Menu
katy3
Szint 9
katy3 avatar
24 éves, férfi
Magyarország
Offline, itt járt 6 napja
7 éve tag
F1 Online ismertető
Írta: katy3, 2012. december 23., játékteszt
Játék: F1 Online: The Game

Felülnézetes élvezetes autóverseny, online. Az istállófejlesztés a kezedben van, és a versenyeken is teljesítened kell!

Jelen tesztben az F1 Online: The Game, netes böngészős játékot mutatom be, amely a Codemasters, jelenleg bétaként üzemelő nyílt játéka.
A játék igen egyszerűen elérhető a honlapon le sem kell tölteni hozzá semmit csak felmenni a honlapra és kezdődhet a verseny. A játék legfőképpen a telefonos felülnézetes autóversenyekre hasonlít (mint például: a Reckless Racing).
A játék elején megalkothatjuk saját csapatunkat, a csapat logójával együtt, sőt még a kocsink festését is mi választhatjuk meg.


A versenyautó irányításához mindössze az egerünkre van szükség, de éppen ezért, mivel nincs szükség semmi komolyabb előkészületre vagy felszerelésre a játékhoz kiváló kikapcsolódást nyújt.
A rengeteg játékos közül nem tudhatjuk hogy mikor ki ellen kerülünk össze, hogy ki ellen kell helytállnunk, de éppen ezért kell minden pályára felkészülni, persze a játék elején csak 1-2 pálya van amin megyünk, hogy beleszokjunk a játékba, de ahogyan haladunk előre a játékban, ahogyan fejlesztjük mind a kocsinkat, mind a bázisunkat, egyre több és egyre kacifántosabb pályákkal találjuk szembe magunkat. Jelenleg 18 pályán körözhetünk akár egyedül akár versenyen, és összemérhetjük legjobb időeredményeinket mind a barátaink közti, mind a nemzeti, mind pedig a világ legjobb idejével is.


Ahogyan már korábban írtam saját csapatunk van, ezáltal nekünk kell irányítani a kocsi valamint a bázis fejlesztését is, irányítani az építkezéseket, az autóra történő kutatásokat/fejlesztéseket. Mindezek fedezéséhez természetesen pénzre van szükségünk amit azzal tudunk a legegyszerűbben szerezni ha a versenyeken jó helyezéseket érünk el és ezzel bezsebeljük a helyezésért járó díjat.


Ahogyan előrehaladunk a játékban, kitárul előttünk a kapu hogy bajnokságokon is indulhassunk, amik már nem csak 1-1 versenyből állnak mint a korábbi "gyors versenyek", hanem eleinte 3 később pedig egyre több verseny kerül megrendezésre, minden nap egy, és az összesített helyezés alapján kapunk a bajnokság végén pénz valamint "tapasztalat pont" béli jutalmakat.


A játékban természetesen lehetőségünk van a hivatalos csapatok autóival is versenyezni a hivatalos pályákon, ám ezért vagy fizetnünk kell, vagy megvárni amíg arra az autóra ér a "számláló" amivel mi is szeretnénk menni, mert ilyenkor abból a 3-as blokkból amire lép a "számláló" mind a három autóval ingyen lehet menni de erre csak kb. 15 percig van lehetőségünk, mert azután továbbugrik a játék egy másik 3-as blokkra amiben már másik 3 autó található.


A játékban ezenfelül megtalálhatóak az un. boost-ok is amik a fejlődésünket segíthetik elő hiszen ekkor több tapasztalati pontot vagy pénzt kaphatunk az egyes versenyek után.
Ezenfelül a fejlődést elősegítik még a csapat által kitűzött célok is, mint például, hogy egy adott pályán fuss egy bizonyos időnél jobb eredményt, vagy fejlessz, vagy építs meg valamit, amikért általában egy egész segítőkész összeget kapsz.


A játékot ezenfelül a megszerezhető "Achievements"-ek színesítik, amik közül nem mindegyik szerezhető meg ha nem vagy elég szemfüles, mert egy-két ilyen kitüntetés bizony arra is megy hogy milyen jól fejlesztesz vagy építesz a rendelkezésre álló keretből.

Összességében szerintem egy kiváló böngészős játék, amihez tényleg nem kell semmi csak hogy leülsz elé és játszol vele, és ahhoz képest hogy böngészős játék elég jól kivan dolgozva a grafikája, valamint a játékmenete is, nálam a játék 10/10-es.

Remélem tetszett az ismertető és kedvet kaptatok hozzá ti is.

Üdvözlettel: katy3

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
GameTestMan avatar
4 éve | 2013. 01. 02. 14:14:11
#
Akár hiszitek akár nem (a sajátomén kívül) ez kb. a 2. teszt amit olvasok, és nagyon bejön a játék. Még jó hogy elolvastam :D XD

5*
Gerdzso avatar
4 éve | 2012. 12. 27. 19:25:45
#
igen az :)
no avatar
4 éve | 2012. 12. 27. 16:23:08
#
Amugy ingyenes?
Mesterlovesz avatar
4 éve | 2012. 12. 23. 12:40:20
#
jó teszt! :D
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
8
5 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek