Menu
Assassin’s Creed Syndicate - Játékmenet
Gépigény.hu, 2015. július 22., videó
Assassin's Creed Syndicate videók:
Assassin's Creed Syndicate - PS4 Pro vs PS4 vs PC Grafikai ÖsszehasonlításAssassin's Creed Syndicate - The Last Maharaja DLC Megjelenés TrailerAssassin's Creed Syndicate - Jack the Ripper 360° TrailerAssassin's Creed Syndicate - Jack the Ripper Játékmenet Trailer
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 14
winrar avatar
2 éve | 2015. 08. 04. 16:09:32
#
Minelovag: Attól még, hogy valami open world, nem lesz GTA. Én egy AC-val sem játszottam 5 percnél többet, de van, aki él-hal a sorozatért. Bárcsak a Half Life jelenne meg ilyen gyakran, mint az AC.
Robinxd avatar
2 éve | 2015. 07. 24. 12:20:16
#
Egyébként nektek feltűnt hogy mostmar nincs különbség assassin és templomos között? lassan mar a ruha is ugyan az lesz.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 07. 24. 11:58:14
#
Hát nem tudom, szerintem elég gáz azért GTA-nak nevezni mert tudsz benne lovaskocsit lopni. Ennyi köze a van a GTA-hoz, ja meg valószínűleg a karakterváltás. Egyértelműen az AC4 volt a legjobb, az a kedvencem nekem is minden szempontból, habár történetileg nem volt egy nagy durranás de nagyon illett ahhoz a világhoz.
Az egyik videóban azt mondták, hogy mennyit dolgoztak az új harcrendszerrel ami sokkal reszponzívabb meg gyorsabb. Nem tudok ezt honnan vették, amikor olyan akadozós, hogy legszivesebben átütném a monitort :D:D:D "Gyorsabb" persze, most pár kard csapás helyett most percekig püfölheted a karaktereket.
janoarsenal avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 23:26:31
#
prismateech: Jaaj bocs elnézést összekevertem XD Ezek a hülye angol szakszavak..XD Mégegyszer bocs :D
Minelovag avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 21:52:17
#
Szerintem egy játéknak nagyon jó, sőt tökéletes. Viszont nem nevezném Assassin's creed-nek. Mivel aki akkora fan mint én annak a szinte legjobb az a mászás illetve a különböző fegyverekkel való játszadozás. Itt meg elrontja a Rope launcher illetve ez e retkes boxer.

Példának venném Kenway kapitányt, mert vele rengeteg fegyverrel találkoztunk illetve egy szinte új vonalat ismerhettük meg az assassinolásnak. De jó volt, mert meg volt benne a mászás és a stealth-elés, és a további assassin's creed-es dolgok. Illetve még a templomosok is illettek oda, de valami eszméletlenül.

Ezt én nem nevezném Assassin's creed-nek, szinte semmi jó dolog nincsen benne. Egy barátom szerint ez egy viktoriánus GTA, és én nem értettem vele egyet, de sajnos egyre jobban kezdek vele egyet érteni. Nagyon sajnálom, hogy ennyire eltértek a vonaktól!

Szerintetek?
prismateech avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 21:01:41
#
Phantom Blade nem az assassinok védjegye, egyedül az AC Unity-be volt csak. A hidden blade a védjegyük, nem az 1 részes feature. :D Egyébként sehol nem mutatták, hogy lenne a Syndicatebe phantom blade és a hidden blade se úgy néz ki, sőt a Rope Launcher miatt nem is lenne neki hely. Ha meg lenne phantom blade, a dobókést minek raktak volna be?

RobinXD: Attól függ melyik korszakban. Az AC3- AC rogue-s vonal szerintem a legjobb, Haytham, Charles Lee hiába, hogy nagy g3cik voltak, bírtam őket. Ez a korszak előtti és utáni annyira nem hozott lázba, bár ott nem tudtunk olyan sokat a templomosokról mint az AC3 és Rogue-ban.
janoarsenal avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 18:19:20
#
prismateech: Phantom Blade 100% hogy lesz :D Mivel az Assassinok "védjegye"! De ha maga a harcra gondoltál, az igaz, harc közben szerintem se lesz! (Unity-be se volt már ugye)

Nekem egyedül a "rope launcher" vagy mi a neve nem tetszik...! Minden Assassin's játékba a mászás az egyik legjobb szerintem, és ez hogy ezt betették majdnem hogy hasztalanná válik! (Persze biztos nincs köteleztetve hogy márpedig KELL használni) meg hát nagyon a Batman jut eszembe róla, és a hasonlóak. Zárásképpen ez egy buta ötlet volt, de nagyon remélem hogy változik ez a véleményem mikor kipróbálom :)
Robinxd avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 16:23:24
#
Egyébként nektek tetszik a templomos vonal?
prismateech avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 14:09:25
#
"Witcher 3 ra is ezt mondták azt hopp a konzolok miatt lebutították és pörög a 40 fps!"? Persze, simán fullon fogsz te tolni akármit is egy 6950-el, ha egy Titant építettél belé.

Elvileg Phantom Blade nem lesz benne, azt helyettesíti a dobókés. A kardot eddig 1 jelenetben mutatták be, amikor a vonaton kivégzel vele a 2 embert, de ha jól emlékszem akkor se kardal csaptad szét őket, hanem ököllel és csak kivégzéshez vette elő a kardot. Amúgy meg nem értem, ha lehetne kardot használni mi értelme ennek az egész új verekedésnek? Alapból nem is értem, hogy itt vagyunk a fejlett londonban és ökölharc?

A gépigény valószínűleg hasonló lesz mint a Unity-é, de szerintem nem számít. Amilyen sz@rul lett optimalizálva a Unity, simán elfut az ajánlottnál gyengébb kártyával 1080p High-on, FXAA-val 35-50 közötti FPS-el. Sőt a Unitybe leginkább a rengeteg npc a képernyőn terheli le a gépet, ha nem éppen egy tömegnél vagyok akkor 40 alá le se esik az FPS. Syndicatebe viszont nem hiszem, hogy lesznek olyan mennyiségü npc-k.
dispPaP avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 13:17:18
#
Hagyjuk már, 6950el fullon fogom tolni, milyen Titan kell ide. Witcher 3 ra is ezt mondták azt hopp a konzolok miatt lebutították és pörög a 40 fps!
Arnybiro avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 12:50:03
#
Pamkutya Pisztoly hangos, csendes gyilkoláshoz nehezen használsz pisztolyt, ilyenkor jól jön a dobókés. Kardok, ruhaváltás biztos lesz benne, az hogy itt "még" nem mutatták nem jelenti azt hogy egyáltalán nem is lesz. Gépigénnyel talán nem lesz baj. Ugyan azt az engine-t használja mint unity, és azután már rájöhettek hogy tudják jól optimalizálni az engine-t.
prismateech avatar
2 éve | 2015. 07. 23. 12:04:54
#
Ubisoft nyíltan megmondta, hogy tanulva a Unity hibáiból "ragyogni" fog a Syndicate PC-s portja.

A játékról: Ez a verekedés valami ritka gagyi, nem folyamatos és évekig kell püfölni valakit mire meghal. Nem értem, ha egy gyilkos vagy akkor miért nem veszed elő a retkes botodat, amiben egy kard van és kaszabolod szét az enemyt. Ezt remélhetőleg meglehet majd oldani a játékban és csak a bemutatókban vagánykodtak ezzel a boxer hülyeséggel. A vér effekt borzalmas, nem értem, miért kell ilyen mesés szarokat belerakni. Az utcák túl szélesek ahhoz, hogy (persze ott van a rope launcher) össze-vissza megmászd őket, miközbe szerintem lovaskocsival 2x olyan gyorsan eljutsz oda ahova kell. A rope launcher meg egy viccé teszi a magas épületek megmászását szinkronizálás képpen. Akármekkora AC fan vagyok, be kell látnom, hogy a Black Flag-et ez se fogja felülmúlni, akárcsak a Rogue és a Unity se.
Robinxd avatar
2 éve | 2015. 07. 22. 12:21:50
#
Nagyon tetszik *-* Tényleg lehetne egy Magyar 56-os AC játék.... Remek Grafika, szerintem a történet is jó lesz. De ez is konzol port lesz, és ha jol is fog sikerülni az optimalizálás minden képen erős gép kell majd neki. :/
Vithraldor avatar
2 éve | 2015. 07. 22. 12:09:03
#
Nekem erről a lovaskocsikázásról a Mafia 1 jutt eszembe, csak ez egy kicsit visszafele van az időben.