Menu
triiko222
Szint 10
triiko222 avatar
Mezei (Tibor)
25 éves, férfi
Magyarország
Offline, itt járt 10 hónapja
6 éve tag
Tier 1
Írta: triiko222, 2011. augusztus 20., játékteszt
Játék: Medal of Honor (2010)

Minden eddiginél nagyobb kihívás előtt áltt a MOH. Hisz egy oylan játékot akart létrehozni mely felveheti a harcot a COD sorozattal. Új műfajt akart bevezetni az FPS-műfajban. Eddig megszokhattuk hogy a MOH részek régi világhábórús eseményeken dúltak. Ez az új rész bizony nevezhetjük, modern warfarenak.


Minden eddiginél nagyobb kihívás előtt áltt a MOH. Hisz egy oylan játékot akart létrehozni mely felveheti a harcot a COD sorozattal. Új műfajt akart bevezetni az FPS-műfajban. Eddig megszokhattuk hogy a MOH részek régi világhábórús eseményeken dúltak. Ez az új rész bizony nevezhetjük, modern warfarenak. Két nagy rivális lekkoppintása melyet ne mis kell mondanom hogy a BF Bad Campany 2, és a Call Of Duty Modern Warfare 2 egyvelege. Modern környezettel, és sok újítással kívánja újraéleszteni a sorozatot. Hasonlít a Call Of Duty –re de itt nem az oroszok/ gonosz terroristák/ ellen fogunk harcolni, hanem itt Afganisztán lesz a fő helyszínünk, ami a jelenleg is tartó háborúval foglakozik. Nem lesznek persze Bin Laden kutató akciók, vagy az olajsejkekkel való harcok. Itt egy nagy szurdok lesz a főhelyszín, egy kis viskóval a közepén.


Viszont a harcokat nagyon fogjuk élvezni. Csontig hatoló élet-halál harcokról lesz szó. Itt az marad életben, ki előbb húzza meg a ravaszt. Az életünkért, és a reményünkért fogunk harcot vívni az ellenfél ellen. Mi vagyunk a hadsereg legszűkebb, legkülönlegesebb elit csoportjának a tagja, azé a csapaté, kit a legrosszabb, legkegyetlenebb legrizikósabb küldetésekben is megállja a helyét, és zokszó nélkül teljesítik is azokat. Mi leszünk a Tier 1. Más néven egy elit osztag, és az elnöktől kapjuk az utasításokat, engedélyeket. Ismerjünk minden fegyvernemet, és a helyi nyelvjárásokat is.A harcok igazán izgalmasakra sikerültek. A küldetések zöme masszív tűzharcokból fog állni, csak a szokásosnál kevesebb ellenféllel. Húsznál több ellenféllel ne migazán fogunk találkozni. Lesz hogy egy Apache pilótafülkéjéből osszuk majd a halállt. Nincsenek töltőképernyők, sem üres átvezető videók, vagy esetleg unalmas akciók. Vannak gyomorba vágóan izgalmas videók, melyeket nem hiszem hogy elnyomnánk. A Medal Of Honor kampánya lassan indul be, kb 8órás kampány igazán kedvező, hisz sajnos a mai játékok zöme igazán rövid játékmenettel kecsegtetnek. Lesz hogy utcáról utcára járunk majd, lepusztúl városokban, napfény áztatta erdőkben, kiszikkadt sivatagos részeken. A lövöldözést sosem unnyuk majd meg, minden egyes pályán más és más fegyverekkel lődőzhetünk (távcsöves gépfegyver, shotgun, hangtompítos pisztoly, taktikai fegyver, sniper ).
Sosem unnyuk meg a küldetéseket, mert mindig kapunk egy szakaszt. Olyant ahol távcsővel jelölgethetjük a célpontokat, az általunk índított bombázáshoz, vagy olyant ahol kilométeres távolságból keressük az Agfánokat távcsöves sniperünkkel, vagy olyant ahol helikopterrel lövöldözünk a lenti tájra. Mindig a legtökéletesebb fegyvereket kapjuk, mindig lesz nálunk annyi golyó amennyi kelleni fog, utánpótlást kérhetünk csapattársainktól, és mindig lesz tereptárgy ami mögé el fogunk tudni bújni. A fedezékrendszer nagyon jól működik, kihajlás is jelen van. A jó még az, hogy a fedezékek zöme rombolódik is, ahogy az ellenfél lövi. A látványt fokozza a lelőtt ellenfeleink is. Nem csak összecsuklik mint egyes játékokban, (COD) hanem a becsapódás ereje hátra is löki őket. A fejlövés csonkig, nyakig leszakítja az ellenfeleink fejét. Teljes mértékben mint a valóságban. A hangok valósághűek, ahogy a lövések becsapódnak, az valami eszméletlenül „zene fülemnek”, mintha egy valós csatatéren zajlódna az egész.Sok negatívumot fel tudnék sorolni, de csak pár lényegeset mondanék. A mesterséges intelligencia gyenge. Magyarul ellenfeleink buták, történet mint olyan, az nagyon nincs is. A játékban az a 8óra, hát lehett volna több is. A MOH új része, nem egy háborút, nem valami nagy világvége előtti harcot akart bemutatni nekünk, hanem csak egy kis töredéket a katonákról. Az emberekről, kik nap mint nap ott küzdenek, saját életükért feláldozva hogy nekünk jobb legyen, a hősiesség, a család érdekében. A COD fanatikusoknak nem ajánlom ezt a játékot, mert nekük úgy sem tetszene. Inkább azoknak szeretném, kik betekintést szeretnének nyerni egy hangulatos, íntenzív, valósághű harcba. Végezetül a multiplayert nem állt módomban tesztelni, hisz tört multi nincsen :D.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 14
Mongoosewow avatar
5 éve | 2011. 12. 09. 21:34:11
#
Na,új gép vinyóján tök véletlenül rátaláltam a gammára, gondoltam kipróbálom. Ahogy elkezdtem hulladéknak tartottam, egy félresikerült COD copy-nak. Viszont elővettem unalmamban, és mire megszoktam hogy fedezékről fedezékre nyomuljak előre a harctéren, óvatosan és precízen, egy teljesen új játékstílust kaptam. Adni kell a játéknak kis időt. ÉS tényleg egy olyan játékot szerettek volna, ami bemutatja az afganisztánban szolgáló katonák életét. A grafika egy MW 2-3 után nem fog lenyűgözni, de a maga módján szép. Próbáljátok ki, és adjatok neki időt! Mert megéri.
mrvegas avatar
5 éve | 2011. 10. 18. 19:25:53
#
jó teszt! grat hozzá (Y)
no avatar
5 éve | 2011. 08. 31. 00:17:47
#
Jó teszt és a játék is ott van szerintem, mondjuk tény hogy lehetne hosszabb is, de attól még szerintem penge :D
apetit1989 avatar
6 éve | 2011. 08. 22. 19:23:28
#
A legalsó képen Som Lajos van? :D
triiko222 avatar
6 éve | 2011. 08. 22. 11:55:58
#
Persze igazad van, abból is leszedtek egy keveset. Szerintem az eredmény meg is látszik. Maga a játék nem lett rossz :)
matyosowski avatar
6 éve | 2011. 08. 22. 11:51:29
#
nagyon jó teszt, hozzáteszem hogy a MOHások nem csak a BF meg COd ból loptak hanem egy kicsit belementek szerintem a Ghost Reconba is :( de a játék jó a teszt meg karaj :D :)
triiko222 avatar
6 éve | 2011. 08. 22. 11:13:09
#
Köszi mindenkinek :)
Riderman avatar
6 éve | 2011. 08. 22. 11:08:15
#
nagyon jó teszt nekem a játék nagyon bejött még megis vettem eredetibe:D
Mongoosewow avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 23:02:10
#
Jó teszt lett,lényegretörő és tömör.Bár a helyesírásra legközelebb jobban figyelhetnél:)
jasko avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 21:56:08
#
4 óra alatt végig lehet vinni.nem kell hozzá 8 óra :D
noxwill avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 19:26:10
#
Jó teszt, A játékról hallottam jót is, rosszat is, de őszintén nekem kimaradt. Remélem hamarosan pótlom mert szeretem az FPS-eket de a MOH-okat is egyúttal :)
csele008 avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 12:56:22
#
sokan nagyon leirjak et a jatekot pedig nagyon nek kellene leirni am jo teszt
neuroflex avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 09:20:14
#
faxa teszt nekem játékba minden bejött hangok fények minden remek játék:)
no avatar
6 éve | 2011. 08. 21. 09:11:35
#
"unnyuk" GG!:)
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
8
20 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek