Menu
entero
Szint 2
no avatar
51 éves, férfi
Magyarország
Offline, itt járt 1 éve
2 éve tag
Gépigény.hu
Az oldal ezen része csak a tagok számára látható!
Ha szeretnél tag lenni regisztrálj és jelentkezz be az oldalra!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 15
AlyesRock avatar
1 éve | 2016. 06. 09. 01:02:55
#
Spoiler!
happy birthday! :D
no avatar
2 éve | 2016. 03. 20. 17:37:53
#
Én sem vagyok itt sűrűn, mondjuk az időm sem engedi, egy komoly üzemet vezetek, meg tulajdonosa is vagyok, de láthatod az életkoromat is. Van két gyerekem, ők is elég időrablók, habár sokszor nyomjuk együtt:-)) Igazad van egyébként, egy bizonyos szint alá még itt sem szabad lesüllyedni, főleg, amikor 15-20 éves tini titánok kezdik az észt osztani. Ők lesznek egyszer a jövő nemzedéke. Arnybiro, Bronson (ő valami balkán féle), meg ez a Piedone (azt hiszem, valami Bud-n ***er?) a főokosok. Igazság szerint nem nagyon foglalkoztam játék terén azelőtt számítógéppel, így azt vettem meg, ami drága volt. Tévedtem, amit észre is vettem, és azért volt itt több normális srác, aki rávezetett arra, min változtassak. Én elfogadom a fiatalabbak véleményét is, ha az kulturált, és érezhetően igazuk is van.
emberallat avatar
2 éve | 2016. 03. 20. 14:25:38
#
Én csak pár havonta, talán évente kattanok rá erre az oldalra, rendszerint ha nagyon várok valamilyen játékot, mert itt megtalálom hozzá az aktív közösséget. Lehet viszont, hogy sűrűbben kellene, mert k*rvára viccesek ezek a vérre menő harcok a kamu/nem kamu profilok ügyében. :D

Vicc, hogy erre ennyi időt és energiát szánnak egyesek, gondolok itt a Dredd bíró szerepébe bújt Arnybirora. :) Ugyanakkor Te is, entero, megspórolhattál volna egy kis időt magadnak, ha úgy ahogy kell, magasról teszel rá az ilyen kommentekre. Ez olyan, mintha felháborodnál a legyeken vagy a szúnyogokon, amiért mindig rád szállnak, és mégis hogyan képzelik ezt. Tudod, van az a mondás, miszerint egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. Szerintem legközelebb próbáld nagyvonalúan figyelmen kívül hagyni az ilyeneket.

Könnyű persze nekem is megmondani a frankót, anno én is belementem ugyanebbe az útvesztőbe -amikor a konfigom még kimagaslónak számított-, gondolok itt a meddő veszekedésekre, mert vitának ez sem volt nevezhető.
http://gepigeny.h…0#comments
A 4. kommenttől igazi csemege. Bár engem azért nem ilyen agresszíven támadtak, így beadtam a derekamat egy idő után.
no avatar
2 éve | 2016. 03. 09. 16:18:48
#
Nem játszom soha online, csak magam. Igen, már megkaptam a választ, azért is cseréltem le a referencia kártyát. Az én gyerekeim ikrek, most kezdték az első osztályt, nekik konzolokat vettem pár hónapja, de még nem igazán tudnak csak amolyan Lego meg Rayman szintű játékokkal játszani, de ez nem is csoda. Inkább a tabletet nyomkodják, de azért a tanulás immáron a legfontosabb, nagyon oda kell figyelnem a helyes arányokra:-) Bocs, a politikát csak poénnak szántam, az nem erre az oldalra tartozik.
assassinangel avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 23:32:21
#
így van ahogy mondod !élvezzük amink van megdolgoztunk érte.majd ők is meg fognak vagy nem...
A kisebbik fiam meg most kezdi a ovit remélem pártatlan lesz egy darabig :)

A kérdésedre vagy "problémádra "meg kaptad a választ ?mert nem találom a kérdésed,ha még nem akkor írj privátba mert lehet érintett vagyok vagy esetleg meg tudhatom a választ.

én ebben a évben kezdtem online játékot játszani a nagyobbik fiam invitálására. A World of Warships & Warface .Amit egy itteni kis barátom ajánlott.ég és föld /víz:)/ a különbség a játék között.de élvezem mind kettőt !!!:)Te játszol valamelyikkel ?,ha nem biztos tetszene valamelyik.aztán ,ha igen akár játszhatnánk együtt is.
no avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 12:00:34
#
Nem esett először jól némelyek hozzáállása, főleg a gyengébb gépek tulajdonosai szeretnek kötekedni (érdekes, akiknek komoly masinájuk van, azok főleg priviben rengeteg tanácsot adtak, nekik még fotókat is küldtem), de ez van, minden oldalon vannak ilyen kis mitugrászok, akik megsárgulnak az irigységtől, teljesen mindegy, mi a téma. Azt észrevettem már, hogy akinek netalán a pénz nem számít, azt célkeresztbe veszik, a politikai oldalakon kifejezetten tetten érhető ez, pláne ha még Fideszes is az illető, ahogy a valóságban is, de már az óvodákban is felütötte a fejét ez a jelenség, az iskolákról nem is beszélve. Már nem érdekel, kerülöm őket, nem szólók hozzájuk, én ide nem bizonygatni jöttem, hanem segítségért. A többsége valami balkán, ez tetszett...............Ha Orbán nem lenne ilyen keménykezű, még a szírek is megjelennének :)
assassinangel avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 01:18:13
#
:)
köszönöm :) !
de hányszor lekamuztak ,ráadásul nem is magyar ,hanem többsége valami balkán,,,!Mondom akkor itt van ,Ha ettől jobb nekik :)
no avatar
2 éve | 2016. 03. 07. 01:31:09
#
Jól mondod assassinangel! Ez itt nem egy Pitagorasz tétele oldal, hanem egy játékokról szóló, de ezt sokan tévesen értelmezik. Kicsit újítottam is néhány ember tanácsára, remélhetőleg így már jó lesz:-) A te géped se semmi!
assassinangel avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 12:51:46
#
Béke ! Skacok !Azért tisztelet legyen meg !

mindenki lelki ismerete hogy mit tesz ide ki !senkinek joga nem lehet elbírálni azt !
egyébként meg jó gép !
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 02. 28. 17:01:32
#
Mindenki azt hisz amit akar. De senki nem fogja eltűrni hogy hülyének nézzék. Se én se senki más. A kölcsönös bizalomról prédikálsz miközben te akarsz hülyének nézni minket. És azért számomra mindent elmond a hozzáértésedről és úgy amblok mindenről amit elmondtál. Szerinted az a két picike csavar ami a gépház oldalát tartja mire való? És hogyha hihető a kép szerinted ki fog ellent mondani neki? Mondjuk a számítógép belseje, ahol minden látszik, és például a monitorodon a gépigényes profilod látszik. De nehogy már én adjak neked ehhez tanácsokat. "50" évvel azért erre már nem kéne tanácsokat adni, vagyis hát szerintem. De mit is várok én egy kamugéptől, nem értem o.O
no avatar
2 éve | 2016. 02. 28. 15:38:26
#
Azt hiszel, amit akarsz, attól még nekem nem változik semmi. A képekről meg már megírtam a véleményemet, semmire nem jók, mert lehet bárkinek a gépe. Ha feltenném, akkor meg azt mondanátok, hogy egy irodában fotóztam le. Egyébként meg mire mentek azzal, ha egy gépházat lefotózok? Ha nincs meg a kölcsönös bizalom, akkor semmit nem ér az egész. Ez nem mentegetőzés, barátom. A pisis jelződről meg csak annyit, hogy 6 éve te még valóban az voltál, és még most is az vagy szerintem. Kötekedj másokkal a jövőben, szevasz.
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 02. 28. 15:11:42
#
Ne haragudj, de ha valóban olyan géped van, mint azt állítod, akkor alap, hogy tudd mire is képes az a masina. Jó pár évet lehúztam már itt, sőt sokkal többet mint te és ne aggódj, láttam egyet s mást. És az összes tízenegynéhány éves gyerek is így kezdi, hogy összekaparnak valami kamu gépet, aztán próbálnak menőzni, előadni a nagyfiút. Aztán mikor valami bizonyítékot kér az ember, mondjuk egy képet, akkor persze jön a siránkozás meg a Gollam hatás, hogy ők a jófiúk és őket az egész világ bántja. Bocs, hánytom kell ettől. És mint mondtam gyűlüljök az ilyen pisiseket, akikből már több tucatot láttunk, úgyhogy van már tapasztalat felismerni őket. Persze, senki nem kér egetrengető dolgot, hogy járd körbe a világot és mutogasd mindenkinek, hanem egy egyszerű képet. De persze érthető, ha nincs miről akkor magyarázkodni kell, ez is tipikus sunyulás, ezerszer láttuk már. 6 év alatt sokat tapasztaltam már, úgyhogy tudom mivel állok szembe és sokan mások is így vannak vele, úgyhogy nehéz minket palira venni. És mint mondtam gyűlöljük a kamugépes, mindenkit hülyének néző pisiseket. Így persze nem kell csodálkozni azon, hogy többeknek is tele van a micsodája veled.

Amúgy meg ha körülnézel, senkire nem irigykedünk, sőt szépen meg is dícsérjük az illetőt amiért ilyen jó gépet sikerült összeszednie. De ha valaki kamuzik azt nem szeretjük.
no avatar
2 éve | 2016. 02. 28. 13:06:14
#
Te értetted félre a helyzetet: Én csak kérdezni akartam valamit erről a játékról, és a többiek hozzáállása feldühített. Gondolod, hogy egy 50 éves, családos, gyártulajdonos ember, mint én is, majd ide akarok járni szórakozgatni? Tudod, az a baj, hogy a tipikus mai fiatalokat látom itt is, ti vagytok a jövő. Elég siralmas a kép, a tisztelet legkisebb nyomát sem látni bennetek. Ovisnak nevezel, miközben a gyerekem lehetnél (szerencsére nem vagy az). Ami pedig a legfontosabb: Nem bizonyítani jöttem ide bármit is, hanem tanácsot kérni, a bizonyítás ennél összetettebb dolog, ahhoz el kellene jönnie mindenkinek hozzám, és akkor már az utcáról lehetne látni, hogy itt bizony akár még medence is lehet a házban, nem csak néhány pár százezres semmiség. Ha láttad, még a gép adatait sem akartam leírni először, mert én csak KÉRDEZNI szerettem volna egy roppant egyszerű dolgot. További szép napot neked azért, én nem vagyok haragtartó, de sosem tűrtem a szemtelenségeket (a valóságban mondjuk nem igazán veszi a bátorságot rá senki).
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 02. 28. 01:25:49
#
Írom ide, hogy ne spameljük tele RotTR oldalát:

Félreérted a helyzetet. Itt nem a szórakozáson van a hangsúly, hanem gyűlöljük azokat az ovisokat akik innen-onnan összekaparnak valami gépet és idejönnek menőzni, hogy ők mekkora figurák már, és ők a rajok. Persze mikor lehull a lepel (ne aggódj, pillanatok alatt meg szokott történni) akkor meg jönnek ezzel a tipikus siránkozós szöveggel, hogy őket mindenki bántja (kici Gollam mosz szomojkodik egyet a barlangjában), aztán mikor rájönnek, hogy nem vehetnek hülyére mindenkit befogják a pici szájukat és eltűnnek a sűllyesztőben. Úgyhogy ez itt a büdös nagy helyzet, hogy gyűlöljük az ilyen "kamugépre verem a nyálam" egyéneket. De egy jó tanács, ha be tudod bizonyítani hogy valóban megvan neked eme csoda masina amit annyira nagyra tartasz mindenkinek megnyugszik a lelke.
no avatar
2 éve | 2016. 02. 25. 20:59:46
#
Köszönöm, bár ahogy elnézem, ez nem nekem való. Máris nekem estek, csak mert nem fapados a gépem.