Menu
Logan - Wolverine
Szint 22
no avatar
Logan (X)
21 éves, férfi
Az éden
Amerikai Egyesült Államok
Offline, itt járt 29 napja
4 éve tag
A Denevérember és az Igazság Ligája
Írta: Logan - Wolverine, 2013. május 14., játékteszt
Játék: LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Egyszerűen nem tudok ellenállni a kis pár centis játékfiguráknak a mai napig. Úgy döntöttem kijátszom a létező összes Lego játékot. Ami eddig a legjobban tetszik az a Lego Batman 2. Szédületesen remek Lego játék lett, persze néhány hibával, vannak nagyobb és kisebb baklövések. Nagyító alá veszem a játékot a tesztemben, amit kivételesen két részre bontok.

Üdv mindenkinek! Mint azt már jól tudjátok, régóta hódolok a Lego játékoknak. Nagyon bírom őket a mai napig. Legutóbb a Lego Star Wars-t mutattam be. Most pedig egy DC Szuperhősről fogok szólni pár szót. Batmant gondolom nem kell bemutatnom senkinek. Régi motoros már ő is, akárcsak az összes többi Stan Lee korában megalkotott szuperhős. Azt most le szeretném szögezni, hogy halvány lila gőzöm sincs a DC világról, nem nagyon csípem ezt az univerzumot. Sem Supermant, Zöld Lámpást sem a többi DC karaktert nem nagyon szeretem. Bocs DCMAN.


De azzal tisztában vagyok, hogy a játékban sok DC szuperhőst vehetünk az irányításunk alá. Ez már kész Igazság Ligája. Superman, Zöld Lámpás, Flash, Wonderwoman. Ha jól értelmezem akkor ők szerepelnek a játékban. Kicsi koromban néztem az Igazság Ligáját, de fingom nincs az egész univerzumról. Én a Marvel univerzum rajongója vagyok, amióta csak lehet rajongani valamiért. Jobban megmozgat Vasember és Pókember története. De most nem róluk van szó. Lassan közeleg a Lego Marvel Super Heroes játék, ami nálam favorit lesz az már biztos. S épp ezért a közelgő eseményért szeretném átlépegetni néhány Lego játék küszöbét. Pontosan ezért gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom a Batmant is, hiszen ha várom a Marvel hőseit, akkor rajta is végeznem kell egy próbát. 2012. június 19-én rakták elénk ezt a csodát. Már abban az évben ki akartam próbálni, de nem volt hozzá kedvem, hiszen a DC mint jól tudjuk engem nem csigáz annyira fel. De most tettem vele egy próbát. Úgy gondoltam mint Fűrész "Mindenkinek jár lehetőség". Ő is megkapta a lehetőséget. És hogy átment-e a próbán? Meglátjuk. Első benyomásom a játékkal kapcsolatban. Istenkirály. Nagyon jó Legós játékkal van dolgom gyerekek. Az egyik legjobbal a sok közül. El sem tudom képzelni mi lesz itt, ha kijön a Marvel szuperhősök csapata, mert annál jobb Lego játék nem hiszem, hogy kijön még. Na de maradjunk ennél a játéknál. Elvárásaim nem nagyon voltak, hiszen nem ismerem annyira Batmant. Nem ismerem annyira, hogy máris következtetéseket vonjak le magáról a játékról, vagy esetleg magukról a karakterekről.


Annyi azért dereng, hogy az a kipingált zöld hajú húsvéti nyuszi az Joker. Aki ha jól tudom Batman egyik legnagyobb ellenfele. A másik legnagyobb az az a fószer, akinek térdvédő van a száján. A filmben is benne volt. De nem érdekes. Történetről sokat nem tudok írni, hiszen igencsak tanulmányoznom kell az esetet. Ha Pókemberről kellene sztorit írnom, akkor addig írnám míg ki nem hullna az összes fogam, de róla nem jön össze sok minden. A lényeget mégis megpróbálom kiszűrni, úgy, hogy spoilermentes legyen.

Történet

Ha jól értelmezem, akkor valamiféle bulin, rendezvényen kezdődik el az egész herce-hurca. Bruce Wayne és valami Lex Luthor azok, akik nyerhetnek valamit. Mondom fogalmam sincs mi ez a rendezvény. Aztán amikor Bruce el szeretné kezdeni a beszédét, egy zöld hajú kirúzsozott pasas jelenik meg, ha jól tudom ő Joker, és még jó pár gonosztevő. Felöltjük a Batman szerkót, és ugorhatunk is nekik. Egy RR monogramos ürge is jelen lesz a bunyóknál, gondolom ő Robin. Na kezdődhet a harc. Bocsi mindenkitől de nem ismerem a DC világot, és csak ennyit tudtam leszűrni történetből. Hülyeséget meg nem akarok írni, ha tetszik a játék úgyis kipróbáljátok. De hallottam azt is, hogy ez egy különálló sztori, nem visz a hátán semmiféle filmes alapanyagot. Szóval akkor ez egy magántörténet. A Lego játékok történelmében ezt most hallom először, ezért ajánlom neki, hogy ütős játék legyen, mert még mindig játszok vele.Játékmenet

Igazából ez sem különbözik az eddigi Lego Játékoktól, de azért van egy-két igencsak idegesítő és igencsak remek dolog, amik rászolgáltak arra, hogy belekerüljenek a játékba. Lehet, hogy most feleslegesen pötyögök, és nem is lesz olyan hosszú a teszt mint kellene, de figyelembe kell venni, hogy van egy-két újítás a játékban, ami jó is és rossz is. Van pár igen nagy baromság, de van ami kifejezetten jól működik. Igazából sok embertől hallom még vissza mind a mai napig, hogy dedós és gyerekes időtöltés minden Lego játék. Az ismereteim alapján pedig nagyon sokan szeretik, még 2 év felett is. Én 17 vagyok, és őszintén szólva olyan alkalom ne lett volna, hogy a gépemen egy-egy Lego játék ne lett volna feltelepítve. Jó nem akarok hazudni, de úgy 3-4 Lego-t próbáltam ki eddig, és ezt sorozatba, mert a LEGO racers nálam egy örök klasszikus, ugyanúgy a 2. része is. A nemrég bemutatott Lego Star Wars pedig a valaha készített legjobb Legós összerakósdi. Bár most ahogy próbálgatom ki a többit is, úgy azok is a szívemhez nőnek. Szóval ezzel a kis bla bla szöveggel azt akarom mondani, hogy nyugodtan álljunk ki az igazunkért és csapjuk az arcukba azoknak az embereknek is, akik dedósnak tartanak minket. Itt azért bocsánatot kérek az "azoknak az emberektől", de ez van. Igazából kezdem azzal a változással amit nem tudok eldönteni, nem tudok hova rakni, hogy ez most jó vagy nem jó.


Őszintén megmondom, hogy egyszerűen nem tudom megindokolni, hogy ez nekem most jó vagy nem. Ez a szinkron. Ugye jól tudjuk, hogy eddig a LEGO játékok a hangsúly az EDDIG-en van. Eddig motyogást hallhattunk a kis figuráktól, azonban a Lego Batman 2-ben először a figurák ki tudnak nyögni teljes mondatokat. Szóval ez most nektek tetszik vagy sem? Mint mondtam nekem tök mindegy, de lehet, hogy a őúűáőáűúááúááú szöveg jobb volt mint a makarónisgrízesgombócossültkecske. De döntsétek el ti, mert én nem tudom a mai napig. Bocs, hogy így megint kitérek, de ennek a játéknak a sokszínűsége miatt kedveltem meg Batmant, mert ez ideáig nem nagyon csíptem, egy Batman filmet nem láttam még életemben, tudom, hogy nem kell úgy ítélni mint könyvet a borítójáról, de nekem egyszerűen nem akart bejönni. Azon is gondolkodok, hogy meg fogom nézni a Nolan-féle Batman trilógiát. Na de ott tartottam, hogy újítások.


A második kampec az a szabad környezet. Nincs lezárt szint, lezárt pályarész. Szabadon kóborolhatunk Gotham Cityben. Erről még írni fogok, jobban kivitelezem, csak jöjjön a játék szerintem nagyon jó pozitívuma. Még pedig az, hogy sokféle ruha rendelkezésünkre fog állni, úgy Batmanhez úgy Robinhoz. Már a legelső küldetésnél volt egy ilyen eszméletlen jó ruha, ha jól értelmezem zöld szenzoros ruha, ami nagyon jól mutatott. Volt egy olyan képessége is, hogyha azt akartuk láthatatlanná vált. De mondom ilyen nagyon király kis szerkó volt. Robinnak is rögtön az első küldetésnél a hagyományos öltözékét egy világos kékes fehér rucira volt alkalmam lecserélni, és nagyon jól mutat. Most ennyit bírtam pötyögni, a folytatásban visszatérek a nyitott világra, a karakterekre, az irányításra, a rombolásra, gyűjtögetésre. S hátramarad a grafika hang és a hangulat elemzése.
Folytatjuk...

Értékelés:
Grafika:
█████████
9
Hang:
█████████
9
Játékélmény:
█████████
9
Összességében:
█████████
9
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 24
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 23:13:46
#
Ja :D. Nem tudom mi lesz, de biztos durva lesz XD
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 23:01:45
#
Spoiler!
Igen tudom,hogy gwen meghal aztán jön M.J.:)
Ez viszont uj,hogy Harry lesz Zöld Manó :D
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 22:45:39
#
Ja Zöldi már tuti, és kicsi Spoiler
Spoiler!
Harry Osborn lesz lehet, nem Norman

Spoiler!
És Gwen is meghal mint a képregényben, tök zsír :D
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 22:42:16
#
Tudom és benne lesz Electro meg Rhino mint főgonoszok,meg lehet Zöld manó is :D
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 22:16:00
#
Igen sajna. De már a forgatásnak vége :D. 100 napig forgatták :)

Comi Con Július 18.-21. Ekkor jelentik be az első Trailert és mindenféle klassz infót a Csodálatos Pókemberrel kapcsolatban XD
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 22:11:54
#
Vasember 3 nekemis nagyon bejött :D vicces.
A pókember még messze van. :?
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:52:52
#
Jól néz ki egyébként az a film is előzetesek és képek alapján.

De ahogy láttam a Vasember 3-at moziba nem hiszem, hogy bármi is felül fogja múlni.

Persze 2014-ig mert jön a filmem a Csodálatos Pókember 2 :D. Már vége a forgatásnak, úgyhogy pihi van :?:?:?:?:?B-)B-)
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:45:35
#
Acélembert én is szeretném megnézni csak egyik ismerősömet sem érdekli..XD
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:40:37
#
Azt hallottam, hogy a befejezése az nagyon jó lett :D Mi is a címe? felemelelelememelkedés? :D
Csak tudod a DC egyáltalán nem szokott megmozgatni :D

De az Acélemberen is gondolkodom, hogy megnézzem-e :D
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:37:15
#
Hidd el megéri megnézni mert nagyon jó. :) Spoiler!
Kivéve az első rész..
no avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:33:37
#
Még nem vitt rá a lélek, küzdöttem, hogy most igenis megnézem, de valahogy mégis hidegen hagyott :)

A játék viszont nagyon jó még mindig :D(szerintem)
guitarfan avatar
4 éve | 2013. 07. 03. 21:25:04
#
Megnézted már a nolan-féle batman trilógiát? :D
no avatar
4 éve | 2013. 05. 22. 20:12:48
#
JA az tényleg elég sok időt vett igénybe :D

Nézzétek meg ezt :D És tegyétek a dolgotok :D


Őszintén szólva 7.30-tól kezdődik az igazi játék :D

Slyy avatar
4 éve | 2013. 05. 18. 19:41:15
#
Én azokat a részeket nem élveztem amikor valami aprócska logikai elem volt a megoldás.Például valamit tologatni kellett vagy nem is tudom mit csinálni.Amikor építeni kell az nem bosszant.De volt,hogy egyszerűen nem bírtam rájönni a megoldásra.Aztán ránéztem az órára és eszembe jutott,hogy hajnali egy van és le kellene feküdni.XD
no avatar
4 éve | 2013. 05. 18. 19:27:57
#
utazo62 Kösz szépen, még ezt az egy tesztet be kell fejeznem, mert a másik fele még kell :D

Nekem nagyon tetszik, csak néha elég unalmas :D
Slyy avatar
4 éve | 2013. 05. 18. 19:24:49
#
Zsír teszt.Csak így tovább.Az első részével játszottam a játéknak csak elvesztek a mentéseim.Már nem is tudom hogyan vesztek el,de végül is nem vittem végig.:(
no avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 20:52:19
#
BulleTPC Köszi :D. Hát a tesztek mindig úgy vannak, hogy lefoglalják a 20.00 és 23.00 közötti időszakokat :D

De azért vagyok ennél a tesztnél bezsongva, mert ezt azelőtt írtam egy nappal, hogy mentem moziba :DXD
BulleTPC avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 20:48:37
#
Szép munka sok idő lehetett:)
no avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 18:34:09
#
yagamiiii Köszi :D

Majd a másik felét ma írom meg ;)
yagamiiii avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 17:53:12
#
Jó teszt. :D
no avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 17:14:44
#
hory9999 Megint? :D :D:D Köszi ;)
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 17:10:39
#
5*! :D
no avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 16:34:35
#
Köszi :D. Ahhoz képest, hogy csak az egyik fele :D:D:D:D
Neymar7 avatar
4 éve | 2013. 05. 14. 16:11:39
#
Jó teszt !!!
Értékelés
Összes átlaga:
█████████
9
11 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek