Menu
dcsabika
Szint 19
dcsabika avatar
Demeter Csaba
21 éves, férfi
Szarvas
Magyarország
Offline, itt járt 4 napja
6 éve tag
Vin Diesel, mint Milo Burik
Írta: dcsabika, 2011. augusztus 01., játékteszt
Játék: Wheelman

Nem szeretném túl hosszúra írni a bevezetést, szerintem minden derüljön ki a tesz többi részéből!
Előzetesben annyi, hogy ez egy úgynevezett Open World Game (mint a GTA-k).

A játék története:
Vin Diesel nevéről szerintem a legtöbb embernek a Pitch Black, a Riddick és a Halálos Iramban filmek jutnak eszükbe, de a jó öreg Vinnek ez már a második játéka a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay után, de ez igazán nem is ide való. Tehát a történet, Milo Burik a főszereplőnk aki jelenleg Barcelonában tartózkodik, de erről csak annyit tudunk, hogy valami nagy dolog van készülőben a Realitat politikai gyűléssel kapcsolatban. Azt kell mondjam nem igazán bonyolították túl a játék sztoriát. A későbbiekben Milo vezetési képességeit kihasználva kell beépülnünk a város összes bűnözői csoportjába, akiktől néha kapunk mellékküldetéseket is amiket eldönthetünk, hogy megcsinálunk vagy sem. Két küldi közt dönthetünk, hogy a következő feladatot most csináljuk meg vagy későbbre halasztjuk, az elhalasztás esetében szabadon járhatjuk a várost, ami arra jó, hogy egy kicsit megismerkedhessünk a hellyel. Milo PDA-jára nagy figyelem kerül, hiszen azon keresztül bármikor elkezdhetjük a küldetéseket.

Grafika:
Az autók kidolgozása egészen kivételes, mert minden verda a megszólalásig hasonlít eredeti társára, és nincs is benne kevés fajta modell. Tehát ezzel nincs baj, annál inkább a várossal amely nem is hasonlít az eredeti Barcelonára az utcák pedig majdnem mind ugyanolyanok. Egy kicsit monotonra sikerült a város. Az emberek nincsenek annyira extrán kidolgozva, az viszont azonnal szemet szúrt, hogy Milo kidolgozása ezerszer jobb a többinél. Nincs túl sokféle járókelő sem a játékban, mondjuk őket nem is figyeltem túlságosan játék közben. Az autós üldözésekről szól a játék nagy része amit azért reálisabbra is megcsinálhattak volna pl. A fák egy ütközéskor darabokra törnek, a jelzőlámpák elrepülnek stb. Azon is jót nevettem a gép előtt amikor egyik autóból a másik tetejére ugrik át és ha mindez nem lenne elég lehetetlen mindezt 10 méterről teszi - megmosolyogtató. Lehetne kidolgozottabb a fák lombja is, néha csak egy zöld pontokból álló valami! Összességében nem rossz szerintem, de hagy kívánni valót maga után!

Hang:
A hang eléggé jól sikerült, hiszen Milo Hangja értelem szerűen Vin Diesel és a többi szinkronhang is jól illik a többi szereplőhöz. Az kocsik hangja mind hiteles és az eredeti jármú hangja alapján készült. erről nem is tudok többet mondani talán csak annyit, hogy néha kisebb bug is előfordul amikor elakad a hangja az egyik szereplőnek.

Játékélmény:
Mivel már eddig is utaltam rá ezért csak pár szót mondanék, kicsit néhol szürreális a dolog pl. hogy egy régi vacak ugyanolyan gyors mint egy szép cabrio autó, a másik ilyen kiakasztó dolog, hogy amikor valaki elüti Milot akkor ő repül egyet majd összegabalyodott végtagokkal leérkezik és feláll.
Összességében egy jó kis szórakozás ez a game, de nem több.

Remélem tetszett!

Értékelés:
Grafika:
█████████
9
Hang:
██████████
10
Játékélmény:
█████████
9
Összességében:
█████████
9
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 11
Sicu33 avatar
3 éve | 2014. 04. 19. 23:59:11
#
Jó teszt,de a játék már nem annyira XD
volgyijani avatar
6 éve | 2011. 08. 10. 13:15:55
#
Engem az zavart a játékban, mondjuk haveromnál játszottam vele, hogy nem lehet elütni az embereket folyton elugranak. XD De egyébként a teszt jó! :)
nrL3ITO avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 13:35:37
#
első tesztnek tényleg jó, bár néhány kép + részletesebb leírás kellet volna. De azért így is elég jó.
gigazte avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 12:13:04
#
Jó teszt!
Patrik91 avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 11:03:45
#
Nem rossz teszt de 1-2 képnek örültem volna...
Sebaj a Google kárpótoltXD
Gerdzso avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 09:27:33
#
:) első teszthez képest jó lett! :D (olvastam már sokkal, de sokkal rosszabbat is XD) amúgy szerintem a játék egy szégyen.... az meg csak még f*sabbá teszi hogy pont Vin Diesel-es külsőt kapott a karakter....

a teszt: jó
a játék: 4.5/10

:)
dcsabika avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 09:14:17
#
Hát, igazatok van!
De végül is ez volt az első tesztem, majd lesz ez jobb is! :D
Gyarmati Jani avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 09:09:36
#
Pár kép is lehetett volna.
Furmann96 avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 07:41:25
#
Nem rossz de mint előttem is írták kicsit rövid lett ;)
tothricsi95 avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 06:31:49
#
Jó teszt lenne ez, HA nem lenne ennyire rövid, és kicsit a játékkal is foglalkoznál..(Nem a történet szempontból, hanem úgy általában..) Történet helyett leírhattad volna, hogy a küldetéseknek milyen fajtái vannak, mit kell csinálni, ilyesmikre gondolok...Szerintem ha kicsit több időt szánsz rá, lehetett volna ez egy jó teszt!;) Vagy lehet, hogy csak a játék ennyire "üres", hogy nem lehet róla egy normál hosszúságú tesztet írni, nem tudom, nincsenek tapasztalataim a játékról!:D Lesz ez még jobb is, én azért megelőlegeztem neked 3 csillagot!;):D
Gyarmati Jani avatar
6 éve | 2011. 08. 02. 06:25:17
#
Őszintén szólva nem tetszett.

A játékról nem igazán írtál semmit. Rövid lett, ráaádsul a fele az csak a történet.
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
5
18 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek