Menu
tasiadam
Szint 19
tasiadam avatar
22 éves
Balmazújváros
Offline, itt járt 57 napja
8 éve tag
Titán küldetése aka TQIT
Írta: tasiadam, 2011. június 02., játékteszt
Játék: Titan Quest: Immortal Throne

Egy szerepjáték a WOW kockáknak, ami net nélkül is élvezhető.

Iron Lore Entertainment és a THQ közös játéka, ami 2007. július 17-én jelent meg a Titan Quest kiegészítőjeként. Ez a kiegészítő javítja sok dologban az anyajátékot. Többek között a patch-re való megoldásokat, mivel a sima Titan Quest-et patch-elni kéne, de nem engedi meg a játék sok esetben....

Karakter:
2 nem közül lehet választani (hát a mai világban már mik vannak :D). Csak a kinézet különbözik meg a karakter hangja, semmi másban nem. Ezzel a jószággal kell végig játszani a játékot, igaz többféle típusa is van.

Választható típusok
Varázsló "féleségek":
Villám, Föld, Természet, Álom és a többi...
Ezek konkrétan nem erősek a saját fegyverükkel, de nagyon idegesítőek, amikor ellenünk jönnek.
A villám típus például megidéz egy kis gömböt, ami folyamatosan terrorizálja az embert, míg meg nem ölik a gazdáját, a másik rettentően fárasztó dolog maga a Villám. Ha nincs jó védelmünk ellene, egy csapásra le is nullázza a karaktert és kezdhetjük a mentéstől újra az egészet. Ez a legelterjedtebb az ellenségek között. Ezeknél a típusoknál az erő nem számít, csak az intelligencia és az ügyesség.

Fizikai támadók és védők:
Harcos (hadviselés), Védelem, Vadász, Merénylő stb.
Na ezek aztán valamik, főleg ha ellenségek ilyenek. A Harcos tud egyedül 2 fegyvert használni, és használni a WarWind képességet, ami egy pörgésből akár az összes ellenséget is képes megölni.
Defender vagyis Védelem: Ez a pajzsán kívül nem tud nagy csodát csinálni. Képes megnőni 2 percre, ilyenkor brutálisan erős lesz. Amúgy nem sok erő van benne. A pajzsával ütni tud és nekirohanni, ami szintén nulláz, az ütés pedig 3 ellenséget üt ki. Merénylő: Képes az ellenséghez teremni és leszúrni, ez sem képes a csodára. Vadász: Hálót vet, íjjal nagyon gyors, dárdával pedig leszúrja az ellenséget, azaz nulláz szintén.

Hibridek:
Általában első és a nyolcadik szint közben lehet választani képességet. A legerősebb az internet szerint a templomos (hadviselés és egy varázslóféle) és a felfedező.
Személy szerint nekem a felfedező (hadviselés és védelem) a kedvencem több okból is:
egyszerre növelik a képességpontokat, és megnő a védelem nagy mértékben. A harcos a 2 fegyver és a WarWind miatt a kedvencem, és a dühöngés ha elindul, akkor megduplázza a karakter erejét. A védő pedig csak azért szükséges, hogy a gyors fegyverváltások közben tudjak ráütni 2-t hirtelen, ami meg is felezi a főellenség életét akár.

Helyszínek:
Görögország, Egyiptom, Távol-Kelet és Babilon egyben végül egy átjáróval a pokol és a menny.

Görögország: Innen indul a pályafutásunk. Semmi izgalmas nincs ebben a részben, kivéve a küklopsz és a sok pók.

Egyiptom: A lehető legizgalmasabb, de egyhangú is egyben, mert csak sziklát meg homokot látni benne, itt találkozunk a második Telkinnel, ami minden helyszínen előfordul.

Közel-Kelet és Babilon: A babiloni függőkertben kezdjük meg a harmadik részt, ahol egy kígyó+oroszlán+skorpió hibriddel kell szembenézni (puding eléggé :D). A Távol-Keletre pedig csak egyszer eljutunk, mert itt nincs határ hogy mi melyik. A legértékesebb dolog amit itt találtam, az egy szamuráj kard volt. Sok az élőhalott, a cserépkatona és a tigris. Ez is telkinnel végződik, ami kiszabadít egy titánt, amit meg kell ölni vagy 2-3szor :D

Menny és a pokol: Megöljük a titánt nagy szenvedéssel, a hátunk mögött utána maga Zeusz (???? él????) szólít meg, köszöni hogy megöltük, meg jönnek az istenítések stb.
Egy teleporton átmegyünk a Mennybe, ahol egyből egy városban kezdünk. Itt már nem kard kinézetű valamik, hanem ilyen WOW meg metines gagyiságok vannak a boltban.
A pokol és a menny között egy alagút az átjáró, ahová a szellemek is mennek tömegesével. Annyi a különbség, hogy itt már a főellenség (hádész vagy hárész nem tudom régen találkoztam vele) seregét kell ölni vagyis démonokat. A sok démon közül egy áruló van az is mindig elzavar :D
A démonok gyorsak de nagyon és erősek is főleg ha varázsló típusuk van.
A főellenség egy ritka nagy börtönbe van (nem egy amerikai gettó börtönt képzeljünk el).
Itt egy kamrába találkotunk vele ahol egy pár ütésbe bele is hal ja utánna a szellemét kell megölni.

Utánna:
Kezd előröl EPIC fokozatban majd utánna legendás fokozatban.... Ami játszott már vele rájön vagy rájött hogy keleten megunja a játékot és be is fejezi jön az uninstall stb... én vagy 4szer csináltam már végig..

Maximum 75 a szint limit. Tovább nem lehet fejlődni, csalással is 99es szint felett már átállnak mellénk az ellenségek vagyis ilyen gruppen háború lesz belőle.

Egyszer megéri kipróbálni ja és ez a Diablo folytatása ha valaki nem tudná....

Értékelés:
Grafika:
██████████
10
Hang:
██████████
7
Játékélmény:
██████████
6
Összességében:
█████████
9
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 14
no avatar
5 éve | 2011. 12. 01. 21:42:30
#
Nem valami részletes teszt. Egy csomó minden hiányzik belőle, és nem a Diablo folytatása, max. klónja. :)
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 18. 19:13:48
#
látom, kösz
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 13. 19:44:09
#
nekem is csak az első héten tetszett a játék... amúgy értelmetlen
newim avatar
6 éve | 2011. 06. 13. 14:33:24
#
hát én ezt a gamet nem komálom diablo fillinges az egész és ezért nekem nem nyerő
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 11. 10:05:36
#
még letölteni sem érdemes
ReSeth avatar
6 éve | 2011. 06. 08. 14:19:15
#
Jah. Ugyan olyan. De szerintem nem éri meg neten játszani mert azt egy idő után beleunsz :D Szál ezért nemkell eredetit venni
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 06. 15:18:07
#
mert milyen neten? azt mondják ugyan az csak jönnek meletted a haverok
ReSeth avatar
6 éve | 2011. 06. 06. 11:23:12
#
Ez jó játék, játszottam neten is (csak kell az eredeti :D)
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 05. 16:43:01
#
kösz a gyenge szavazatot!!! XDDDD ez jó volt :D
amúgy tárgyak a szinttöl függőek, ha leírom hogy szürkefehér arany zöld lila meg még nemtudom mik vannak úgysem tudják mi micsoda :D
Cooley avatar
6 éve | 2011. 06. 05. 16:34:34
#
Rúgd seggbe, aki ilyet mondott neked! :D Amúgy még kismillió dolog van a játékban, amiről írhattál volna, mint mondjuk küldetések felépítése, tárgyak, farmolás, egyéb lehetőségek a játékban, stb. Az eleje nem volt rossz, csak onnan, hogy elkezded mesélni, hogy mi történik a játék egyes szakaszaiban, már nem jó.
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 05. 12:44:06
#
nekem azt mondták hogy ez a folytatása és én évek óta ebben a hittben élek mondjuk ez az egy játék van amivel így játszottam is.....

tesztelni ebbe nem tudom mit kell. mész ütöd a másikat meghal mész a másikra megint ütöd meghal és így tovább :D
Cooley avatar
6 éve | 2011. 06. 05. 11:41:06
#
Ennek aztán azon kívül, hogy hack 'n' slash, az égvilágon semmi köze a Diablohoz. Amúgy ez nem egy teszt, hanem egy spoilerkupac. :D
tasiadam avatar
6 éve | 2011. 06. 04. 09:56:07
#
hát ilyen szerepjáték.... de egy idő után csak faltámasztó

látom nemcsak én szerintem olyan rosz hogy a kutyasem ír hozzá XD
mert amúgy idegesítő játék
no avatar
6 éve | 2011. 06. 04. 07:05:43
#
Ez MMORPG vagy miféle gém?

Ám jó teszt.
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
6
13 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek