Menu
whiplaser
Szint 14
whiplaser avatar
21 éves, férfi
Két helyen ._.
Magyarország
Offline, itt járt 25 napja
8 éve tag
Gépigény.hu
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1282
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 12. 18:43:28
#
Nálunk inkább a tökmag ami menő volt, amit én nem szerettem, sótlan. De veszélyes is volt, mindig ha ilyeneket ettünk akkor a földre nyomta mindenki és a napvégére disznóól lett XD takarítónők nem voltak hajlandók kitakarítani XD

Volt egy film nem rég, az egyik akció jelenetnél minden animációs volt, a fejemet fogva néztem... olyan 2003-ig voltak nagyon jó filmek szerintem, évente akár több is. Most már ritkábban vannak.

Gyűjtsél, nekem is pár évembe telt mire meglett. Hát addigra már új konzolt kell vegyél, ps4 vagy xOne-t XD

Két volt osztálytársam is beszélésből tanulta meg a nyelvet. Az egyiknek a mostoha apja Angliából jött és emiatt majdnem csak angolul beszéltek, a másik meg a TV-böl. Nem hiába van az, hogy ha valaki ki megy külföldre akkor ott pár hónap alatt megtanulja a nyelvet. Olyant kellene csinálni angol órán, hogy ha valaki nem angolul beszél azt megbírságolják XD
Pont ilyen voltam én is. Sose tanultam...de mikor egyszer kellet nekem lett a legjobb az osztályból XD

Meg hát ugye a csatorna és a stáb neve is össze lesz kötve a bukással. Akármit próbálnak csinálni az a nézőket a múltra emlékezteti.

Nem érné meg senkinek, túl sok pénz lenne XD mennyi csirkét kellene le vágni a kajához...
Sokat fejlődött a kis aranyos XD ki gömbölyödött XD szívesen el lennék vele..igen már újra gyönyörű fürtöket növesztett :^)
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 12. 16:18:45
#
dilemma XD mi az osztályba kezdtük el nagy szotyizabálást rendezni XD 2-3 man vettek 4-5 csomagot azt azt zabáltuk órán XD tanár így ránknéz aszondja: gyerekek... ezt azért nem kéne :? ! mi meg persze ugyanúgy csináltuk tovább XD

nemhogy unalmas. de sokszor szánalmas is. hogy egy jó akciójelent már animáció. mert lusták vaktöltényeket használni vagy a dublőrők túl finnyásak ahhoz hogy bevállalják. a lotr szerintem az egyik legjobban megcsinált film amit el lehet képzelni. hasonló élményhez vissza kell menni a 70-80 évekhez. aztán amikor a megejelent az animáció. lefelé ívelt a jó filmek száma.

hát nemtom. azért sok pénz. ami nekem nincs sajna bár lehet h majd ha főleg infós leszek akkor beszerzek egyet :D bár addigra ki tudja hogy mi lesz :D

szerintem elsőnek alap szókincs-> szókincs használata->igeidők-> rengetek beszélgetés->amiből nagy szókincs. de persze azért néha a diákokat is unszolni kell mert nekem pl van egy osztálytársam aki szimplán azért nem tanul mert lusta de pedig az esze meg lenne hozzá.

hát igen , a végére már legnagyobb fanok száma is elkezd apadni. ilyenkor kéne elgondolkozni a stábnak hogy megéri-e még csinálni...

kb XD és akkor csapnának nagy bulit XD a teafogysztás ilyen 700 liter körül lenne XD. néztem ilyen képeket ahol a 10 éve alatti fejlődést mutatták be. és azt a marha o.O Emma fejlődése o.O aztán amikor levágatta a haját azt nekem se tetszett. de elvileg már visszanövesztett mert volt annyi esze XD
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 12. 15:15:57
#
Ha jó film akkor szotyi nélkül is el lehet viselni. De sajnos elég ritkán nézek filmeket szotyival, mivel mikor megveszem egy óránál nem bír ki többet :( meddig leülök filmezni megeszem XD

Nem tudom mi ez a nagy animációs láz de unom már, hogy majdnem minden filmben van. Nagyot tévednek ha azt hiszik, hogy ez kell egy szórakoztató filmhez. Régebb érdekes módon enélkül olyan filmeket csináltak amiket ma is felemlegetnek. Ott van például a Gyűrűk Ura, makettet használtak és beöltöztek az emberek, és szebb lett mint a Hobbit. Vagy ott vannak a Keresztapa filmek.

Szerintem ettől még vehetsz, nem romlik meg ha nem használod, én is olyan két három hónapja használtam utoljára a konzolt és megy. Attól nyugodtan vehetsz konzolt ha csak heti 1x játszol rajta. Én pont így csinálom, legalább nem üt be a mennyiség átka. Van pár játékom amit szeretek és azokkal játszok.

Egyszer beszélni kellene megtanítani a diákokat és utána az igeidőket és ezeket a hülye nyelvtani szarságokat. Ha egy angol turistával beszél biztos nem a magánhangzókat fogja kérni.

Sose fogom megérteni, hogy miért jó húzni egy sorozatot vagy filmet. Említettem a Supernatural-t azt húzzák és veszítik folyamatosan a rajongókat. Ha abba hagyták volna akkor amikor tervezték akkor mindenki jól emlékezne rá, de így... az lesz így, hogy ha komplett vége lesz és próbálkoznak új sorozatot csinálni és a néző meglátja, hogy ki csinálta elmegy a kedve mert tudja, hogy olyan sorsra jut mint az említett sorozat. De ez fordítva is igaz lenne. Engem ez hangol le, az emberi kapzsiság és a hülyeség.

Össze ül a nagy család egy vacsorára és ki kell béreljenek egy stádiumot XD Emma egy igazi angyallá alakult imádni való. Viszont akkor nem tetszett amikor rövid haja volt, nem vagyok oda a rövid hajú nőkért.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 12. 14:22:23
#
Szotyi nélkül a film olyan semmilyen lesz ^^. az szép :o na az már tényleg fogyasztás a javából XD mi mondjuk max fejenként 1-et szoktunk megenni :D

sok film ott veszti el a lényeget hogy ilyen animázilják vagy hogy irják. én az nfs filmre leszek kiváncsi majd. azt mondják nem fog kapcsolódni egyik részhez se. szóval kiváncsi leszek h miylen lesz. és mint gondolom hogy nem lesz annyi eszük mint halálos iramba és lesz benne animáció.

én mostmár csak azért nem veszek konzolt mert vagy nem lenne rá időm vagy pedig uyge nem lennék itthon. pedig szerintem arra még arra is hajlandó lennék h minden gémem eredeti lenne. lehet h kevesebb játékom lenne de az évek folyamán mindig tudnám bőviteni

hát nehéz jó angoltanárt találni. pedig szerintem az angolt alapvetően nem lenne nehéz tanítani

hát jó talán a simpson család az tényleg nem de a többi ehhez hasonló igen. mondjuk persze vannak olyanok amiket már eleve nem szerettem nézni mert túl kertén volt. az ilyenek nagyon le tudnak hangolni... mert azért a fene egye meg azért tudnák azt máshogy is csinálni.

reméljük :-/ meg ő azért jobban vigyáz magára sztem, mondjuk azt is be kell ismerni hogy a HP főszereplőinek nem igen volt más filmük :D HP-ssok akik valaha nagyobb szerepet is kapta tuti hogy egy darabig még nagy család lesznek. mondjuk am Emma-nál vágod hogy modellkedik :o. NAgyon jó képei vannak .
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 11. 12:30:41
#
Popcorn nálam nem fogy nagyon, viszont a szotyi... abból volt, hogy 4 csomagot megettem egy film alatt, majd nem éreztem a nyelvem XD az egyetlen dolog amit szeretek filmnézés közben enni.

Igen, egyetértek. Utálom a mai világba ezt az animációs hülyeséget, vagy 10x drágább emiatt egy film, pedig megtudnák csinálni olcsóbban is ha nem használnák. Lásd Godzilla vagy a Jurassic Park. Ezért féltem a WoW filmet is, 100 millió dollárt adtak rá de ha egy hülye animáció párti muki csinálja akkor nem lesz sikere. De szerencsére úgy látszik egy értelmes fogja rendezni.

Igen ezt szeretem a legjobban benne, nem akadozik nem nyűgöl a gép hanem megy a játék folyamatosan. Gondolkozok most az új konzol vételén, szerencsére nem lesz több konzol, ha jól tudom ez lesz az utolsó generáció.

Én pedig ki fogtam az összes dísz tanárt ami van XD olyanokat tanítanak ami nem segít előre a nyelv tanulási úton.

Azért a Simpson család nem romlik szerencsére, az a kezdetektől jó, sőt van, hogy jobb XD ritka kivétel. De, hogy egy példát mondjak ott a Supernatural, 5 évadig volt eredetileg tervezve, megvolt a jó lezárás erre folytatták... most a 9 évad jön. Az 5 után alig volt értékelhető rész, teljes gőzzel megy a lejtőn lefelé.
A rajongás elvakítja őket.

Emma szerintem nem jut arra a sorsa mint Lohan. Elég csak megnézni a származásukat, Lohan USA és Emma UK. A britek azért elég kifinomult társaság, ott nincs ilyen nagy züllés. Meg azért okosabbnak néz ki Emma mint Lohan XD meg azt is hozzá lehet tenni, hogy a forgatásokon szerzett egy családot aki szintén támogatja és segíti, Lohan elég gyatra filmekbe játszott, tucat filmekbe, mindig más stábbal.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 11. 12:04:54
#
hát jah... csak tudod milyenek ezek a popcornok meg a szotyik... hamar elfogynak de még kívánja az ember XD és ugye ilynekor mindig nekem kell elmennem érte XD

az a jó a régi filmekbe hogy sokkal több van bennük mint egy kék háttér. ott van pl az Alien 1. része. 79-es film és sokkal jobban félsz benne mint egy másik mai horror filmbe. sokkal jobban éreztetik a valóságot. a mai filmek közül már a legegyszerűbbekben is megjelenik az animáció. és ez szerintem rohadtul nemjó.

hát mondjuk ez a nagy előnye a konzolnak. főleg most ha maj jönnek a nextgen konzolok. egyszer megveszed akkor még az utánna 4 évvel késöbb megjelent játék és elfog rajta menni.

a nyelvoktatás egy borzalom. 10ből talán ha 2 tanár van aki rendesen tud nyelvet oktatni a többi 8 meg csak dísznek van. vagy annak is rosszak -.-

igaz hogy egy filmet/sorozatot a legrosszabb dolog húzni. ilyen pl a simpson család vagy a többi ilyen . az első 5-6 évad rohadt jó. aztán szépen lassan egyre lapossab humor lesz benne sőt még az is előfordul hogy még kretén is lesz. ami szerintem az egyik legnagyobb baklövés amit elkövethetnek. mi lehet hogy így vélekedünk erről de lehet hogy a fanatikusnak nincs annyi esze hogy így végiggondolja

hát ja. 4 év van köztük te mintha 10 évnek látszana. remélem Emmának több esze lesz és nem jut arra a sorsa. persze ez manapság már iskolázottságtól független. szóval a mai világba akárkivel megtörténhet.
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 23:58:54
#
Na az olyan tényleg rossz, főleg ha még feliratos is a film. Mond meg ha valami nem tetszik ne nézzék veled a filmet XD vagy esetleg hozza az a kaját aki a legrövidebb út alatt eltud menni hozzá.

Ajánlom, régebb tudtak jó filmeket csinálni. Szórakozás volt a cél és nem a pénz gyűjtés.

A gépemen nem menne valami szépen ezért inkább megvettem konzolra, meg ugye PC-n steam-es. A vicc az, hogy megvan PC-n is XD de ott ingyen kaptam meg.

Rengeteg tanárom volt ami szerintem nem jó, egynél megtanulsz valamit ami a másiknál nem jó. Meg úgy az egész szarul tanított. Szóval nem igazán az én hibám volt XD

Én nem hiszem. Jobban szeretek a jobb pillanatokra emlékezni egy filmnél vagy sorozatnál, a húzás nyúzás meg nem tesz jót semminek. Most is van olyan sorozat aminél azt remélem, hogy akkor lesz vége amikor mondták, és nem gondolják meg magukat.

Ha vigyáz magára akkor nagyon fiatalos lehet abba a korba is. Lindsay Lohan ha jól tudom akkor kb olyan idős lehetett mint Emma Watson amikor elkezdett zülleni. Meg jobban rá ragadt az a negatív amerikai hangulat, drogok italok és a többi.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 23:03:48
#
hát lehet bár mondjuk ahol szoktuk nézni a tv-t ott az van hogy tv elött kell menni a kajáért....

akkor lehet h majd meglesem :D

a Metro 2033 nem volt még szerencsém o.O de lehet h majd kiprobálom vmikor még nemtom mikor :D

hát annyira nem tudok angolul de az olvasás nagyon fejleszti a szókincset. hát mondjuk angolból megbukni nem akkora szégyen mint mondjuk irodalomból mert az angolhoz készség is kell amit sok tanár nem tud beleverni a kölökbe.

hát ja. lehet mi is így lennénk ha ebben a helyzetbe volnánk :D

32 éves nő az még fiatalnak számit és mondjuk ha majd Emma watson hasonlóan fog kinézni mint most akkor o.O mert mondjuk a hp 7 2. részében a végén a sminkkel azért nem lehet elérni a valóságos hatást.. vagy ugyan arra a sorsa jut mint lindsay lohan
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 20:22:43
#
Ha a mocorgás zavarja őket akkor nem veled van a baj hanem a recsegős tárgyakkal XD nálam nagyjából fordítva van a dolog, én utálok másokkal filmezni mert utálom mikor beszélnek vagy esznek.
Eléggé tetszett, valós volt nagyon, néha azt éreztem, hogy az én életemről szól...XD

Igen, azokat is ki akarom vinni még egyszer, de most megvan a Metro 2033 és a MK 2009-is.
Ilyen jól tudsz angolul, hogy a könyveket is angolul olvasod? én meg majdnem megbuktam angolból XD pedig ha 1 lett volna komolyabb rész lenne, de gondolom azért gondolták így mert akkor többet látják a kedvenceiket.
Nekem nem kellenek gyerekek, ha azon gondolkozna egy lány, hogy vállaljunk gyereket ott hagynám XD jó tudom ez gonosz dolog XD hát ha 32 évesen úgy nézne ki mint most akkor nem zavarna XD
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 19:49:54
#
hát mondjuk lehet hogy velem azért nem szeretnek filmet nézni mert ugye én elég sokat mocorgok filmnézés közbe. de hát ilyen vagyok... nem vagyunk egyformák.
és amúgy a taxisofőr c. film hogy tetszett?

hát ne habozz. és még mindig a HALO-t tolod?

hát ne habozz. és még mindig a HALO-t tolod xboxon?
a könyvet nem olvastam énse de azon gondolkozom hogy angolul fogom elolvasni mert nehány helyen nem tetszik a forditás. amúgy meg azt olvastam hogy valójában a rajongók kérték hogy 2 rész legyen. és mint tudjuk a hpnek sok rajongója van ezért sztem háborgások lettek volna. látrszik hogy sok hülye fan van ._.
Szegény te XD. amúgy a történet 97ben játszodik. tehát ha hermione létezne akkor tudjuk hogy 18 éves volt a 7. rész idején. ami azt jelenti hogy most 2013ban 32 éves lenne, amiból az következik hogy már mind a két gyereke megszületett volna. Spoiler!
röviden ki az a majom aki nem lenne Ron helyébe XD
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 17:03:47
#
Az is, ott én egyedül nézem a filmeket. Viszont a Tv-n úgy szeretek filmezni ha USB-röl megy, úgy is akkor állítom meg amikor akarom XD akárkivel nézem ugyanez a helyzet B-)

Hát nem tudok mit hozzászólni a könyves dologhoz mert nem olvastam. Viszont akkor rontottak el a sorozatot (filmben) amikor úgy döntöttek, hogy az utolsó részt 2 félre osztják, ennél nagyobb marhaság nincs. Ilyenkor látszik, hogy a pénz miatt csinálták, be szartak, hogy vége a sorozatnak és hamar ki kellet találni valamit, hát ez lett. Pedig ha 1 lett volna az utolsó akkor szerintem sokkal tömörebb lett volna és akció dúsabb.
Nagyjából ez az egyik dolog amit utálok a sorozatba, kb velem egyidősek és az irigység öl meg XD pedig szívesen lettem volna sztár, meg akkor esélyem is lett volna Hermione-nál 8-)

Majd kipróbálom akkor, de előtte szeretnék végezni pár játékkal xbox-on és róluk teszteket is írni, majd akkor leszedem.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 16:48:10
#
különben mondassz vmit o.O én is jobban szeretek gépen nézni dolgokat. MErt ugye azt általában azt egyedül nézem míg a tv-t azt már családosan. ennyibe ja :P azért néha szeretjük a reklámokat. (nagyonnéha :P)

könnybe szerintem simán elbírt volna egy 8. kötetet. mondjuk ha ennek a könyvek a második felét kcsit bővebben leírja mondjuk alapvetően lehet h a könyv más. lehet hogy majd azt elolvasom mert azért az első fele az gyalázatos volt. de kétség kivül egy nagyon izgalmas és jó filmsorozat.
Mondjuk ja :P Spoiler!
mhh a teste 8-)
7 rész alatt tulajdonképpen mindenkiből felnőtt lett a sorozat alatt.

hát jah :D minden magyar benne :D, és a kiegje is nagyon jó
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 16:30:54
#
Nekem is szimpatikus de ha lenne se nézném az az igazság. Jobban szeretem a gépen nézni, ott akkor indítom mikor akarom és akkor állítom meg amikor akarom :P azért van előnye a reklámoknak, ki lehet menni rajtuk pisilni meg kaját hozni XD

Én nagyot csalódtam benne, nagy felhajtás meg minden erre 5-10 perc alatt megtörtént az utolsó harc és vége. Komolyabbra gondoltam az utolsó harcot, és persze hosszabbra. Én szerintem nem volt zavaros, inkább elkapkodott, és sok fölösleges dolog. Azért ezeken kívül szórakoztató és jó film volt.
Nekem Hermione-nek az arca tetszik a legjobban, ezért is tetszik meg ugye a teste se utolsó XD

Na ezt nem tudtam, most elgondolkodtam azon, hogy kipróbálom. Meglássuk.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 14:33:25
#
^^ egyik ismerős is ilyen 1000 ft ért néz több mint 200 csatornát XD a HbO mindig is valahogy szimpatikus volt nekem bár mondjuk soha nem volt rá lehetőségem nézni :(. biztosan jó csatorna lehet . amúgy meg tv- aktívan már kb fél éve nem nézek... szenny az egész.

aztán a vége felé nagy nehezen hozzászoktam. a másik meg az hogy 2-3 hónap az egy fanatikusnak rohadt sok idő. addig 6x megnézni felirattal és azt mondja hogy a szinkron kaki :-/
én is úgy gondoltam az elején bár ooylan zavaros volt sokszor hogy nem igazán tudtam kiigazodni (látszik h nő írta). Amúgy am meh rohadt sok szerelmi szál van történet ideje alatt. Meg szerintem azért Ginny se utolsó szépségben . Spoiler!
Hermionénak azért nagyobb ^^
.

hát jó :( de am rendelkezik teljes magyar szinkronnal is ami teszt rája még 1 lapáttal *.*
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 13:54:59
#
Én ingyen néztem dekóderrel XD egyébként nem csak filmek mennek, egy rakás sorozat is ott megy. Annyi az egész, hogy a HBO csapata nem annyira pénz éhes mint az RTL vagy a TV2. Ők a néptől kapják a pénzt és a népért is teszik amit tesznek és nem valami cégtől akinek a hülye termékét reklámozzák.

Engem soha nem zavar a magyar szinkron. Egyre emlékszek egy sorozatból, kb 3 mondata volt de olyan hangja volt, hogy röhögnöm kellet. Azt utálom a magyar szinkronba, hogy várni kell rá.
Utálom Ron-t, megkapta a főnyereményt :( pedig azt hittem az elején, hogy Harry-vel vagy velem fog össze jönni, mármint Hermione XD:^)

Kapd le, hamar lejön egy nyílt torrent oldalról is. áh..nem hiszem, hogy most fogok valami mással játszani a gépen, nem rég kötöttem be az xbox-ot és azzal fogok szórakozni. Most jelenleg a WoW-ot is meguntam, szóval pihentetem azt is.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 13:15:38
#
a HBO az annyiba érdekes hogy azok külön előfizetéssel fedezik az összeget. de mivel hogy csak filmek mennek ezért sokkal kevesebből is kijönnek.

így van ^^ amúgy én is... bár a magyar hang nagyon nem tetszett sőt voltak helyzetek amikor még idegesített is. de azta o.O Spoiler!
lehet itten mostan rossz dolgokra gondolni :? :? XD
. amúgy meg most nem azért de Ron úgy néz ki benne mint egy ősember ._.

hát most majd le is kell szedni mert mostan nincs fönt o.O de am tesztek kívül mondom hogy próbáld ki :D
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 10:58:02
#
Értem én, hogy pénz, de azért nem kellene túlzásokba esni és 15 perces reklámokat be rakni (pl RTL). A HBO-n nincs reklám és jól vannak.

Pont olyan hiba amely nem látszik a sötét mozis felvételen XD vagy csak azért nem láttam mert mindig Hermione-t néztem :^)
Egy Taxi sofőrről XD kb az, hogy egy átlagos emberből is lehet hős.

Írj egy tesztet a 4-röl és megtudom miről maradtam le, és, hogy érdemes-e ki próbálnom :P
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 10:32:51
#
na az meg a másik... bár mondjuk megérthető mert azért fizetnek nekik ha vannak reklámok... asszem rohadt sokat fizetnek hogyha teszem azt egy tamponreklám van. de az már más kérdés hogy pont a film közepén kell annak ott lennie ._.

hát nem oylan észrevehető hibák. Spoiler!
olyanokra gondolok hogy a egyik jelentben rajta van a köpeny a másikba nincs
nem láttam bár ígéretes filmnek tűnik :D miröl szól am?

a 5-6-7, online ezek szarok... 5-től fölfelé egyenesen borzalmas és teljesen más.. ha jól emlékszem az onlineot tavaly toltuk ^^
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 22:49:17
#
Engem inkább a bugyi és a sör reklámok zavarnak, a hírek nem. Rajzfilmekhez se tudok mit hozzászólni, mivel régebb se néztem nagyon. Akkoriba kint voltam forradásokat gyűjteni a testemre XD

Én nem igen vettem hibákat észre, bár mondjuk az is lehet, hogy folyamatosan sose néztem meg, és minden részét mozisan láttam.
Most a Taxi sofőr-t fogom nézni: http://akas.imdb.…tt0075314/

Ja ismerem, csak a 7-el és az online-al játszottam, de nem fogott meg. Nem szeretem az ilyen bonyolultabb stratégiákat.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 22:40:12
#
a tv az egy mocskos egy valami... csak szenny... most engem hol érdekel hogy indiába egy ember elesett és betört a feje? Már a mesék se a régiek. iylen animációs kakik -.- semmi értelmük. . hol vannak már az olyan régi jó mesék?

hát amúgy az 7.rész első fele az borzalmasan lassan halad... a második része az már jobban tetszett
de amúgy elég sok stilisztikai hibát véltem felfedezni

Settlers 4. egy rohadt jó játék és jó a történet is .igazi stratégáknak való játék...
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 19:58:09
#
Nekem már mindegy, hogy jobb lesz-e vagy nem, akkor se fogom nézni. Semmit se nézek már a csatornákon, zavar a reklám és az, hogy nem tudom megállítani akkor amikor akarom. Meg ugye akkor kell nézd amikor sugározzák.

Az a baj, hogy nem rajongtam akkor se hozza amikor néztem, úgy, hogy pihentetem a dolgot.

Most már igazán elárulhatnád, hogy mi az a játék XD 5 órás menetek...mi lehet az.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 19:38:26
#
hát kb XD mondjuk alapvetően nem lenne rossz az animax... ha kicsit több normalitással csinálnák és amit elkezdtek azt rendesen be is fejeznék azt mondanám hogy egy jó adó lenne... de így sajnos nem a legjobb... Hát igen sokan vagyunk akik türelmetlenkednek de abban a helyzetben valahoyg mégis kihagyhatatlan XD

nézd meg :D Szerintem egy jó film :D és rájöttem arra hogy az ilyen misztikus dolgokat imádom *.*

dehogy :D csak ahhoz a játékhoz egy bizonyos morál kell mert amúgy egy rendes menet 5 óra körül mozog ^^
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 12:00:34
#
Végül is miért lenne több stúdió ha egy is elbírja XD gondolom olcsón adják azért vett több animet az animax onnan. Én is türelmetlen voltam/vagyok de legyűrtem volna ha rendesen jöttek volna ki az új részek. Legrosszabb érzés az amikor nézel egy sorozatot és egyszer csak ismétlések lesznek...

Újra kellene nézzem, rég láttam és akkor is csak mozisba (amit már bánok mert le szoktam a mozis felvételekről.

Haldokolsz?;-( nem egy huzamba kell ki told, kezd el játszani és addig is fogalmazódik benned a dolog. Meg akkor az elejétől tudnál csinálni képeket.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 08:01:33
#
a tv tokio az ami az egész japán anime kultúra talán kialakitoja. ami az animaxon meg az amik az ilyeneken mennek azoknak jóformán a 70% a tv tokio-s. hát igen pont ezért kezdtem el én is feliratosan nézni :D (meg persze azért is mert türelemtelen voltam)

hát azt kéne :D most am a harry potter 7 part 1-et néztem...Spoiler!
._. bevallom már picit vártam a végét mert irtózatosan lassan haladt a sztory


most eszembe jutott egy csak azzal az a baj hogy több mint 100 óra még kijátssza az ember... nekem meg nincs annyi:(
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 11:45:50
#
Hát én nem ismerem az anime szinkronizáló stúdiókat, nem tudom mi az a tvtokio. De csak azt tudom mondani, hogy amit elművelnek néhány magyar csatornán az vicc, Bleach-et vagy 6x elkezdték ismételni, nem is csoda, hogy sokan inkább feliratosan nézik. Majd sírnak, hogy nem nézik őket, nem a szinkronnal van baj hanem az agyukkal, hogy nem folytassák.

Küzdj valahogy ez ellen, mikor kapsz egy ilyen részt folytasd, ne hagyd abba :P

Hát akkor kezdj el egy játékot XD vagy egy olyanról írj amit már játszottál régebb.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 11:28:53
#
hát ja. mondjuk régebben jobbak voltak a szinkronok a tvtokio-s szinkronok meg már rosszak :-/... amúgy am a tvtokiovalk nem mindig vagyok kibékülve :-/ van amikor kicsit sablonosan csinálják vagy túl kiszámítható...

hát ja :S ez az egyik "hibám amikor elkzdek nézni egy sorozatot.képes vagyok ráuuni egy rész miatt :-/. De mondjuk jobbik esetbe egy-két nap után újra elkezdem nézni

hát mostanába nemigen... az a baj hogy mosut nem játszok olyan gémmel amiből szívesen tudnék írni :-/
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 11:16:59
#
Pontosan, emiatt néztem én is inkább letöltve a gépen, ott legalább akkor állíthattam meg amikor akartam meg akkor nézhettem amikor akartam, nem pedig vártam, hogy adják le. Olyan rég néztem magyarul, hogy azt se tudom milyen volt annak XD

Hát ez elég szomorú, minden sorozatnál vannak olyan részek amik nem tetszenek az embernek. Emiatt kár lenne abba hagyni..
Ám te nem írsz tesztet valamikor?:P
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 21:40:29
#
TV-vel az a baj hogy kb a 170-dik részig le volt magyarítva aztán mindig újrakezdték... azt utánna én is neten néztem talán egy évig is... szerintem az eredti japán szinkron sokkal jobb. a magyar az kicsit mássabb értelmet is adhat neki. Persze ez már stúdiosok dolga. Hát nem is :? :P

hát tényleg nem vagyok egy nagy sorozatos mert valahogy ha ráuntam egy részre akkor nemnéztem tovább :-/
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 20:21:49
#
Én is hagytam ki jó pár részt, régebb a TV-be néztem de majd meguntam és később letöltve néztem. Szerintem csak valósak akartak a maguk módján lenni, mint egyes filmekben, párzással nincs baj XD

De ha bele gondolok megértem, hogy a tudatalattid nem akar elkezdeni egy sorozatot, mivel nem vagy egy nagy filmes/sorozatos. Én se tudnék le állni XD

Én meg mindjárt válaszolok :P
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 18:26:14
#
én nem néztem végig a bleachot :( szal "lehet" h majd megnézem előről... hát jó ^^szerintem azo az animék sokkal jobbak voltak... bár ebből is látszik h milyen perverzek tudnak lenni...

lehet 8-) XD ha megjön az ember kedve na meg persze rájön az az érzés hogy: "még egy részt áááá "

elolvastam :D majd íok a teszt alá :D
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 18:00:16
#
Azért nem voltam akkora Bleach fan, szerettem oszt jó. Igen, régebb végig néztem.

Sok a "majd" és a "lehet" szócska XD ezért mondom, hogy nem lesz semmi se ebből XD Egyébként én is így csinálok, egy hét alatt megnézek 2 évadot is akár.

Hát jól elvoltál tűnve azért nem láttad XD majd írd a véleményed is le.
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 15:30:36
#
régebben mekkora élmény volt ^^ am arra emlékszem hogy nagy bleachfan voltál anno :D. DE am ismered a Blue Gendert?

hát lehet XD egyszer majd ha elszánom magam akkor lehet... mert úgy van hogy ha elkezdek nézni egy sorozatot akkor kb 5-6 rész egyhuzamba megnézek XD

hát ja elvoltam tűnve picit mert kicsit elmenete a kdevem az oldaltól vagy nem értem rá

nem olvastam o.O de majd elolvasom :D
Nogitsune avatar
4 éve | 2013. 08. 07. 11:30:02
#
Sose szerettem a meséket XD csak párat néztem a CN-en, inkább Anime-ket vagy természet/tudományos műsorokat néztem.

Talán...még... nem lesz ebből semmi XD egyébként jól elvoltál tűnve, ám olvastad/láttad a tesztem?
whiplaser avatar
4 éve | 2013. 08. 06. 23:02:05
#
hát nemtom... mondjuk am az a baj hogy én valamilyen szinten leragadtam a meséknél... azok meg túl sablonosak :-/ hát nemtom

Jó is az :D ejj de még mindig nem kezdtem el :-/ na mind1 talán még elkezdem a Game of Thronest :D
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 07. 15. 01:01:29
#
Mit kell tudni? Leülsz oszt nézed. Ha szórakoztat akkor más nem kell. Nagyjából mindent szeretek, de leginkább az olyant amibe dráma is van.

Hajra, kezd el mi hamarabb és mond el mit gondolsz róla. Nálam meg lassan sorozat áradat lesz, Homeland, The Walking Dead, Sons of Anarchy, Supernatural, Arrow, Vampire Diaries, The Origins, stb. Nem sokára lesz vége a szünetüknek.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 07. 14. 23:49:21
#
hát az igaz. az a baj hogy erről a stílusról nem sok mindent tudok. :-( mondjuk alapvetően nem a legborzatóbb fajta. vannak ennél sokkal "ijesztőbb" sorozatok. is . am látom te az ilyen thrillersorozatokat szereted.

am. most lehet h elkezdem nézni a game of thronest egyik haver megindított bennem valamit :-D
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 07. 12. 13:38:02
#
Hát van aki nem bírja/szereti az ilyen gyilkos témájú dolgokat. De szerintem egyáltalán nem elborult.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 07. 10. 22:58:16
#
a doctor whpot vágom az tetszett. meg a dexterből láttam egy részt az mondjuk nekem kicsit elborut volt
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 07. 10. 11:34:26
#
Doctor Who, Dexter, True Blood, Alcatraz, Falling Skies. Majd nem sokára jönnek az új évadai a többi sorozatomnak.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 07. 10. 11:09:20
#
most újonann miket nézel?
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 07. 09. 23:39:14
#
Még mindig. De nem is bánom, van mit nézzek így is.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 07. 03. 17:57:05
#
mmég mindig? mert tudom h tavaly volt egy leállás.. azóta nemigen tudok róla :-/
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 06. 30. 13:04:13
#
Csak a Bleach-et néztem ami jelenleg szünetel.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 06. 29. 20:05:11
#
hát igen XD am te is néztél animéket nem?
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 06. 28. 20:20:07
#
Hát azért nem, sok olyan van aminek minden része fos XD

Nem, de majd fogok ha lesz kedvem hozzá.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 06. 27. 22:16:11
#
hát persze. ez elmondható akármelyik filmről vagy sorozatről.

am diablot próbáltad már hardcoreba?
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 06. 20. 01:48:57
#
Viszont vannak páratlanul jó részek is, de kevés.

Lehet, de nálam nem.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 06. 19. 23:15:03
#
hát amit hallottam róla... el is tudom képzelni h vannak nagyon rossz és lapos részek .

valamibe szerintem simán veri a diablot... de am olyan hatalmas kopi h meg a hangok is ugyan azok..
Nogitsune avatar
5 éve | 2013. 06. 19. 14:05:38
#
Például most a harmadik évadba 2 olyan rész volt amitől fellát a szőr a hátamon, a többin meg semmi reakció.

Jaj ne, csak azt ne, inkább Diablo 3.
whiplaser avatar
5 éve | 2013. 06. 19. 12:06:49
#
hát lehet... az évados kiadásnak ez is lehet következménye...

nemtom mennyire szereted a hack&slash gémeket de a torchlight 2-t ki kell próbálnod...