Menu
Logan - Wolverine
Szint 22
no avatar
Logan (X)
22 éves, férfi
Az éden
Amerikai Egyesült Államok
Offline, itt járt 32 napja
4 éve tag
Üldözöttből üldöző - Need for Speed Hot Pursuit 2.
Írta: Logan - Wolverine, 2014. július 06., játékteszt
Játék: Need For Speed Hot Pursuit 2

Huligánból a törvények embere... lehetséges? Persze, nem kell más hozzá csak egy rendőrautó, pár fánk és máris mehetsz a versenyeken kívül a fagyis autóddal bűnt vadászni!

A Need for Speed című játéksorozat folyamatos hanyatlása engem is "megviselt" hiszen nagyon sokat jelent számomra mai napig. Még mindig magam előtt látom azokat a hosszú órákat, amiket apámmal a Most Wanted 2005-el töltöttünk nap mint nap. Minden suliban eltöltött nap után alig vártam, hogy öregemmel leüljek és versenyezzünk picit. Öröm visszagondolni azokra az időkre amikor sikerült megnyernem egy versenyt ellene erre ő pár perces csend után annyit mondott "elállítottál valamit, csináld vissza". Sok ilyen játék van, amelyeket az élmények visszarántása miatt veszett vérebként védek meg. Azért osztok meg veletek sokszor néha ilyen információkat magamról mert szerintem köze van a játékhoz és mindenki életében aki valaha játszott játékokkal biztos vagyok benne, hogy rendelkezik ilyesfajta történetekkel és léteznek olyan szeretett játékok amelyek a szívükhöz nőttek, akár kifogástalan, akár rossz játékról van szó.


Ezek után elárulom nem csak ez az epizód a kedvencem mai napig a sorozatban, ide tartozik még az Underground és a Carbon is. Abban az időben, amikor még ezek a címek futottak a Need For Speed cím a felhőtlen szórakozást, a kifinomult autók tuningolását és azt az élményt jelentette, hogy egyszer majd én is egy ilyen autóban fogok ülni. Mostanra elérte a sorozat azt a szintet, hogy egyszerűen semmi újat nem tud mutatni. Belenyúlt minden olyan versenytípusba ami csak létezik, mégsem tudta megadni a közönségnek azt az élményt, amit a régebbi részekkel érhettek el. Hibákat hibákra halmozva minden évben jöttek az új NFS részek, értelmetlen játékmenettel, ezerszer lerágott történetekkel és kifogástalan grafikával. Igen igen ennyi a pozitívum a legújabb epizódokban, a megvalósítás. Komolyan ott tartottak a fejlesztők a 2012-es Most Wantednál grafika téren, hogy a monitoron keresztül lehetett érezni az égett üzemanyag szagát. Én meg voltam lepve, arra gondoltam, ha megnyalom a monitort érezni fogom a sztráda ízét (na nem mintha azzal tölteném az időmet, hogy utakat ízlelgetek). Na nem szeretnék hóhért játszani ezért azt jobb ha tudjátok egy-két rész még az újak közül is remekül működik, nem kiválóan de remekül, ettől függetlenül nem hagyhatom lógni a tényt, hogy a sorozatnak meg vannak számlálva a napjai, kivéve ha a rajongók folyamatosan veszik az új részeket, mert akkor jönni fognak a részek ezerrel s éppen ezért a fejlesztők nem is veszik a fáradságot, hogy valami újat találjanak ki, ami felkavarhatja az álló vizet. Azért mondom ezt nektek, mert pár napja feltelepítettem a 12 éves Hot Pursuit 2.-t és le voltam nyűgözve. A játék olyan egyszerű mint a reggeli pisilés, néha vontatottan unalmas, viszont az irányítás a megvalósítás és ami mindennél fontosabb a játékélmény olyannyira jó, hogy én is kimentem rendőröket üldözni pár verseny végeztével (De erről egy szót se oké?). Na de, hogy a játéknál maradjunk és ne szegjünk törvényeket! A játék 2002-ben jelent meg Xbox-ra, PlayStation 2-re és Pc platformra. Az autóversenyzés az egyik fő irányzata a játéknak, de jöhet a kérdés, hogy a másik irány vajon mi lehet? A versenyzés mellett egy tök jó lehetőséget dobtak a játékba, ez pedig a rendőrös üldözés. Igen ám, de nem csak minket fognak üldözni, hiszen ez nem lenne új dolog, az újdonság, hogy akár mi is rendőrautóba pattanhatunk és elkaphatjuk a rossz fiúkat, igazából számomra ez az az opció, ami biztosította azt, hogy ne unjam magam halálra. Ugyanis a versenyek marha hosszúak, a rendőrök mérhetetlenül idegesítőek és az ellenfelek valójában nem is igazi ellenfelek. Tudom meglepő lehet, hogy bálványozás után lehúzom picit a játékot, de értsétek meg.


Ez tipikusan az a játék, amelyet vagy nosztalgiázásra, vagy azért az elvért indítotok el miszerint "Foo eszembe jutott mennyire jó is a Hot Pursuit 2, játsszunk vele picit" viszont 1-2 verseny után kikapcsoljátok majd mentek enni, inni esetleg elmélkedni. Érthetetlennek hangzik elsőre ugye? Nos, ezt a játékot én abba a csoportba sorolom, hogyha nincs más játszok ezzel, és ez nem nem fog változni. Ez az epizód külön történettel nem rendelkezik csak a versenyek kiválasztásáról, győzelméről és a pontok szerzéséről szól. Nincs semmi ami életbe tartja a játékmenetet. Abban az időben lehet ez volt a fő szempont nem tudom, mindenesetre én marha unalmasnak tartom pár verseny után (Ez a pár 1 vagy 2 maximum 3-at foglal magába). Lehet velem van a baj, könyörtelen vagyok, esetleg nem látom meg a jó dolgokat de nem tudtam értelmet találni a hosszasabb játékmenet terén. Na jó azért szedjük szét és nézzük meg mit is tud ez a "csoda". Nem akarom nagyon lehúzni a játékot, de ha olyan tulajdonságokkal rendelkezik amelyek néha a rossz irányába tolják az nem az én hibám én csak tesztelő vagyok, szóval ha úgy érzi valaki, hogy jó ez már kínos, szereljen gránátot egy postagalambra majd küldje el hozzám (A címem nem adom meg ez a csodás benne!) Nos! A versenyek előtt tisztázzuk, hogy a kihívások két piramis oszlopba bonthatóak (Piramis oszlopok fooo). Nagyon egyszerű, a versenyek össze vannak jópofán kötve a következő versenyekkel s csak akkor kezdheted el az adott verseny után következőt, ha azt sikeresen megnyerted és feloldottad. Van, hogy egy verseny megnyerése felold 1 új célnál többet is, legyen az rendőrös hajsza vagy más!

Játékmenet - Versenyek, 4 keréken guruló elefántok!

Mielőtt máglyára vettek azt leszögezem, hogy összességében tényleg verhetetlen játék, viszont egy nap 20-30 perc az a játékidő, amire tényleg azt lehet mondani "te ez a legjobb NFS". A fél óra elteltével már elég monotonná és unalmassá tud válni. De ha visszaemlékszünk a verdákra, azok pillekönnyű kezelhetőségére, a grafika legyőzhetetlen erejére (2002-ről beszélek) és a pályák változatosságára mind látványban mind útszakaszokban akkor én is azt mondom, hogy ez tök jó! Mint mondtam szedjük szét. Hogy működnek a versenyek? Őszintén szólva sehogy. Az igazi ellenfelek nem az a pár turbós sportautó, hanem azok az idegesítő aszfaltbetyárok, a zsaruk. Jó! tudom, hogy tényleg erős ellenfeleknek kell lenniük, ezzel nincs is baj, de pár versenynél egyszerűen haszontalanok, a rajtnál több kilométerre le lehet őket hagyni és elég nehéz azt elérni, hogy behozzák a lemaradásukat. Szóval ez a játék elérte, hogy néhány szintél átformáljam a nevét egy Rendőröktől való lelépés és zsaru szimulátorrá. Sokan gondolhatnák de ez nem negatívum. Nekem marhára tetszett, mert eme csodás helyzetek alatt tudtam csodálni a játék szépségét, kifinomultságát és meghökkentő vezetési élményét. Ellenfeleimet messze hátul hagytam, s csak gyönyörködtem a látványon... amíg nem jöttek a rend őrei. Itt meg is említem, hogy nagyon jól van adagolva a játék versenyek szempontjából, lehet véletlen, lehet valami sötét terv része a játék különös felépítése. Tökre tetszett nekem például az, ha a versenytársaim nevetségesen gyengének bizonyultak, ott voltak a rendőrök akik marha erősen próbáltak hátulról megállítani. Aztán ha a rivális autók voltak piszkosul erősek a rendőrbácsik hiper szuper autóikkal csak az út szélén várakoztak a fánkjaikra. Viszont vannak olyan igencsak kemény és izzasztó helyzetek mikor mindenki képes megállítani, ellenfeleidet egyszerűen nehéz lehagyni a zsaruk pedig végig azon dolgoznak, hogy kitépd minden hajszáladat a helyéről. Egy jó tanács, mielőtt rendőrök ellen méred össze az erődet, vigyél a szobádba sok sok bubis nejlont, vagy egy csomag üveges bort, hogy valamilyen szinten le tudj nyugodni, el is mondom miért.


A rendőrautókat már már legyőzhetetlen elefántoknak tekintettem négy keréken. Nem roncsolódnak, nem lehet őket kizökkenteni, hiába a gravitáció, ők tesznek rá és a helyett, hogy nagy erejű becsapódás következtében szárnyakra kelnének és legalább utat törnél magadnak, nem! Rájuk rontasz úgy 120 Mph-val erre ők letekerik az ablakot és utánunk dobnak egy cukorkát azzal a mondandóval, hogy "köszönöm fiam leütötted a bogarat a hátsólámpámról!" Engem ez marhára zavart még akkor is, ha a játék többi része szórakoztatónak hatott is. Én nem vagyok olyasfajta aki a kor miatt ellegyint minden apró kis hibát, sokan ezt teszik! De sebaj, hiszen erről ismeretesek a rendőrautók, törhetetlen páncélozott kis konzervdobozok. Menjünk tovább mi van a versenyekkel? A versenyek néha tök szórakoztatóak míg máskor vérunalmasak. Példának megint a játék felépítését hozom fel. A versenyek között akad majdnem 14 perces és akad olyan is ami nem 14 perces vagy több egy picivel esetleg csekélyebb (megjegyzem ez marha sok, akkor is ha van kihívás). Amikor ezeket a meccseket vívtam meg nem maradt épp üveg az ablakomon, sőt ablakom sem maradt, az egész falat átütöttem annyira bosszantó az egész. Eme csodás hajsza lépései a következőek. A rajtnál szédületes előrelépés, első hely. Az 5. percben már olyannyira száguldozunk, hogy azt sem tudjuk azon a kontinensen vagyunk-e még egyáltalán ahonnan elindultunk. A 10. percben meglátjuk a szárazföldet, erre jönnek a zsaruk a hihetetlen autóikkal és addig nem nyugszanak amíg ki nem mondod a bűvös mondatot:"B* meg!" Annyira utálom az ilyesfajta húzásokat a játékoknál. Jó vagy a célegyenesig és ekkor a négykerekű elefánt neked ront majd kinevetve megengedi a többi versenyzőnek, hogy beérjen a célba, téged elkap a többieket pedig megjutalmazza. Na jó a versenyekről még annyit, hogy pontokat lehet kapni a zsaruk lerázásával és más remek húzással, a pontok szabják meg elsősorban, hogy milyen medált kapsz a három közül. Most jöhet az a funkció ami habot tesz a sült hús akarom mondani torta tetejére. A teljes kikapcsolódást számomra az jelentette ennél a játéknál, hogy az idióta ellenfeleim után végre nem csak lehagyhattam őket hanem nekik ronthattam rendőrautókkal. Tök jó kis plusz feladat a versenyzések után. Egyáltalán nem bonyolult de szerintem kicsit keveslem és rövidnek tartom ezt a kihívást. Nincs sok belőle és ami van az is nevetségesen rövid. Ezek voltak azok a "versenyek" amelyekért bekapcsoltam ezt a játékot, nagyon élvezetes még ha csak rövid ideig is pattanhatunk be egy felturbózott rendőrautóba. A kihívás elve nem bonyolult. A rendőrautóval kóborolnunk kell egy adott ideig, ez a kóborlás a gazfickók keresését jelenti. Ez a keresés nem okoz nehézségeket, hiszen amerre csak megyünk belebotlunk az ilyen nyavalyásokba. A letartóztatásra váró aszfaltbetyároknak az életerejét egy kis vörös vonal jelzi, nekünk pedig a dolgunk nem más mint az autóik tönkretétele. Egy két jól célzott "nekirohanás" és máris elkapjuk az üldözötteket. Időn belül minél több autót kell elkapnunk, hogy jó helyezést érjünk el. Nem bonyolult az egész és nagyon szórakoztató. Mint mondtam nagyon kevés az opció de ami van az nagyon jól működik, a rendőrautók között nem kis matchboxokat hanem igazi dögöket találunk majd. Lamborghini, Dodge Vipera és a többi kemény kötésű autó. Ezekkel öröm nem csak a száguldozás de az üldözés is. Még a versenyekről annyit tudnék elmondani, hogy körversenyekre oszlik fel az egész, nincs sprint vagy másféle kihívás, csakis a körök átszelése. A versenyszámok között találni az üldözésen és a sima körversenyen kívül mást is. Ilyen például a körversenyeket összefoglaló versenycsoport, amely több futamból áll és az összesített pontszámból dönti el a játék átlépheted-e a következő verseny küszöbét, vagy inkább ülj vissza a kis padba. Az üldözések során alkalmunk lesz 3 segítséget igénybe venni: Ezek a telefonos se... akarom mondani helikopter, erősítés és találd ki. Hasznosak tudnak lenni, ha erős kaliberű autót üldözünk és a pontjaidat is csak növeli, szóval néha hagyd, hogy segítsenek.Autók, autók és autók és azok irányítása

Az autók változatossága igen nagy, rengeteg olyan autó szerepel a játékban ami szinte majdnem minden Need For Speed sorozatban megtalálható. A versenyek előtt módunkban áll verdát választani, azonban olykor a gép jelöl ki nekünk egyet, ezt értsd úgy, miszerint anyukád elvisz az édességboltba, s azt mondja bármit választhatsz, te kiválasztasz egy csomag cukrot, s a kezedbe nyom egy nyalókát. Futam előtt fel van sorakoztatva néhány autó azonban csak azt tudod választani, amit a gép kijelölt neked. Megjegyzem ilyen csak 1-2 alkalomkor van és nem is észrevehető, hiszen amit kijelöl az nem kis miska és mint mondtam nem bosszant fel annyira, mert nem sokszor van ilyen. Viszont ha megadatik az, hogy te választhatsz autót, akkor nagyon jó, nem mondom, hogy nagy de nagyon jó és kifinomult a választék. Az autókat nem lehet tuningolni versenyek előtt (se után, se alatta, se a kettő között), csak és kizárólag színt lehet választani és a váltót beállítani, hogy kézzel akarsz kocogtatni vagy automatikusan. Kiválasztásnál egyébként még megemlítem azt az igen hasznos dolgot, amit meghallgathatsz választások előtt, ez pedig egy audio felvezetés az autókról, persze angol tudás kell hozzá, anélkül olyan mintha nem is lenne. Az irányítás is meglepően élvezetes. Egyszerűen azt érezni, hogy az autók az aszfalthoz simulnak és nem szakadt rinocérosz módjára repülnek jobb sávból a bal sávba, hanem szép finom mozdulatokkal. Viszont a rendőrök azok akik ha picit is az autónak mennek (csak a hátsó részének, bal vagy jobb oldalról) olyan mértékben irányíthatatlanná válik a szekér, hogy az fantasztikus. A játék kevés de idegtépő pillanatát ezek adják. Viszont még ezekben a helyzetekben is elég jól helyrehozható a baki, csak érteni kell a vezetéshez valamicskét.


Grafika

Én 2014-ben is igen dicséretesnek tartom, hogy a sorozat egyik legerősebb eleme 12 évvel ezelőtt is a grafika volt, na persze jobban díjazom azt az érvet mellé amelyet még a "veterán" részek hordoztak magukkal: A jó játékélményt! E kettő párosításával jött létre a Hot Pursuit 2. nagyon szépen letisztult látványvilággal rendelkezik. Ugyan nincsenek ruharobbantó látványeffektek, a szépen kivehető környezet, az autók tökéletes "csiszoltsága", sok akkori játékot vett le a lábáról (nem jó értelemben persze, lásd alá rúgás). Igen levette őket a lábukról és feltornázta magát az egyik legszebben megalkotott játékok közé. Utánanéztem és a játék szépségéért az EAGL Engine felelős, amiről én még soha nem hallottam, viszont remek munkát végzett. Azt az egyet nem értem, hogy a gépem miért akad be ennél a játéknál is ha füstöl valami, nem bírja a nikotint... ez is egy szempont. Az autókat imádtam a játékban, a tájak egytől egyik kifogástalanul néztek ki és a háttér is tökéletesen volt elkészítve. Az autók roncsolódása is rendben van, nem szakadnak ketté a verdák, de ami megsérül az jól megsérül, szikrázás is van dögivel nagyobb ütközésekkor.

Hang

A hangokkal viszont kisebb bajaim már voltak. Az autók által gerjesztett hangok néha kirívóan irritálóak, mintha az autók egy boroshordóban "zúgnának". De ettől függetlenül minden a helyén van, szirénázás még ha marhára idegesítő is tud lenni akkor is remek, és a nyalogatni való sportverdák zümmögéseiből kivehetőek a lovak dobogásai. De amivel végül tényleg sikerült 100%-osan elnyernie a szeretetemet ez a játék (és a legtöbb NFS) azok a zenék. Úgy bele tudtam bambulni egyes versenyekbe a zeneszámok miatt, hogy percek kellettek mire feleszméltem "Hé! Nem is vagyok beállva!". Nagyon jól passzolnak a zenék, plusz pont a zeneszerző(k)nek mert nagyon jó munkát végeznek a sorozatban. Igencsak fontos része az ilyen játékoknak a zenei aláfestés hiszen ilyen őrült helyzetekben a zene hatása csak dobja a hangulatot. Ez ebben a játékban elég jól sikerült!


Végítélet

Kétségtelen, hogy a Need for Speed nagyon nagy lejtmenetbe kezdett viszont a grafika az ami még mindig erőssé teszi a sorozatot. A múltba tekintés ezért is volt érdekelt számomra, mert látni akartam azokat a részeket, amelyek egyszerűek voltak de nagyszerűek. Ez a játék az egyik legegyszerűbb program amivel valaha dolgom volt, mégis azt tudom mondani amit ilyen kaliberű játékoknál, mégpedig azt, hogy ezekben a játékokban van még mindig a legnagyobb erő, nem pedig azokban amelyek a legnagyobb csillogást tudják felmutatni! De visszatérve a versenyek elég szórakoztatóak, a rendőrös üldözések zúzósak, a grafika tökéletes, a hang néha kisebb bakikkal de jól működik, szóval úgy nagy egészében nem rossz kis játék ez a Need for Speed epizód. A kis visszatekintés remélem tetszett, a játék pedig megkapja (2002-es szemmel nézve) azt az értékelést amit megérdemel: 80%

Értékelés:
Grafika:
██████████
8
Hang:
██████████
8
Játékélmény:
██████████
8
Összességében:
██████████
8
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 21
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 14. 21:50:05
#
Fölraktam újra, fél órát elhülyültem vele :D
no avatar
3 éve | 2014. 07. 11. 21:54:12
#
LooserkinGGGGGG :? FourdPczmage

Igen írtam a Most Wantedről de azt jobb nem látni szerintem. Azt a tesztet suliban írtam amikor a monitorom, hogy is mondjam megsült egy katicabogár a tetején :o, túl meleg volt :D. Azt a tesztemet beválogattam a legrosszabb cikkeim közé, nem volt időm kidolgozni és azt inkább szégyellem mint büszke vagyok rá.

Annyira beleméjültem a sorozatba kettőtök jó szavai miatt, hogy most már nem állok meg az Underground 2-nél, a régi Nfs-ek közül jó párat le fogok tesztelni :D
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 11. 08:17:21
#
Sok sikert hozzá :)
no avatar
3 éve | 2014. 07. 11. 06:11:21
#
;) ;)
Már csak egy témát kell találnom hozzá és játszom ma is, aztán el is kezdem írni :)
no avatar
3 éve | 2014. 07. 10. 21:02:08
#
FourdPczmage Annyit elárulok neked, hogy nem csalódtam :D. Bár elvárásaim sem voltak, de tegnap el kezdtem és ma egész délelőtt játszottam vele (Underground 2 :?) Nem tudom letenni :)

Kösz nektek ;).
no avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 20:44:18
#
Felmondok :D. Egy játékot sem ajánlottak még ennyire, hogy ilyen jó :D. Mondom ma neki is ülök mert már tényleg nagyon kíváncsi vagyok :D.

looserking Én is nagyon jól el tudok vele szórakozni ha nincs más játékhoz kedvem :D
FourdPczmage Tudod mit? megvan a következő alanyom, úgyis megvolt már kettő alany, és most nem tudtam mi közül választani. :)
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 07:42:23
#
Nem fogod megbánni :D
no avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 07:29:11
#
Köszöntem mindkettőtöknek :D. Igazad is Dono tényleg egybeömlő mondatok vannak, erre majd odafigyelek a jövőben :).

winrar Na bakker, ha már ennyien mondjátok jónak sőt nagyon jónak és kedvencnek az Underground 2.-őt ma feltelepítem és megnézem, kíváncsivá tettetek komolyan mondom! :)
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 07:12:43
#
Jó írás :)
De nekem még mindig az Underground 2 az örök favorit :D
Dono avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 06:09:14
#
:o Hallod ez nem semmi!

"Az autók által gerjesztett hangok néha kirívóan irritálóak, mintha az autók egy boroshordóban "zúgnána" - fogalmazás 5-ös :D

De tényleg, baromi jó teszt lett. Terjedelmes is, ez igen!
Egy pici viszont jobban tagolhatnád, egy pár entert elférne egy-két helyre :D
no avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 21:51:14
#
Kösz :).
Túlértékelsz? :)

Spoiler!
Na ez eddig a legrövidebb kommentem :?
repulomajom-legikoz avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 21:47:32
#
Az tény hogy itt valaki úgy villog mint a HP 2-ben a rendőrautó! :)
Vagy mint a pókemberben a vöröses hosszú hajú hölgy! :)
5-ből 6 mint mindig! :)
no avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 21:21:49
#
Intel Arról nem is tudtam :o. Sebaj, majd kipróbálom azokat is :D. Lehet nincs átgondolva a 2055-ös MW de klasszisokkal jobb SZERINTEM mint bármelyik NFS, az a legkedvencebbem :D

FourdPczmage Lehet van még egy kis esély a sorozatra nézve viszont vagy direkt szórakoznak itt, hogy játszhatatlan epizódok dobálnak elénk évről évre vagy nem tudom, erre ész szerű magyarázatot még nem sikerült összekaparnom de ki tudja, lehet a jövőben majd sor kerül ara amit írtál, hogy visszahozzák a tuningot és sok mást ami a régieket jellemezte de addig is számomra félig holt a sorozat. :D

Bocsánatért esedezem XD. Emlékszem egyszer felraktam de nem jutottam el a kipróbálásáig de mivel most olyan kedvemben vagyok lehet kipróbálom a napokban :D
HakuDragon avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 15:41:29
#
A 3ban és a 4ben is mehettél rendőrautóval.
Itt annyi történt, hogy megdobták a kornak megfelelő grafikával és sok autóval.
Teljesen jó szerintem. A 2005ös MW szerintem fele ennyire nincs átgondolva.
no avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 14:51:28
#
FourdPczmage Én még a 2. részével nem játszottam, de annyi biztos, hogy az első Underground nekem nagy kedvencem, hosszú órákra le tudott kötni, jobban mint bármi (mármint játékok terén :?). Amik a tesztben vannak azokat én felvállalom, a 2 legújabb NFS-el nem játszottam sokat de annyi elég volt, hogy rádöbbenjek ennek a sorozatnak már nincs jövője szerintem, bármit kitalálhatnak (bár ez elég nehéz, mert eddig se produkáltak friss kihívásokat) nekem ez a széria addig hajtott egy szakadék felé, hogy hiába próbáltak fékezni, hiába próbálták egy klasszikus címét rányomni egy új bűn rossz epizódra belerepültek a szakadékba és nehéz onnan kijönni. A cég saját magának gyártotta a sorozatos akadályokat évről évre, ezért viszont tisztelem őket. Kevés olyan játékfejlesztő cég van, ami a saját művét tapossa a sárba!

Bicike Köszönöm öreg! ;) Muszáj voltam beleszőni az élményeimet az apámmal, mert a széria azon szakasza nekem ezt az élményt jelentette, s hiába a sok rossz epizód nekem a "távolabbiak" még mindig örök kedvencek és kiváló szórakozást nyújtanak. Legyen az a Most Wanted (nem írom oda az évszámot, mert véleményem szerint és számomra csak egy Most Wanted létezik, semmi több) vagy az Underground esetleg a Carbon! Ebben az időben még tudtak nyújtani ezek a játékok valamit, óriási karmokkal ragadtak meg és berántottak a világukba, a mai játékok több mint fele erre már nem képes, nem tudom mi lesz ebből, legyen az autós FPS vagy bármilyen játékműfaj! :)

davidusz2000 Igen szerintem is, ahogy fentebb írtam kevesebb volt bennük de annál többet adtak, a mai részekben pedig sok van mégis élvezhetetlen és nem is tudok emlékezni pár pálya után, hogy mivel játszottam.
FrostDave0303 avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 09:58:19
#
Én is múlt héten tettem fel a játékot. Szeritem a legjobb NFS-ek között van.
Bicike avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 00:02:54
#
Nagyon jó lett Mester. :)
A bevezetés is tetszik, megint a személyes élmények. :D Ezeket nagyon jól hozzá tudod illeszteni az adott játékhoz. :)
Nekem az NFS 2 volt az első, de a mai napig nagy kedvencem a Carbon, szerintem megunhatatlan.
5*, így tovább! :)
no avatar
3 éve | 2014. 07. 06. 22:23:54
#
Egyik legjobb Need for Speed, és THX ;)
no avatar
3 éve | 2014. 07. 06. 21:44:09
#
starpeter Akkor jó az időzítés, már ha el is olvasod. :)


Matej013 Rendben. Ahogy gondolod, én mindenesetre leírtam mindent amit gondolok a játékról, semmi többet!
Matej013 avatar
3 éve | 2014. 07. 06. 20:34:35
#
Még nem olvastam el, de nem tudom elképzelni, hogy lehet ennyit írni egy ilyen játékról. Mindegy, most kiderül. :)
starpeter avatar
3 éve | 2014. 07. 06. 19:23:39
#
Esküszöm pont tegnap tettem fel ezt a játékot!!!! :D Itt voltál nálam? :)
Értékelés
Összes átlaga:
█████████
9
10 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek