Menu
KERKO
Szint 16
KERKO avatar
Abonyi Gergő (KERKO)
18 éves, férfi
Magyarország
Magyarország
Offline, itt járt 53 perce
3 éve tag
Grid Autosport - Kvindor véleménye
Írta: KERKO, 2014. július 07., játékteszt
Játék: Grid Autosport

Saját tesztemben szó lesz mindenről, irányításról, grafikáról, és magáról a játékról, gondolom nyilván ez a legfontosabb. Itt a saját élményeimet írtam le a játékkal kapcsolatban.

Nem szokásom ilyen összegzéseket írni egy játékról se, úgy vagyok vele egyéni vélemény megtartom magamnak de ez esetben kivétel teszek.

Hol is kezdjem? Kezdem inkább az elején az lesz a legjobb.

Szóval a játék, nem bántam meg, hogy inkább letöltöttem, mint sem vakon futok be a boltba és megveszem... Mint kiderült ez volt a lehető legjobb döntésem.

Irányítás

Nem tudom, hogy a Need for speed játékok miatt nem tudom itt rendesen irányítani az autókat. (úgy értem ezt, hogy annak az irányításához vagyok hozzá szokva)
Sokan dicsérik, hogy jó a játék irányítása... Nos, én ezt nem vettem volna észre. Első pályán nem tudtam túl jutni, mert a kanyaroknál kisodródtam, mint a franc és ez nem a sebesség miatt volt mehettem én 50-el, 250-el folyton kisodródtam így viszonylag hamar meguntam a játékot.
Kipróbáltam billentyűzettel / kormánnyal egyikkel se vált be a játék... A kormánnyal csak ROSSZABB volt... Nem tudom, hogy ez így van megcsinálva de azt vettem észre néha a kormányt 200*-kal el kell forgatnom, hogy kanyarodni tudjak máskor meg ha hozzá érek akkor 360*-ba kanyarodna el...

Játékról

Az optimalizálással különösebben nincsen bajom, High-on vitte nekem és gyönyörű látványt nyújtott. Valljuk be azért nem az a csúcsszupermegahiper gépem van. Azt reméltem 1600x1200-ba High-on szét fogja laggolni magát de kellemes csalódás volt, hogy rendesen ment. Az i7-et kicsit sokallom de ez van... A legszebb grafikát meg kell fizetni, vagy néha a fejlesztők lustaságát?

Az autók törés modellje nagyon tetszett, sajnos elég sokszor láttam, hogy milyen jól megcsinálták... nem egyszer borultam megállíthatatlanul... (ilyen kéne minimum a GTA V-be is)
Belső nézet jó lenne de nekem egy "kicsit" homályos és nem látok onnan rendesen. Jó játék lenne csak az irányítása nem tetszik az autóknak, legalábbis amit az első pályán kaptam autót azzal 1 kört nem tudtam végig menni... És egy autós játékba szerintem nagyon ront a játékélményen ha 1 kört nem lehet úgy megcsinálni, hogy össze ne törd magadat.

Hang

Játékban ez tetszett nekem a legjobban, ezért is bánom, hogy az irányítást így elbénázták MAX grafikán max hangerővel minimum 25"-os képernyővel kész csoda lenne a játék.

Összegzés

Grafika: 9 pont (Minimumon is gyönyörű a játék, így a gyengébb géppel rendelkezőknek is leesik az álluk)
Optimalizáltság: 7 pont (i7-et kicsit sokallom)
Játékélmény: 4 pont (igen sokat ront az irányítása)
Hang: 9 pont (olyan érzésem volt max hangerőn / 1600x1200-as felbontásba mintha élőbe néztem volna egy autóversenyt)

Szóval szerintem előbb töltsd le, ha nem töröd össze magad az első kanyarnál és azt mondod "Hmm ez az irányítás fa*a" akkor irány a bolt.

Véleményeket kérnék levélbe vagy itt pozitív / negatív kommentek is jöhetnek, hogy hogy tetszett a kis játéktesztem!

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 29
ichigo23619 avatar
3 éve | 2014. 08. 21. 18:24:59
#
még hozzá teszem így utólag hogy: nagyon trotty játék,
rohadt jó játék lenne ha minimum olyan jó irányítása lenne mint a most wanted 2012 nek.
(mondjuk azt is elbénázták de nem ennyire vészesen [ahhoz hozzá lehet szokni ehhez nem] de a legjobb irányítása a most wanted 2005 nek volt és van is.)

és még azt is hozzáteszem hogy x360 gamepaddal is ugyanolyan xar volt az irányítása.
Teetee avatar
3 éve | 2014. 08. 15. 12:40:19
#
azzal teljesen egyetértek hogy az endurance kategóriába tartozó autók irányítása jóval több odafigyelést igényel, pláne hogy ott kopik a gumi és már 70%-nál hajtű kanyarokat már csak 1esbe alapjáraton lehet rendesen bevenni. viszont a többi kategória autói nagyon jók irányítás szempontjából, én mondjuk kikapcsoltam mindenféle vezetési segédletet mert irritál ha fékez helyettem az autó miközbe taposom a gázt, nem tudom a saját vezetési stílusomat produkálni.
007ricsi avatar
3 éve | 2014. 08. 13. 14:45:35
#
Én is játszottam vele ugyan ez a véleményem mondjuk az irányítás azért ilyen mert kontroller-re van a játék inkább, az I7 az nagyon sok :D egy alapgépen high és medium grafon megy integrált videókártyán.
redani avatar
3 éve | 2014. 07. 31. 11:53:36
#
Nem tudom, de én nagyon szeretem az autós játékokat (pl: ps3 - GT sorozat a kedvenc de maradjunk a PC-nél) G27-es kormánnyal teljesen élvezhető a Grid Autosport, persze nehéz, illetve nálam majdnem minden segítség ki van kapcsolva! Nagyon figyelni kell a sebességre, a kanyar bejáratra, kanyarból mikor is lépsz a gázra és mennyire taposod kijáratnál, mert könnyen kidobja a farát! (ezért nekem ez kihívás és emiatt is tetszik, grafika nagyon jó, hang kiváló!
Összességében nekem nagyon is tetszik, nehéz de élvezhető!
Nálam: 8 pont az összegzés

ui.: Ami nagyon tetszik, hogy minden autó másképp viselkedik! :)
ichigo23619 avatar
3 éve | 2014. 07. 28. 14:28:29
#
én a játékélményre inkább 1 et adnák erre is meg a többi részre is. (és pont az irányítás miatt kap 1pont ot ja amúgy meg 0át kapna vagyis a játékélményt annyira lerontja az irányítás hogy értékelhetetlen)
inkább 1000 szer a ridge racer 2 psp re mint ez egyszer pc-re.
Miky7 avatar
3 éve | 2014. 07. 22. 00:29:03
#
dodo50: kiégtem
no avatar
3 éve | 2014. 07. 14. 15:57:33
#
szevasztok logitech710-es jaték vezérlövel lehet ezt a játékot játszani
Dono avatar
3 éve | 2014. 07. 10. 15:26:55
#
Már nem azért de a GRID is, meg a Shift is elég messze van a szimulátortól. Azért, mert ma már minden versenyjátékot így adnak el még nem az. Persze ez a két sorozat még messze van az NFS-től és társaitól, de korántsem egy rFactor-Race-LFS-iRacing szint.

Ami meg a közeljövőben megjelenő játékokat illeti. Valószínűleg a pCARS GRID-Shift-szerű játékocska lesz, az Assetto Corsa szimulátorosabb, az rFactor 2 meg megmarad hc simnek.
SCoreblack avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 19:11:40
#
"SCoreblack: ne hargudj, rendben van, h játékról van szó. De én úgy látom, h nem nagyon néztek autosportokat és nem is nagyon vezettetek még rolleren kívül mást."

Semmilyen szinten nem nézek autosportot, mivel úgy gondolom egy sportnak csakis akkor van értelme, ha saját magad csinálod,mi a jó abban ha nézheted?
Rollerem soha az életben nem volt.Ezeket a példákat nem értem miért hoztad fel.
Olvasd el:
Én szerintem egy igazi autónak semmi köze sincsen, egy (ebben)játékban vezetett autó(k)hoz.

Én meg úgy látom, hogy egy ismeretlen ember meg akarja nekem mondani,mit is csináljak a saját pcm-en.

"én nem akarok személyeskedni.

Ha pedig valamilyen szinten a szimulátor játékokkal akarod tolni, mint a shift, meg ez a játék, akkor meg tanulj meg fékezni ezek a szabályok élnek az életben és igazad van nincs flashback az életben, csak versenyzői reflex, akik észreveszik a jelekből, ha valami nem jó... de mindegy is..."

Már megint,még mindig meg akarod mondani hogyan játsszak, hogyan vezessek miért?
Szerinted nem tudom hogyan kéne?Szórakozásból játszom.

"egy játékon nem fogok vitázni a lényeg ebbe a játékban tudnod kell, h mi a féktáv, mi az ideális év és egyebek, h tudj élvezetesen játszani ha pedig úgy érzed, h az a jó, ha a fal fog meg, akkor tényleg NFS"

Ezt azért nem értem, mert én sehova sem írtam, hogy nem tudom.
De most elmondom neked:ha van, akkor a színskála határozza meg,ha nincsen, akkor te magad.Azért hoztam fel példának az egészet mert valakiből agressziót vált ki,ill negatív véleményt.Nem véletlenül mondom hogy mit érdemes offolni a játékban.Esetleg aki lát benne a falban fantáziát mert leleményes segítségére lehet,hátránya senkinek sem származik belőle a játékban,mert van flashback.

Nem is a játékról megy a vita,hanem hogy " hogyan "vezessek,a "saját" pcm-en " saját játékomban."
Érted mi a gond?
Te is úgy állítod be a dolgot, mintha azt mondanám mindenki csinálja utánam mert ez a helyes.
Saját pcm-en a játékomban azt teszek amit szeretnék.
Hunyi avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 17:42:08
#
SCoreblack: ne hargudj, rendben van, h játékról van szó. De én úgy látom, h nem nagyon néztek autosportokat és nem is nagyon vezettetek még rolleren kívül mást :D

én nem akarok személyeskedni.

Vannak agresszív versenyzők és verseny típusok az életben is, nem hiába létezik a "rajta vette be a kanyart" kifejezés.

Ha racade játékot akarsz játszani akkor go nfs rivals pls...

Ha pedig valamilyen szinten a szimulátor játékokkal akarod tolni, mint a shift, meg ez a játék, akkor meg tanulj meg fékezni :D ezek a szabályok élnek az életben és igazad va nincs flashback az életben, csak versenyzői reflex, akik észreveszik a jelekből, ha valami nem jó... de mindegy is...

egy játékon nem fogok vitázni :) a lényeg ebbe a játékban tudnod kell, h mi a féktáv, mi az ideális év és egyebek, h tudj élvezetesen játszani :) ha pedig úgy érzed, h az a jó, ha a fal fog meg, akkor tényleg NFS :D
KeXxX avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 13:22:05
#
Mindent elvetve, szerintem egy nagyon jó autós játékot kaptunk. Az egyedüli hátrány, az okádék belsőnézet. A többi ***a.
starpeter avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 13:08:50
#
Örültem volna a képeknek..... Így sajnos tőlem 1-es alá alá..
Tesla GoD avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 10:49:12
#
Jó dolog a vélemény kifejtés, csak ferde képet mutat a dolog, ha te megad nem vagy képben a témával kapcsolatban. Azért egy játékteszt alapvetően objektív jellegű kéne hogy legyen, saját véleménnyel megszórva. Viszont, ha nem rendelkezel tapasztalattal a hasonló fél-szimulátor játékokkal kapcsolatban, nyilván sok dolgot nem tudsz értékelni, így az egész teszt csak azt mutatja, milyen a játék egy tapasztalatlan "pilótának", nem azt, milyen a játék egészében. Szerintem ha tesztet akarsz írni, olyan stílust válassz, amihez igazán értesz, abból sokkal könnyebben tudsz tartalmas, olvasók számára hasznos (mert ha cikként beküldted, nyilván másoknak írtad, nem magadnak) olvasmányt írni.
GameTestMan avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 10:24:47
#
Nem rossz, csak túlságosan rövid. A fogalmazással nincs probléma, viszont csatlakozom az előttem szólókhoz. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy mintha "neked minden ami a pár percbe az eszedbe jutott a játékról, és leírtad. Ezzel nincs is nagy probléma, csak kimaradtak hiányosságok. Mint tudjuk a Codi arról híres, hogy rengeteg játékmódot tesz bele a játékaiba, rengeteg versenygéppel és pályával, így egy Codemasters által készített game írásáról bőven elérhető a 10000 karakterszám is. Ezeket én onnan tudom, hogy nekem is van egy ilyen játéktesztem, amit ők fejlesztettek (bocsi, nem akarom reklámozni, de példának azért muszáj volt). Én kezdésképpen kb. egy Euro Truck Simulator résszel foglalkoztam volna, mert arról például egy ilyen hosszúságú teszt nem lenne ilyen nagy probléma. De mint mondtam, a teszt jó, csak rövid. Nincs szó játékmódokról, menüről (habár ez a játék nem valami fontos része, kéne legalább egy mondatot írni róla). Egyszerűen nincs sok mondanivalója, lehettél volna picit lényegre törő (itt arra gondolok, hogy minden ami a játékban van, minimum 2 mondatot elmondasz róla és) képek is kellenének, hogy hosszúnak tűnjön a teszt, ha már ilyen kis iromány készült belőle. A játékteszt írásához hagyjál egy kis időt, nem fog eszedbe jutni minden legelőször ( ha nagyon alapos akarsz lenni minimum 4-7 óra, de gondolom nem akarsz 7 órát gépelni folyamatosan, így egy hetet is rászánhatsz, akkor minimum biztos lehetsz a jó értékelésekben).

Azt, hogy véleménynek nyilvánítod, az nem hat meg sok mindenkit, mert a "Játékteszt"-be fog bekerülni, és nincs külön hely ilyeneknek. Így sajnos vagy nem sajnos ez alapján értékelik a tagok!

Remélem tudtam segíteni!
GTM
SCoreblack avatar
3 éve | 2014. 07. 09. 06:08:41
#
"a vezetés és az autosport, nem arról szól, h a gázt nyomod és majd a fal segít bevenni a kanyart"

Akkor miről szól?
A csajozásról meg a szépen vezetésről?

Hunyika drága szívem, fejtsd már ki nekem légy oly kedves,hogy a vezetés és az autósport miről szól!?


Én szerintem egy igazi autónak semmi köze sincsen, egy (ebben)játékban vezetett autó(k)hoz.

Arról nem is beszélve, visszajátszás, ha létezne, sok ember életét meg tudná menteni.

Ha már itt tartunk, akkor eleve ez egy nagy hülyeség,te meg "a Vezetés meg autó sportozol",meg komolykodsz.


A játék a szórakozásról szól, az igazi autó meg nem feltétlen.

Idézet egy cikk írótól:
"Tény, hogy az ellenfelek gyakran túl erőszakosak,
ami elég sok kellemetlen helyzetet szülhet,
azonban a valóságban sem sokkal kíméletesebbek az efféle autós összecsapások.
A nehézség ebből kifolyólag nagyon relatív. Ha szánunk időt a beállításokra,
akkor szinte teljesen személyre szabhatjuk a végeredményt, ha viszont elfogadjuk azt,
amit a fejlesztők elénk tártak, akkor már az első percekben egy életre megutálhatjuk a bevehetetlen kanyarokat vagy a lökdösődő ellenfeleket."

Még egy nevetséges dolog, hogy nevess(-etek) rajtam, látom ez egyes embereknek a szintjén vicces amiket írok:
Mikor hogy cél előtt, idő függvényében nekimegyek a falnak.De úgy,
hogy megpördüljek 180°-ban,majd leállok és tolatva bemegyek a célba,
amikor megjelenik előttem az első ellenfél.

Tudod mi a legviccesebb benne?
Most kapaszkodj: Első tudok lenni benne.

Persze az életben nem tenném, mert a Grid nevű játék nekem nem a valóság-ébredjetek már fel.


Srác mondta "nehogy már"
Miért ki vagy te, hogy megmond nekem hogyan vezessek egy játékban,amit azért játszok hogy szórakozhassak?
Need for speed-ben sem kell faltól falig menni.

Ki mondta neked?
Ki?


"BudaiK
Röviden ennyit arról, hogy miért nem tudod irányítani:
Túlságosan szar és sok neked a realisztika ebben a játékban.
Persze árkádos kicsit az irányítása, de messze a leg realisztikusabb irányíthatóságú játék.
Az NFS-ekkel meg eláshatod magad. Egy olyan sorozattal, ahol az autós játék készítők azt mondják,
hogy minek kormány opciót csinálni egy ilyennek?... szégyen, hogy mi lett abból a szériából is."

"csiki89 2014. 07. 07. 23:46:25 #
igazából nekem már az első résznél nem tetszett az írásod, aki az nfs-t tartja jó autós játéknak az sztem ne kritizálja a grid-et, mert ég és föld a 2, sztem az nfs-eket gyerekeknek csinálják, ott csak nyomni kell a gázt , semmi realitás."

BudaiK,csiki89:
A Need for Speed Shift-ek mióta szégyen,nincs realitás?Kinek mi a .....szerintem meg jóra sikeredett.
Video:

"Bronson 2014. 07. 07. 19:18:48 #
Szerintem elhamarkodtad ezt a 'tesztet', a játék mindössze ugye június 24-én jelent meg... (a tesztek átfutási ideje 1-2 hét, de javíts ki, ha ez hamarabb megjelent...)"

Szerintem meg akkor ír tesztet, amikor szeretne.Most miért baj az, hogy csak most írta meg, nem értem?Lehet most volt rá ideje neki.
Ez egy játékoldal, ahová egy játékkal kapcsolatos tesztet bárki, akkor ír meg, amikor akar és van is ideje kedve.

Kvindor én csak biztatni tudlak,kommentekből meg leszűröd majd, mi az ami igaz,mi nem,mi az ami a jövőben esetleg segítségedre lehet. A megjelenő játékokat is sokan kritizálják nehéz sok embernek megfelelni.
Én úgy gondolom nincsen meghatározva, hogy mekkora legyen egy cikk terjedelme,ugyanis különféle oldalakon én is láttam már ettől harmad rövidebbet is,ami még említésre se méltó,na erre varjatok gombot.

Nem is véletlenül van odaírva: Grid Autosport - Kvindor véleménye.

Szerintem megfelelően sikerült a tesztírás,ilyen az ő szemszögéből.

Köszönjük szépen.
Hunyi avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 23:50:29
#
persze, mert 13 éves vagy és ötleted sincs a vezetéshez :D a vezetés és az autosport, nem arról szól, h a gázt nyomod és majd a fal segít bevenni a kanyart :D :P
KERKO avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 19:56:56
#
Legközelebb igényesebb leszek de, mint mondtam ez egy SAJÁT vélemény volt...Neked lehet ez jön be másnak meg más
Hunyi avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 19:10:12
#
Meg hát, h te eddig arcade játékkal játszottál és nem tudod, h mire van a fék, az megint csak egyéni szoc probléma... :S:SS: jó az irányítása a játéknak :D
Arnybiro avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 10:58:04
#
Ezzel az a baj hogy ez nem teszt! Mint már Matt99 is írta, ez távol áll a teszttől, inkább egy hosszú vélemény. Annak úgy-ahogy megemészthető, de egy teszttől ez messze áll. Nagyon sok minden hiányzik amiket már leírtak. Ez arra jó, hogy egy játék után 5 perccel született véleményt olvashatunk másra nem iagzán.
Robinxd avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 10:50:45
#
Szerintem egy tökéletes teszt! Nem tudom minek kellene egy tesznek olyan hosszúnak lennie.. Jó persze kell olyan teszt is ami hosszú... De az vesézés nem teszt... vagy szájbarágó.... De ezek a rövid dolgok jobban hasonlítanak a teszthez mint a 10 oldalas irományok! Helyesírási hibák nincsenek benne, mint ahogy nyelvhelyességi hiba sem.... Az meg hogy nem egyezik a véleményetek azzal kapcsolatosan hogy milyen az irányítás az ne az ő hibája legyen... ő csak kinyilvánított egy véleményét... Azzal viszont egyet értek hogy nem itt van a helye annak hogy torrenzetésről írj
Dono avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 06:02:31
#
Hát már bocs, de vannak itt gondok rendesen.
1. Azért egy nyilvános írásban, egy nyilvános helyen (oldalon), ne reklámozd már a warezolást. Ahogy a jó öreg (és igaz) mondás tartja: Spoiler!
Ha már warezolsz ne mond el senkinek

2. Nagyon keveset írsz mindenről. Ugye tudod, hogy akármelyik játékról lehetne úgy 3-szor ennyit is írni?
3. El nem tudom képzelni, hogy az irányításon mi nem tetszik. A Codemastersnél mindig próbálják úgy belőni, hogy kazuárbarát legyen, de ne túl árkádos. Ez most sikerült is nekik. Semmit nem bénáztak el, így akarták.
4. Azért néhány kép sem ártott volna...

Röviden ennyi.
AMDMonsteR avatar
3 éve | 2014. 07. 08. 00:07:54
#
Hát barátom... vezettél már autót? Egy utcai sem semmi, de egy nagy sport autóban tudod vannak bizonyos technikai, számítógépes eszközök. Ilyen például a Traction Controll (TC) és Stability Controll (ESC vagy SC). Ez a két dolog, meggátolja azt (ami sok esetben nagyon jó) hogy túl gyorsan vegyél be egy nagy kanyart, igyekeznek a lengéscsillapítókat a megfelelő oldalon keményíteni és puhítani, ezred másodpercek alatt, addig amíg a motor jár és az autó gurul. Ezek felelőssége továbbá meggátolni a túl- illetve alul kormányozottságot, melynek következménye, hogy a kormánykereket nem feltétlenül kell vagy tudod bizonyos szögnél jobban elfordítani, mert az elektronika dolgozik.

Röviden ennyit arról, hogy miért nem tudod irányítani: Túlságosan szar és sok neked a realisztika ebben a játékban. Persze árkádos kicsit az irányítása, de messze a leg realisztikusabb irányíthatóságú játék.
Az NFS-ekkel meg eláshatod magad. Egy olyan sorozattal, ahol az autós játék készítők azt mondják, hogy minek kormány opciót csinálni egy ilyennek?... szégyen, hogy mi lett abból a szériából is.

Azért kár tesztet írnod, hogy így szarozz le valamit. Nagyon sok jó tesztet olvastam, ahol a teszt írójának nem tetszett a játék és vajon miért volt mégis jó teszt? Azért tesókám, mert ésszerűen végigvezette, hogy neki mi és miért nem tetszik.
csiki89 avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 23:46:25
#
igazából nekem már az első résznél nem tetszett az írásod, aki az nfs-t tartja jó autós játéknak az sztem ne kritizálja a grid-et, mert ég és föld a 2, sztem az nfs-eket gyerekeknek csinálják, ott csak nyomni kell a gázt , semmi realitás. Lehet irányításban nem olyan jó mint a grid1 , de sztem teljesen jó és nagyon élvezetes, rendesen be kell tartani a féktávot és be tudod venni a kanyart, meg persze h szarul megy ha nem ismered a pályát, meg kigyorsításnál se lehet padlógázt nyomni mondjuk egy hátsókereke autónál , mert elszállsz , hozzá kell szokni...na mind1
repulomajom-legikoz avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 21:34:19
#
Én a játékokkal kritikus vagyok, és minden másban/mással is, de emberekkel kevésbé.
Így hát maradt a jó öreg "mindenkinek meg kell adni az esélyt" 3* :)
KERKO avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 19:44:45
#
Rendben köszönöm a visszajelzéseket. Ez az első tesztem volt majd belejövök!
Bronson avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 19:18:48
#
Szerintem elhamarkodtad ezt a 'tesztet', a játék mindössze ugye június 24-én jelent meg... (a tesztek átfutási ideje 1-2 hét, de javíts ki, ha ez hamarabb megjelent...) tesztnek én sem nevezném, ez egy hosszabb kommentnek mehetett volna a fórumba. Egy játéknak mindig adj időt hogy leülepedjen benned, nekem sem tetszett eleinte az irányítás, ugyanúgy kisodródtam, stb., de gyakoroltam és már egész jól megy, sőt tetszik is hogy igyekeztek reálisabbra csinálni! Ha kitöltöd tartalommal a teszted, kicsit többet írsz és teszel bele képeket is, sokkal jobbat is írhatnál szerintem, tehát ne vedd támadásnak a kommentemet! :)
jozsefgyorfi avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 18:50:08
#
Elég soványka lett :-/ . Nem mondom ,hogy jobbat irtam volna ,mert valószinüleg nem ,de elég hiányos. Kicsit hiányolom a képeket , kevés a szöveg , nem mentél bele kicsit jobban a részletekbe.
Egy tanács: Mielőtt tesztet akarsz irni először is olvasd át és tanulmányozd más tesztjeit is mivel a legtöbb dolgot a tesztirásról igy lehet megtanulni ;).
Belchior10 avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 18:19:28
#
Lehet, hogy tényleg az NFS-hez vagy szokva, ott mindegy mennyivel mész, itt nem. A többivel egyetértek. Szerintem gyakorold kicsit és menni fog.
Matt99 avatar
3 éve | 2014. 07. 07. 17:23:54
#
Szerintem maradjunk a véleménynél, mert ez nem játékteszt. Egyszerűen túl kevés dologról írtál. Érdekelne, hogy mennyit játszottál a játékkal? Szerintem csak néhány órát. Az irányítás az összes kocsival ilyen rossz? Azért nem mind1, hogy csak pár kocsinak cseszték el az irányítását vagy az összesét. A hangokról, pedig kb. nem is írtál semmit, csak annyit, hogy jó, de hogy mitől az nem derült ki.(zene, autók hangja, haneffektek stb.) A fogalmazásod jó, csak kevés amit írtál, szóval gyakorlással még egész jó teszteket is össehozhatsz
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
4
20 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek