenek az emberek 666 pingel a levegőben és ölnek meg flarel...) cserébe a cod-nak is lenne hova fejlődni mert mw3 óta nem volt használható semmire és a hit rendszer is xarabb bár talán pontosabb grafikára meg szép volt a remastered is de ezek a scriptelt warfare-ok infinit meg advance hát ez a modern dolog nem jött be vh-ról meg nem lehet mit lehúzni ( ja pont most ez lesz). Röviden ne hasonlíts egy grafikára szebb játékot egy teljesen mindegy úgy is eladjuk játékhoz. mert meg fogják venni mert lesznek troll videók. Ilyen alapon a Star Wars Battlefront (nem a 2) egy rakás ótvar és azon a FrostBite 28 sem segítene... lesz ami lesz barátom várjuk ki😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció