Menu
80 Days - Trailer
Gépigény.hu, 2015. szeptember 11., videó
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
no avatar
2 éve | 2015. 09. 15. 19:19:07
#
Ez a játék Verne 80 nap alatt a Föld körül átgondolása, szorosan kapcsolódva a könyvhöz. Az a lényeg, hogy a lehető legkevesebb nap alatt juss el Londonból Londonba megkerülve a Földet. Te Passporteau szerepét veszed fel, amint az új háziurad, Phileas Fogg szolgálatába kell allnod, viszont az első napodon csomagolhatsz is a világ körüli útra. Nem feltétlen szükséges a könyvben leírt útvonalon haladni, de azt is megteheted. Az egészben az a jó, hogy a készítők a könyvben nem szereplő útvonalakra, városokra és cselekményekre is kitaláltak a könyv "világába" illő sztorikat. Nagyon sokat kell olvasni benne, egyenlőre csak angol változatról tudok. Az, hogy magyarítás lesz-e, még homály. Bizonyos mértékű angol tudás és hozzáállás kell hozzá, hogy ne egy unalmas olvasásnak, hanem egy nagyon jó alapra készített játékot lássunk.
Egyébként, ha szeretnéd kipróbálni, akkor megteheted. Már egy jó ideje fenn van Google Play-en és talán iOS-en is, csak sajnos fizetős. Igazából megérdemlik a fejlesztők a pénzüket, jó munkát végeztek. Annyi az egyetlen hátránya, hogy repetitívvé válik a játék, mivel a sztori alapból meg van írva az összes választási lehetőségre előre meg van a scriptelt válasz, ha a következő játék során ugyanazt a döntést választod, mint az előzőben, pontosan ugyanaz a szöveg fut le előtted. Minden egyes alkalommal...
Ezen az egy negatívumon kívül talán nem is tudok mást megemlíteni. Mindent összevetve egy fantasztikus atmoszférájú, jó cselekménnyel megtoldott játék, amit mindenkinek tudok ajánlani.
atemi105 avatar
2 éve | 2015. 09. 12. 20:47:01
#
ez meg mi lesz?
blaze_kd avatar
2 éve | 2015. 09. 12. 16:03:42
#
Game of the Year. :?
mikej95 avatar
2 éve | 2015. 09. 12. 00:38:13
#
Times magazin megmondja a tutit. lol