Menu
Kex99
Szint 16
Kex99 avatar
18 éves, férfi
Veszprém megye
Magyarország
Offline, itt járt 1 éve
6 éve tag
Őrült versengés
Írta: Kex99, 2013. május 26., játékteszt
Játék: FlatOut 2

Üdvözlöm a kedves olvasókat az első hivatalos tesztemnél.A mai nap a FlatOut2-t fogom nektek bemutatni,ami 2006-ban jelent meg az Empire Interactive által.A játéknak a borítóján szimulátor van írva,de miért is emelem ki ezt,arról később.

Menü

Mikor belépünk a játékba kapunk egy profil választó menüt.Ha ezen túl jutunk találkozhatunk a menüvel ami elégé átlátható.Megtalálunk egy extrák menüpontot is az alap menüpontokon kívül.Itt csaló kódokat is beírhatunk,vagy a készítők által kis videó klipet tekinthetjük meg ahol papíron lerajzolták a játékban található tárgyakat.Amiről érdemes szólnom,hogy a menü alatt kiváló zene szól és játék jeleneteket láthatunk.

Verseny előtt!

Miután kiválasztjuk a Single Player módot máris 4 verseny fajta közül választhattunk.Vannak a körversenyek,amin van egy adott pálya és azon kell megtenni valamennyi kört.Aztán vannak az Event versenyek,ami egy speciális pályán játszódik,viszont semmivel se különbözik az előzőktől.


Ezt követően vannak a Stunt versenyek,ahol egy adott feladatot kell teljesíteni,például hogy tűzkarikákon kell átmenned,úgy,hogy nem érhetsz hozzájuk.Itt még meg kell említeni,hogy ezt nem kocsival kell,hanem a karaktereddel,úgyhogy sokat kell taktikázni.


És végül,de nem utolsó sorban a Derbyk,amik mezei roncsderbik.Lényegük,hogy autókat kell ronccsá tenni és,hogy te maradj utolsónak életben.Most,hogy így az összes versenyen átmentünk,ideje megemlítenem még a Careert,ami meg ér egy külön misét.A karrierben 3 kocsi csoport van.Vannak a derby kocsik,amik szinte roncsok,aztán a race csoport amik a középkategóriában vannak,és végül a street csoport.


Kezdésnek derby kocsit kell vennünk.Eleinte csak 3 kocsit tudunk venni,ám ha minél több kupát megcsinálsz annál több autót oldasz fel,és a többi csoportba is bejuthatsz.Minden kupa pontrendszeren nyugszik,vagyis tanácsos elsőnek végezni,de ezek mellett még plusz pénzt is gyűjthetünk emberek kilökésében vagy elpusztításában.Nem mint ha nem kapnál elegendő pénzt,de azért ez is egy lehetőség.És persze ott vannak a speckó versenyek is(derby,stunt,event).Ami még nagyon fontos az autók fejlesztése,tuningolása.Így ha van fölös kreditünk akkor csak felfejlesztjük az autónkat.


A pályán

Mikor belépünk a versenyre egyből a grafikát nézzük meg.Gyönyörű.2005-höz képest ez egy nagyon szép grafika és és még semmi.Ami még nagyobbat dob az a kocsi roncsolhatósága.Nagyon jól törnek az autók.


Versenyzés közben megtaláljuk minden autós játékban megismert nitrot.Itt elég érdekes módon lehet szerezni:töréssel,zúzzásal.Ami még említendő az a fizika.Élethű a játék.Nem olyan mint egyes NFS-ek,hogy 180-nál beveszel egy hajtű kanyart,nem itt tényleg le kell lassítani és úgy bevenni a kanyart.Itt megemlítem az elején leírt szimulátoros dolgot.Miért?Mert néha a játék átmegy Arcade stílusba,hogy 200-zal be veszel egy kanyart.Minden verseny végén kapunk egy összesítést,hogy ki hányadik lett,te mennyi versenyzőt löktél ki vagy szedtél szét,vagy a játék adhat rangot.4 rang van:Best Wracker aki a legtöbbet ütötte ki az ellenfelét,A Blast Master aki a legtöbbet sértette meg,Fastest lap aki a leggyorsabb kört megfutotta és Bulldozer aki legtöbb tereptárgyat szét szedte.Összesítés

Összesítve a játék egy remek munka,nincsenek komolyabb hibák benne,nagyon jó.Grafika már kiváló,a zene és más hangok szint úgy,és az irányítással sem volt gond.Mindenkinek ajánlom ezt a játékot,mert nagyon szórakoztató.Habár ez az Arcade dolog picit zavaró,de még így is csodálatos a játék.Végezetül azt mondom, hogy ez egy kiváló játék.Akik szeretik az autós játékokat és szeretnek zúzni akkor nekik ez kiváló választás.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
kingerand avatar
4 éve | 2013. 07. 23. 10:03:48
#
ez nagyon jó játék, hogy kell letölteni?Még ujj vagyok
sentinel123 avatar
4 éve | 2013. 06. 02. 20:54:47
#
Jó teszt! Még párat írsz és szinte nem is lesz benne hiba! :D
Kex99 avatar
4 éve | 2013. 05. 27. 19:30:08
#
Köszönöm az észrevételeket,Következő tesztjeimben törekszem majd jobb helyesírással,és komolyabb bemutatással.
sunray20 avatar
4 éve | 2013. 05. 26. 19:05:12
#
Hát ez a teszt több seböl vérzik. Kezdve az aprókkal, hogy például azt mondod hogy : "2006-ban jelent meg"
utána meg egy kicsit később meg azt mondod : " 2005-höz képest ez egy nagyon szép grafika ". Na meg a helyesírás : " és és ". A komolyabb hiba pedig az hogy semmi nem derül ki a tesztből szinte. Nem írsz az autókról a játék nehézségéről, de a menüt ( a legapróbb dologról ) meg beleírod. Na és a legdurvább pedig hogy a tesztet csak a képek teszik normális méretüvé amúgy nagyon sovány. Mivel első teszted ez vedd segítésnek hogy a következő jobb legyen :D Ez most sajna egy erős 2.
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
6
11 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek