Menu
Bolygóközi ingázás
Gépigény.hu, 2015. december 18., játékteszt
Játék: Last Horizon

A Last Horizon egy egyszerű, minimalista felfedezős játék a PixelJam stúdiótól, amiben egy űrhajót irányítva kell találnunk egy új, kolonizálható bolygót az emberiség számára.

A Last Horizon egy egyszerű, minimalista felfedezős játék a PixelJam stúdiótól, amiben egy űrhajót irányítva kell találnunk egy új, kolonizálható bolygót az emberiség számára. Oda nem olyan egyszerű eljutnunk, mert ez a bolygó a játék pályájának utolsó bolygója lesz, a végső állomás.

A gravitációt figyelembe véve kell lavíroznunk és leszállnunk a bolygókon. Űrhajónk üzemanyagot használ ha használjuk a hajtóművét, és oxigént a kolonizáló legénységünk, ami folyamatosan fogy, ha az űrben tartózkodunk. Ezért kutatásunk során kénytelenek vagyunk útba ejteni más planétákat is, ahol feltölthetjük a szükségleteinket a bolygó véges erőforrásaiból és kijavíthatjuk az esetleg sérült hajónkat a bolygón található ércet felhasználva.

Négy, egyre nehezedő pálya található a játékban. Nehézséget a különböző tényezők adják, mint például fekete lyukak, csillagok, üstökösök, kisbolygóövek, a bolygók felszíni formái, amelyek nehezítik a leszállást, néha az idegen civilizációk és maga a távolság.

Grafikailag egyszerű, letisztult játék, a játékélményhez teljesen elegendő megjelenést nyújt. A zene inkább aláfestő jellegű, nem meghatározó. PC-n is elérhető, de mobilos platformokon is megjelent, ezért egyszerűsége ebből is fakad. Összességében egy rövid kis játék a Last Horizon, nem próbál sokrétű lenni, pár egyszerű dolgot tud és rövid kikapcsolódást nyújthat.

Rövid vélemény:
Összességében egy rövid kis játék a Last Horizon, nem próbál sokrétű lenni, pár egyszerű dolgot tud és rövid kikapcsolódást nyújthat.
Értékelés:
Grafika:
██████████
8
Hang:
██████████
7
Design, művésziesség:
██████████
6
Zene:
██████████
7
Játékélmény:
██████████
7
Újítások, ötletek:
██████████
6
Hossz, újrajátszhat.:
██████████
4
Nehézség:
██████████
2
Összességében:
██████████
7
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
no avatar
1 éve | 2016. 07. 26. 16:17:18
#
Jó teszt!
Tyrion Lannister avatar
1 éve | 2016. 01. 08. 17:57:13
#
Jó teszt!
Értékelés
Összes átlaga:
█████████
9
3 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek