Menu
Zider20g
Szint 2
no avatar
Offline, itt járt 2 éve
3 éve tag
A mesterlövész Dominik visszatér
Írta: Zider20g, 2014. március 03., játékteszt
Játék: A Mesterlövész

A mesterlövész egy 2002-es játék amit akkor sikertelen eladások kísértek (nem is hiába). Aztán jött a mindenki számára (szerintem) ismert Freedy koma és az eladásokon elég keményen változtatott és elég nagy sikere lett a játéknak.

Bevezető

A mesterlövész egy 2002-es játék amit akkor sikertelen eladások kísértek (nem is hiába). Aztán jött a mindenki számára (szerintem) ismert Freedy koma és az eladásokon elég keményen változtatott és elég nagy sikere lett a játéknak.

Történet

Hát a történet több mint bugyuta. Szóval kapunk egy feladatot, hogy öljünk meg egy piros ruhás emberkét. Ezzel nincs nagyobb gond de aztán a rendőrség elkap minket és börtönbe kerülünk, ahol kapunk valami drogot ami halálos ránk nézve. Szóval ki kell jutnunk a börtönből (pofon egyszerű nincs túl bonyolítva). Megtudjuk (amint már kint vagyunk) egy baráttól, hogy a polgármester keze is benne van a dologban. Kifaggatjuk és elmondja kinek dolgozik (Don Vasyl), amint hozzá mennénk tájékoztat minket egy "nő" (Stella), hogy ő már meghalt, mert a testvére megölte. Stellával találkozót beszélünk meg a Bull's Eye kocsmában ahol is segít nekünk egy ideig bejutni a maffiába. Egy régi maffiózótól kapunk egy megbízást, hogy hozzunk el valamit neki és végül kiderül, hogy abban van az ellenszer. Legvégül elmegyünk a legfőbb főnökhöz és szépen kinyírjuk (outro jelenet) és mivel a rendőrség is arra járt a kommandósok szépen letartóztatnak. Aztán jön a stáblista meg előtte, hogy mi lett a szereplőkkel (ezt most nem írom le).

Grafika

Nincs különösen bajom vele, szeretem a régi pixeles grafikát a korhoz képest elfogadható.

Hang

Na ezzel már vannak problémák, mert néhol túl hangos a zene (apropó zene hangerőt csak ki és be tudod kapcsolni, halkítani hangosítani nem). A gránát hangokat, a robbanásokat nem lehet hallani, de a repülő zúgását ezerrel lehet, mondhatni szörnyű. Na meg az érdekes halál hörgések, ezek inkább csak viccesek mint idegesítők.

Irányíthatóság

Szerencsére csak egy hiba van ezzel, hogy a menüben kicsit nehéz irányítani a kurzort amúgy minden rendben.

Ellenség

Legtöbbször segghülyék, süketek, vakok, minden bajuk van. Azon kívül meg a kinézetük több mint nevetséges. Van itt maffiózó, rendőr, kommandós.

Pályák

Szűkek, a lényeg, hogy minden 10 méterben van ellenség és aprítsad shotival (igazi ezermesterkedés az egész
mondhatni).

Fegyverarzenál

Fegyverünk elég sok van, szóval utánpótlással nem lesz probléma. Van nekünk gumibotunk, pisztolyunk, shotink és mindenféle géppityú + a mesterlövész fegyver.

Multiplayer

Eredetileg van a borítón írva, de nincs hozzá officiális. De egy lelkes magyar készített hozzá, szóval lehet rajta hülyéskedni.

Bugok

Nos, elég sűrűn találkozhatunk bugokkal pl.: vérző busz repülés (ugrás és guggolás gyors nyomkodása), liftbe beszorulás, halhatatlan ellenfél, meg még egyéb grafika bugok.

Végeredmény

Egy szó mint száz, szerintem rossz játék de legalább humoros. Kipróbálásra jó, de amúgy nem ajánlom senkinek.

Háttérinfó

Eredetileg horror játék lett volna, ahol egy nyomozót alakítunk és 9 ember rémálmát végig kell járnunk (Elég eredeti ötlet, nekem tetszik) De mivel pénzhiány volt, ezért lett először RatHunt, majd bonyolultabb történettel lett mesterlövész.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
no avatar
2 éve | 2014. 10. 03. 20:57:31
#
Törölve lettek.
Gyarmati Jani avatar
2 éve | 2014. 09. 16. 08:48:15
#
De hol vannak a kommentek hozzá? Nem hinném, hogy egy sem érkezett volna fél év alatt....
no avatar
2 éve | 2014. 09. 15. 22:52:52
#
Régi teszt ***tam ez biztos!Komolyan venni ne tessék én is már bánom hogy kiraktam.
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
3
22 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek