Menu
Sonymeans
Szint 19
Sonymeans avatar
((Sony))
20 éves, férfi
Magyarország
Offline, itt járt 25 napja
7 éve tag
Battlefield - Korszakváltás
Írta: Sonymeans, 2013. augusztus 08., játékteszt
Játék: Battlefield 2

A Battlefield sorozat elérkezett 2-es számhoz. Ezúttal felejtsük el Vietnámot és Sztálingrádot mert ezúttal a időpont a XXI. század és harc már elkezdődött szóval mire vár katona?

Sziasztok!
Vietnám sűrű dzsungele után több mint 30 évet ugrunk az időben, a Battlefield sorozat 2005-ben már a XXI. század modern hadviselését fogja bemutatni elképesztő élethűséggel és realisztikával. Valamint egy új ellenséggel, a terrorizmussal is felvesszük harcot, emellett pedig még ott lesz a drága ázsiai barátaink (akikkel tele van az országunk) a Kínaiak és majd a kiegészítőkben, Oroszország is játszható frakció lesz. Na de elég a bevezetőből „csapjunk a lecsóba”.


Röviden a megjelenésről

A Battlefield 2 2005. június 24-én jelent meg kizárólag személyi számítógépekre. A Játékot, mint eddig is a Svéd Dice (Digital Illusions) és a csapat által felvásárolt Trauma Studios készítette. (A Trauma Studios a Dice korábbi játékához a Battlefield 1942-höz készítette a Modern Combat módot, ami persze nagy siker lett ezért a Dice a segítségüket kérte és felvásárolta a csapatot.) Visszatérve a játékra a siker most is borítékolható volt. Egy évvel a megjelenés után több mint 2 millió fogyott az alapjátékból.

Helyszínek

A Battlefield 2 egy fiktív XXI. században játszódik, ahol kivételesen nem az oroszok a rosszfiúk, hanem a Kínaiak és a Közel-Keleti Koalíció. A helyszínek változatosak, helyt kell állnunk A Közel-Keleten található Oman öbölben, Karkand városában és Mashtuur városában is. Kínai hadszíntéren harcolnunk kell a Sárkány völgyben és néhány olajfinomító üzemnél is, de inkább közel keleti pályák találhatóak a játékban.


Frakciók

Az alapjátékban 3 frakció közül választhatunk, ez a három: A USMC (United States Marine Corps) a MEC (Middle-Eastern-Coalition) és a Chinese Army. Minden frakciónak megvan a saját erőssége és felszerelése. Óriási anyahajók és nagy hatótávval rendelkező tankok, csakhogy néhányat felsoroljak, de ezekről majd később.

Játékmenet

A pálya kiválasztása után felcsendül az 1942 felturbózott dala és néhány ismertető az első játék előtt. Miután, ez kész kiválaszthatjuk, hogy melyik frakcióban szeretnék hősies győzelmet vagy vereséget szerezni. Ó, még mielőtt elfelejtem, mostantól játék közben is átmehetünk a másik frakcióba, ha rezeg a léc alattunk. A játék egyik fontosabb újítása a játék közben működő Commander mód, a harctéren lehetőségünk lesz a csapatokat rajokra osztani és a bázison elhelyezett műhold segítségével légicsapásokat, felderítést és utánpótlást hívni. A katonákat Alpha, Bravo, Charlie és Delta rajokba oszthatjuk, így még jobban megjátszott taktikát és stratégiát lehet alkalmazni az ellenfél ellen. Persze nem mindegy hogy milyen csapatba kerülünk a játék során, mert én szerintem, ha egy csapat nem dolgozik össze ott győzelem nem lesz. Hiába mondják el ezt az emberek, mert még mindig minden csata előtt gyorsan ellopják a legjobb tankot, repülőt, helikoptert és már mennek is a maguk feje után, fogják, gyűjtik a sok pontot és közbe letolja a többi 31 játékost a csapatban. Hát igen, ez van. Nem kell ezen morgolódni, mert én sokszor felhúztam magam rajta, aztán rájöttem minek, csak a játékkedvemet veszi el.


Kasztok

A játékban 7 kaszt közül választhatunk, a felállás ugyanaz, mint az előző Battlefield részekben, de kaptunk egy új Special Forces kasztot és mostantól a nehézfegyveres, lőszeres ládával is tud támogatni csapattársakat, ezt már az előző részekben is hiányolták a játékosok. Már a Vietnam-ban is lehetőségünk volt két fajta felszerelés közül választani, itt is megvan, adva, de előtte jeleskednünk kell a többjátékos módban, hogy feloldhassuk az új fegyvereket. Végül a kasztok fegyverei (Figyelem!! Felsorolás következik)
Special Forces: M4+Red Dot, M9, C4 charges, Kés
Assault: M16+Gránátvető, M9, Gránát, Kés,
Sniper: M24, Hangtompítós M9, Claymore, Távcső
Support: M249 nehézgéppuska, M9, Lőszeresláda, Kés
Engineer: Sörétes puska, Akna, Robbanóanyag, Csavarkulcs
Medic: M14 Gépkarabély, M9, Elsősegély láda, Kés, Újraélesztő
Anti-Tank: MP5 géppisztoly, M9, Kés, Tankelhárító rakéta


Járművek

A Battlefield 2 járművek terén megint kihozta a maximumot. Egytől-egyig tökéletesen lemodellezett tankok, repülők, helikopterek és hajók. Az Amerikai oldalon bevetésre készen áll a Humvee csapatszállító az M1A2 Abrams tank, az Apache támadóhelikopter és az F-4 Raptor vadászgép. Kínai oldalon sajnos egy típusnevet nem ismerek és neten se találtam róla infókat. Gondolom Kína nem adott ki adatokat a járművekkel kapcsolatban. Végül a Közel-keleti oldal, ahol ott a rettegett MiG21 vadászgép és a T-72es tank. A járművek irányítása sokkal könnyebb és lágyabb, mint az előző részekben, a lövedékek röppályáját is tökéletesítették a Svéd srácok, tehát egy rossz szó se lehet járművek működéséről a játékban.


Zene/Hangok

Sok helyen kritizálták a Battlefield 2-őt a zenék miatt, mert ő szerintük nincs zene a játékban, nos, én ezt nem mondanám. Igenis van zene máris a betöltő képernyőnél megszólal a Battlefield 1942 introja egy kicsit módosítva, és a Kínai hadsereg indulója is nagyon szép, tehát zene téren nagyon jó a játék, és kit érdekel, hogy játékközben nincs, hiszen a játékközben nem a zenére kell koncentrálni. Hangok terén is nagyon jó lett a játék. A természet hangjai, mint például a madárcsicsergés a fák zúgása valamint a vízbe lépés hangja mind-mind az hitetik el a játékosnak, hogy ő is ott van a harctéren és harcol mindenáron a hazájáért. A járművek hangja is tökéletes, ha egy ellenséges rakéta bemér, minket a tank számítógépe egyből elkezd sípolni és beméri az ellenség pozícióját. A fegyverek hangja pedig teljesen úgy szól, mint a valóéletben. Volt alkalmam kipróbálni egy M16-os gépkarabélyt és teljesen ugyanolyan a hangja. Tehát a Dice a hangokat se aprózta el és a lehető legjobbakat varázsolja a hangszórónkba.

Grafika

A grafikát ezúttal a Refractor Engine legújabb változata: a Refractor 2 hajtja, és mit ne mondjak, nagyon szépen duruzsol a motor alatta. A látóhatár nagyon nagy, a járművek szépek, a vizek tükröződnek, a naptól a fegyverünk csillog és még sok elképesztő látványeffekt található a játékban. 2005-ben ez óriási grafikának számított, és sajnos ez a gépigény rovására ment, a játéknak nagy memória és processzor igénye volt, ezért kapott negatív értékeléseket. Ahogy múlnak az évek úgy lesz persze kisebb a gépigénye, kezemet tenném rá, hogy most 2013-ban szinte minden második gépen fut legalább alacsony beállításon.

Special Forces

Most pedig bemutatom az összes kiegészítő és booster lemezt, ami az alapjátékhoz megjelent. Kezdjük az első kiegészítővel, ami pár hónappal a megjelenés után jelent meg, ez a Special Forces kiegészítő lemez. Ebben a pakkban kapunk 6 új pályát, két új járművet egy új játszható frakciót, valamint néhány felszerelhető eszközöket például: gázmaszk, éjjellátó szemüveg stb. Az új frakció nem más, mint az orosz Spetsnaz alakulat, akik könyörtelenül haladnak előre a csatatéren és elképesztő profizmussal likvidálnak bárkit, aki az útjukba kerül. Az amerikai oldalon ketté lett választva a frakciók, lehetünk brit SAS alakulatos vagy az amerikai US Navy Seals osztag tagja. A Special Forces az egyetlen nagyobb kiterjedésű kiegészítő lemez, ami megjelent a játékhoz, ezután csak úgynevezett „Booster Packok” jelentek meg a játékhoz.


Euro Force

Az első Booster pakk, ami 2006. március 14-én jelent meg. Ezzel a pakkal játszható lesz az Európai Hadsereg (más néven: NATO) Kapunk 4 új járművet, 3 új pályát valamint 7 új fegyvert. A fegyverek közt megtalálható a FAMAS, az L85A2 és a HK53 is. Tankok terén is kaptunk egy kis csemegét, elérhető lett a Leopard tank és az Eurocopter Tiger vadászhelikopter.


Armored Fury

A második és egyben utolsó booster pakk, ami 2006. június 6-án jelent meg. Ezúttal 3 pályát kapunk és néhány új járművet. Nekem az Operation Road Rage a kedvenc pályám ezek közül, a nagy autópályával és kertvárossal ellátott pálya valami elképesztő hangulatot ad, mai napig imádom ezt a pályát. Az új járművek között megtalálható az A-10 Thunderbolt II, az SU-39 és az MH-6 Little Bird. Valamint a Dice külön berakott egy izomautót és egy teherautót.


Többjátékos mód

A Battlefield 2 többjátékos módja megint nagyot robbantott, dinamikus fejlődés, rank rendszer valamint feloldható fegyverek és teljesítmények. Játék közben a csapatok is jobban össze tudnak dolgozni, az olyan újítások, mint az UAV, Tüzérség és maga a Commander mód nagyot dobott a játékélményen. Az egyjátékos módot én mindig is gyakorlásra és pár óra szórakozásra használtam, de amint betanultam, mindent már mentem is aprítani a többit az óriási csatákban. A Refractor 2 engine nagyon szépen fut, a 64 fős játékos meg se kottyan neki, módosított oldalon képes 128 embert is mozgatni a pályán szaggatás nélkül, ami nagyon nagy szám. Nagyon sok szerver van még ma 2013-ban is, még nem késő kipróbálni.


Végszó

Azt tudom mondani, mint az előző részeknél, gyönyörű grafika, hatalmas csatamező, több tucat jármű és fegyver. Kell ennél több? A Dice ismét, immáron harmadjára mutatta meg mire képes, én kalapom emelem nekik. Ajánlom mindenkinek ezt a zseniális játékot, mert érdemes kipróbálni és most már az ára is 2000FT között mozog. Köszönöm, hogy elolvastátok a tesztemet. További szép napot kívánok minden Gépigény tagnak!

Értékelés:
Grafika:
█████████
9
Hang:
██████████
8
Játékélmény:
█████████
9
Összességében:
█████████
9
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 42
Csenger99 avatar
4 éve | 2013. 08. 17. 09:50:09
#
lenne egy nagy problémám, állítólag az intel videókártyám miatt van, hogy a 7 class-ból én csak 4-et látok, és az élet/sprint jelzőm sincs ott ahol lennie kéne, megoldás! (neten ezt olvastam, állítólag ezzel megoldódik): 1.Start->2."regedit"->3.Ctrl+F "bf2.exe"->4."Change each of the values from 1 to 0"<---na ezt nem értem :S aki tud segíteni légyszíves írjon rám! NAGYON FONTOS LENNE!!!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 16. 20:54:23
#
Krysis : Thank you sir XD
Krysis avatar
4 éve | 2013. 08. 16. 20:49:37
#
Jó lett a teszt! :) Good work, soldier!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 15. 08:43:27
#
sunray20: Köszönöm a pozitív értékelést, de gondolom elolvastad az előző kommenteket és láthatod hogy ez a teszt sok tagnak nem jön be.
sunray20 avatar
4 éve | 2013. 08. 15. 07:40:34
#
sonymeans: Bocs, hogy későn olvastam el a tesztedet. Véleményem szerint ez egy remek teszt, és kedvcsinálónak is tökéletes. Én életeben nem játszottam Bf-el de ebben a tesztben minden el van magyarázva jól. Az egyetlen amit hiányolok belőle az a taktikák részletes elmesélése. ( ha már erre épít a játék akkor ezt részletesen kellet volna leírni ) Az 5*-ot tőlem ismét megkapod :)
Milton avatar
4 éve | 2013. 08. 11. 13:29:00
#
Project Reality <3 Ki ismeri még ezt a modot hozzá? :)
Arnybiro avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 21:02:37
#
Tallózd a CD-t és a Setup.exe-t futtasd rendszergazda ként, vagy állítsd át a kompatabilitást XP SP3-ra
fr0sty8 avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 20:51:26
#
Eredeti, berakom az alap jatekot, elinditom a telepitot es kiirja h nem kompatibilis vagy nemtudom..
link3r avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 18:46:49
#
Phoenix8 tegnap raktam fel win-7re zökkenő mentesen fel ment a telepítés. Elsőre maga a játék nem indúlt, de utánna átálítottam futtatás xp sp3 + rendszergazdaként, azóta tökéletesen megy.
Nemtudom eredeti vagy honnan szedted a játékot lehet cd/cd képen meg kéne nézni hátha van külön setup fálj, mint azt hiszem cod2 vagy melyiknél kell így ráerőszakoni win7-re. :/
fr0sty8 avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 16:58:00
#
De en keptelen vagyok feltenni.. Vajon miert van? Mindenkepp xp-t ker a telepitesnel.. :/ hogy lehetne megoldani?
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 16:27:19
#
Mondtam már hogy befejeztem, nem kívánok senkivel se vitázni, én lezártam és kész. Kézikönyv mi? ajánlom a többi tesztjeimet drága barátom.
Zombiie avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 15:30:25
#
Nem azt mondom hogy nincs meg,hanem hogy nem vagy inkább nagyon keveset játszottál vele..amit Te tesztként leírsz az általában benne van a kézikönyvbe!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 14:11:45
#
Te csak egy vagy a többi ember közt, a többiek várják a következő tesztet és egy még valami, nézd a képet és bizonyosodj meg arról hogy igen is megvan ez a rohadt játék. A vitát én itt lezárom, ugyanis most írom a következő tesztem.

kepfeltoltes.hu/130810/Origin_fi_kom_Sony_www.kepfeltoltes.hu_.png
Zombiie avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 13:37:20
#
Idézet a 2142 tesztedből----"Az észrevételeim, a többjátékos ütközetek után az hogy nagyon jók és együttműködőek a játékosok, minden csata előtt megbeszélik a támadás irányát és hogy mikor avatkozzon be a légicsapás. A csaták sokszor nyílt terepen zajlanak, városi ütközetekben pedig sikátorokban és házakban dúl a harc"---Ebből is gondoltam hogy még csak nem is játszottál vele!!Ez egy kamu valami gamestarból?...A kritikát meg ne úgy fogd föl hogy mindenképpen támadó...rámutat a hibákra amit vagy elfogadsz vagy nem...de a teszted sok olyat kihagy ami miatt a BF sorozat meghatározó volt és lesz az FPS-ek között!!Peace!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 12:39:10
#
Na jó ez már nevetséges, ha ennyire biztos vagy abban hogy nem játszottam vele nézd meg a rohadt XFIRE profilomat. A kritikákat pedig elviselem, de nem ilyet ami csak lehordás és értelmetlenség. A kritikák amiket az első tesztjeim után kaptam abból építkeztem és annak köszönhetően tartok itt. Minden tesztem után azt várom, hogy kikerüljön és megtudjam min kell javítani a jövőben ezért hála az olyan tagoknak mint: chrono02, hory9999, Tesla GoD, TorettoHUN, sunray20 és a többi kedves tag.
Zombiie avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 12:25:40
#
Nézd olvastam a 2142-őt és szerintem te azzal még csak nem is játszottál,ne gamestarból írj tesztet...hanem tapasztalatból..és a kritikát meg viseld ha már tesztet irkálsz!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 12:00:06
#
Már bocs de én mindig arra törekszek hogy tesztem legyen pontos, jól megfogalmazott és HITELES!!. Minden tesztem megírása előtt előveszem a régi PC Guru, Gamestar és PC Games magazinokat, és abból meritek ötletet és ihletett. Minden Battlefield-es tesztemben részletesen beszélek a csapatjátékról, lásd 1942, Vietnam és a most kikerült 2142. Kíváncsi leszek hogy a következő Battlefield-es tesztemben mi lesz a bibi!
Zombiie avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 11:11:06
#
Vkristof01 megkíméltél...ha már teszt egy remekműről akkor az legyen hiteles,pontos!Rengeteget játszottam vele,és sajna a BF3-hoz még nem volt szerencsém,de mivel abban sincs Commander ezért gyanítom hogy akkora fejetlenség van ott is mint BFBC2-ben!Nem naj a BF4-ben lesz!A teszt jó,bár nagyobb hangsúlyt helyezhettél volna a csapatjátékra,a parancsnok és a rajok szerepére és a köztük történő akár mikrofonos kommunikációra is, amitől igazán zseniális volt és maradt ez a játék!
fr0sty8 avatar
4 éve | 2013. 08. 10. 01:15:50
#
Ti hogy tudtok vele jatszani? :o en fel se tudom rakni mert win xp-t ker... Pedig eredeti complete edition.. Amugy nagyon jo teszt :)
vkristof01 avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 15:55:22
#
Jó kis teszt, szeretem ezeket a gépigényes teszteket de szokatlan, hogy a játékok kiadása után annyi évvel íródnak, ez a nemrégiben olvasott Crysis teszt után még több évvel repít vissza az időben, de nem baj, jó újra hallani felőlük.
Csak egy apróság: t72? mig21? f4 raptor? Azért ezeknek utána lehetett volna nézni, mivel F4 raptor nem is létezik, F22 raptor és F4 phantom van helyettük, a játékban viszont F35-ös van. T72 helyett T90 van nem kis különbséggel, és bár a Migeket kevésbé ismerem a Mig21 ez alól kivétel és a BF2-ben nincs jelen. Apache helikopter is csak a Special Forces-ban van, amúgy AH-1 supercobra van az alap játékban
Remek játék a BF2 sokat játszottam vele, kiegészítőivel, modokkal, stb. Kasztokat, fegyvereket magam is moddoltam.
beni97 avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 13:28:11
#
Jó tesz, grafika nem a legjobb.
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 12:15:50
#
Thanks :) Tudom mit jelent a teljes neve de a CE-t nem szoktam kiírni.
TorettoHuN avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 12:02:44
#
Szuper teszt lett ez is! :) Várom a következőt!
Amúgy DICE=Digital Illusions Creative Entertainment
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 10:46:49
#
Yhea: Köszi :) Örülök hogy tetszik a teszt sorozatom XD
Disaster_prince: Nagyon köszönöm :) Elég olcsó lett, én még 2000FT-ért vettem anno.
Tesla GoD: Én megmondom őszintén nem tudom hogy melyik forrásnak higgyek, ezért vettem elő a papíros szekrényemből a 2002-es PC Guru magazinomat :)
Prince of Disaster avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 09:26:59
#
Megvan még mindig. Nagyon jó teszt lett!!! ;) Kedvet kaptam hozzá megint. :)
Említetted, hogy egyesek keveslik a zenét. Én nem, hiszen mikor tölti be a pályát, főleg az amerikai zenék olyan lelkesedést adnak, hogy hihetetlen. Én azt mondom, hogy teszek a grafikára és ez akkor is jobb játék, mint a Battlefield 3. Ennél talán a Bad Company 2 lett jobb. De a 3 semmiképp nem. Esetleg ennek a játéknak a folytatása a Battlefield 4 lesz, ami elfogatható. Számomra a Battlefield 3 nem létezik. Nagyon jó teszt lett! Csak így tovább! Tehetséged van hozzá! Én a helyedben elmennék szerkesztőnek a PC Guru-hoz vagy a GameStar -hoz. A játék áráról annyit, hogy 1 vagy 2 éve vettem a Tescoban 500 Ft -ért a ,, Battlefield 2: Complete Collection" -t.
kaizinger avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 09:21:20
#
mondom még ma is adja amúgy a játék magát:) egyedül a grafika ami már gyengült de amúgy nagyon jó játék:)és akinek nem a grafika számit annak egy nagyon jó szórakozást nyujthat:) én mindenképp ajánlanám nekik
Tesla GoD avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 00:42:09
#
Sonymeans:Igazából van ahol azt írják itt debütált a refractor 2, van ahol meg az 1942-t, az alapja minden játéknak ugyan az, valahol ott lehet a bibi, hogy több forrás több helyen különíti el a motort. Nem volt kedvem hivatalos forrás után olvasni, ezért töröltem.
Yhea avatar
4 éve | 2013. 08. 09. 00:34:01
#
Most vettem meg nem rég a Complete Editiont..hát megérte,ismét egy remek teszt,ismét egy jó élmény,gratula!
csoki1998 avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 21:05:38
#
Én ngayon élveztem a játékot! Megvan eredetibe és ilyen multis élményt csak a CSSource tudott adni!
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 21:03:39
#
kaizinger: Bizony jó :) főleg a multija XD
kaizinger avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:59:24
#
nekem is meg van amúgy ez a játék eredetibe a multija még a mai napig nagyon jó és sokan játszák:)
Men of war az jó játék:)
Arnybiro avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:53:38
#
OKé, gratula. Nekem nem jött eddig össze semmi sajnos. Steamet mostanában ritkán nézem, mert nincs olyan játékom telepítve ami onnan menne.
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:51:47
#
Hát igen, jó hogy mondod chrono! Amúgy írtam a steam profilodra, sikerült a Men of War-t beszerezni, valószínű hogy arról is írok majd :)
Arnybiro avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:49:18
#
Attól függ milyen hosszú. Az első tesztem nem volt valami hosszú és kb 3 nap után kint volt. Az utolsónak kellett egy hét is.
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:37:09
#
Minimum egy hét kell egy teszt feldolgozásához.
kaizinger avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:34:40
#
épp ez az egy saját tesztet írtam kézzel amit átírtam gépen aztán beküldtem:/ egy 3-4 napja de még mindig semmi:S
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:31:37
#
chrono02: Köszi :) Azt sajnos én is tapasztaltam :D
hory: Igen az lesz a kövi :)
Tesla God: Én úgy tudom hogy az 1942 az első refractor módosított változatával megy, sőt a 2002-es PC Guru-ban is az első refractort írták grafikus motornak. Ha viszont nem így van akkor bocsi.
Arnybiro avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:25:07
#
kaizinger Mint ahogy Sony is mondta írj Nrhutasnak. A másik, ha volt olyan teszted amit Ctrl+C Ctrl+V eljárással írtál se azt se a többit nem fogadják el.
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:20:41
#
Nagyon jó lett! újra 5*! akkor valószínű a kövi teszted a Battlefield 2142 lesz?
Arnybiro avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 20:19:28
#
Jó lett. Én egy ellenérvet tudok felhozni a játékkal szembe: akkora szórás van, hogy alapjáraton még magadat is simán hátsón tudod lőni (tapasztaltam már).
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 19:41:46
#
kaizinger: Írj Nruhtas-nak ő talán tud segíteni.
kaizinger avatar
4 éve | 2013. 08. 08. 19:16:58
#
hol lehet érdeklődni a tesztem után?:S
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
10
18 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek