Menu
Logan - Wolverine
Szint 22
no avatar
Logan (X)
22 éves, férfi
Az éden
Amerikai Egyesült Államok
Offline, itt járt 32 napja
4 éve tag
Újra kapd elő a fegyvered - Hív a II. Világháború
Írta: Logan - Wolverine, 2013. június 29., játékteszt
Játék: Call of Duty 2

A Címet ne értsd félre. Imádom a játékot, akár single akár multiplayer mód-ban játszok. A Call of Duty sorozat egyik legkiemelkedőbb alakja.

Sziasztok! Beszéljünk egy kicsit a 2. Világháborús játékokról. Rengeteg jelentkező akad, aki fel tud mutatni lényegre törő és elképesztő játékokat. Neveket most nem sorolok fel, de a legjobb szerintem a Call of Duty 2. A Call of Duty ebben az időszakban élte a virágkorát, hiszen az első rész nagy siker volt, aztán a második rész kijövetele, még több embert fogott a markába. Nem csodálom, hiszen a szó szerint fantasztikus játékmenettel rendelkező Singleplayer és a hülye 10 évesekről elfeledkezve a multiplayer is nagy siker lett. Még mindig szívesen választom a csoportos öldöklést ezzel a játékkal. A Kampány mód, pedig egyszerűen király.


Ha jól belegondolok nem nagyon vonzanak már a második világháborús játékok, mert egyszerűen ez már lerágott csont. És sok játékfejlesztő cég már nem tud újat felmutatni. Ez persze személyes vélemény, és nem azt mondom, hogy nem érdemes kipróbálni őket, no nem mintha hallgatni is kellene rám. A Call of Duty 2-t az Infinity Ward készítette és az Activison adta ki 2005 októberében. Lássuk be, nem mai csirke már ő sem, és sokak szerint még mindig jobban megállja a helyét mint a Modern Warfare sorozatok. Bevallom pár napig én is azzal érveltem, hogy a Modern hadviselés nem lesz annyira cool, aztán beláttam, hogy hülyeségeket beszélek, s a Modern lövölde is ugyanolyan jó mint a Világháború. A Játék szépen veszi az akadályokat, és az újítások is remekül vannak kidolgozva. Az első részhez képest nagy fejlődésnek számít, nem csak grafika téren, de játékmenetileg is sokat fejlődött a játék. Azt még megjegyzem, hogy az emberek 75%-a ezt a Call of Duty-t tartják a legjobbnak, 10%-a a Cod 4-re szavaz, és ezzel le is zárult a játéksorozat, a maradék 15% pedig, a többi részre adja le voksát, hogy nem fejeződött be a sorozat, hanem igenis tud valamit nyújtani. Én a közösbe tartozom és szerintem minden rész király lett, még akkor is, ha kritizálni kell azokat, de ez a rajongás, amit már kifejtettem egyik régebbi tesztemben. Jöhet a sztori.


Főbb feladatok, és, hogy miért tört ki ez az egész?

Ugye kiemelt történettel nem rendelkezik a játék. Miért is tenné, hiszen a második világháború (sajnos) rengeteg szörnyű esetet hozott be a világtörténelemben. A Call of Duty pedig ezeket az eseményeket szépen dolgozza ki, helyezi időrendi sorrendbe, és egy kifogástalan megvalósítással (mármint a saját korában) teszi elénk. Sok nevezetes hely szóba kerül, amiről biztos tanultál a suliban. Gondolok itt Egyiptomra, a normandiai partraszállásra, és még rengeteg számos szépen létrehozott helyszínekre, ahol sajnos sok árat kellett fizetnünk.

Tudd, hol a határ

Az egész játékmenet szerintem messze felülmúlja az első részt. Persze az sem volt semmi a maga idejében, sőt még ma is megállja a helyét. De ez a második szerintem az egyik legjobb Call of Duty. Tudom rengeteg hibája van a szériának, rajongói szememmel mindegyiket nyalogatom, de ha kritizálásra, és elemezésre kerül a sor, akkor hibák akadnak bőven, rossz történetvezetés, időpazarlás, grafika és a többi... de ezt egy másik tesztben. Na visszatérve a földre mondtam, hogy felülmúlta az elsőt, nem volt könnyű dolga de sikerült neki. A helyszínek elképesztően hitelesen és szépen vannak megoldva, és ami a legfontosabb eleme a játéknak. A csapatmunka. Itt érezhető az, hogy egy csapatban dolgozol, nem pedig egy két halhatatlan zorro mellett harcolsz, akiket annyira szétlőnek, hogy sehogy. Nagyon jól működik tényleg a csapatunk, főleg az olyan részeknél, mikor egy csávót küldenek, hogy nyisson ajtót, és valaki bentről szétlövi a társunkat, mi pedig fujuj, megyünk bosszút állni és szitává durrogtatunk mindenkit. Persze némely helyzetben idegesítőek is tudnak lenne társaink, például amikor vénasszonyokat kezdenek el játszani, kiemelem azt, amikor fontos küldetésed van, mennél előre erre az agyalágyultak a pofádba mennek és nem hagynak elmenni, vagy te állsz meg valahol és ők tolnak el.


Mi van a kezedben?

A fegyverek őszintén szólva nem változtak, hiszen második világháborút dolgozta fel az első Cod is. Na azt már meg kell hagyni, hogy a grafika kidolgozása mellett a fegyverek is kaptak egy szebb dizájnt. Igazából a fegyverek felhozatala dicséretes, megvannak a pályák követelménye, nem elég egy Mp 40-essel végigfutni mindenhol. És egy fontos plusz fegyver, ami már csak ebben a Codban látható. Többiben nuku, mármint a feladattal együtt. Az pedig a légvédelmi ágyú. Az első részben is találkozhattunk ezzel a csodás fegyverrel, itt pedig a szép megvalósításnál 100-szor jobban néz ki. Az adrenalint teljes mértékben megdobja ez a fegyver. Kár, hogy nincs jelen a többi részben.

Visszatérő karakter

Egyetlen embert tudok itt megemlíteni, az Captain Price. Mint jól tudjuk az első részben szabadítottuk ki a seggét egy börtönből, s itt is a második részben is velünk lesz a harcokban. Elsőként Egyiptomnál találkozunk vele. Nem véletlenül találták ki ezt a karaktert. De ezt majd egy másik tesztben.

Multiplayer

Ha eltekintünk a mai világunkat fertőző 10 éves kis... maradjunk annyiban, hogy gyerekektől, akkor a multi nagyon élvezetes, rengeteg szerverre felléphetünk, ha kedvünk szottyan. Mindenki mindenki ellen, csapatjáték, megkeresés és elpusztítás. Sokféle helyszín van és sokféle fegyver, na persze vannak különböző szerverek, ahol annyi fegyver közül lehet csemegézni, hogy csak na.


Látvány és a hangzás

A grafika sokat fejlődött az első rész után. Szépen ki vannak dolgozva a helyszínek, fegyverek és a karakterek is. Én egyet nem bírok mégpedig a textúrákat. Azok olyan rusnyák, ha eltekintesz a messzeségbe, hogy ihaj. De más bajom igazából a grafikával nincs. A hang az szintúgy, remek semmi kétség, hogy ez a Call of Duty remek lett. Az aláfestőhangok nagyon átérezhetővé teszik a játékot. Kiemelem itt Egyiptomot, na ott nagyon szép zenék szóltak, de kivétel nélkül mindenhonnan ki lehet emelni remek hangokat.

Értékeljünk!

Mindenképpen megéri azt, hogy kijátszd, semmi kivetnivalót nem találok a játékban. A játék mellé egy... tál sajtot ajánlanék. Vannak hibái, bugok is előfordulnak, de melyik játékban nincsenek. Minden kirakós darab a helyén van, ezért, ha még nem játszottál vele próbáld ki! Sziasztok!

Értékelés:
Grafika:
█████████
9
Hang:
█████████
9
Játékélmény:
██████████
10
Összességében:
██████████
10
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 49
winrar avatar
3 éve | 2014. 10. 16. 19:52:04
#
Pont ma akartam újra fölrakni :D
no avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 20:48:13
#
Igen, kétség kívül ezek a COD-ok :D. Az újak is tetszenek valamilyen szinted de ami tényleg méltó erre a névre az a két klasszik rész :)
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 20:19:20
#
Föl kéne raknom az új gépemre is, ha már a régin is maxon ment :D
Bárcsak az új cod-ok is ilyen jók lennének ;-(
Ez és az első rész szerintem a legjobbak :)
no avatar
3 éve | 2014. 04. 09. 19:42:44
#
Kösz neked is Jano :D. Minden héten igyekszem beosztani az időm és mindent megtenni, hogy jókat olvassatok :D
Jano911 avatar
3 éve | 2014. 04. 09. 19:38:47
#
Üdv!Remek kis játék összefoglalót sikerült szerkesztened!További sok sikert!!:)
no avatar
3 éve | 2014. 04. 09. 19:31:51
#
ghjbku bennem pedig a munkát az tartja életben ha megvilágítjátok a hibákat s egyre kidolgozottabb cikkeket készíthetek :D.

joshsword Megéri azt az egy esélyt hidd el :D

winrar igen :D A sok 10 éves picsától eltekintve tényleg eszméletlen multija van :D. A Cod 4 és ez a legjobb COD neten :D
winrar avatar
3 éve | 2014. 04. 09. 19:25:13
#
A multija felülmúlhatatlan :D
joshsword avatar
3 éve | 2014. 02. 02. 17:16:15
#
Azt hiszem újra elő kell szednem ezt a játékot. Évekkel ezelőtt kétszer is nekiugrottam, de csak a csalódás keserű íze maradt meg bennem. Most, hogy elolvastam az írásod, adok még egy esélyt ennek a résznek is.
ghjbku avatar
3 éve | 2013. 12. 09. 18:53:39
#
Ez nagyon megható volt ;-( de tényleg! :)
Szerintem elég szép kis tesztet összehoztál itt nekünk, és azon a "néhány" helyesírási hibán túl élvezetes volt olvasni. Ezt komolyan mondom!
Csak így tovább ( na persze a hibákat azért próbáld mellőzni;) ) illetve sok sikert a továbbiakban is!
(igyekeztem elkerülni a szóismétléseket, ezért így utólag szerkesztettem bele a sok "és" miatt)
no avatar
4 éve | 2013. 07. 02. 12:22:31
#
Persze cimbi :). Megtanultam már itt az oldalon, hogy ki az igazi vadbarom és ki az, akivel tényleg érdemes szóba állni, s aki tényleg segíteni próbál/teszi. Direkt ezért tettem fel a kérdést, mert nem voltam biztos abban, hogy jó ez a teszt, és hála neked kiderült mi a probléma :)

Most az írandó tesztemben már teljes mértékben odafigyelek ezekre a dolgokra, viszont 2 teszt beküldve lett, de majd meglátjuk hátha abba nem lesznek ilyen "poénok" :D

Most már minimum 4-szer elolvasom figyelmesen és mihelyst lesz benne egyetlen vesszőhiba is rögtön csinálok 10 fekvőt :D

Komolyan igazad van, hogy gyakorlat teszi a mestert, de ti rátok is szükségem van, mert ti motiváltok, mindannyian, akik követik a munkámat, akár Youtubon akár itt úgyhogy nagyon köszi minden egyes felhasználónak, hogy dicsértek és kritizáltok, pofonok nélkül nem leszel igazi férfi. És ez igaz a tesztekre is, ha nem áll ki eléd egy erős kritika, sosem tanulsz a hibákból, soha nem leszel elfogadható író. :)

Köszi még egyszer haver ;)
apetit1989 avatar
4 éve | 2013. 07. 02. 10:54:53
#
Szerintem előbb-utóbb saját magadtól is megszabadultál volna a hibáktól, mert sokat írsz és hát gyakorlat teszi a mestert. Én is rohadtul örülök, hogy nem ment veszekedésbe a dolog, mert tényleg nem rosszindulatból írtam amit írtam. Az meg sosem árt, ha sokszor átolvasod beküldés előtt. Nekem volt már, hogy a hugomat kértem meg, olvassa már át, hogy minden ül-e, utána küldtem csak be a tesztet. Azzal például megelőzhetőek a fogalmazási hibák.
Én magam meg eléggé grammar nazi vagyok. No nem szólok be senkinek, csak néha-néha és akkor sem durván. Ez meg egy több ezres látogatottságú oldal, a tesztek meg a főoldalon vannak. Már csak ezért is illenne hibátlan tesztetek közzétenni, én például szívesen kijavítanám őket, tartalmi változtatás nélkül. Azért, mert csak.
no avatar
4 éve | 2013. 07. 02. 10:40:26
#
Apetit: Nagyon köszönöm a felvilágosítást :D. Úgy látszik helyesírási hiba van dögivel, ezen én lepődtem meg a legjobban, hiszen fogalmazásból mindig 5*-ös voltam :). Most már legalább 4-szer elolvasom a tesztjeimet, beleértve a mostanit is, és ki fogom javítani! Mondhatnám azt is, hogy MEGPRÓBÁLOM kijavítani, de Yoda azt mondta, hogy: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!".

Szal én hallgatok az öregre és megcsinálom, de legalább a tartalommal nem volt gondod :). Helyesírást meg kijavítom, a szavak kifogtak rajtam :)

És nem kell mindig odaírni, hogy nem kötekedésből szánjátok, hiszen én magam kértem, hogy írjátok ki nekem a hibákat, szóval köszi nektek :).

De! Ha az összes tesztemet jellemzi ez a tulajdonság előbb is szólhattál volna, jó nekem is rá kellene jönnöm, de én sem tudhatok mindent.
sunray20 avatar
4 éve | 2013. 07. 02. 08:44:02
#
Ahogy "apetit1989" mondta, a tesztben vannak hibák ez tény, de melyik tesztbe nincs? Szerintem rendes volt tőle, hogy mindezt leírta, mert ezek alapján már tudsz javítani a következő tesztjeidben :)

A játékról meg annyit, hogy szerintem is nagyon jó lett, régen amikor nem volt még netünk akkor éjjel nappal ezt toltam. Veteránon is megprobáltam átvinni hát... kicsit megbántam szerintem érthető okok miatt... :D A multiplayer részéről meg csak annyit, hogy az alap multi még haverokkal is gyorsan unalomba tud fulladni és nem ezek a játékmondok késztetnek arra hogy 1011 óránk legyen. ( az új xfire egy kicsit kiismerhetetlen számomra, de ha valaki gondolja szívesen elküldöm a profilomat hogy bebizonyítsam nem hazudok).
no avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 22:54:10
#
Köszi :D

Majd reggel meglesem, mert annyi hiba van, hogy csak reggel lesz erőm elolvasni :)
apetit1989 avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 22:35:49
#
Örülök, hogy tetszett öreg. Hibákat találtatok? Mert jól jönne, ha kijavítanátok esetleg, valami nem stimmel, sok az ismétlés, szerkezete nem annyira faja, ilyenek


Ha már így kérted, kiemelnék pár dolgot:

Vesszőhibák. Olyan helyekre teszel, ahová nem kéne, héhol meg ignorálod:

...aztán a második rész kijövetele, még több embert fogott a markába.

A Kampány mód, pedig egyszerűen király.

nem mai csirke már ő sem, és sokak szerint

A Játék szépen veszi az akadályokat, és az újítások is remekül vannak kidolgozva.

Bevallom pár napig én is azzal érveltem

Tudom rengeteg hibája van a szériának...

stb.

Nagy- és kisbetűk.
A Játék szépen veszi az akadályokat

a Modern hadviselés


Mellőzném az angol kifejezések erőltetett magyarítását:
Modern hadviselés

megkeresés és elpusztítás


Sok helyen olyan furán fogalmazol. Például:
Újra kapd elő a fegyvered - Hív a II. Világháború

Ez így hülyén hangzik. Kapd elő újra a fegyvered, szerintem ez így szimpatikusabb.

Azt még megjegyzem, hogy az emberek 75%-a ezt a Call of Duty-t tartják a legjobbnak, 10%-a a Cod 4-re szavaz, és ezzel le is zárult a játéksorozat, a maradék 15% pedig, a többi részre adja le voksát, hogy nem fejeződött be a sorozat, hanem igenis tud valamit nyújtani.

Ezt a mondatot nem lehet értelmezni. Ezenkívül, az emberek 75%-a ezt tartja a legjobbnak, itt nem szabad többesszámot használni. Más kérdés, hogy ez a statisztika szerintem légbőlkapott, de ez nem különösebben izgat.

Én a közösbe tartozom és szerintem minden rész király lett, még akkor is, ha kritizálni kell azokat, de ez a rajongás, amit már kifejtettem egyik régebbi tesztemben.

Milyen rajongás? Egy újabb értelmetlen mondat, szerintem kifelejtettél a mondat második részéből egy igét.

...és még rengeteg számos szépen létrehozott helyszínekre...

Vagy rengeteg, vagy számos, de mindkettő semmiképp sem.

...ahol sajnos sok árat kellett fizetnünk.

Ou. Ezt így ilyen formában nem. Valaminek nem sok, hanem nagy ára van.

Tudom rengeteg hibája van a szériának, rajongói szememmel mindegyiket nyalogatom,

W T F?

Nagyon jól működik tényleg a csapatunk...

A szavak sorrendje a gubanc itt, inkább így: Tényleg nagyon jól működik a csapatunk.

megvannak a pályák követelménye

Követelményei.

Egyetlen embert tudok itt megemlíteni, az Captain Price.

Nem, nem... ez így nagyon nyers, mégiscsak egy személyről van szó.
Mondjuk rá: Egyetlen embert tudok itt megemlíteni, aki nem más, mint Captain Price.
Vagy: Egyetlen embert tudok itt megemlíteni, ő Captain Price.
Esetleg: Egyetlen embert tudok itt megemlíteni, mégpedig Captain Price-t.

...rengeteg szerverre felléphetünk, ha kedvünk szottyan.

Ismét a szavak sorrendje a gond.

Azok olyan rusnyák, ha eltekintesz a messzeségbe, hogy ihaj. De más bajom igazából a grafikával nincs. A hang az szintúgy, remek

A hang az szintúgy rusnya, de remek? Egyébként ebben a bekezdésbén háromszor lőtted el a remek kifejezést.

Mindenképpen megéri azt, hogy kijátszd,

Mindenképpen megéri kijátszani, így a jó.

...de melyik játékban nincsenek.

Kérdőjel.

Rengeteg vesszőhiba, logikátlan gondolatok, egymásba ömlő mondatok, pongyola fogalmazás. Ez jellemzi az összes tesztedet, nem csak ezt.
Kijelenteném, nem a tüzet akarom szítani, nem akarok kötekedni. Segíteni akarok.
Yhea avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 21:29:52
#
Nagyon,nagyon jó teszt... :)
istike29 avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 20:28:43
#
Gratula a teszthez, szerintem nagyon joo lett! :)
Demoz avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 18:08:36
#
Azt sajnálom, hogy az összes cod2, és cod4 cikknek a multiplayer részénél kihagyják az esport részt...
adikhe avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 17:40:42
#
FB-n írta ki, abban a posztban, amiben hiányolja a hülye fejünket. :)
no avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 14:01:17
#
Köszi :D. Bakker a zászlólopás? Elfelejtettem XD

Szirma játék vidi? Nem tudok róla XD
adikhe avatar
4 éve | 2013. 07. 01. 12:03:04
#
Jó kis teszt lett, grat hozzá. Én a multiból hiányolom a CTF-et, amit nem említettél meg. :)
Egyébként, ha már ennyien ismerik Szirmai urat, akkor hozzáteszem, hogy tervezi ő is játéktesztek készítését. Ha minden igaz azt is videoblog formájában.
no avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 20:54:15
#
Az a baj, hogy nem nagyon értek a gépekhez és nem tudom viszonyítani a sem a gamekat, hülyeséget meg nem akarok mondani :(
alpyka2 avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 20:48:47
#
Ertem :( es koszi :) amugy valami modern hadviselos jatekot nem tudsz mondani ami elfutna a gepemen?
no avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 20:35:53
#
Gerdzso Köszi. Egyszerűen kiválló játék :D
chris00501 Kösz :). Fooo Veteránon k..va nehéz. Próbáltam, de a billentyűm bánta meg XDXD
alpyka2 Kösz szépen neked is :D Call of Duty 3 az nincs Pc-re csak konzolra :(.
alpyka2 avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 20:26:23
#
Ismet egy nagyon mo tesztet olvashattam tole Poki :D
(Ugy mellekesen megkerdeznem, eddig meg nem tunt fel nekem. COD 3 nem volt?)
chris00501 avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 20:19:43
#
jó teszt, megy a Felülmúlhatatlan! :)
barátaim is ajánlották, kipróbáltam és nagyon bejött a játék. A grafika és a hang is jó. Majd megpróbálom végigvinni mégegyszer, de akkor már veteránon :D
Gerdzso avatar
4 éve | 2013. 06. 30. 01:45:33
#
Nagyszerű teszt lett, máig nagyszerű élményt nyújt a játék egy igazi időtálló játék,
Viszont a multi tele van csalókkal, na meg sok szerver hülyébbnél hülyébb módokkal van tele...
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 22:07:39
#
rpattz Nem, nem nem :D. Nem rád mondtam a "Copizást", ne érts félre :). Én értettem, mit mondasz, csak utána írtam, hogy ne gondoljátok, hogy másolom :).

Egy-két szót tényleg úgy használok.
Mert ilyenkor szokták aztán mondani (Nem ti TERMÉSZETESEN :)XD) Ti jó fejek vagytok mindannyian, segítetek meg minden, hogy "másolsz egy jelentős személyiséget, és ez neked nem ál jól, hagyd abba a majmolást!!"

De bocs, ha félreérthető voltam. :). Elfogadom a negatív kommenteket is és próbálom/igyekszem kijavítani azokat, hogy minél megfelelőbb legyenek a tesztjeim :).

ÉS még 2 teszt van beküldve, abban is hasonló a megnyilvánulásom, remélem nem haragszotok érte :).
rpattz avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 19:51:44
#
ACsodalatosPokember: Szerintem félreértettél, egy szóval nem mondtam hogy majmolod, vagy hogy "copyzod", azt amit mondtam, azt úgy értettem, hogy egyes szavakat olyan szövegkörnyezetben használsz, hogy rá (Gergőre) emlékeztetsz.
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 18:20:42
#
Jano: Köszi :D


Tényleg ennyire látszik?
Jano911 avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 18:20:26
#
Jó teszt lett!!:)
yugiohyugiohzebuyug avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 18:04:51
#
akartam írni, hogy kicsit Gergős a dolog de már úgy látszik megelőztek : D
ápropó cod2... írtam gépgiényéhez, gondoltam én is előveszem mutli miatt.. de : @ aki tudja mit kéne.. írjon : D
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 17:55:10
#
Akkor rendben :D
Bicike avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:58:02
#
Szerintem nem majmolás, megállja a helyét a cikk.
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:25:56
#
Bicike Igen ez a "Beszéljünk erről" "Beszéljünk arról" ezt szoktam csak felhasználni, s kicsit cikinek tartottam, hogy azt hiszitek majmolom.

De én imádom a műsorát Gergőnek.
Bicike avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:22:24
#
Igen, láttam már, a Hollywood News Agency, nekem nem tűnik copynak, persze van 1-2 hasonlóság, de Szirmai Gergő filmekről csinál, te játékokról :)
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:16:56
#
Láttad már Szirmai Gergely műsorát a Youtubon? Kritikákat készít videóban
Bicike avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:14:20
#
XD
Miér lenne copy?
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 13:09:54
#
ceni98 Kösz :D. Igen kicsit elkalandoztam :?:?

Bicike Nem mire gondoltam amikor ezt a tesztet írtam :D. A Cím is az alcím is veszett XD
Köszi :D

Csak attól fostam, hogy copizásnak nézitek.
Bicike avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 11:40:44
#
Mi van a kezedben? Ez csak nekem hangzik perverznek? XD
A teszt nagyszerű lett, hibákat nem nagyon találtam, maximum 1-2 vessző nem került ki, de ezektől el lehet tekinteni.
Hosszra tejesen megfelel, a történetet szerintem minden ember ismeri.

Néhol tényleg van benne bug, a multiról meg...az a véleményem, ami neked, sok 5.-es gyerek elrontja, de haverokkal nagyon jó, lehet taktikázni és nem az van, hogy Anyád, te camper...

Nekem nagyon tetszett a teszt, remek, mint mindig. 5*.
ceni98 avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 10:58:31
#
jó lett a teszt :D a cím viszont félreérthető XDDD
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 09:28:45
#
Okés XDXD, de mint azt már előbb mondtam, akkor legalább szólnál, hogy mi nem tetszett benne, hogy legközelebb ne kövessem e megint :)
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 09:26:39
#
Ez a teszt sem lett rossz, de erre csak 4*-ot tudtam adni! sry ;-(
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 09:13:43
#
Örülök, hogy tetszett öreg :). Hibákat találtatok? Mert jól jönne, ha kijavítanátok esetleg, valami nem stimmel, sok az ismétlés, szerkezete nem annyira faja, ilyenek :D

Elég rövidkére sikerült egyébként :D.
yagamiiii avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 09:11:25
#
Jó teszt lett :D
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 09:04:33
#
Köszi :). Multi? Hmmmm. Én 4-en toltam, de sok szabálytalankodó miatt megunom, persze vannak spanok, akikkel normálisan lehet csapatni és élvezhető is de.... :D
Sonymeans avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 08:50:45
#
Nagyon jó igényes teszt mint mindig :) Grat hozzá
A mai napig fentvan a gépen és ha van lehetőségem hozzá lejátszok egy multis mérkőzést.
no avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 04:54:38
#
Igen, nagy rajongója vagyok Szirmai Gergely munkájának. Szeretem hallgatni a kritikáit.
És mi tűnt fel belőle? Mert az Értékeljünk opciót és az első mondatot mármint a szia utáni első szót használtam fel, úgyhogy a stílust nem nevezném annak, hogy HollyWoodAgency, mivel csakk két szót használtam fel Szirmai Gergely úrtól.
De a stílus az már túlzás, ugyanolyan stílusban írtam meg mint eddig és az egyáltalán nem hasonlít rű, egyik sem.
Ugye most nem fogtok letámadni ezért? Mert ilyenkor előfordul, hogy jönnek az okosok, hogy de "Copizol te hülyegyerek".


Mindenesetre köszi, TURBÉK, TURBÉK MÁDÖR FÁKÖR.

Egyébként meg kár, hogy Szirmai 2 hónapig nincs Magyarországon. :)
rpattz avatar
4 éve | 2013. 06. 29. 01:39:22
#
Kicsit Hollywoood News Agency stílusa van ennek a kritikának, nem gondolod?
Talán egy rajongóval van dolgom? Amennyiben igen, akkor: TURBÉK, TURBÉK!
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
10
20 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek