Menu
Cuki dolgok mészárszéken
Gépigény.hu, 2015. szeptember 11., játékteszt
Játék: Cute Things Dying Violently

Cute Things Dying Violently egy casual játék, ami mobilos platformra van tervezve. A játék lényege, hogy a kis Crittereket kimentsük az adott pályáról.

Cute Things Dying Violently egy casual játék, ami - mint irányításából is egyértelműen látszik - mobilos platformra van tervezve. Mivel nem nagyon vagyok otthon a mobilos játékokban, így én csak az Angy Birds-höz hasonlatosnak tudom nevezni. Megjelent Androidra, iOS-re és PC-re, nekem PC-n volt szerencsém játszani vele, de gondolom másik platformon sem különbözhet, sőt talán még élvezhetőbb is lehet érintőképernyőn játszani vele.

A Cute Things Dying Violently játék lényege, hogy a kis Crittereket kimentsük az adott pályáról. Ehhez csak a Critterek, tárgyak szabályzott erejű kilövését, mozgatását használhatjuk. Persze a pályák egyre csak nehezülnek és bonyolódnak, így alkotva kihívást a játékosnak. Dolgunkat bonyolítja, hogy a kis Critterek amilyen egyszerű teremtmények, olyan könnyen mutatnak hajlandóságot a látványos, vérben gazdag elhalálozásra, a pályákon elhelyezett csapdák rengetegében. Amint az összes Critterünk elfogy az adott pályán, kezdhetünk neki újból.

A pályák dizájnja kevés elemmel dolgozik, de így is ötletesen ki vannak találva, persze ráfért volna még egy kis egységesítés, további optikai tunning. Nagyon jó, hogy pályaszerkesztőt is kapunk a játékhoz, így talán még kicsit tovább nyújtható a kicsit rövid játékmenet. A zene passzol a játék hangulatához, kellően vicces. A hangok sajnos kidolgozatlanok és elhanyagoltak. Azoknak ajánlom, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, kis fejtörőkkel, elsősorban mobilra, mivel azon jól működnek a hasonló stílusú játékok.

Rövid vélemény:
Ötletes pályák, kicsit kivés dizájnnal. Azoknak ajánlom akik egy kis kikapcsolódásra vágynak, kis fejtörőkkel, elsősorban mobil platformra, érintőképernyővel.
Értékelés:
Grafika:
██████████
4
Hang:
██████████
3
Design, művésziesség:
██████████
5
Zene:
██████████
6
Játékélmény:
██████████
7
Újítások, ötletek:
██████████
5
Hossz, újrajátszhat.:
██████████
5
Nehézség:
██████████
2
Összességében:
██████████
6
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!
Értékelés
Összes átlaga:
██████████
8
3 értékelés alapján
Csak regisztrált tagok értékelhetnek