Menu
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Google+ profilja
Gépigény Facebook profilja
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. március 21. (PC)
Népszerűség: 105# ▼
Műfaj: TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Kiadó: Electronic Arts
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
Videók:
Mass Effect: Andromeda - Initiative: Arks and NexusMass Effect: Andromeda - 4K Játékmenet TrailerMass Effect: Andromeda - Cinematic Reveal TrailerMass Effect: Andromeda Teaser
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 111
phoenixfire avatar
2016. 12. 08. 16:26:46
#
Köszi a tippet, Romániában élek itt is vannak olyan helyek ahol valahogy beszerezhetem. Kár hogy olyan nincs mint a cdgalaxis vagy 576.
Arnybiro avatar
2016. 12. 08. 11:00:01
#
Originen elég drága, de ha boltból veszed, mondjuk cdgalaxis vagy 576 akkor szerintem 12-13K körül lesz majd. Én is gondolkozok rajta hogy megveszem majd.
phoenixfire avatar
2016. 12. 08. 09:36:52
#
Mennyibe szokott kerulni egy játék az EA-nél mikor megjelenik? Gondolkozom azon hogy megveszem mikor megjelenik mert biztosan nem lesz crack hozzá egy jó ideig, mondjuk az is lehet hogy lesz hozzá demó mint a ME3-hoz.
Arnybiro avatar
2016. 12. 04. 23:33:49
#
A briefingeket érdemesebb inkább itt végignézni, mert ha végignézed mind a 6-ot akkor kapsz egy sisakot ingame.
https://www.masse…aining-hub
zsusensei avatar
2016. 12. 04. 21:17:28
#
rafferd avatar
2016. 12. 02. 15:54:24
#
Engem ezzel megvettek, tuti előrendelem! :D
Vic04HUN avatar
2016. 12. 02. 13:32:54
#


:)
zsusensei avatar
2016. 11. 25. 01:11:37
#
Nem az EAtől függ hogy a fejlesztők hazudnak-e vagy se..lásd no man sky..hoppá..és még csak nem is EA.

Bioware amit mond a játékról az úgy van DA: O óta Bioware fanatikus vagyok szóval ha jön ki egy új gamma gyakorlatilag vadászom a twitteres és tumblr-ös üziket és izgatottan várom az új infó morzsákat.
Sose spoilerezik túl a játékot. A történetet nagy vonalakba bevezetik, hogy ráhangolódj aztán végülis elmesélik a játék mechanikát, szinkronokat és bemutatják a csapattagokat, új funkciókat stb (persze van akinek ez is tú mács infó).
NEM TÖKÉLETES a bioware ám nem is kamu májerek.
Amit anno DA2vel kapcsolatba mondtak az úgy is volt..csak kb más nem is volt benne.
Nagyon sok infót szellőztettek meg eddig spoiler mentesen és én elhiszem hogy úgy van mert ezt nem igérgetik hanem csak azt erősítik meg ami már benne van a játékba.
Amik voltak régebben baklövéseik azokért a rajongók soxorosan megkövezték őket(jogosan) és szoktak tanulni a hibáikból.
Mint fentebb mondtam ők sem tökéletesek (DLC áradat) ám messze nem olyan xarok mint ahogy lefestik páran, mert valakinek nem tetszett az me3 vége vagy hogy most nem shepard lösz..

Shepörd..haha....jó én is szerettem Shepet de ha még egy játékba ő lenne főszereplő én szivenszúrnám magam. Reszt in písz bmög hagyjátok má szegényt. Föláldozta magát az emberiségért sőt bocs a galaxisért... kell ennél hősiesebb és méltóbb halál neki? Nem hinném....
Másik Amire kitérnék ME3 vége
SPOILER
Igen igaz van 3 opció ..vagyis bocs 4 (4.ha mindent elbaxol és reaperek táncolnak a hullánk fölött)
DE ahogy eljutsz oda nem egy és nem 2 dolgot szúrhatsz el. Csomó régebbi karakter előkerül, meghalhatnak rengetegen ... Ott vannak a kroganok tessék konkrétan halálra ítélhetjük a fajukat..
Előző játékokba hozott döntéseink orcán baszcsizhatnak elég durván (Maelon kutatás megtartása.. gethek annó felül lettek-e írva..él-e az összes társad me2 végénél stb )
Szóval amire kiakarok lukadni.. lehet nem az utsó félórába dől el és köszön vissza minden addigi tetted ..mert az ME3 AZ EGÉSZ egy végjáték én így érzem és az egész mindent vagy semmit hangulatba folyik.. és bakker invázió alatt áll az egész galaxis.
A legvégén a 3 opció az végülis az milyen formába menekül meg a galaxis de amig odajutsz rengeteg mindenen vagy túl.. és nekem az is beletartozik a végkifejlettbe , hogy él-e minden barátom...mi lett fajok sorsa hogy a győzelem után kik azok akik újra építik galaxisunkat lépésről lépésre.
Én ezt így látom...
SPOILER VÉGE

Androméda ezzel szembe már végre kiszakadhat ebből a feszült katonai légkörből ami shepnél jó volt de elég is volt.
Szeretnék szabadabb lenni és új dolgokat találni.
Ráadásul tök zseniálisan kerülik ki az ME3 végét..
Hozzá teszem aki nem olvassa a híreket BÁRKI aki az ME3 játékba szerepel nem lehet része az andromédának ugyanis ME 2 végén indulnak el az anromédába űr fölfedezni.

Multis botrány.
Bioware megmondta és nem ígérte ,nem lösz befolyással a multi a gammára.
E miatt nem fogjuk rájuk gyújtani az irodát az fix.
Egyedül ami probléma lehet és nem tudom mire számíthatunk az az űr fölfedezés, hogy mennyire kapunk szabad kezet és hány bolygó lesz az amiken konkrétan ténykedhetünk majd (a bejárható bolygók viszont biztos hogy hatalmasak és részlet gazdagok lösznek.. DA:Iből ki indulva)
Nah ki írtam magamból XD
Milton avatar
2016. 11. 15. 13:26:07
#
"megmondták, hogy nem is a multira és nem is a co-opra lesz kihegyezve"
1.media.dorkly.cvcdn.com/80/66/73b90440aa16c68a24abbd99e8c2bb30.jpg
Ne haragudj, de egy EA-től kiadott játéknál arra hivatkozni, hogy "de hát a fejlesztők asszonták", egyszerűen nevetséges. Persze, a remény hal meg utoljára, de ha nem csak azt nézem amivel hülyíteni próbálják a népet, hanem amit ténylegesen mutatnak is a játékból, semmi jóra nem lehet számítani.
no avatar
2016. 11. 14. 20:24:20
#
Én pedig tuti előrendelem, mivel megmondták, hogy nem is a multira és nem is a co-opra lesz kihegyezve (olyannyira nem a multira, hogy az kb nem ad semmit hozzá a te SP történetedhez, nem úgy mint ahogy az ME3-ban tudtad ott is gyűjteni a war assets pontokat). A BioWare eddig nem okozott csalódást nekem, igaz csak az ME és a DA sorozattal játszottam tőlük, de az ME életem legjobb játéka volt, most tolom ki kb negyedjére az egész trilógiát. Tisztában vagyok az ME3 problémáival, de még a vége se tudta elrontani az addigra kb 90 óra gameplayt amit az elsőtől beleraktam. Szerintem az ME:A nem lesz egy újabb ME3, ahol összecsapják akár a végét is, nem azért lett már harmadjára eltolva a release véleményem szerint, mert annyira igénytelen sz*r munkát akarnának kiadni a kezükből. Az az igazság, hogy már csak azért is előrendelem, mert egyik Mass Effectet sem vettem meg eddig, mindet letorrenteztem (tudom, shame on me), és ha nem is a Mass Effect Andromeda miatt, de a ME 1-2-3 miatt mindenképp megveszem, olyan élményt nyújtottak amit sohasem felejtek el, és ez bőven meg fogja érni nekem azt a 20k-t amit kiadok most ezért az új játékért.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
2016. 11. 08. 16:56:13
#
Én tuti nem rendelem elő, több okból is: a 2. + 3. ME játékokat annó még előrendeltem, de pl. ahogyan a 3. részt is már kiadták... Akkor eldöntöttem, hogy több ME játékot már nem fogok elővételben beszerezni. Kivárom, amíg befejezik a játékot renndesen: lesz normális vége, felpatchelt, VGA driverek is készek hozzá teljesen. Ja, meg pl. az összes DLC-t / kivágott / jobban kidogozott tartalmat is már magában tudja, szóval majd egy Spec. kiadásnál beszerzem, 40%-50%-os árkedvezmény mellett....
Kár, hogy a BioWare is itt tart már az EA miatt (+ maguk miatt is persze, kellett nekik az EA, hát meg is kapták...) de ez van.

Abban sem vagyok még jelenleg biztos, hogy ez az új MASS EFFECT: Andromeda nem valami multira, v. co-opra kihegyezet vmi lesz, v. a jó ég tudja, h mit szeretnének majd újítani, ahelyett, hogy az első 2 részben bevált formula alapjait megtartanák. Eddigiek alapján tényleg vmi mezei, sablonos akció sci-fire emlékeztet, amiben még az a kevés RPG-elem sem lesz megtalálható, mint amik voltak a korábbi ME játékokban... (Már az 3. részre azok is rendesen karcsúsítva lettek az 1. részhez képest.)

...Amire mostanság még azt merném mondani hogy tuti előmerem majd rendelni, az a CD Projekt RED-től a CYBERPUNK 2077 de ennyi, nincsen több a listán.
no avatar
2016. 09. 26. 06:03:43
#
Remélem jó történet lesz alatta bár a bioware mindig remek story-t szokott csinálni én bár shepardal vinném végig de tudjuk hogy ez nem lehetséges meg jólenne ha 1-2 barát viszaköszönne ( GARRUS )
Vic04HUN avatar
2016. 09. 07. 21:03:29
#


Új vidi:?
wiza avatar
2016. 09. 05. 22:13:03
#
Ez nagyon várós Mass efect sorozat a pocomon pihen rongyosra játszva ....várom a következő csemegét..
Kida23 avatar
2016. 04. 01. 14:28:31
#
Biztos király lesz , egy teljesen új kezdettel :)
zsusensei avatar
2016. 03. 13. 12:00:57
#
Nemtom mit van úgy mindenki oda gyakorlatilag ha azt vesszük csak pár hónapot késik az, hogy közbe van egy új év nem az ő hibájuk :D

Hírek, képek stb azért nem jönnek mert most az EA kitalálta h nekik saját exluzív rendezvényük lesz a nyár során és nyilván valóan kell oda egy nagy név azaz mass effect.

Sok elvándorló emberke bioware-nél.
Gondoljunk bele hány éve dolgoznak ott.. ezek java rész írók mondhatni "művészek" , jobb ajánlat.. más területen-történetben való kibontakozás stb.. tökmindegy nem miattuk fog össze omlani a bioware ebben teljesen biztos vagyok , azért nem kerítenek nagy feneket neki házon belül mert nincs miért valószínűleg amit kellet besegítettek a mass effectbe de most már inkább mennének..nem kell egyből az ördögöt a falra festeni.
Ha valaha is befuccsolnának (Adja az ég h ne..kop..kop..kop..) az valószínű derült égből ménykű csakás lesz..ott van lionhead(fable 1,2,3 /black and white 1,2) náluk is most jött volna ki egy cím erre puff és hus..semmi elbocsátás v semmi hirtelen annyi lett.
Minimalprogressiv avatar
2016. 03. 05. 09:29:02
#
Nos....hát...
ööö
igen
Arnybiro avatar
2016. 03. 02. 00:15:31
#
Nem az elbocsájtásokról van szó, hanem a konkrét bejelentésről, hogy 2017 előtt nem jön se Andromeda, se Titanfall 2.

http://www.euroga…-14-months
galaxi avatar
2016. 03. 02. 00:09:25
#
Jó okés ebben van valami pár ember elment de reménykedjünk... mondjuk igazad van ne csapják össze!
Arnybiro avatar
2016. 03. 01. 23:59:41
#
Nem lázadok én, csak konkrétan megmondták hogy idén nem lesz belőle semmi. És ha EA/Bioware fejesei mondják akkor az úgy is van.
galaxi avatar
2016. 03. 01. 23:57:24
#
Arnybiro: még bízom a 2016 végében hátha... De azért lázadj jól áll!! :D
DJlacyy avatar
2016. 03. 01. 22:36:07
#
imádom az összes részt várom a következőt hogy mien lesz
Arnybiro avatar
2016. 02. 29. 11:47:48
#
Hát idén nem lesz neked favorit az biztos. 2017 elején jön ki csak.
galaxi avatar
2016. 02. 29. 11:45:20
#
Ez a játék idén a favorit legyen bármekkora gépigény ha kell veszek új cuccokat! :D
no avatar
2016. 02. 29. 10:25:09
#
Hát az már biztos, hogy elég nagy gépigénye lesz.
Majd vehetjük meg a Paksi atomerőművet.:?
phoenixfire avatar
2016. 02. 07. 18:38:44
#
Az összes Mass Effect jó volt szerintem, az első kicsit régi és unalmas tud lenni pár helyen de nagyon jó a hangulata. A második része mindenki szerint a legjobb, és oszotozom evvel a véleménnyel. Minden jó benne, a történet, a harcrendszer, a grafika és a helyszínek is. A harmadik kicsit el volt hamarkodva én úgy éreztem de személy szerint nekem nagyon tetszett, a befejezés jó volt (vannak akik szerint lehetett volna jobb is)
sisko avatar
2016. 02. 03. 20:03:06
#
Zoli73 : ezzel én is így vagyok,nekem is a 2. rész tetszik a legjobban,az elsőben túl sok volt az ismétlődő helyszín,unalmas a bolygók átvizsgálása,na meg a sok liftezés.Ezt leszámítva viszont maga a stori az jó volt ott is.Erre viszont nagyon kiváncsi vagyok,mit tudnak majd kihozni belőle,ami teljesen más,de mégis mass effect :D
19ati93 avatar
2016. 02. 03. 12:29:24
#
EA game szerintem ne várjunk pontosságot..
Zoli73 avatar
2016. 02. 03. 12:10:12
#
Az első három Mass Effect nekem nagyon bejött főleg a 2. rész szerintem az sikerült a legjobbra. Nagyon kíváncsi leszek erre a részre mivel ez már nem a trilógia része tehát egy teljesen más történet lesz teljesen más szereplőkkel.
philips20 avatar
2016. 02. 03. 11:57:01
#
Remélem ez más lesz.
flash89 avatar
2016. 02. 03. 11:52:46
#
Még nem biztos, hogy 2017 első negyedében jelenik meg, lehet hogy terv szerint kijön idén év vége felé.
phoenixfire avatar
2016. 02. 03. 10:59:44
#
Ez nem 2017-ben jelenik meg?
Vic04HUN avatar
2016. 02. 02. 21:06:12
#
Meg néztem (újra) a Csillagok között című filmet. Egyből a Mass Effect Andromeda ugrott be és az járt a fejemben, hogy milyen is lesz-lehet majd ez a játék.XD
zsoca1199 avatar
2016. 01. 17. 08:20:35
#
Waoww ez komoly játék lesz. :D
davejam avatar
2016. 01. 17. 05:33:39
#
Ez mikorra jön ki?
zsusensei avatar
2015. 12. 16. 11:58:01
#
Sztem a játékaik jók inkább a lehúzós dlc áradat ami zavaró de hát EA berkein belül működnek sajnos.
Viszont személy szerint örülök, hogy nem Shepard lesz a főhős. Imádtam jó volt de kerek a története béke poraira.
Ajax avatar
2015. 12. 12. 21:35:20
#
kiKu: Minden Bioware játék jó, csak az a baj, hogy régebben nagyon magasra tették a mércét a játékaikkal, és az elmúlt kb. 5 év játékai már nem lettek olyan ütősék. Ennek ellenére mind nagyon jó, csak hát kicsit gyengébb, mint a régebbi játékaik, és ezért fikázzák őket sokan.
DJlacyy avatar
2015. 12. 12. 20:57:36
#
halli már nagyon várom a 4. részt
Joker69 avatar
2015. 11. 01. 11:32:17
#
azt hittem idén lesz gameplay de akkor csak jövőre lesz :-/
kiKu avatar
2015. 11. 01. 09:19:00
#
Ha csak annyira kúrják el, amennyire gyakorlatilag már lehetetlen, illetve totálisan játszhatatlan lesz, számomra akkor is a "must have" kategóriába fog tartozni. Bár nem igazán találkoztam még olyan BioWare-es játékkal, ami játszhatatlan lenne. :)
Sheppy avatar
2015. 10. 20. 21:53:12
#
Hát bár nem Shepard lesz benne de majd kiderül, meg ha nem lesz minimum gépigény 16 proci XD
phoenixfire avatar
2015. 10. 06. 05:35:32
#
Nem tudom miről fog szólni ez a rész, de ne csesszék már el XD
Zoli73 avatar
2015. 10. 05. 23:32:13
#
Ez nekem is kötelező darabnak számít! Többek között ennek raktam össze a mostani configomat! :)
SUP3RH3R0 avatar
2015. 10. 05. 22:06:53
#
Zseniális volt a trilógia, nehéz lesz megint megugrani ezt a szintet, főleg így az EA teljhatalmában. :/ Azért az eddigi élmények után ez egy kötelező darab lesz!
NeroTNA2012 avatar
2015. 08. 30. 09:16:20
#
már alig várom hogy lássam sikerült e Túlszárnyalni a trillogiát :D
godfather1111 avatar
2015. 08. 07. 08:24:07
#
én is nem rég toltam végig az egész trillogiát,nagyon nagy játék :D
ez meg ha jól tudom majd csak 2016 év végén december fele jelenik meg,ami még nagyon messze van,...mindegy,a lényeg hogy jön,Jön,JÖÖN!!!! :)
Matt99 avatar
2015. 07. 19. 20:56:25
#
Az utóbbi pár évben alig jött ki olyan játék ami érdekelt, de amik a közeljövőben fognak kijönni....te jó ég.

Mass Effect: Andromeda
Doom
Star Citizen
Star Wars: Battlefront
Ghost Recon Wildlands
The Division

Nem fog sok költőpénzem maradni az biztos....
no avatar
2015. 07. 11. 21:37:44
#
Kedvenceim közé sorolom a szériát.
Remélem ez az új rész felér majd az elődeihez.
Zoli73 avatar
2015. 06. 16. 10:04:07
#
Most toltam végig mid a három részt! Egyszerűen megunhatatlan játék! Nagyon várom! :P
Vic04HUN avatar
2015. 06. 16. 07:52:58
#
Áhh mikor a karakterünk kisétál a képből és megjelenik az N7-es jelzés hát az kész:o 2016 végén irány az Androméda-köd.
Szavazás
Szoktál videós játékteszteket készíteni vagy nézni?Szavazáshoz be kell jelentkezni