Call of Duty: Infinite Warfare - Sztori Trailer

Gépigény.hu | 2016. September 15. | videó | 13 hozzászólás
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Megjelenés: 2016. November 04. (PC)
Műfaj: ,
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ajax avatar
Ha választani kell, akkor inkább a múltbeli lövöldéket szeretem, mint a jövőbeliket, és a trailerek alapján (még az elején) a BF1-et választottam volna teljes mértékben. Iszonyat milyen jó trailert mutattak belőle elsőnek. Viszont gameplay alapján a BF1 nem lesz az a nagy durranás amit mindenki várt. A CoD meg olyan lesz, mint mindig kb, sokat nem változik, de legalább az nem rossz amilyen. Csak már kicsit uncsi, hogy mindig ugyan az az egész. Tényleg, már a HUD-on se újítanak szinte. De am ha úgy tekintünk rá, mint egy lövöldözős játékra, akkor nem rossz ez, csak hát ott van előtte a Call of Duty név, ami mindenkiből más érzést hoz ki, valaki rögtön "pre order", valaki meg "na ez is olyan szar lesz, mint az előző".
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Őszinte leszek, nekem nem jött be ez a trailer. Igaz, hogy most már legalább sokkal jobban néz ki, mint az első előzetesekben, de semmi sem fogott meg belőle, sem a látványvilág, sem az akció, és a sztori sem tűnik egy nagy durranásnak. Persze ettől még lehet jó a játék.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Lehet még se lesz annyira elsöprő győzelme a BF-nek? 😆
0
0
0
0
bassus16 avatar
A bf1 alpha óta rohamosan megnőttek az Infinite Warfare előrendelései...
0
0
0
0
galaxi avatar
Minél több ilyen trailert nézek erről a játékról nekem annál jobban tetszik. Lehet, hogy az elején leszarozta mindenki, de lehet, hogy ennél a Battlefront másolat BF1-nél többet fognak letenni az asztalra, bár a CoD multit én sosem éreztem át annyira talán csak a második résznél...
0
0
0
0
Ajax avatar
Havas Jon semmit. Havas Jon egy sorozat karakterének a neve. Kit Harington szerepel ebbe. Ő egy színész. Most mi egyebet lehet erre mondani? Az Activision szerepet ajánlott neki, ő meg elfogadta. Na ezért van ő ebben benne. 😃 Ő lesz a fő gonosz a játékban.
0
0
0
0
SuperPuma avatar

Csak hogy meglegyen a kontraszt
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Nekem is ez volt az első ami eszembe jutott.😆
0
0
0
0
D@nte avatar
Amúgy lehet, hogy le vagyok maradva....de mit keres Havas Jon a CoD-ban?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció