BioShock: The Collection - BioShock Játékmenet

Gépigény.hu | 2016. August 27. | videó | 6 hozzászólás
BioShock: The Collection
BioShock: The Collection
BioShock: The Collection
Megjelenés: 2016. September 13. (PC)
Műfaj: ,
Fejlesztő: Blind Squirrel Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Memento Mori avatar
Persze, én is jobban szerettem volna ha kap egy kis dx12-t vagy textúra csomagot. Remélem nincs rá kapacitásuk, mert a witcher 4-et hegesztik. 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Pontosan jó példa amit Thespartan mondott nézzük a dead island definitiv edition-t van különbség a régi és a mostani között grafikailag. Ittis amit mondot Thespartan jobb lett volna valami fény effektet beledobni szerintem nagyot dobott volna a hangulaton vagy valami kis extra dolgot persze értem én hogy annak ez jólesz aki elöző generáción tolta de azért hamár remaster akkor azért valami kis finomságot belelehetett volna rakni na mindegy. 😀
0
0
0
0
Thespartan avatar
Na oké,de ha már kiadják újra,akkor már ildomos lett volna egy kis újítást tenni a játékba elsősorban a megjelenésén esetleg részletesebb textúrák vagy fényeffektek és stb.
A dead island-ot is kiadták újra és azt legalább túrbózták is grafikailag így releváns a vétel egyesek számára az újgenerációs konzolokon vagy esetleg pc-n.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Neked ebben nincs semmi extra. Ez annak előrelépés aki előző generációs konzolokon tolta. Annak szemmel látható a fejlődés. Aki pc-n játszott vele, annak az első release is ugyanilyen volt 1080p ben.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Már nem azért de én jobbat csinálok egy sima sweetfx-el 😀
0
0
0
0
Thespartan avatar
És ebbe mi az extra? Mondja már meg nekem valaki 😃 Akárhogy nézem semmi grafikai változást nem vélek felfedezni ..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció