Menu
Logan - Wolverine
Szint 22
no avatar
Logan (X)
22 éves, férfi
Az éden
Amerikai Egyesült Államok
Offline, itt járt 33 napja
4 éve tag
A jövőben is hív a kötelesség
Írta: Logan - Wolverine, 2013. március 29., játékteszt
Játék: Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty kicsit másképp. A széria 9. része. Ezt soha nem fogják abbahagyni? De nem is baj, mert az FPS-ek királya.

Üdv mindenkinek, megérkeztünk a következő állomásunkhoz. Sokszor van olyan helyzet, hogy egy egész játékról, vagy filmről nem tudok 3 mondatnál többet összekaparni. És persze vannak az olyan helyzetek, amikor egy trailer alapján 1000 kérdés merül fel. Így voltam a Call of Duty Black Ops 2 trailerével is. Amikor kiszivárgott a hír, hogy lesz egy új Call of Duty nagyon meglepődtem, de legbelül kislányos lelkesedésemben majdnem leestem a székemről.


Aztán amikor kikerült a legelső előzetes, rengeteg kérdést hagyott megválaszolatlanul. Legelőször is. Miért a jövőben fog játszódni? Black Ops 2 néven látott napvilágot a COD Franchise 9. része, és én arra gondoltam, hogy ismét a hidegháború sűrű, zord és kegyetlen dzsungelében kell majd ügyködnünk. De az előzetes láttán kiderült, hogy a jövőbeli hadviselés lesz a fő történetszálunk. Ez persze nem tántorított el abban, hogy kipróbáljam, hiszen ha FPS akkor számomra a COD az első. A második kérdés: Mi a fene lesz a régi főhősökkel? Hiszen Woodsal nem tudjuk mi történt. De persze az már nyilvánvaló, hogy túlélte a zuhanást az ablakon. Mert ő szövegel az előzetes alatt. Ő maga jelenti ki, hogy fejlődött a technológia, erősödött a robot haderő. Itt egy picit elbizonytalanodtak az emberek, hogy most egy rakás "fémdobozt" kell irányítanunk? És el fog veszni a jó öreg Call of Duty hangulat? De nem ez történt szerencsére. A játékkészítők nem ragadtak le egy dolognál. Vannak különféle robotok, gépek amiket irányíthatunk, de nem ez lesz a fő dolgunk. A következő kérdés: Mi a lófenét tudnak még kicsikarni a COD-ból? Milyen történet jöhetne még szóba? A Black Ops első része nagyon jól ütemezett történet, nekem nagyon tetszik a mai napig. A 2. része pedig valami eszméletlen jó lett.


Nagyon beleéltem magam a játék során, mintha velem történne meg. Úgy éreztem magam a székemben ülve, mintha nem is egy faluban lennék, hanem a jövő katonájaként védeném meg a világot. Nekem ez nagyon tetszett. És így kell megalkotni egy játékot, hogy a játékost magába tudja szippantani a játékmenet. Na de ennyit a kérdésekről.
Mint azt már tudjuk ezt a játékot, mint az előző Black Opsot is a Treyarch "hányta" elénk. Az Activision pedig a góré, a kiadó. A megjelenés napja sokaknak nem okoz meglepetést ha ide írom, hiszen jó magam és még rengeteg ember a nyálát csorgatva számolta a napokat. Húzogatta a strigulákat a naptárjaikban a megjelenés percéig. 2012. november 13. Ez volt az a nap, amikor végre neki ülhettünk a jövőbeli harcoknak. Térjünk ki a játék kicsinyke elemzésére.

Történet

Mint azt már fent említettem, ez az egyik legjobb történettel ellátott játék. Először is kezdem a főhősünkkel. Akit az irányításunk alá veszünk persze a jövőben. A srác neve David Mason. Igen, jól hallottátok Mason. Ő David Mason fia, akit a Black Ops 1. részében irányíthattunk. Aki pedig a sötét oldalon áll, az Raul Menendez. Ő egy úgymond vezető, egy diktátor. Aki egy "Cordis Die" nevű mozgalom vezetője. Na Menendez háttértörténete is baromi jó, csak a játékban, miközben végig követjük Raul sztoriját egy kicsit sem realisztikus a játékmenete. Gondolom tudjátok miről beszélek. Esetleg elmondom, de itt kirakom a spoiler jelet. Szóval, ha még nem játszottál vele, és nem akarod meg tudni mi történik, ne olvasd el a Spoiler részt. Let's Go!


SPOILER: Na Raul Menendez kishúgát ugye elrabolják a történet szerint, mi pedig felhúzzuk magunkat ezen és egy fél hadsereget lemészárolunk egyetlen késsel, és egy-két fegyverrel, amit a katonáktól csenünk el. Jó, tetszett ez a rész a vérfürdő miatt, de picit sem realisztikus. SPOILER VÉGE.
Akkor folytassuk. A történet szálja megindító. És ami a legjobban meglepett, hogy a játék során vissza fogunk lépni a múltba is, a hidegháborús eseményekhez. Szóval nem csak a jövőben kell lövöldöznünk, hanem ismét belebújhatunk Alex Mason bőrébe. És persze Woodséba is. Rengeteg meglepetés várja a játékost a történet miatt, én jó pár résznél nagyon meglepődtem, hogy egy-két karakter milyen "fejlődésen" esett át. De persze a fő sztori az, hogy hadban áll egymással az Egyesült Államok és Kína. Na de a történetről nem szólok többet, mert csupa Spoiler lenne.

Játékmenet

Szerintem nem kellett csalódni abban, hogy elveszik a COD-os hangulat, csak azért mert jövőbéli harc lesz, ellenkezőleg. Megmaradt olyannak amilyennek szeretjük. De persze a játék rengeteg újítást hozott, ami sok ember számára inkább negatívum. Az első az a fegyverarzenál. Búcsút mondhatunk az Ak 47-esnek, az MP4-nek, Mp5k-nak. Felrúgjuk a hagyományokat és egy teljesen új fegyverarzenált kapunk. Semmilyen régi COD-os fegyver nem lesz már elérhető számunkra a jövőben. Csakis az új, 2025-ben élő kovácsok készítette fegyvereket kapunk. De persze itt megint csak a jövőbéli akciókról beszélek, mert ha vissza megyünk az időben a játékmenet során, akkor a Black Ops-os fegyvereket kapjuk meg. A másik fele az újításnak.


A küldetések előtt módunkban áll fegyvereket választani. A fegyverekre pedig különféle extrákat. Mint például a skin, a lézercélzók tömkelege, gránátvetők és még sok más érdekesség. Újításnak számít az is, hogy rengeteg harcigépet vehetünk az irányításunk alá, legyen az mini helikopter, lépegető, vadászgép, egy helyben forgó gépfegyver. Ez nekem nagyon tetszett, néhány helyszínen kihúzott a csávából. A jövőbeli kalandozásunk során már annyira fejlettek az emberek, hogy megjelenik a láthatatlan ruha is, ezt nekünk is módunkban áll magunkra ölteni, de ha jól emlékszem ez csak egy helyszínen volt elérhető. A pályák során lehet mindenféle úgynevezett "Access"-eket gyűjteni, ne nevessetek én így hívom. Amik nem tudom mire valók, de megszereztem őket, a láthatatlan ruhát például így szereztem meg. Lesznek olyan műszerek a csuklónkra építve, amikkel lehallgathatjuk az ellenséget kommunikáció közben, ezek nagyon realisztikussá tették az egész akciót. Az irányítás sem változott meg, ugyanúgy kell lőni és futni az életünkért, mint az eddigi COD-okban. Nekem úgy tetszik ahogy van. Még az is a játékmenethez tartozik, hogy kétféle módon fejezhetjük be a sztorit. De erről többet nem árulok el, legyen elég annyi, hogy próbáljátok ki mind a kétféleképpen kijátszani mert megéri.

Grafika

Na ez az ami a játék gyengesége sok ember számára. Hiszen a Modern Warfare óta minden Call of Duty ugyanazt a grafikus motort használja, és így már 2012-ben többet vártak volna el a megvalósítástól. Én meg persze azért imádkoztam, hogy ne legyen nagy grafikája, hogy elmenjen a gépemen, na látjátok itt az én imám teljesült.


Bocsi mindenkitől aki szebb grafikára fente a fogát. Elfogadható, de már tényleg kezd kicsit unalmas lenni ez a motor az MW 2-vel még ez a motor kiválónak számított, de a mai időkben már csak egy alap grafikus megvalósításnak felel meg. Szerintem jó, de mint azt tudjuk, én nem a grafikába szerettem bele amikor leültem játszani a Call of Duty-t. De abban igazatok van, hogy jöhetne már a változás a COD-ba is grafika téren.

Hang

Na még egy negatívum. Amikor először kipróbáltam nagyon meglepődtem, olyan fura volt a lövéshang, hogy nem hittem a saját fülemnek. Egyszerűen nem tudom leírni. A legelső lövöldözésnél amikor Alex Masonnal kell csatározni, egy Ak féle fegyver van a kezünkben, s a lövése nagyon fura volt, szar ezt kijelenteni, de olyan mint amikor a kutyám púzik, vagy valami hasonló. Az is igaz, hogy már a Modern Warfare 3 is rosszul volt effektelve hangilag, de itt már szerintem túl sok a fura hang. Igazából elmegy, de lehetne ezen is mit csiszolni még. Nem hiszem el, hogy egy ilyen nagy névnél, ilyen hibákat követnek el. Történetileg 5-ös, játékmenetileg szintén 5-ös. De ha kitérünk a megvalósításra, az effektekre, hangokra, veszít a játék a pontozásból. Nem tudom, hol voltak a játékkészítők akkor, amikor hangot kellett volna "belecsempészni" a játékba.
Bocsássatok meg, de a Multihoz nem értek, sem a Zombie módhoz, de azt tudom, hogy még a mai napig csak eredeti játékkal tudtok játszani neten, és a zombik ellen is. A multi a hallottak alapján nem lett nagy durranás, de én nem akarok hülyeséget írni. Mert nem multiztam vele.


Összegzés

Egy élmény volt a Black Ops 2. De egy csalódás ért engem. Azt olvastam néhány helyen, hogy hosszabb sztorira kell számítanunk, hosszabra mint amit az eddigi Call of Duty-k hoztak el nekünk. De azt kell mondjam elég rövidke lett, jó nem kell minden játéknak 10 órásnak lennie, de ha már azt jelentik be, hogy hosszabb lesz, akkor tartsák is be. Mindenesetre nagyon tetszett a játék, és a Call of Duty rajongóknak tiszta szívvel ajánlom, hiszen újítás ide vagy oda, szerintem a hangulat maradt a régiben. Nem fogtok csalódni, ha rászánjátok az időtöket. Higgyétek el ez az az FPS játék amiért érdemes fizetni az áramszámlát. Mindenképpen játsszatok vele, ha még nem volt alkalmatok. Pörgős, az egyik legakciódúsabb COD. És még érzelmileg is sikerült bevonnia a történetbe.

Köszönöm a figyelmet!

  Pozitívumok:
 • Remek történet
 • Rengeteg új fegyver
 • Irányítható robotok, "fémdobozok"
 • Pályák változatossága
  Negatívumok:
 • Rövid játékidő
 • Sok ólmot kell az ellenfelekbe puffogtatni
 • Grafika
 • Hang
Értékelés:
Grafika:
██████████
8
Hang:
██████████
8
Játékélmény:
█████████
9
Összességében:
██████████
8
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 59
kissbence09 avatar
4 éve | 2013. 07. 22. 01:01:49
#
Remek teszt egy remek játékról. :)
no avatar
4 éve | 2013. 05. 13. 10:27:46
#
hory9999 Köszi :D. Megfelel az 5* is XD;)
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 05. 11. 16:14:22
#
Ha erre a tesztre lehetett volna 6*-ot adni, akkor én annyit adtam volna! :D amugy 5*! ;)
no avatar
4 éve | 2013. 05. 07. 21:39:33
#
simon7109

Ahogy gondolod :D
Lehet, hogy a 6-7 tényleg reálisabb pontozás lenne, de nem rossz ez :)
simon7109 avatar
4 éve | 2013. 05. 07. 21:34:28
#
Hát ha a játékélmény jó lett és 9-et adtál rá akkor a leírtak alapján a grafika 6-7-et érdemelne kb a hang meg 5-6-ot.
no avatar
4 éve | 2013. 05. 07. 16:04:44
#
leventerock Ez is egy vélemény, :) de szerintem az egyik legjobb cod lett. :D

simon7109 Látom te sem érted amit leírtam már vagy 100-szor, a grafikát azért írtam rossznak, mert a grafikus motort nem váltották még mindig, de a tesztben benne van, ha elolvasod8-). Hány pontot érdemel szerinted? 5-öt? 8-)
simon7109 avatar
4 éve | 2013. 05. 04. 21:22:38
#
Érdekes értékelés.
A negatívumokhoz írtad a Grafikát és a Hangot, ennek ellenére 8-at adtál nekik.
no avatar
4 éve | 2013. 04. 16. 14:27:46
#
szerintem ratyi az egesz semmi izgalom en vegig jatszotam de :Poop: az egesz
no avatar
4 éve | 2013. 04. 09. 16:30:21
#
Semmi baj :D. Hiszen el mondta, miért írta ezt, csak privát üziben :D. Hiszen ha nem tudod, megbeszéltük-e így hibás sem lehetsz ;)
sentinel123 avatar
4 éve | 2013. 04. 09. 16:19:05
#
Ja bocsi,nem olvastam el minden hsz-t :D
no avatar
4 éve | 2013. 04. 09. 15:49:52
#
sentinel123 Igaz, igaz :D. De Game Boy csak poénkodott :D. Viszont az, hogy kétségei támadt valakinek, mert nekem nem megy a játék maxon, ez elég hülye feltevés szerintem :D
sentinel123 avatar
4 éve | 2013. 04. 09. 15:38:28
#
Nem,értem mi van abban hogy nem a játék megjelenése kor írta a tesztet.Ennyi erővel ne tegyen ki senki HD7970 es kártyánál öregebbel gameplayt mert az a kártya már xyéves :D
no avatar
4 éve | 2013. 04. 03. 22:14:09
#
ximo Persze :D, de ezt Gameboyyal már megbeszéltem :D. Attól mert nem ma jelent meg, tesztem lehet készíteni. :D Én manapság is olvasom a teszteket itt az oldalon, olyan játékról is amit legalább 5-ször végigvittem :D. Mert jó néha olvasni is a játékokról, informálódni, hogy ha valamit nem tudtam eddig a játékról, akkor itt informálódhatok is :D.
ximo avatar
4 éve | 2013. 04. 03. 22:01:09
#
Szard le mit írnak a fintorgók, attól hogy nem tegnap jelent meg, még nem biztos, hogy mindenki játszott is vele azóta. Tudod egy újszülöttnek minden vicc új! A teszt meg egész korrekt. Akik meg a grafikán fanyalognak azok menjenek el egy kicsit Half Life 2-t játszani és gondolják át tényleg a megjelenés a legfontosabb-e
no avatar
4 éve | 2013. 04. 03. 21:58:20
#
sajt3000 Kösz szépen :D. Szerintem is a legjobb COD. Bár nem értem, sokaknak nem tetszik. Folyton azzal jönnek, hogy a 4 óta nincs jó Call of Duty. Pedig az Modern Wargare 2 is baromi jó, a Black Ops is egy korrekt darab. Az MW 3 remek történetlezárás. Ez az újítós "Future" Ops is nagyon jó lett ;).
Obi-Wan Kenobi avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 23:57:25
#
Véleményem szerint a legjobb rész,de a teszt még jobbXD
Game Boy avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:34:23
#
Majd holnap visszatérünk a tárgyra.;)
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:30:14
#
jaja bár ott van Viki a barátnője vagy élettársa most pontosan nem tudom lehet h ő viszont feljött helyette.

húúú viszont ez csunya oltás volt!:)
Game Boy avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:29:31
#
Spoiler!
Ha nem a játék megjelenése után fél évvel írtad volna meg a cikket akkor talán érdekelne is minket....;) Magánvélemény,nem kell megsértődni nem 10 évesek vagyunk elvégre....
no avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:27:38
#
Az biztos, lehet túl jól mulatott a húsvéti ünnepen :D. Ennyi időre nem szokott pedig lelépni. Eltűnt mint szürke szamár a ködben ;)
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:24:44
#
köszi:D

őőő háát gondolom sok dolga van aztán azért bár én akkor is felnéznék a saját oldalamra hogy mégis mi a helyzet .de biztos nyomos oka van neki h enyi ideig nem jön fel.:)
no avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:22:51
#
Te jófej vagy, ha be vagy b**va, ha józan vagy ;). Olvasd majd el ha kedved szottyan. :). Most írom a következőt, de egyet már be is küldtem pár napja. Nruhtas kihalt? :o 4 napja nincs itt :(:(:(:(
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:21:19
#
józanul!:) a másikat még viszont nem olvastam
no avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:19:27
#
Mér lenne baj drága DCMAN? :o Addig a jó míg itt vagy. :D Kómásan olvastad a tesztem, vagy józanul? :?
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:15:04
#
itt igen:) de ha baj akor kotrodok:)
no avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 20:06:40
#
-gravehaunter- Honnan tudod, hogy az én gépemen játszottam vele csak? Bírom az ilyen beszólásokat 8-) Legközelebb kérdezz rá, hogy esetleg kipróbáltam-e máshol vagy ilyesmi;). Egyébként a saját gépemen is fel tudom venni a grafot, annak ellenére, hogy nem megy rajta, és fel is vettem, nem tudtam vele játszani, de van szemem és látom milyen a grafika. Remélem érted mit beszélek itt össze-vissza :D
DCMAN Te is itt vagy? :)
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 17:25:58
#
hoppáléXD
Grave avatar
4 éve | 2013. 04. 02. 17:16:19
#
A GT210-en honnan tudod milyen a graf? Nem is fut rajta maxon.
no avatar
4 éve | 2013. 03. 31. 10:21:05
#
JackBauer Majdnem. ;) FPS játék annyit mondok, és igen csak nagy név. Nagyon szeretem a mai napig, pedig már 12 éves a játék. Az én gépemen először a Spider-man 2 The Game volt felrakva, utána jött az első, a harmadik, és a Csodálatos :D.
no avatar
4 éve | 2013. 03. 31. 10:18:25
#
ACsodalatosPokember: Nekem van egy sejtésem, melyik játék lehet az. :D Valamelyik Pókember játék ? Egyébként, amikor megkaptam az első gépemet, a legelső játékok között volt a Pókember amit kipróbáltam annak idején.
no avatar
4 éve | 2013. 03. 31. 10:03:29
#
ppkkppkk Kösz szépen;). Én is beleszerettem a COD-ba még nagyon régen, de van egy játék, ami még a COD-on is túltett régebben, arró írtam tesztet. Mert azzal a játékkal kezdtem a PC-s korszakomat. ;)
Ha kikerül meglátjátok XDXD:?:?
NightWolF33 avatar
4 éve | 2013. 03. 31. 09:44:29
#
Egyre jobb teszteket csinálsz és ez sem kivétel! :D Én is nagy CoD rajongó vagyok ;)
no avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 21:12:49
#
yugiohyugiohzebuyug Na ugye. :? Nem rossz graf ez, de a mai időkben a technika fejlődésével már, elő kellene rukkolni egy picivel jobb megvalósítással. Mondjuk a játék legelején a bevezető/intro-t nagyon elszarták, hát annak rosszab kinézete volt mint magának a játéknak. De a játékélmény *5 szerintem. Egyik legjobb Call of Duty lett ;).
yugiohyugiohzebuyug avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 21:10:44
#
habár csak az elejét játszottam, de azt aszem high-on és néhol lehet "szép", de sok esetben.. pl mikor az az öreg f*szi meséli a sztorit vagy mit na az tényleg ronda - legalábbis szerintem, meg azért még mindig Quake motor, érződik rajt az idő:)
no avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 21:03:37
#
Slenderman Most ezt teljesen feleslegesen gépelted ide, én már el mondtam az előző Cod-os tesztemben, hogy nagyon csípem a grafikáját. Semmi bajom vele.

Hiszen a Modern Warfare óta minden Call of Duty ugyanazt a grafikus motort használja, és így már 2012-ben többet vártak volna el a megvalósítástól.


Ezt írtam a tesztemben, lehet hibás a szöveg, de a kommenteknél is ezt olvastam, hogy rengeteg ember azt várta, hogy vátsanak, ezért írtam bele negatívumként. Értem egyébként mit mondasz, láttam képeket teljesen maximum grafikáról a BO 2-ben, és attól lehidaltam, mert tényleg szép kis megvalósítás. :D
Remélem már érted ;)
De azért köszi a felvilágosítást, én is ugyanezt mondom, amit te, szóval. :?
Slenderman avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 20:19:04
#
Minimumba toltad, akkor persze, hogy ocsmány. Ennyi erővel az Unreal Engine hány éves? És egy AAA kategóriás játék Bioshock Infinite alatt is az megy, és egyes részei nagyon jól néznek ki. Pedig már sok-sok éve azt használják csomó játék alatt. Majd rakok 1080p max 8xAA-ról képet. Ha neked még úgy is csúnya, lehidalok :D! Nem azt mondom, hogy aztaizé Crysis 3 meg Battlefield 4, de semmi gond nincsen vele. Hiába nem váltanak motort, ha meg tudják úgy csinálni, hogy jól nézzen ki.
no avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 15:44:35
#
Slenderman Figyelj ez nem azért negatívum mert csúnya, hanem mert még most sem váltottak grafikus motort, s ezt nem azért írtam negatívumnak mert nekem rossz, csak ez rengeteg ismétlem rengeteg ember szerint már sz**r. :D Ez az egy vélemény amit nem sajátként írtam a tesztembe :)
Egyébként én minimumon játszottam ki háromszor, és nekem baromi jó volt úgy is. De ezt már muszáj volt negatívumba írni, hogy még így is 2012 végén ilyen grafikus motort használnak, persze ez nekem csak jó. :D
De remélem érted;)
De ha el olvasod a tesztet, ezt megtudod benne, mert leírtam 8-)8-)
Slenderman avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 14:49:01
#
Grafika miért van negatívumnak írva? Szerintem nem rossz a grafika egyáltalán. 1080p maxon 8x-os élsímítással nem néz ki rosszul. Milyen grafikán meg felbontáson tolod?
no avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 12:59:44
#
nankacu Örülök neki :D. És köszi szépen :?
PoPet avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 12:46:04
#
Jó teszt lett. Gratulálok! :D
Nem vagyok nagy call of dutyi fan de ez tetszett!
no avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 12:04:17
#
DCMAN Spartan117

Köszi nektek :D Igyekszem XD;) Ha így álltok hozzá a tesztjeimhez szívesen írok még. De kérdeztem máskor is, hogy melyik játékról olvasnátok szivesen. Mert ha megmondjátok miről írjak, kérésre írok úgy is. ;) Nem gond. De ha jobb így, hogy nem tudjátok mire számíthattok úgy is jó XD
Spartan117 avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 10:34:51
#
High five! ;D
DCMAN avatar
4 éve | 2013. 03. 30. 09:44:00
#
öregem nemsemmi..le a kalappal:) grat:) ismét remek tesztet irtál.színvonalas,és mindent leirtál amire kiváncsi voltam.:) ment a Big Up!
no avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 22:40:38
#
yugiohyugiohzebuyug Itt egyébként lehetett arról szó, hogy a játékosoknak kedveztek, vagy mert ..... De komolyan nem értem miért nem váltottak még motort, vagy készítettek már tényleg szép grafikát. De ők tudják, nekem így is nagyon tetszik a Call of Duty :D. És köszi ;)
yugiohyugiohzebuyug avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 22:31:50
#
Már volt róla hír, hogy váltanak DX11-es motorra... nem lenne hülyeség, ha a következő rész azzal jönne ki, révén itt vannak az új konzolok :)
Egyébként jó teszt lett!:P
no avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 19:06:10
#
Superlompos Egyébként ha hiszed ha nem, nagy tisztelőd vagyok :D. A te tesztjeidet olvastam először :D. ÉS minden tesztemnél vártam, hogy végre kommenteld azokat :D. És végre itt vagy ;).

Spartan117 Szerény vagyok én :? S ellenem nem sokra mennek az Alienjeid, amíg a patronomból és az erőmből futja XDXD:?:?:?:?:?
Spartan117 avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 18:40:12
#
Sztem nekem már egy szót nem kell szólnom! Csak felfele menj! :D és legyél szerény XD
Spoiler!
Vagy megkereslek és megetetlek az alieneimmel ....... XD

UI.: Vagy avval az óriási SPAS 12-vel :D
Gyarmati Jani avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 18:34:08
#
Egy kicsit arra emlékeztetsz, mikor még én is sorra gyártottam a teszteket.
no avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 18:26:46
#
hory9999 Köszi :D. Kiérdemeltem a Nagyon nagyon jó tesztet :? Köszi mindenkienek.
Elvégre nektek írom ezeket a teszteket :?:?:?:?
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 03. 29. 17:52:34
#
Nagyon, nagyon jó teszt ment az 5*!
Értékelés
Összes átlaga:
█████████
9
21 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek