Menu
Castus
Szint 17
Castus avatar
26 éves, férfi
Vértesszőlős
Magyarország
Offline, itt járt 1 napja
8 éve tag
Isten hozott Amerikában!
Írta: Castus, 2013. augusztus 23., játékteszt
Játék: Grand Theft Auto IV

Azt hiszem, ha azt mondom, hogy Rockstar Games, akkor mindenkinek elsőre a Grand Theft Auto franchise jut az eszébe. Ez nem véletlen. Az egyik legkedveltebb játékok közé tartozik.

A Grand Theft Auto 3 volt az első a sorozaton belül, amit kipróbáltam. Utána következett az utánozhatatlan hangulattal bíró Vice City, majd az óriási területet és rengeteg lehetőséget nyújtó San Andreas. 2008-ban pedig megérkezett a 4. rész, ami később, 2011-ben, kapott két kiegészítőt is. Ha rangsorolnom kéne, akkor szubjektíven azt mondanám, hogy nálam a dobogó legfelső fokán Niko Bellic története áll, ezt követi a Vice City, olyan emlékezetes karakterekkel, mint Diaz, vagy Lance Tance. A harmadik fokon pedig megosztottan szerepel a 3. rész és a San Andreas. Mellékesen megjegyzem, hogy tényleg nagyszerű a hatalmas terület és a megannyi tartalom, amit Los Santos és a körülötte elhelyezkedő vidék kínál, de (nem rasszizmusból) én sosem tudta azonosulni a gettóban élő négerekkel. Azt viszont kétség kívül le lehet szögezni, hogy a GTA 4 mellett, a San Andreas egy nagyon keményen tükröt állít az amerikai emberek, a társadalom elé.


Szóval a Grant Theft Auto 4 2008 decemberében jelent meg PC-re. Az átiratért a Rockstar Toronto felelt, akik borzalmasan pocsék munkát végeztek. Nem rég megvásároltam a Complete Editiont és a számítógépemet is felfejlesztettem, de hiába van meg eredetiben, hiába van egészen erős paraméterekkel felszerelt alapgépem, és hiába telepítettem fel a programhoz az azóta megjelent 7 javítást, még mindig nem tudom kihozni, főként grafikai szempontból a maximumot a játékból. Sőt, még az opcionális beállítások esetén is ingadozik az FPS-szám. Az élvezheti az igazi gyönyörűségét a GTA 4-nek, aki tényleg NASA szintű erőművel rendelkezik. Ez sajnos egy igen nagy hátránya a programnak! Ehhez kapcsolódnak az előforduló bugok is. Annak ellenére, hogy azért akad ezekből bőven a játék során, nem rontják az élményt.


Történetünk főhőse a korábban említett Niko Bellic. Ő egy dél-európai bevándorlóként érkezik Liberty City-be (Liberty City New Yorkot szimbolizálja). Niko sokat látott és tapasztalt az életben. Hosszú ideig katonáskodott. Kissé megtört és megkeseredett. Unokatestvére, Roman Bellic unszolására érkezik az „Álmok Országába”. Roman arról ír neki leveleiben, hogy gazdag. Nagy keblű nők, sportautók, és sok-sok pénz veszi körül, de Niko rádöbben érkezése után, hogy mindez hazugság volt. Románnak komoly tartozásai vannak. Egy lepukkant albérletben él. Van egy nagyon rosszul menő taxiscége és egyetlen csinos hölgy veszi körül, Mallorie, aki kezd kicsúszni a kezei közül. Vald, akinek szintén tartozik, minden eszközzel el akarja venni tőle barátnőjét, akit történetesen szeret és feleségül is akar venni. Niko a csalódás ellenére Liberty City-ben marad. Új életet szeretne kezdeni, amiben nem kap szerepet a gyilkolás, a vérengzés, az éhezés, és a nyomor. De hamar rá kell jönnie, hogy Amerika sem az a hely, ahol ez feltételek és áldozatok nélkül megvalósulhat. A családjáért bármire képes hősünk Roman megsegítése céljából aktivizálja magát és ekkor merülünk el a város „alvilágában”.


Niko jó barátságot köt Románon keresztül a drogkereskedéssel foglalkozó „kicsi” Jacobbal és az illegális autóversenyekkel foglalkozó, járművekkel kereskedő Brucie-val. Niko megismerkedik Mallorie egyik barátnőjével, Michelle-lel, akivel találkozgatni kezdenek és egészen jól alakul a kapcsolatuk, bár Michelle egyre többet érdeklődik Niko múltjáról és arról, hogy voltaképp, mivel is tölti idejét. Aztán amikor Vlad hősünk figyelmeztetése ellenére sem hagyja békén Roman barátnőjét, Niko megöli. Ezzel pedig felhívja magára egy bizonyos Mikhail Faustin figyelmét. A gazdag és befolyásos Mikhailnak megtetszik a főhős viselkedése. Jó pénzért megbízásokkal látja el. Közben Roman taxiscége kezd talpra állni. Hamarosan azonban fény derül arra, hogy Dimitri el akarja Faustint távolítani. Nikónak busás összeget ajánl a munka elvégzéséért. Ezzel az összeggel ő, Roman és Mallorie zavartalanul élhetnének békésen. Niko először és utoljára mutat naivságot. Elvégzi a feladatot, de Dimitri becsapja. Ráadásul az is kiderül, hogy hősünk egy régi ellensége, Mr. Bulgarin is a városban tartózkodik (többek között miatta hagyta el Európát Niko). Mr. Bulgarin végezni akar vele, de „kicsi” Jacob a segítségére siet. A katasztrófa azonban elkerülhetetlen. Roman albérletét és cégének épületét felgyújtják, ezért ő és Niko Mallorie lakásában rejtőznek el. Niko pedig megesküszik, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem öli Dimitrit.
Niko Mallorie-n keresztül kapcsolatba kerül Liberty City nagy drogkereskedőivel (Elizabetha, Playboy X, Dwayne, Manny). Valamint Patrick McReary-vel is találkozik párszor, aki majd a barátjává válik. Niko egyre több pénzt halmoz fel. Folyamatosan bővülő kapcsolatait arra használja fel, hogy előkerítse Dimitrit. Idő közben kiderül, hogy Michelle a kormánynak dolgozik, ezért Nikóval szakítanak. Később Niko Patrickkel és testvéreivel kirabol egy bankot.
Valamivel ezután hősünk találkozgatni kezd Packie nővérével, Kate-tel.


Niko olyan magasságokba jut, hogy már nagyon komoly maffiózók bízzák meg feladatokkal. Idő közben Románt megtalálják Dimitri emberei és elfogják. Niko megmenti, majd új búvóhelyet keresnek. Ray közreműködésével hősünk rátalál egy régi ismerősére (Florianra), akiről azt hiszi, hogy ő fedte fel Mr. Bulgarin előtt tartózkodási helyét. Ez a személy Bernie, egy homoszexuális „férfi”. Nem Bernie az áruló, hanem egy másik volt „barát”, akit Michelle névtelen főnöke ás elő és adja Niko kezére. Kiderül, hogy az egykori „csapatból” Darko mindenkit elárult. Neki köszönhetően Mr. Bulgarin egyenként levadászta őket. Niko az egyetlen, aki megmenekült.
A történet végén Niko leszámol Dimitrivel, de utána még számolnia kell Jim Pegorino bosszújával, aki Roman és Mallorie esküvőjén lelövi Kate-et. Utolsó feladatunk az lesz, hogy végezzünk Pegorinóval. Ekkor hangzik el Niko szájából: „Welcome to Amerika!”


A történet nem teljesen lineáris. Többször választás elé kerülünk, és a döntéseinktől függnek a továbbiak. Dwayne és Playboy X, valamint Francis és Derrick McReary is felbérlik Nikót egymás ellen. Nekünk kell választanunk, hogy melyiküket öljük meg. Ha Dwayne-nel végzünk, akkor Playboy X kiszáll a történetből, viszont ha fordítva cselekszünk, akkor Dwayne a barátunk lesz, Playboy X háza pedig a miénk. Ez a helyzet a két McReary esetében nem áll fenn. Darko sorsa is rajtunk múlik. Dimitrit sem kell feltétlenül likvidálnunk, választhatjuk helyette a Phil Bell kínálta feladatot is, amivel még nagyobb pénzre tehetünk szert. Ha utóbbi mellett döntünk, akkor nem Pengorino, hanem annak egy embere jelenik meg az esküvőn és nem Kate-et, hanem Románt öli meg. Néha-néha egy-egy jelentéktelenebb mellékszereplő esetében is választhatunk, hogy életben hagyjuk-e vagy sem. Némelyikkel, ha megkíméltük az életét, később még találkozhatunk.


A történet végeztével 5 barátunk marad: Brucie, Dwayne, „kicsi” Jacob, Packie és Roman. Velük elmehetünk szórakozni a városban. Ezek a következők: biliárd, bowling, darts, sztriptíz klub, kabaré show, evés és ivás. A lerészegedés nagyon mókás, a kabaré show nézése pedig némi angoltudást igényel! A barátainkkal való kapcsolatot a játék százalékban méri. Ha 70 % fölé érünk, mindegyiküknél elérhetővé válik egy bónuszképesség. Brucie helikopterrel a város bármely pontjára elvisz minket ingyen, Dwayne egy fekete terepjárót küld két fegyveres emberrel, „kicsi” Jacob kedvezményes áron ajánl fel nekünk fegyvereket, Packie bombával felszerelt járművet hoz nekünk, Roman pedig ingyenes fuvarozást biztosít nekünk valamelyik taxisával. Mindezeken felül Brucie-val (és két csinos hölggyel) elmehetünk hajó- és helikoptertúrára, leszállíthatunk a garázsába 10 járművet, valamint rajta keresztül részt vehetünk 9 illegális autóversenyen. „Kicsi” Jacob megbízásából 10 drogszállító küldetést teljesíthetünk. Egy ismeretlen megbízó pedig egy nyilvános fülkén keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot és nagyon jó pénzösszegekért, 9 feladatát hajthatjuk végre. Valamikor egy, valamikor több célszemélyt kell likvidálnunk.


Brucie a rendeléseit e-mailben küldi el, ugyanis a játéknak van beépített internete. Az interneten lehetőségünk van kommunikálni néhány megbízóval, baráttal, valamint Niko édesanyjával. Ezen felül a mobiltelefonunkra (a másodikra, amit Playboy X-től kapunk) tölthetünk le csengőhangokat és témákat, illetve egy társkereső oldalon találkozókat szervezhetünk nőkkel, akikkel el is mélyülhet a kapcsolatunk.
Ha már telefon, akkor fontos megjegyeznem, hogy készíthetünk a készülékkel képeket, amik a játék által a Dokumentumokban létrehozott mappában jelennek meg. A telefonon SMS-eket is fogadhatunk (főleg a történet haladása közben kapunk rengeteget). Brucie egyik barátja, Steve, szintén él ezzel a lehetőséggel. SMS-ekben küldi el a garázsába leszállítandó járművek képét és tartózkodási helyét. Összesen 30-at. Egyébként a telefonról átléphetünk a multiplayerre meg videózhatunk is.
A játékba beépített videó szerkesztő egy nagyon jó ötlet volt a fejlesztők részéről. A YouTube-on láttam egy körülbelül másfél órás „filmet”. Címe: The Trashmaster. Kellő ügyességgel és hozzáértéssel remek "műveket" lehet szerkeszteni. A The Trashmaster az élő példája ennek.


A GTA 4-ben egy ez idáig játékban nem tapasztalt élő várossal ismerkedhetünk meg. Nagyon sok külsőleg különböző járókelő van, akik szinte kivétel nélkül csinálnak valamit (nem csak sétálgatnak és vezetnek). Futnak, vagy jógáznak a parkban, újságot olvasnak egy padon ülve, telefonálnak, élnek azokkal a szórakozási lehetőségekkel, amikben mi is részt vehetünk, hot dogot árulnak, sikátorokban bandáznak, strandolnak, sőt vannak olyan kétségbeesett, tehetséges szegények, akik trombitálnak és egy kis apróval jutalmazhatjuk meg őket.
A város egyes részei nagyon jól elkülönülnek egymástól. Vannak kimondott lakótelepes övezetek, kertes házas részek, ipari övezet, és a New York belvárosát idéző forgalmas, reklámtáblák és óriási felhőkarcolók alkotta utcarészek. Van gettó negyed, kínai negyed és olasz negyed.
A szokásos autójavító műhelyen kívül találhatók még Liberty City-ben autómosók is. Ugyanis a járművek koszolódnak. Valamint vannak internetkávézók arra az esetre, ha még csak a történet elején járnánk, vagy messze lennénk a második szigeten található algonquini lakásunktól.
Elég sok olyan épület van, amibe bemehetünk. Ilyenek a kórházak, a ruhaboltok, a gyorséttermek, néhány cégépület, autó- és motorszalonok, valamint jó néhány tömblakás, aminek az emeletein keresztül feljuthatunk a tetőre. És ha már említettem a ruhaboltokat, akkor megemlítem azt is, hogy ismét felöltöztethetjük Nikót, ahogy azt már a San Andreas-ban is tapasztalhattuk.


Ha már szóba került a San Andreas, akkor megemlítem, hogy a ruhaválaszték sokkal kisebb a GTA 4-ben, mint az elődében, illetve nem módosíthatjuk a főhős haját és arcszőrzetét, és nem kell konditerembe se járnunk azért, hogy szálkásabb legyen vagy, hogy növekedjen az állóképessége. Az autók külsejét sem szabhatjuk testre és fegyverarzenál szempontjából sem áll előttünk akkora választék, mint a San Andreas esetében. Ingatlanok vásárlására sincs lehetőség, ezért a viszonylag jól fizető küldetésekből összeszedett vagyonunkat nehezen fogjuk tudni elherdálni. Bár ha meghalunk vagy a rendőrség letartóztat minket, akkor azért elég komoly összeget levon a játék. Viszont a többi opció, ami pénzbe kerül, csak a program egyharmadában ingathatja meg pénztárcánkat. Utána már nem nagyon.


A játékban van fedezékrendszer, ami jól beleépül a játékmenetbe. Ezt a lehetőséget sokszor kell használnunk, mert bár az AI nem veri a csúcsot, nagyjából rendesen reagál a külső interakciókra.
A rendőrök is sokat fejlődtek. Most már a lakosok járműveit is felhasználják, hogy elkaphassanak minket. És itt is van két újítás. Legmagasabb körözöttségi szint esetén nem vetik be ellenük a katonaságot, valamint ezúttal nem lebegő csillagokat kell összegyűjtenünk, vagy elrejtőznünk, hogy lerázhassuk őket, hanem ki kell kerülnünk egy bizonyos kéken-pirosan villogó körből. Minél magasabb a körözöttségi szint, annál nagyobb a kör. Ha sikeresen kikerültünk belőle, akkor körülbelül 6 másodpercet kell várnunk és folytathatjuk nyugalmas mindennapjainkat. Egyébként a rendőrségi járművekbe bekerült egy számítógép, amin keresztül beléphetünk a rendőrségi nyilvántartásba. Szigetenként (összesen három nagy sziget van) 10-10 toplistás bűnözőt kaphatunk el. A szimpla rendőrős küldetéseket már nem kell megszakítás nélkül, egymás után teljesítenünk. Tarthatunk szünetet, így kényelmesebben összeszedhetjük a 20 rendőrős feladatot, ami beletartozik a játék 100 %-ra való teljesítésébe.
Ez a 100 % magába foglal még 50 különleges ugratást, 200, úgynevezett rejtett galambot, egy tetriszszerű játékban található rekord megdöntését és 10 „random” karakterrel való találkozást. Ha a különféle választások esetén mindenkit élve hagyunk, akkor összesen 14 random karakterrel futhatunk össze. Ilyenek például: Hossan, Eddie, Badman, Faustin felesége, Dwayne exe és így tovább.


A gyönyörű, részletes grafika mellett fontos kiemelni a RAGE-motor által nyújtott modelleket. Egyrészt a szereplők eszméletlenül jól néznek. Élethű a mozgásuk, a mimikájuk. Másrészt fantasztikus a realisztikus ábrázolása a járművek rongálódásának (még a karcolások is látszódnak!), valamint az emberek testének reakciója egy ütközés, egy robbanás, vagy egy lövéstalálat után. A realisztikusság az időjárásban és a napszakokban is megmutatkozik. Prostituáltakkal csak éjszaka futhatunk össze. Ha esik az eső, akkor a lakosok ernyővel a kezükben közlekednek. A rendőrök esőköpenyben mászkálnak. Akinél épp nincs ernyő, az gyorsan beszalad valami kis tető alá. Némelyek még újságot is tartanak a fejük fölé. Az eső egyébként hatással van a vezetésre is. Nem célszerű ilyenkor motorral közlekedni (főleg különleges ugratást csinálni) vagy versenyezni. Az autóversenyeknek érdemes inkább éjszaka nekifutni, mert akkor sokkal kevesebb jármű közlekedik az utcákon. Ha különösen nagy vihar zúdul Liberty City-re, a hajókázás sem ajánlott. Ilyenkor ugyanis vadul tajtékzik a tenger és nehézzé válik a motorcsónakok vagy jachtok irányítása. Könnyen abban a helyzetben találhatjuk magunkat, hogy felborulunk és úszhatunk ki a partra.
A szinkronhangok lenyűgözőek. Szerintem Roman és Niko hangja simán kaphatna az elismerésen kívül valami díjat is. A zenék változatosak. Mindenki meg fogja találni a magának való stílust, de természetesen, ahogy a korábbi részekben, a GTA 4-ben is hallgatjuk saját dalainkat.


És ha már korábban említettem, akkor ejtenék néhány szót a multiplayerről, mert ilyen is van. Szóval elsősorban a mókához internetkapcsolat és egy online felhasználói fiók szükséges. Karakterünket elég részletesen testre szabhatjuk. Egy időben akár 16 játékos is szaladgálhat a városban. A szervergazdának (HOST) rengeteg lehetőség áll a rendelkezésére. Beállíthatja az időjárást, a napszakokat, limitálhatja a rendőrök, lakosok és autók számát. Összesen 15 mód áll rendelkezésünkre. Csak néhányat említek. Van, amikor egymást kell gyilkolnunk és minél több pénzt összeszednünk (ez amolyan Deathmatch), valamikor egy megbízótól kapunk bérgyilkos feladatokat és azokat kell végrehajtanunk, valamikor ugyan ettől a megbízótól (Petrovic) kapjuk a feladatot: autókat kell ellopnunk és leszállítanunk. Lehetőségünk van különböző járművekkel versenyezni, harcolhatunk bűnözőkként a rendőrök ellen, vagy fordítva, részt vehetünk területfoglalásos háborúban, sőt, még szabadon is mászkálhatunk mindenféle cél nélkül barátainkkal Liberty City-ben (sokan ezt szokták videók elkészítésére használni).


A Grand Theft Auto 4-nek (történet szempontjából) borzasztóan komor, szürke, sőt, sötét hangulata van, tele drámával és akcióval. Na és persze jól időzített poénokkal (itt főként Brucie-ra és Románra gondolok). Most nem a hatalom, a tekintély és a gazdagság kiépítése a cél. Most egy kiégetett, lelkileg sérült, keserű embert kapunk főhősként, aki pusztán azért bonyolódik alvilági játszmákba, hogy megmentse az unokatestvérét és leendő feleségét. Azért, hogy végre megtalálhassa a maga békéjét, hogy nyugalomban élhessen, és hogy ne kelljen többé ölnie. Ezt nagyon jól adagolja is nekünk a történet. Niko számtalanszor visszaréved a múltba és ilyenkor láthatjuk, hallhatjuk a keserűséget, a kiégettséget, ami belőle árad. Roman és közte eleinte remekül kirajzolódik a döcögő közeledés, hogy sokat éltek távol egymástól és nem igazán tudnak fogást találni a másikon, de a kalandok, amiken keresztül mennek, végül összehozzák őket.
Sokféleképpen lehet megélni a játék történetét. Én úgy fogtam fel, hogy egy sötét és gonosz világot ábrázol, melyben ember embernek farkasa. Ennek a világnak egy kis történetével ismerkedhettünk meg: Niko Bellic tragédiájával.
A Grand Theft Auto 4 az egyik olyan program, ami esetében beszélhetünk dramaturgiáról. Mind egyjátékos, mind többjátékos élmény szempontjából emlékezetes. Még pedig annyira, hogy ezt a játékot senkinek sem szabad kihagynia!

Értékelés:
Grafika:
██████████
10
Hang:
██████████
10
Játékélmény:
██████████
10
Összességében:
██████████
10
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 16
David134 avatar
1 éve | 2016. 02. 21. 20:24:16
#
Remek teszt! Imádom ezt a játékot! most is ezzel játszok :D
winrar avatar
3 éve | 2014. 07. 11. 19:47:40
#
Jó teszt, bár nekem a gta 4 nem jön be annyira, San Andreas forever XD
Orbitplayer avatar
4 éve | 2013. 10. 12. 18:05:48
#
Sajna nekem nem menne de nagyon ki szeretném próbálni... Imádom a Sandbox/Missziós játékokat amiben eldöntheted hogy küldiket csinálsz vagy csak nézelődsz a nagyvilágban. A Rockstar Games szinte csak ilyen játékokat csinált. GTA szériák szinte mindegyikébe beleszerettem kivéve a Vice City-t és a GTA 3-at ezek annyira nem fogtak meg.
zekosimon avatar
4 éve | 2013. 09. 29. 09:01:24
#
Nekem ez volt az amit a rokonom ps3-án 5 évesen játszottam és ez volt amit a sorozaton belül legelőször kipróbáltam :P
Matuska00 avatar
4 éve | 2013. 09. 17. 01:15:57
#
"Ezt a játékot senkinek sem szabad kihagynia!" ha veszel nekem gépet hogy elfusson, akkor én sem hagyom ki...
kmetovics avatar
4 éve | 2013. 08. 25. 10:00:16
#
Nagyon jó és hosszú teszt lett :) Ment az 5 csillag.
Szinte ugyanezt akartam írni, mint Lompi.

adam990304: Hogy lehet véletlenül elolvasni, megmondanád?
Ha valaki nem akarja előre tudni a történetet, akkor egyértelmű, h nem fogja elolvasni ezt a tesztet.
Gyarmati Jani avatar
4 éve | 2013. 08. 24. 21:49:14
#
Attól, hogy sok teszt készül egy adott játékról, még lehet írni róla, mivel mindenki másképpen írja le a saját élményeit.
Castus avatar
4 éve | 2013. 08. 24. 11:09:35
#
A tesztemben főként a történeten keresztül szerettem volna szemléltetni, hogy a 4. rész miben különbözik az előző részektől és miért ez a kedvencem. Tény, hogy spoilerezés szempontjából nem kellett volna ilyen mélységekbe merülnöm. Ha esetleg valakinek csalódást okoztam, azért elnézést kérek!
Egyébként tudom és láttam, hogy sok teszt készült már belőle, de nagyon szeretem a GTA 4-et és mindenképpen akartam én is egy tesztet írni róla.:)
Kicsi_Joe avatar
4 éve | 2013. 08. 24. 08:49:54
#
nagyon jó teszt lett.:)de igazából az lett benne nagyon jó hogy nem egy GTA-ról irtál:D
adam990304 avatar
4 éve | 2013. 08. 24. 04:59:49
#
Nem értem,hogy minek spoilerezted el a történetet.Ha valaki még nem játszott vele és véletlen elolvassa azzal jól ***tál.
Amúgy nem rossz.
Th3newPczmage avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 23:17:55
#
jóóóóóóóóóó teszt!
sean avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 22:55:05
#
Nagyon jó teszt lett, először végiggörgettem és láttam hogy eléggé hosszú :D De nem volt unalmas egyáltalán, jó volt végigolvasni. A hibák és kevesebb lehetőség ellenére nálam is a dobogó tetején jelenleg a gta4 áll, 'pár tizeddel' túllépve a San Andreas-t és Vice City-t no meg a nagy kedvenc 3-at :D Van hogy órákon keresztül elvagyok azzal hogy autókat török, mászkálok a városba és mindig találok valami újdonságot :D 5*
Karrigan avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 20:09:57
#
Nagyon szuper jatek teszt , tartalmas es nem unalmas , es benne a lenyeg . 5 *-igy tovabb:D ( bar egy kicsit hosszu volt:D )
Vasir07 avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 14:48:10
#
nagyon jó teszt 5* bőven kifejtetted a játék lényegét. Szerintem ennyire nem kellett volna belemenni a sztoriba de mindenkinek megvan a maga ízlése. Én mondjuk a játékélményre csak 8-at adnék a túl magas gépigény és a milliónyi bugok miatt.
hory9999 avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 11:15:39
#
Újra egy gta4 teszt XD ez már... de mindegy mert a teszt az jó! 5*
bandita19 avatar
4 éve | 2013. 08. 23. 05:53:22
#
az a baj hogy ebből sok teszt van már és annyira újdonságot nemlehet írni.(pontosabban ez az 5.)
de ettől függetlenül a teszt jó (5*) és még a hossza is ,bár a történettel foglalkoztál leginkább
Értékelés
Összes átlaga:
█████████
9
38 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek