Menu
Tom Clancy's The Division
Tom Clancy's The Division
Megjelenés: 2016. március 08. (PC)
Gépigény: Magas (42)
Népszerűség: 81# ■
Értékelések: Pozitív (8.6)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Kiadó: Ubisoft
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
Intel Core i5-2400, AMD FX-6100, or better.
CPU:
Intel Core i7-3770, AMD FX-8350, or better.
RAM:
6 GB RAM
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760), AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290, or better
DX:
11
DX:
11
OS:
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) http://gepigeny.hu/
OS:
Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Tárhely:
40 GB available space
Tárhely:
40 GB available space
Hálózat:
Broadband Internet connection
Hálózat:
Broadband Internet connection
Megjegyzés: Laptop models of these desktop cards may work as long as they are on-par in terms of performance with at least the minimum configuration. Supported NVIDIA cards at time of release: GeForce GTX500 series: GeForce GTX560 (2 GB VRAM) or better • GeForce GTX600 series: GeForce GTX660 or better • GeForce GTX700 series: GeForce GTX760 or better • GeForce GTX900 Titan series: GeForce GTX960 or better • Supported AMD cards at time of release: Radeon HD7000 series: Radeon HD7770 (2 GB VRAM) or better • Radeon 200 series: Radeon R7 270 or better • Radeon 300/Fury X series: Radeon R7 370 or better.
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Videók:
Tom Clancy's The Division - Free Trial TrailerTom Clancy's The Division - Last Stand Megjelenés TrailerTom Clancy's The Division - Last Stand DLC TeaserTom Clancy's The Division - Survival DLC Megjelenés Trailer
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2500
no avatar
42 napja | 2017. 03. 14. 17:06:05
#
Én kihagyni a Divison 2-t nem hiszem hogy ki fogom, mert az ár / játékidő hányadosa számomra megfelelő volt, még így is, DLC-k nélkül. 360+ óra. Persze nekem sem tetszik sok minden, többek között a fejlesztők hozzáállása, ami nem feltétlenül a kiadó hibája.
Elrontották amit el lehetett, pedig állítólag nem kezdők, nem tudták a javításokat megoldani amikor kellett volna, csak két héttel később, akkor meg már majdnem minek, nem volt egyértelmű kommunikáció, hogy pl a Scavenging stat miért is nem működik úgy ahogy kellene, végül nem tudták megoldani, és kivágták a játékból, hogy a CM-jük csalókkal nyomult, majd kijelentette: "Szerinte ők nem csaltak" - ez akkor volt amikor exploittal lehetett egymás után sokszor az első raidet lenyomni, a heti resetet kikerülve, és magasabb itemlevelt kiszedni. Világosan látszott hogy heti reset során max 2 item lehetne meg, kijövetel másnapján streamen ott feszített a "kolléga" 4+ itemben, és a CM még mentegette. Én is kiszedtem akkor amit lehetett, de nem is streameltem hogy mekkora nagy imba pléjer vagyok és megyek a CM-nek segíteni. Innentől kezdve a CM számomra hiteltelen lett. Az említett PTS meg hogy kihívtak egy csapat játékost és a tanácsukra hallgattak, meg általában hallgatnak a játékosokra...hogyne.

Amit leraktak és amennyiért, az korrekt volt, ha nem vesszük figyelembe az E3-mon bemutatott két videót. Egyik ugye Brooklyn, Bronx, meg városvisszafoglalásos volt, a másik meg hogy tabletről is be lehetett szállni, drónt irányítva. Ezt a kettőt be lehet tudni az Ubi manipulációjának. De a fent felsoroltak egyértelműen a fejlesztők hibája.
Nagyon jól elszórakoztunk vele a kijöveteltől számított másfél hónapig és ha a 2 is legalább ezt hozza, akkor az is valószínűleg vétel lesz, de végső döntést majd a Division 2 open bétája után fogok hozni.

Addig meg egy COD MW2 idézet a reptéren a liftből: "Remember, no preorder!"
weber90 avatar
42 napja | 2017. 03. 14. 16:31:23
#
Palanova: Kevesebb ember, és szerver leállást fog hozni a 2 ingyen dlc ami igazából Pve Ranglista ami kb annyit ér mint a darkzone-os.
Meg Season-nális archivement, meg loadouts. Ez a Free Expension, de mondhatni free no more content nek is. Mert ez minden csak nem tartalmi frissítés... Az összes nagy streamer bejelentette hogy bocsi srácok de nem lesz több division tartalom a csatornán.
Az évfordulós Special Report-ot 8k ember nézte.. Szóval én már semmi értelmes és jó dologra nem számítók..
(Stream alatt a fejlesztők elég kínosan ültek ott a kanapén..Ja 5 fejlesztő studio dolgozik a játékon... aha, és egy loudouts fejleszt több száz ember, k... Mert ez volt az egyetlen "big news" az évre.. Fórumon egy community manager meg próbálta menteni a menthetőt és ennyit mondót hogy "sok más tartalom is érkezik a játékba csak még nem szeretnének erről beszélni.
Én nagyon szeretnék még több hazugságot bejelenteni. Na meg a marketing PTS az volt a legszebb, én is jól bevetem a dolgot.
Semmit nem javítottak ki amit az emberek visszajeleztek a pts-ek alatt, de a látszatot fent kellet tartani..)
Pedig én az 1.4-nél kezdtem azt érezni hogy végre jó irányba halad a fejlődés. De a kiadó vagy épen a fejlesztők feladták, és egy lassú kivéreztetés lesz a játék vége. És persze ezek után majd 2019-be vagy 20-ba vegyük meg a Division 2-t. Mikor egy normális fegyver balanszingót nem tudnak meg csinálni, egy épkézláb anti-cheat szoftver nem tudnak implementálni a játékba.
És emlékszek még az újságok lehozták hogy megjelenés kor nem lesz elérhető Bronx / Brooklyn / Queens / Staten Island, de később talán dlc formában meg kapjuk. Hát nem jött be! :D
The Division egy nagyon jó koncepció volt a 2013 E3 gameplay-eken. De amit megkaptunk az egy fel szeletelt AAA Early Acess próbálkozás ami nem jött be és inkább szeretnék ha minél hamarabb feledésbe merülne..
Nagyon szeretem ezt a játékot, még így is, de ez a valóság. És el kell fogadni..
Ennek tudatában én lehet hogy a Division 2 inkább kihagyom..
no avatar
42 napja | 2017. 03. 14. 08:29:03
#
DMSASD: szép felszerelés.
De amíg nincs továbbfejlődési lehetőség, nem hiszem hogy visszamennék. Optimalizálni, meg kifacsarni magam hogy 100dps plusz legyen nem éri meg nekem a szenvedést :( Meglátjuk az idei ingyenes frissítések mit hoznak.
DMSASD avatar
43 napja | 2017. 03. 13. 12:56:13
#
Nyomjátok a Times Square Legendary-t mindig dob valami jót :D

i.imgur.com/gxPPAec.jpgi.imgur.com/evRMmvf.jpgi.imgur.com/3jxkvKh.jpg
MariusHuN avatar
45 napja | 2017. 03. 11. 11:18:44
#
Nekem meg amióta újra raktam a gépet helyre ált a játék ső tmég jobban futt mint azelőtt
Tuhajohn avatar
45 napja | 2017. 03. 10. 21:01:18
#
Nekem az 1.6 óta fps droppjaim vannak. 60-ról lemegy 53-ra azt vissza. A frissités előtt még 70 alá se nagyon ment. És nincs maximumra állitva.
Arnybiro avatar
54 napja | 2017. 03. 02. 18:22:45
#
Én is valami ilyet várok. Még ha NY-ban is maradunk, akkor is baromi nagy az ott bejárható terület, a történet meg tele van potenciállal csak ki kellene használni.
csabika21 avatar
54 napja | 2017. 03. 02. 16:37:53
#

elkészült videom maxon a gtx 960 4gb vitte 30 fps -el ez már azért 50 et viszi
no avatar
54 napja | 2017. 03. 02. 16:34:11
#
Eddig ugye volt legalább kettő kérdőív a játékosok felé, hogy hogyan szeretnék, hogy folytatódjon a Division. Ám ahogy nézem a Massive elkezdett más játékot is fejleszteni, így nem sok reményt látok rá, hogy már most dolgoznak a 2. részen. Vagyis idén nem hiszem hogy lenne folytatása, már reklámoznák, meg menne a hype...jövőre meg kérdés hogy mi lesz na meg hogy ki fog még vele játszani. Persze elő lehet venni ismét és végignyomni.
Az is elképzelhető hogy egy kisebb csapatuk elkezd tartalmat gyártani végre és DLC - Season Pass megoldással viszik tovább kisebb lépésben a történetet, de számomra is nagyon scifi. Mármint hogy nekiállnak "értelmes" (megvásárlásra alkalmas) tartalmat gyártani.
Érdekes lenne minden folytatásos ötlet, bár szerintem jobb lenne ha a megkezdett történet folytatódna, ugyanúgy New Yorkban, csak mondjuk nagyobb területen, akár gépjármű használattal, így nem lenne annyira unalmas végigkutyagolni a pályán, illetve sokkal nagyobb bejárható terület kerülhetne be. pl. Central Park, Brooklyn, többi kerület....
Arnybiro avatar
54 napja | 2017. 03. 02. 12:22:28
#
Sajnos ezzel nem vagy egyedül. Számomra is csalódás ez a kieg. Ennyi simán belefért volna Survival-be is, és Last Stand kaphatott volna valami normális PvE contentet, nem is beszélve a történetről, mert az még mindig egy elkúrt nagy Cliffhanger.
no avatar
54 napja | 2017. 03. 02. 06:42:52
#
A nagyobb nehézségi szintnek talán akkor lett volna értelme, ha előrehaladást is el lehet érni a gear szempontjából. Mivel ez a kieg nem hozott szintnövelést, előrehaladást sem.
Mikor bejött a szintnövelés, az DLC nélkül is hozzátett kb 6-10 órát, mire felszereltem az ügynökeimet max szintre. Ez a kieg számomra egy játékórát sem hozott, nem is ösztönöz rá, hogy belogoljak :(
tomi951121 avatar
54 napja | 2017. 03. 01. 23:23:21
#
Larten: a jutalombeváltó a műveleti bázisnál van, ahogyan bemész balra fordulsz, a fegyveres és a felszerelés árus mellett van, azért lett drágább az exotic fegyver mert olyan talentjei vannak, ami többe kerül, hiába az lvoa c jobb (én is azt használom, mivel az inkább dps-re megy, viszont a liberator meg skill-re, nem mindegy) sőt még ha centurion-t is használsz akkor aktiválódik az egyedi talentje(i) is. A prémium árusnak pedig van "haszna", olyan mint a Cs:Go-ban, ott is minek a sok skin a fegyverre, mikor ugyan olyan mint az alap, nem sebzel vele többet, de mutogatod a többieknek akiknek nincs olyan, viszont az emote-k nem lettek rosszak (dz-ben jól jöhet :D ). A legendás nehézség pedig ténylegesen brutális. 4-en is nehéz végig vinni egy mapot.

A pvp részről még nincs véleményem, mivel nincs meg....
xymano avatar
55 napja | 2017. 03. 01. 20:11:09
#
Nekem meg quva sokat tölt az elején a játék és utána egy picit akadozott is.Most meg ki is dobott.
1.5 el nem volt bajom hd ben alacsony közepes keveréken tudtam játszani igaz csak 30 fps el mert ha 60 ra rakom akkor lasan tölti be nekem a tereptárgyakat és volt, hogy beszorultam egy lépcsőbe amit rám töltött :D
Larten avatar
55 napja | 2017. 03. 01. 20:02:20
#
- Eltűnt a jutalombeváltó, vagy sikerült átpakolni valahova, ahol nem találom.
- Átcsoportosították a fegyvereket, de minek?
- Bekerült egy új fegyver szint, ami csak drága, de érdemi haszna nincs. Én példaául vettem egy Liberatort, de a csúcsminőségű Lvoa jobb pontokat kapott.
- Újabb mikrotranzakciós lehetőségek, ezazzzz!!!!!!!!! most már vehetek lila táska skineket, amit úgy is lecserélek, ha találok egy erősebbet. Damn son!
- Ja és arról nem volt szó, hogy az új játékmód egy nagy kuka. A matchmaking annyira korrekt, hogy lazán összevagdos 1-es zintűeket 15-20 vagy afölötti playerekkel, aminek gondolom tudjátok, hogy mi lesz a végeredménye.
attila421 avatar
55 napja | 2017. 03. 01. 19:31:29
#
Hellotok! Hogyan lehet fps nézetet beállítani scope közben?
no avatar
55 napja | 2017. 03. 01. 13:58:51
#
1.6 ismét hozott pár újítást, de DLC nélküliként nem annyira vidám a helyzet. Fegyverek átnevezésén, átcsoportosításán, szetbe foglalásán, újabb nehézségű insta szint behozatalán illetve a DZ egyik nagy rákfenéjének a megváltoztatásán (ha nem te kezded a pvp-t a DZ-ben és meghalsz akkor nem veszted dz xp-t és creditet - 13 hónappal indulás után), kívül nem találtam olyan eget verő újítást, amiért úgy érezném hogy vissza kellene mennem. Nem gondoltam volna hogy az egyik ennyire nyomott "content" patch ennyire üres lesz.
szicsu avatar
56 napja | 2017. 02. 28. 17:29:14
#
Igen, max 6 órát enged játszani, és csak 8-as szintig fejlesztheted a karaktered.
bitfenix2004 avatar
56 napja | 2017. 02. 28. 16:48:01
#
Ingyenes az Uplay-on!!!
gatya123 avatar
60 napja | 2017. 02. 23. 22:57:47
#
28.-án jön az 1.6, most már tuti :)
no avatar
61 napja | 2017. 02. 23. 11:33:54
#
Tervezem megvenni :D Bár öcsém gépére félek hogy lesz egy pár komolyabb fps dropp a processzor miatt.Majd kiderül :D
MariusHuN avatar
62 napja | 2017. 02. 22. 13:54:43
#
Nálam az a gond hogy az egész uplayes játék akad de miért ?

Itt a Divisionban volt 40 Fps most van 26 FPS most mi van ?
steffi avatar
62 napja | 2017. 02. 21. 21:11:08
#
nálam megy de még mindig tele van nyomorék cheaterekkel
Whoo avatar
63 napja | 2017. 02. 21. 17:58:23
#
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy másnál is crashel a játék vagy csak nálam?Egy survivalt nem tudok nyugodtan végigjatszani :(
wolf0914 avatar
64 napja | 2017. 02. 20. 20:32:30
#
GalenDragonay avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 19:05:00
#
@gmen: Én azért átraknám 12-re, ne kelljen már a 11-el szórakoznia egy 12-re tervezett kártyának, de te tudod. :)

@AMDMonsteR: Hát igen, néha elég érdekes dolgokat csinál a játék, tudni kell tolerálni a hülyeségeit. XD
AMDMonsteR avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:53:25
#
R9-200-as szeriatol folfele is sokat dob a dx12, viszont ma valamiert nem akart bejelentkezni sehogysem, es kb a 6. hibauzenet utan letoroltem :D pedig megjelenes ota semmi ilyen gond nem volt vele nalam... :/
Majd meglassuk mikor lesz hajlando mukodni :D
no avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:50:36
#
Így is 60 fps lock-on vagyok a monitor miatt, így nem sok értelme lenne. :)
GalenDragonay avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:39:25
#
Van benne, és elvileg akár 20-30 fps-t is dobhat a teljesítményen, ha a 900-as szériával, avagy afölötti kártyával rendelkezel (zöld oldalon, piros szériákat nem ismerem annyira). Beállításokban lehet bekapcsolni, a karakter választó részen, meg egy beépített benchmarkot is beraktak, hogy meg tudd nézni hogy fut. Sztem bőven megér egy próbát.
( Grafikai bugok meg DX verziótól függetlenül vannak, bár én elég ritkán találkozom velük mostanában. :D )
bszilvagyi avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:13:17
#
Van már benne DX12 lehetőség? Meg kell néznem :D
no avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:12:09
#
Úgy hallottam róla hogy nincs valami jól összerakva :) Meg én nem érzem a létszükségletét, hogy DX12-ben futtassam, olvastam Divi alatt vannak grafikai bugok.
GalenDragonay avatar
67 napja | 2017. 02. 17. 18:07:04
#
Grat! Egy 1070-el sztem még WQHD-ben is meglenne a stabil 60 fps mindennel maxon, elég komolyra sikerült az a kártya. XD
Egyébként miért nem DX12, nincs eléggé optimalizálva?
no avatar
68 napja | 2017. 02. 16. 15:07:13
#
Azt hiszem meglett a gépem gyengepontja, 970 után 1070-en minden csutkára húzva, Full HD-ban meg se moccan 60-ról... :) DX11 persze.
no avatar
76 napja | 2017. 02. 08. 01:53:45
#
Sziasztok!
Tudnátok segíteni egy kicsit? Kerestem irodalmat rá de túl sok megoldást nem találtam.
dx12-ben ilyenek lesznek a fények/árnyékok: https://www.youtu…XTaPKX9foA
2:20-tól. dx11-ben teljesen normális de az igazság az h nem bántam azt a 20-25 plusz fps-t.
no avatar
77 napja | 2017. 02. 07. 19:28:14
#
Sziasztok!
Tudok olvasni, látom a "pipákat", de azért megkérdezném, hogy szerintetek ezen a konfigon elfutna? Leginkább az érdekel, hogy meg merjem így venni?

CPU: AMD Phenom II X6 1100t
VGA: Radeon R7 360
RAM: 8Gb

Minimum-on a CPU-t jelöli narancs pipával. Köszi a segítséget!
rened avatar
80 napja | 2017. 02. 04. 18:03:44
#
Q9550 6gb ram gtx 750ti 2gb 1080p low 30fps lock

ma kezdtem, jo volna par tars jatszani. aki jonne irjon pu-t :)
Skycloud avatar
85 napja | 2017. 01. 30. 14:38:30
#
A régi gépemen simán elfut, minimum beállításokkal. Egyenlőre DLC nélkül nyomom, így is leköt a játék.

Keressetek ingame: Ostobika néven.
pcboy avatar
86 napja | 2017. 01. 29. 20:17:18
#
köszi a linket rájuk írok, benne van a kártyám a gond az hogy csak 1gb-os.
no avatar
86 napja | 2017. 01. 29. 15:25:20
#
pcboy:

MINIMUM

Supported OS: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only).
Processor: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100, or better.
RAM: 6GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better.
Notebook support: Laptop models of these desktop cards may work as long as they are on-par in terms of performance with at least the minimum configuration. For an up-to-date list of supported hardware, please visit the FAQ for this game on our website: http://support.ubi.com
DirectX: Version 11
Hard Drive Space: 40 GB available space.
Optical Drive: DVD-ROM Dual Layer.
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, headset, optional controller.
Multiplayer: Broadband connection with 256 kbps upstream, or faster.

ebbe benne van a kártyád pont, tehát megy vele, már ha igaz a kiírás a hivatalos oldalon.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/community_intelligence/support.aspx - itt tudsz ticketet nyitni bejelentkezés után, ha kérdésed van, bár mivel nem vetted még meg, nem hiszem hogy foglalkoznának a kérdéssel.

galaxi: még nem írtak dátumot. PTS-en elvileg fent van már, és tesztelhető
pcboy avatar
86 napja | 2017. 01. 29. 11:05:03
#
Valaki megtudná üzenni nekem még azt, hogy mi a játék hivatalos support email címe? oda is írnék hogy jó e a vidikártyám, mert csodák vannak és nem hiszem hogy az itteni fps mutatók fogják eldönteni.. ha nagyon szigorúan vennénk a meghirdetett low igényt akkor primal-sige falloutot sose tudtam volna kjátszani pedig 40fpsel megy lowon ami kész csoda :D
galaxi avatar
86 napja | 2017. 01. 29. 10:03:45
#
A last stand mikor fog kijönni? Már nagyon reklámozták nem is olyan régen...
AMDMonsteR avatar
86 napja | 2017. 01. 29. 02:24:03
#
Videokártya az egyetlen igazi gyenge pont. Én A8-5600K-val és R9-270-essel egy elég kellemes High beállítás mellett tudok játszani vele, átlag 45-55FPS között.
pcboy avatar
86 napja | 2017. 01. 28. 22:44:52
#
Szerintetek az én gépemmel tényleg csak 30fps-el fogok tudni játszani nagyon alacsonyan vagy még annyit se!
minimumnak sárga pipa van procira amit nem értem hogy miért nem zöld. a feltüntetett proci 3,3ghz nekem meg a10 5700-am van.
A videókártya kétséges, de a far cry primal+ rainbow six sieget lowon megy 30-40 fpsel.

Megtudhatom venn iazzal a tudattal hogy fogok tudni vele játszani? a játék tetszik. a kérdés az hogy mennyire optimalizált ennyi patch után. sikerült e a gépigényt optimalizálniuk vagy se. rainbownál sikerült mindig 30 fpsem volt lowon most 40. Egyes játékokat hajlandóak optimallizálni mást nem a kérdés az hogy ezt sikerült e már ennyi patch után ahhoz hogy én is játszhassak vele.
MariusHuN avatar
89 napja | 2017. 01. 26. 12:52:35
#
Tiszta égbolt vagy Sólyom elveszett betörés küldetés hez keresek olyan embereket akik 30 szinten vannak ha valakit érdelek Írjon üzenetet
mk10 avatar
3 hónapja | 2017. 01. 25. 17:12:01
#
az 1.5-el se tudtam nyomni..
Pryszkinz avatar
3 hónapja | 2017. 01. 25. 11:38:03
#
Az 1.6-os patchet te is megfogod kapni, ha van DLC-d, ha nincs.
mk10 avatar
3 hónapja | 2017. 01. 25. 11:19:02
#
áhh nekem csak sima divisionom van semmi dlc semmi season pass ismét nem tudom ezt sem játszani ahogy mást sem.. :(
no avatar
3 hónapja | 2017. 01. 25. 06:40:17
#
Tuhajohn: még nem közöltek időpontot a hivatalos oldalon
Tuhajohn avatar
3 hónapja | 2017. 01. 24. 20:51:38
#
Nem tudni, hogy mikor jelenik meg az 1.6?
MrParadoxon avatar
3 hónapja | 2017. 01. 23. 22:48:05
#
Ha valaki most kezdte és van kedve eggyütt játszani az vegyen fel Uplay en. :D : StiFl3R1
no avatar
3 hónapja | 2017. 01. 23. 21:06:45
#
Nálam ultra grafikán 1024fps-em volt.:?