Menu
Read
Szint 14
Read avatar
Kovács Máté
20 éves, férfi
Zalaegerszeg
Magyarország
Offline, itt járt 48 napja
4 éve tag
League of Legends, hogy idegesítsd fel magad
Írta: Read, 2014. január 09., játékteszt
Játék: League of Legends

Egy rövid teszt, bemutatva az alapokat, hogy meghozza a kedved a játékhoz.


Előszó

Ha manapság azt mondom hogy FPS játék, akkor 10/10 ember tudja, hogy miről beszélek, viszont ha azt mondom hogy MOBA játék, akkor már nem mindenki van képben. A MOBA a Multiplayer Online Battle Arena rövidítése. A játéktípus kialakulása egészen régre vissza vezet, amikor minden a stratégiai játékokkal kezdődött. Megjelentek az első nagy címet viselő stratégiai játékok, mint pl a Command & Conquer, majd jött a Blizzard, és kicsit fantáziadúsabbá tették ezt, és kiadták Warcraft néven. A Warcraft-ból készült második, és harmadik rész is, ahol bevezették a hősöket. Ezeket úgy képzeljük el, hogy skillekkel rendelkeztek, pl gyógyítani tudtak, extra támadás, stb… A dolgok azonban elavultak, így a Riot Games-re hallgató banda, 2009-ben kiadták a saját játékukat, ami a League of Legends-re hallgat, és ingyenes is.

Kezdjük a legelején

Mint említettem a játék teljesen ingyenes, csak az extra tartalmakért kell fizetni, amik elhanyagolhatóak. A játékot tehát ingyen letölthetjük a hivatalos oldalról Windows, vagy akár Macinthos op. rendszerre is. Ha letöltöttük, nincs más feladatunk csak regisztrálunk egy accountot, majd azzal belépünk a játékba, egy szervert kiválasztva. Ha ez megvan, szükségünk lesz egy Summoner névre is, amivel barátaink is megtalálhatnak a játékban, és ez a név fog szerepelni az adott hősünk felett, mikor épp játszunk. Ha ezzel is megvagyunk, akkor már játszhatunk is. A játék alapból tartalmaz egy Tutorialt, amivel némileg megismerhetjük a játék alapvető dolgait. A tutorialt megcsinálva, bele is vethetjük magunkat az első meccsünkbe, ahol a játék által irányított BOT-ok ellen fogunk harcolni. Ha nem vagyunk tapasztaltak az ilyen játék terén, valószínűleg vereséggel fog végződni, de ha némileg értünk hozzá, akkor győzelem is lehet. A játékban amíg a Summoner el nem éri a hármas szintet, addig nem mehet PvP-re (Player vs. Player), így ha van barátunk aki játszik ezzel, érdemes neki szólni, és vele játszani. Ahhoz hogy a Summoner fejlődjön, meccseket kell nyerni, avagy veszteni. Lényegében ha nyerünk, több xp-t kapunk, így gyorsabban fejlődünk majd. Ha a summoner elérte a hármas szintet, a Riot jóvoltából kap 400RP-t (Riot Pont) amit arra költ amire szeretne. (Hős, Skin, stb…) valamint mehetünk PvP-re, ahol már igazi játékosok ellen fogunk küzdeni.

Extra tartalmak

Mint minden más ingyenes játék, ez is szeretne némi pénzt behúzni a néptől. A játékra lényegében nem muszáj egyetlen forintot sem költeni, de ha mégis megtennénk, vásárolhatunk extra tartalmakat. Hogy ezek mik is? Az eddig megszerzett karaktereinkre vásárolhatunk Skint, ez lényegében csak a játékban mutatott kinézetén változtat, vagy vehetünk további karaktereket RP-ért, de Ward skinekre is költhetjük, vagy akár Summoner Iconra. Ezek mind olyan dolgok, amik elhanyagolhatóak, hiszen a Ward kinézetére nem nagyon fognak figyelni, Summoner iconokat alapból kapunk, eventek alkalmával szerezhetünk pluszba, hősöket pedig IP pontért is vásárolhatunk.

Játékmódok

Alapból három fajta főcsoport van, a PvP, Co-op vs. Al és a Custom. Először a Custommal kezdeném. Ez a játékosok által kreált játékok tárháza. Lehetőségünk van egy saját játékot létrehozni, vagy akár be is léphetünk egy várakozóba, és másokkal is játszhatjuk. Hátránya az, hogy már nem kapunk érte IP pontot és XP-t sem, kivétel ha mind a két csapatban igazi játékosok vannak. Co-op vs. Al játékmódban, 5v5 pályán, vagy a 3v3 pályán játszhatunk csapatunkkal, amit igazi játékosok alkotnak, és feladatunk a BOT-ok leverése lesz. A PvP részleg már kicsit szaftosabb. Itt elérhető egy Classic játékmód, ahol játékosok a játékosok ellen játszanak, és a végén a Nexus bezúzása a feladat, 3v3-ban vagy 5v5-ben. De még ez is tovább tagolható. Elérhető egy Blind Pick, ahol azok a karakterek elérhetőek amiket megszereztünk, valamint az ingyenes karakterekkel játszhatunk, amíg be nem lopják előlünk. A másik a Draft Pick. Ez már kicsit nehezebb, hiszen itt mind a két csapat 3-3 karaktert bannolni fog, majd utána fognak karaktert választani. A Ranked játékmód szintén a PvP részlegnél lesz elérhető, azonban hogy rankedozni tudjunk, szükség lesz a 30-as Summone szintre, valamint 16 megvásárolt karakterre. Ezt játszhatjuk Duo-ban, vagy Solo-ban, de 5v5-ben vagy 3v3-ban a ranked csapatunkkal is. Domination játékmódban egy kör alakú csatatéren leszünk, ahol el kell foglalni öt pontot, amivel csökkenthetjük az ellenség bázisának az életerő pontját. Minél több elfoglalt pontot birtokolunk, annál gyorsabban fog csökkenni az ellenség bázisának az ereje. Az Aram játékmódban, egy hídon fogunk harcolni, viszont itt a játék az eddig megszerzett karakterek, vagy az ingyenes karakterek közül fog nekünk választani egyet, valamint csapattársainknak is és az ellenfeleknek is. Ezeket csapattársainkkal tudjuk cserélni ha ő is belemegy, vagy pedig sorsolhatunk magunknak egy másikat, ha van elég pontunk hozzá. Ilyen pontot ARAM meccsek után fogunk kapni.


Csataterek

A játékban összesen négy csatatér található jelenleg. Az első a legjobban kedvelt Summoner’s Rift, ahol 5v5 játékmódok zajlanak, valamint a Ranked Duo, és Solo meccsek. A pályán három út vezet az ellenség bázisáig, de hogy eljussunk oda, le kell dönteni az ellenség tornyait. A bázis szélén található egy Inhibitor, amit ha sikerül lezúzni, akkor erősebb minionok fogják támadni az ellenség bázisát, így a mi dolgunkat is megkönnyítve, hisz az ellenségnek, a minionokra is több időt kell fordítaniuk. A pálya közepét egy folyó szeli át, amiben mi is közlekedhetünk. A folyó alsó részén egy sárkány is található, amint érdemes megölni, hisz az egész csapat kap érte goldot. A felső részén a folyónak a Baron Nashor található, ami a pályán a legerősebb szörny. Ezt az erősebb játékosok egyedül is meg tudják ölni, de érdemes csapatban betámadni. Ha sikerül megölni, megkapjuk a Exalted with Baron Nashor buffot, ami plusz AD-t, AP-t Mana és Heal regent ad, valamint a Baron még 900XP-t, és 300 goldot ad a csapat összes tagjának. A Baron buffot csak azok kapják meg a csapatban, akik nem halottak. A Baron megölése elég veszélyes dolog, hisz az ellenséges csapat, akár ránk is támadhat a Baron ölése közben, ezzel megölve az egész csapatunkat, valamint még a Baront is belophatják. A pálya jelentős részét Jungle borítja. Ez több szempontból is jó. Ezen át könnyebb menekülni az ellenség elöl, valamint xp, gold és buff farmolásra is alkalmas. A Jungle-ben összesen két fajta buff található. Egy vörös buff ami ad-t, bónusz True damage-et ad, és még slowolja is az ellenséget. Ha lejárna, akkor meg ölhetjük újra, ha már spawnolt. A Respawn ideje 5 perc. A másik fontos buff az a kék buff, amit pedig az Ancient Golem-től szedhetünk el. Ez Mana regenerációt ad, valamint 10% cooldown reduction-t a skillekre. Lejárata után szinten kifarmolhatjuk, a Golem respawn ideje szintén 5 perc. A Jungle-ben, még találhatóak farkasok is, amik buffot nem adnak, de goldot és xp-t igen. A farkasok mellet még Wight, és Wraiths is találhatóak, amik szintén goldot és xp-t adnak.


A következő csatatér a Crystal Scar. Itt alapból hármas szinttel kezdünk, és 1375 golddal. Ez a pálya jóval eltér a Summoner’s Rift-től. Már csak abban, hogy a pálya kör alakú, valamint Jungle sincs. Ezen a pályán csak Domination játékmód lesz játszható. Mint említettem a pályán elszórtan élet visszatöltők, és gyorsaságot adó helyet vannak, valamint a pályán körbe öt darab torony, amit ha elfoglalunk, az ellenség bázisának életerő pontja csökkenni fog.


A harmadik helyszín a Twister Treeline. Ezt a pálya a Summoner’s Rift kisebbített változatára hasonlít. Itt megtalálható a Jungle, viszont itt nem szerezhetünk buffokat a Jungle-ben található szörnyektől. Amiben eltér a Summoner’s Rift-től, hogy itt található két Altar, amit ajánlott elfoglalni, hisz ha mind a kettőt uraljuk, akkor +ad, és ap-ban részesülünk. Ha viszont csak az egyiket uraljuk, akkor +3 gold/kill-t kapunk. Itt 825 golddal kezdünk, valamint vannak olyan itemek, amik itt nem elérhetőek, de van helyette más. A pálya felső útja felett található a pálya legerősebb mobja, a Vilemaw. Ha ezt sikerül megölni, + támadó sebességet, élet és mana regenerációt, valamint cooldown reductiont kapunk.


Az utolsó csatatér a Howling Abyss. Mint említettem, itt egy hídon fogunk csatázni, ahol csupán egy Inhibitor van, és négy torony. A pályán össze-vissza kis Porok futkosnak majd, ezekkel nem kell törődni. A feladat ugyanaz mint máskor. Lerombolni a tornyokat és az Inhibitort, majd bezúzni a Nexust.

Hősökről röviden

Minden hét keddjén kerülnek be az új ingyenes karakterek. Összesen tíz darab ingyenes karaktert kapunk, amikkel játszhatunk kipróbálásképpen, ha pedig megtetszik, később meg is vehetjük. A hősöknek négy fajtája van. Vannak közel harci karakterek, távharciak, tankok, és supportok. A közelharci karakterek értelemszerűen közel harcban jeleskednek. Általában ők mid, és top lanen játszanak. A távharci karakterek, vagyis ADC-k, a bot lanet erősítik. Feladatuk a Last Hitelés, hogy minél több goldot ki tudjanak farmolni, mível egy adc később a meccs kimenetelét is eldöntheti. A support karakterek szintén bot lanen játszanak, és feladatuk, hogy segítség az adc-t. A Tankok top lanen küzdenek egymás ellen, feladatuk a teamfight-okban a sebzés felfogása, és hogy rá fokusoljanak az ellenség tagjai, a többiek pedig lesebezzék az ellenséget. Ezek mellett még vannak olyan karakterek is, amik legjobban a Jungle-ben jelskednek.

Summoner Spellek

Clarity: Ez a Spell a mana visszatöltésre alkalmas. Ha tapasztaltabban játszol, akkor felesleges vinned, mert más spellekre nagyobb szükséged lehet.
Ghost: 10 másodpercig 27%-kal növeli a mozgási sebességünket.
Heal: A saját és a közeledben lévő hősök életerő pontját növeli 90-345 életerő ponttal.
Cleanse: Eltávolítja az ellenséges buffokat a hősünkről.
Teleport: Ha a pályán el szeretnénk valahova gyorsan jutni, és van a közelben minion vagy ward, akkor arra rá tudunk teleportálni.
Smite: Ez a képesség a Jungler karaktereknek ajánlott. Szörnyekre, és ellenséges minionokra, 390-1000 sebezhetünk vele.
Barrier: Két másodpercig egy pajzs vesz minket körbe, amitől nem tudnak sebezni.
Exhaust: Ez a spell a support karaktereknek ajánlott. Akire rákerül, annak lassítja a támadó sebességét, és a mozgási sebességét.
Ignite: 70-410-ig terjedő folyamatos sebzést okoz az ellenségnek, ha rákerül. Olyankor érdemes rárakni valakire, ha kevés az élete, és van esélye a menekülésre.
Clairvoyance: A pályán kiválasztott helyen történő eseményeket láthatjuk 5 másodpercig, ha éppenséggel a spell nélkül nem látjuk hogy mi történik ott.
Flash: Ez a spell szinte elengedhetetlen. A legjobb spell menekülésre, hiszen ha ügyesen használjuk, a falakon is át tudunk vele teleportálni.


Rúnák

A rúnáknak három szintje van. Tier 1, 2 és 3. Tier 1-es rúnákat alapból vásárolhatunk IP pontokért, Tier 2-es rúnákat csak azután ha a Summoner szintünk elérte a tízet, Tier 3-as rúnákat pedig 20-as summoner szinttől. Érdemes a 20. szint elérése után a Tier 3-as rúnákba befektetni, hisz ezek fogják adni a hősünknek a legnagyobb pluszokat. A Rúnáknak négy fajtája van. Marks (vörös), Seals (Sárga), Glyphs (kék) és a Quintessences (lila). Ezek közül a Quintessences rúnákat, csak minden 10. szint elérése után tudjuk használni. Ha a 30-at elosztjuk 10-el, megkapjuk, hogy összesen 3 darabot fogunk majd tudni használni egyetlen rúna oldalunkon. A többi rúna fajtából mind 9-et. Mindegyik rúna fajta másban jeleskedik, például a Seals rúnák inkább a védelmet erősítik, míg a Marks rúnák a fizikális sebzést. Rúnákat csak IP pontokért tudunk vásárolni, (Influence Pont) amiket minden meccs után kapunk majd. Naponta egyszer teljesíthetjük a Frist Win of the Day bónuszt, ami ha aktív, egy győztes meccs után, jóval több IP pontban részesedünk.


Ranked, Honor, Report

Nos igen… Egyszer mindenki eljut odáig, hogy Ranked játékmódra adja a fejét, ami elég nagy idegességet is tud okozni néha. Ha csapatban rankedezünk, vagyis a saját csapatunkkal, akkor egyértelműen össze szoktak beszélni a játékosok mondjuk TS-en, vagy Skypen, így nagyobb esély van a győzelemre. Duo-ban vagy Soloban viszont más a helyzet. Ha Duo-ztok még nagyobb az esély mert ketten vagytok akik összebeszélnek, és tudjátok egymást segíteni. A baj a többi csapattárssal lehet, akik a Ranked meccs közepén nekiállnak AFK-zni, vagy pedig Feed-elik az ellenséget. Ha ezek bekövetkeznek egy ranked meccsen, aminek fontos jelentősége van, és a csapat kikap, akkor a játékost elég nagy idegbetegség is elkaphatja, ilyenkor a játék Uninstallal végzi, vagy pedig a játékos hetekig rá sem néz. Ilyenkor általában az jön, hogy az AFK-t, vagy épp a béna csapattársak Reportot kapnak. Ez egy figyelmeztetés, ami végül bannal is végződhet, szóval nem igazán éri meg AFK-zni, vagy Feedelni. A Ranked meccsek lényege, hogy minél jobb Divisiont érjünk el. Összesen 6 Division van. A legrosszabb a Bronz, majd jön a Silver, Gold, Platina, Diamond, majd ha Diamondból is kijutottunk akkor Challengeresek leszünk, ami a játékban a legjobb. A Divisionok szakaszokra vannak osztva, minden division 5 szakaszból áll. Feladat, hogy elérjük pl Silver 5-ből a Silver1-et, és hogy onnan át tudjunk jutni a következő divisionba. Ha a csapatunk jól játszott érdemes őket honorálni, de ha az ellenség is jó volt, nekik is adhatunk honort. Ha sok honorunk összegyűlik, mert szinte minden meccs után kapunk, akkor megkaphatjuk az adott honorhoz tartozó szalagot is, ami majd betöltésnél a keretünkön is megjelenik. Ha sikerül elérnünk egy jó divisiont a szezon vége előtt, szezon záráskor az adott division keretét is megkapjuk, ami szintén betöltéskor lesz látható.


Masterik

Aki ismeri a WoW világát, annak ez nem nagy újdonság. Az eddig elért pontokat oszthatjuk ki, így plusz védelemre, vagy éltre tehetünk szert. Ahhoz, hogy egy adott sorban lejjebb tudjunk menni, minimum 4 pontot kell kiosztani. Pontokat szint lépésenként fogunk kapni, összesen 30 pontot fogunk tudni kiosztani.

Hangok és Grafika

A játék hangjai nagyon jól sikerültek, mind a kill hangok, mind a pálya alatt hallható zenék. A grafika szint úgy hozza az elvártat, a karakterek nagyon jól néznek ki, és a pálya is remekül meg lett alkotva.

Végszó

Összegében a Riot Games nem alkotott rossz játékot, valamint karakterekből is válogathatunk bőven, és általában új karakterek is jönnek ki, vagy épp skinek. Lényegében nagyon jó, néha 1-2 vereség után elmegy tőle az ember kedve, valamint néha már monotonná is válhat a játékmenet, de egy izgalmasabb meccs meghozhatja az ember kedvét a játékhoz. Amik néha idegesítőek lehetnek, hogy 5-6 meccsen keresztül mi kapjuk a béna csapatot, és csak vereségünk van, ilyenkor érdemesebb saját csapattal menni, akikkel össze tudtok beszélni.

Értékelés:
Grafika:
██████████
8
Hang:
██████████
10
Játékélmény:
██████████
6
Összességében:
██████████
7
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 28
phoenixfire avatar
2 éve | 2015. 03. 26. 15:39:12
#
Ember, 2009-es a játék, de most fel van javítva a grafikai motorja. Mindig frissítik a textúrákat és az effekteket :)
Tuhajohn avatar
2 éve | 2015. 03. 26. 13:52:59
#
Az értékeléssel itt sem értek egyet. Grafika 8 ??? Miért ? 2009-es játék és úgy néz ki mint egy 2004-es. Én összességében 6-ot adtam volna.
YellowFlash avatar
2 éve | 2015. 02. 26. 19:55:37
#
Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz.
no avatar
2 éve | 2015. 02. 26. 18:25:16
#
Egy nagy szar az egész játék.
tasiadam avatar
3 éve | 2014. 02. 06. 19:45:12
#
hell12324: A másikat el lopták így ez egy zsír új acc volt? :o és neki is ? :o jééé
hell12324 avatar
3 éve | 2014. 02. 06. 18:14:01
#
tasiadam: Talán mert számít az mmr meg hogy előző seasonba milyen voltál ? :oO
tasiadam avatar
3 éve | 2014. 02. 06. 17:50:01
#
Én EUW: 3 loose 7 win Silver 3. Haverom EUNE: 1 loose 9 win Silver 5... alig röhögtem ki
akos40 avatar
3 éve | 2014. 02. 02. 01:32:18
#
Hogy lehetne már ott hagyni? Hogy nézne ki például, ha egy foci meccsen valaki lemenne mert neki wc-re kell mennie? :D
CatchO avatar
3 éve | 2014. 01. 28. 19:37:40
#
SwellHD - Ilyenek a kompetitív játékok, Dota, Dota2, HoN és még sok ezer MOBA ugyanígy működik. Ha nem tudsz 1 órát teljes mértékben egy játékra szánni, akkor ne játssz mobákkal :)
SwellHD avatar
3 éve | 2014. 01. 27. 17:45:42
#
Szánalmas játék. Nem lehet otthagyni 1 pillanatra sem, szóval egyáltalán nem veszik figyelembe, hogy az embernek bármikor bármi közbe jöhet. Ha mégis otthagyod, akkor figyelmeztetés aztán pár nap tiltás a jutalmad. Nevetséges.
breed1995 avatar
3 éve | 2014. 01. 26. 03:31:29
#
krutka
hajrá mutasd mit tudsz : D
krutka avatar
3 éve | 2014. 01. 23. 22:14:32
#
Slenderman: Ne kezdjük már el ezt a vitát... Ha olyan hű de nagyon jól játszanál, akkor nem kapnál noob csapattársakat :) előszőr magadban keresd a hibát, aztán fogd másra.
Slenderman avatar
3 éve | 2014. 01. 18. 17:25:21
#
Catcho: Ha én jól játszok de csapattársaim 0-14 és malphiteot meg maokai-t fókszálják akkor nyerni fogok? Esélytelen.
Slyy avatar
3 éve | 2014. 01. 17. 23:04:49
#
Nem olyan rossz teszt.De egy jó tanács:ne részletezz túl mindent.4/5.
CatchO avatar
3 éve | 2014. 01. 12. 12:01:27
#
Engem inkább a hozzáállásod húzott fel, meg ismét ez a szánalmas mentalitás hogy "jajj én jól játszom de a csapatom szar és ezért nem tudok nyerni és brühühü" Ezen kívül tele van fölösleges információkkal ráadásul túl hosszan kifejtve, és sok fontos dolog nincs beleírva. 1,5/5
krutka avatar
3 éve | 2014. 01. 12. 02:02:43
#
nem rossz teszt, bár elég pontatlan, pl: "barrier: két másodpercig sebezhetetlen vagy" ez így nem igaz :) csak ad egy armort ami felfog X mennyiségű sebzést. + a Hősökről röviden részt kihagyhattad volna, vagy jobban kifejthetted volna mert ez így hülyeség :D de egyébként rendben van.
Slenderman avatar
3 éve | 2014. 01. 10. 23:50:14
#
Én is szoktam hülyeséget csinálni néha, de nem akkorát mint akikkel összerak a rendszer hogy gyerek lvl 2-nél diveolni akar. Bronzban én sem voltam soha, silver 4-ben kezdtem kb 5 hónapja, vagy 470 lejátszott meccs, ennek a fele silver 1-ben kb. Már 3x is voltam promóban goldért 2 winem volt már azt hittem meglesz a gold aztán utána zsinórba 2 meccsen AFK... Azt hittem ott helyben kapok agyrákot és visszadobott valami 50 pontra... Most kb. 15 pontom van, de megfogadtam hogy S4-ig egy rankedot sem játszok egy plat 1 ember tanácsa miatt.

akos40: Ja azt láttam :D! Több játékos=több noob is

Amúgy bronzban kb. ez van:
akos40 avatar
3 éve | 2014. 01. 10. 23:24:17
#
Fun fact: Silverben több játékos van, mint bronzban. :D
Read avatar
3 éve | 2014. 01. 10. 23:16:47
#
Slenderman Nem, ez csak google kép, csak azért ezt használtam, mert ezen rajta van 5v5, meg 3v3 is. Én duozom csak, silverben vagyok.... De a kijutás hát... majd meglátom mi lesz belőle. AFK-k, DC-zők meg a feederek elég idegesítőek silverben, hál isten bronzban nem voltam, szóval ott nem tudom mi van, de a többi division se olyan jó, mert egyszer elrontasz valamit már agyon szid valaki...
Slenderman avatar
3 éve | 2014. 01. 10. 20:08:59
#
Te Dia 5 vagy? Amúgy jó a teszt, nekem a rankedből elég 1-2 hónapig, csak normalozni fogok. Pre-seasonbe rankedon csak a bronze 3 katarina supportokat fogom ki csapattársnak akik goldosokkal vannak premade-be, rájöttem, hogy silver 1-ből soha nem fogok kijutni lényegtelen hogy játszok vagy 16-5-ben vagyok yasuoval ha a jungler nem képes wardolni a sárkányt az adc meg 0-9... Talán a 10 provisional meccs Season 4-be jól sikerül és bekerülök goldba... Ha silverbe rakna be, én feladom az egészet.
yagamiiii avatar
3 éve | 2014. 01. 10. 16:47:08
#
jóó kis teszt lett. :))
phoenixfire avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 21:19:22
#
Jó teszt :) én magam is játszom EUNE serveren :)
Read avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 20:58:38
#
akos40 Piros buffal kapcsolatban nem a gólemekre gondoltam hanem a gyíkocskára XD A Dominiont viszont azt igazából nem ismerem túlságosan, szóval az összegyűjtött ismeretekből hoztam össze...
starpeter avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 20:15:19
#
Jó teszt! :)
tasiadam avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 18:36:45
#
én 2 hónap alatt durván 10 ezret barmoltam el rá :D
ulver01 avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 17:57:00
#
Remek teszt találó névvel! :D
akos40 avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 17:50:35
#
Összességében egész jó lett. :) Néhány helyen becsúszott egy-két helyesírási hiba, de az elnézhető szerintem. Néhol rosszul írtad le a dolgokat, gondolok itt a Dominion-ra, a Golemek nem adnak buffot, csak az Ancient Golem és a piros buff nem ad AD-t. :) Kicsit jobban fogalmazd meg magadban a dolgokat és aztán írd le őket. Úgy sokkal érthetőbb lesz számunkra is a mondanivalód. :D
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 01. 09. 17:12:49
#
Maga a teszt nagyon jó lett, bár a játékot gyűlölöm :D
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
6
21 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek