header
League of Legends
League of Legends cover
Megjelenés: 2009. October 27.
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Kiadó: Riot Games

League of Legends gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel: Core i3-530 AMD: A6-3650
RAM:
2 GB RAM
GPU:
NVidia: GeForce 9600GT AMD: HD 6570 Intel: Intel HD 4600 Integrated Graphics, 1GB VRAM
DX:
DirectX 10
OS:
Win 7, 8, 10, X86 32-bit, x64
STO:
16 GB HDD
RES:
1024x768

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel: Core i5-3300 AMD: Ryzen 3 1200
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVidia: GeForce 560 AMD: Radeon HD 6950 Intel: Intel UHD 630 Integrated Graphics, 2GB VRAM
DX:
DirectX 11
OS:
Win 10, x64
STO:
16 GB SSD
RES:
1920x1080
NOTE: ARM: not supported
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Orcs Must Die! UnchainedHeroes EvolvedHyper UniverseVaingloryCrush OnlineDota 2
Hozzászólások: 3 829
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MacYYY avatar
4 év után újra neki kezdtem ennek a "csodának" De még mindig csalódottan láttam,hogy semmi csapat munka nincs az emberekben,vagy is akikkel engem összerakott,összhang 0.
Nálam gyakori hogy a dzsungeles besértődik és nem segít,szándékosan viszi el a killeket,vagy supportként mikor az adc-nek segítek,és nem tud egy gyilkosságot szerezni mert balf***sz erre ki afkol,vagy szándékosan feedel,vagy nem meglepő módon ócsárol.. (kikapcsolt chattel jobb játszani,ugyan is a lengyelek 90%-a toxikus a tapasztalataim szerint.)

Ha játszol inkább vigyél magad mellé még +4 embert akiket ismersz,és csapatjátékos mert a legtöbb lengyel akikkel összerak,(véletlenül behúzod a gyilkosságát,vagy a farmját) Szándékosan hergel téged,átkoz,neki áll ki afkolni,vagy el funolja az egészet.
8 olyan meccset mentem amiben nyerésre állt a csapatom és hihetetlen nagy lose lett, 8.-ik meccs lett az a pont hogy befejeztem a játékot.,(jól kezdtük,nyertük az invade-et,bot kivételével jól haladt mindenki) Meccs 42.percében a topposnak (mordekai) nem tetszett hogy megmentettem a valagát(rá kacsintott volna minion és elmegy aludni),és nem ő kapta a gyilkosságot,erre ki afkolt a haverjával a dzsungelessel (warwick,akinek néha könyörögni kellett hogy segítsen).
kb 4-5 ütés kellett volna a nexusukra
Hála a két jó madárnak a team fight-ot vesztettük,és külön hála a supportosunknak aki el feedelte vayne-t,aki meg darált mint a fene.
Pedig sok jelentősége volt hogy a dzsungeles,és a toppos is részt vett a harcban. Ráadásul mordekaiser,aki elég jó statban volt,és bevolt tankolva.
Elvitték a Baront, és bevitték midet, ennyi volt. Fogtam letöröltem ezt a koporsó játékot.
Nem való az én idegrendszeremnek.

Sok sértődékeny játékos van aki bedurcizik,és ha nem az van amit ő akar,akkor te se érezd jól magad.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Akármit tehetnek bele akkor is egy rakás xar lesz. Mert inkompetens barom az összes fejlesztő. Nemrég olvastam egy cikket, hogy az emberi társadalom drasztikus elubtulási görbén dübörög. Na az látszik ezen a játékon is. 2014 óta kisebb nagyobb megszakításokkal játszok evvel a hulladékkal. Nagyjából a Season 8-nál hagytam abba. Azóta nem ölök komolyabb energiát bele. Egyrészt nincs feles energiám, másrészt nincs fele időm. Aki evvel játszik kb. minden perce felesleges és megy a kukába.

Nos, de az igazi törés az a Season 8-nál indult, ha minden igaz és jól emlékszem. Bár a tényen, hogy fele annyi gondolkodás kell a játékhoz nem változtat az időpont. Nos anno volt 4 broken camp. Yasou-Katarina-Zed és Master Yi. Nos ezen szerény négyes több szempontból volt low iq broken vagy a pick to winn kategória bajnokai. Nos álltalában abban az időben erre a 4 karatkerre mindig volt 5 ember aki csak ezt ütötte és így lehetett ellenük sikereket elérni.

Hogy ezek miért voltak broknek hősök? Csak azért mert negyed annyi energia kellett ahhoz, hogy kb onehiteljenek akárkit. Kaptak egy két killt és már kb. 3 ember kellett hogy meghaljanak de abból a 3-ból is minimum 1 belehalt. Nos a lényeg az, hogy abban az időben kb. itt ki is merült a lehetetlen hősök listája.

Erre most a 23-as szezonra miket kaptunk? Az egész játékot telle cseszték sebzéssel. Gyakorlatilag a játék első 4-5 percében eldől a meccs, csak megnyomod sorba a 4 gombodat és valaki meghalt, vagy nem de akkor meg te halátál meg. Szóval a Yas-Kata-Zed-Master mellé mik jöttek amik kb. megint csak negyed annyi "tudás" kell az elfeedelésükhöz. Jott egy Yone, amint megvan neki a kellő attack spedd meg krit már legyőzhetetlen szintre emelkedi. Feldob, lefog, felrúg lerúg két képesséből 21378t12312 sebez, és még kap vagy 2000 pajzsot is mellé. Bel'veth, ami az isten tudja mitnem csinál. Megnyom egy gombot és csak jön a sebzés jön a sebzés. De sorolhatnék még vagy 5-6 hőst.

Ezzé vált a játék. Nem kell gondolkodni, a játék elején kis szerencséd van(mert már tudás sem kell sőt nem is ér semmit) bejön a kezdés és onnantól mindenkit széttépsz. Lásd adc-k egy fed adc közelébe se lehet menni. Mostanában Tristanáztam meg van a Határtalan+Statik+Letaszított és egy E+Q komboból meghal akárki. Ha túl közel jönne akkor W-vel elmegyek vagy R-el ellököm, brutális játéktodás kell hozzá.

Nincsenek már piszkálódások, nincsenek már puhatolózások, oda mentek beletoljátok valaki arcába amitek van és meghalt. Volt egyszaka a játéknak, akkoriban Sion-oztam semmit nem vettem csak hp-t meg páncélt meg varázs ellenállást, és így sebeztem 70-80e-ket egy meccset, volt hogy a két adc nem csinált ennyi sebzést együtt. és egy tankot hoztam tank itemekkel. Régen a tankok bírták mint az állat de nem téptek szét senkit egy két képességből. Az az Assassinok dolga volt. De mára kb mindenki assassin.

Csak pár Yasuo sztori... Mikor Tryndával elultizol és a Yasou a maradék 1 hp-dról fel lifesteal-eli a te sebzésed + a tornyod sebzését. Vagy mikor Xayah-val ultizol és jössz vissza fele az ultiból az enemy Yasuo rád tudja nyomni a saját ultiját(ilyen is volt többet nem Xayah-ztam)

A játékosok megcsömörléséről ne is beszéljünk, a játékosok 95% annyi esze van mint egy marék molylepkének. Semmire nem jók. A játék mechanika is annyira le van butítva hogy egy pirítóskenyér és sikeresen játszana rajta. Ha lepingelsz egy wardot akkor jelzi mikor jár le meg hol van van... miért lesz akkor láthatalan? Ennyi erőből nyugodtan oda tehetnék hogy mindenki lássa ne lehessen kiszedni azt majd lejár. Betették a több féle pinget a csalit meg a wardot kérek meg a ward van pinget... A kedvencem mikor a "VIGYÁZZ" pinget akarsz nyomni és a kertén játék csak tolja oda a "CSALI" pinget.

Vagy a játék alap brutális igazságatalanságai. Mikor a tornyok 10-20% messzebb lőnek mint ami az alap hatótáv. Mikor Tristanával elugrasz el villasz majd földetértél a pálya másik felén és hallod kattani a torony lövést és szép lassan jön és arconbac azt meghaltál. Nem baj hogy majdnem 3 toronnyal odébb vagy. Vagy mikor a Blitz Q-k melléd mennek de gondol egyet a játék, és az animáció rád pattan és elkap. Vagy lassan 100 éve nem tudták megoldani hogy a csöves karaktered ne tévedjen el 3 minin között, menekülnél vagy üldöznél és nekiáll köztük össze vissza pattogni mint a flippergolyó.

Azok a játékosok akik most "jónak" érzik magukat 4-5 éve nem hogy a vas-ba de még a rankedre se jutottak volna be.

Egy szó mint száz. Az ég egy adta világon semmi értelme ennek a játéknak, minden vele tölött másodperc csak eldobott idő az életedből. Csak is kizárolag akkor van értelme ha egy baráttal tudsz játszani. És tudod ignorálni a kerténeket, lexarod ha vesztes és még így is jól érzitek magatok. Na akkor talán... de erre meg van 12387152631 más játék.
0
0
1
0
Ayistion avatar
Ez a játék még mindig egy pokol... Amikor a mides elkezdi spamelni a Lv7-et, majd 0/6ra kikapja a lanet, felbecsülhetetlen...
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Ayistion: Ahogy látom, még mindig a RAGE game ez, de álítólag tesznek be új pályát,, na arra kiváncsi leszeek.
0
0
0
0
Liptik avatar
Én a LOL-os MMORPG-t várom. Addig ott a WOW
0
0
0
0
MarteSz94 avatar
másnál is kevesebb az fps ?
0
0
0
0
LightLeach avatar
Nem ártana frissíteni a rendszer követelményt. Ki lett adva az új hivatalos.
3
0
0
0
carl18x avatar
Komolyan nem volna rossz játék de gyakorlatilag mindig Noobokkal vagyok egy csapatban, mikor 8-as szinten vagyok a többi 5-6-os szinten szenved. Arról ne is beszéljünk mindig van 1-2 csapattárs akinek tétlen a Karaktere, Beáll a sarokba és nem csinál semmit.
Milyen játszik az olyan egy csapat játékkal aki közben neki áll recskázni/enni ?
És még csak jelenteni se lehet az ilyen tétlen embereket, és ez komolyan abba az írányba mozdít el hogy inkább az értelmes gamer se lolozik.
Starcraft 2-be hála azért nem találkoztam olyannal hogy 1 játszik a több meg csak nézzik, ott mindig csak aktív tagok játszottak.
A gépigény meg nevetséges, Maxon fix 60 fps minden körülmények között. Harmat gyenge elavult gépekkel nem kell erőltetni.
0
0
0
0
💬 4
Tucsok2008 avatar
@carl18x: Engedd el, keress másik játékot. Ez a játék évrő évre egyre hitványabb és szarabb, 4 éve ezt a tendenciát mutatja, szerintem hova jutott azóta? Értelmetlen vele játszani. Szar úgy ahogy van.
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: egyetértek, rakás szar az egész játék teljesen ***ták, 2017től szinte oneshot meccsek vannak és ahogy megnézi az ember már a profi ligákban is káosz uralkodik, egy LCS mecsen 30 kill ? Mi a szar.... eddig jó ha volt 6 kill. Dobd el engedd el gyere inkább HoT-ozni vagy ilyesmi de ezt ne erőltesd
0
0
0
0
carl18x avatar
@zsakos: Már azóta rég letöröltem, valahogy időpazarlásnak tűnt! :D
0
0
0
0
FoLey avatar
@carl18x: Mostanában csak néhai aramozni szoktam,de azóta se report rendszert nem képesek újításra. Meg tele *** kinézetekkel,ládákkal meg egyéb finomságokkal és fogd meg jól,ennyi.
Engedd el ezt a játékot egy rakás fos lett. Soloban értelmetlen is szenvedni vele.
0
0
0
0
Bukta avatar
Forrás: [LINK]

League of Legends Minimum Requirements

-CPU: 3GHz Processor (supporting SSE2 instruction set or higher)
-RAM: 2GB RAM
-HDD: 12GB Free Space
-OS: Windows 7, 8, or Windows 10
-Screen Resolution: up to 1920×1200
-DirectX: Version 9C or better
-Shader: Version 2.0b capable video card

League of Legends Recommended Requirements

-CPU: 3GHz Processor (supporting SSE2 instruction set or higher)
-RAM: 4GB RAM
-HDD: 16GB Free Space
-GPU: Nvidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card with dedicated memory of 512MB or higher VRAM.
-OS: Windows 7, 8.1, or Windows 10
-DirectX: Version 9.0C or better
0
0
0
0
Fonix01 avatar
Sziasztok, nem tudom már ennél is jobban jelezni, ez a gépigény nem jó! Ez a Season 5ös meg az előtte lévő klienshez van! Nem fog menni a játék normálisan ezer éves PCken!
Van egy retró PCm, kipróbáltam, szerintem ennél jobban nem lehet már hova feltolni és be tudok lépni, de néha van 10-15FPS, viszont sokszor 0FPS!
https://gepigeny.hu/user/fonix01/eszkozok/181904
u.i: ráadásul a Riot korábban jelezte, hogy csak Windows10et támogatja a kliens!
0
0
0
0
💬 3
Warlordcommander avatar
@Fonix01: Ha nem jó a gépigény nyugodtan írhatsz MoonW-nek egy üzenetet, vagy kilinkelheted ide a mostani valós gépigényt, a hivatalos oldalról, és biztos frissítik.
0
0
0
0
Fonix01 avatar
@Warlordcommander: A Hivatalosan oldalon nincs frissítve és nem is találtam máshol, hogy mi lenne a követelmény! De az biztos, hogy legalább Windows 10 és 6GB ram kellene hogy legyen!
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Fonix01: Hát valami tuti nem stimmel a játéknál... I5-9600K és GTX 1060 6 gb-n közepesen akad a játék 😃 😃 😃 😃
0
0
0
0
no avatar
Ebben mit esznek annyira, nem értem..
Számomra annyira összetett zagyvaság az egész.. Kis karakterek futkosnak össze vissza, és csatáznak de úgy hogy abból én semmit sem látok. Minden tisztelem annak, aki jó az ilyen játékokban és szereti is őket. Engem 10 perc után a mentő vinne el
0
0
0
0
💬 1
Arcade avatar
@Blade890: Egyetlen egy tippem lenne, vedd le az effekteket medium alá, attól talán jobban látsz 😃
0
0
0
0
Jammokus avatar
Szépen fut 400fps-el ez egy olyan game ami egy mosógépen is elfut. Erősen csapatorientált a játék tehát ha sz@r a csapatod akkor valószínűleg kikaptok. 200-as szintű vagyok már 2013-2014 óta játszok vele. Néha idegesítő is tud lenni de tűrhető
0
0
0
0
no avatar
Hali, egy olyan problemam lenne hogy valamiert 5-10 fps nel nem produkal tobbet.

Intel Core I5 750 4x2660MHz
8gb ram
ATI HD6570 1GB PCI-e

Valaki valami megoldast tud?
Mar lefrissitettem mindent
0
0
0
0
💬 1
szalamispizza avatar
@sheriffone: Rakd újra a játékot. Ha úgy sem jó akkor a windows is. Simán futnia kellene
0
0
0
0
MarteSz94 avatar
valaki tapasztal röcögést ? basszus 120 fps van de szaggatást látok
0
0
0
0
💬 3
FrozenBlade avatar
@MarteSz94: Konfigod alapján nem kellene hogy szaggasson.
0
0
0
0
MarteSz94 avatar
@FrozenBlade: 2 napja jött olyan darabos a kép pedig 144hz
0
0
0
0
no avatar
@MarteSz94: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
B6t52aa25t6B avatar
Sziasztok az miért van, hogy közepes grafikán 160 fps el megy ilyen setup-al?
Amd ryzen 2600x
Rx 580 8GB
16 GB 3200Mhz Ram
0
0
0
0
💬 4
TheMenkuPocok avatar
@B6t52aa25t6B: Most ez jó vagy nem jó neked? 160 fps egy korrekt szám, és a konfig nem rossz.
0
0
0
0
B6t52aa25t6B avatar
@TheMenkuPocok: Többre számítottam.
0
0
0
0
FrozenBlade avatar
@B6t52aa25t6B: Felbontás?
0
0
0
0
no avatar
@B6t52aa25t6B: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
B6t52aa25t6B avatar
Tudom, de szerintem többet is tudna! ...
0
0
0
0
no avatar
Tudna valaki segíteni?
5eve accontal ezt írja DE egy 0perces accountal egybol talal meccset es ezt az uzenetet sem dobja ki orulnek neki hogyha sikerulne ezt a accountott hasznalnom...

http://kepkezelo.com/images/d9c57aovqfe8ekud9cdz.png
0
0
0
0
💬 5
Bukta avatar
@zsolticka: Oda van írva igazából minden. Sokszor léptél ki a játékból és voltál afk azért kaptál 20percest. Ha jól tudom 5 alkalmas csak, viszont nem szakíthatod meg a számlálót se.
0
0
0
0
no avatar
@Bukta: de még is hogyan hogy ha 5 ÉVE nem hasznaltam az accountomat?
Ezt nem ertem
0
0
0
0
Bukta avatar
@zsolticka: Lehet úgy hagytad ott.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@zsolticka: Úgy van ahogy Bukta mondja. Várd végig és utána kerülsz be a keresőbe, ez addig csak a büntetésed letöltése. Ha kilépsz, másik 4 ember játékát cseszed el.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: rendben akkor 5x varok addig amíg nem enged be remelem igazatok lesz 😃
0
0
0
0
Ayistion avatar
Nem változott a véleményem. Még most is rühellem a polákokat a francikát, na meg a feeder noobokat, akik nem tudnak megtanulni játszani botok ellen, hanem bejönnek rankedra 1st time csemppel... (wild rift) nőljön köröm arra a bizonyos helyre 😠
0
0
0
0
💬 2
FrozenBlade avatar
@Ayistion: A legjobb amikor el sem kezdődik a meccs és a csapattársak már egymásnak estek...
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Ayistion: Basszus ez még hagyjá de el se kezdődik a meccs de már lehet tudni ki fog nyerni ***.
0
0
0
0
no avatar
Cső. Valaki megtudná mondani,hogy mennyit foglal gépen a lol?
Előre is köszi.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Bukta: Rendben,Köszi!
0
0
0
0
no avatar
A világ leg gyerekesebb és leg agyatlanabb játéka.. Kezdő voltam, gondoltam teszek vele egy próbát.. Nos 11 évet pótolni elég nehéz lenne, egy árva kukkot sem értettem belőle hogy mi hol merre ki.. Nemtudom ebben mit lehet szeretni, dehát az ilyen mobáknak is megvan a saját kis táboruk.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Keresem azokat a playereket akik nem bronzban voltak PC-s lolban, és tolják a wild riftet. 😆 Galaxy S9+ on simán tartja a 60fpst fightban is, ultra settingsel. 😃
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Ayistion: Én egyszer mentem le a ranked besoroló mecseket, akkor bronz 1-be kerültem. 😆 De az már pár éve volt. Régen LOL-oztam rá, de a telós verzióra lehet ránézek.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Lenne 1 olyan problémám hogy ezzel a rendszerrel nem nagyon akarja elvinni a lolt.
Általában működik de valamiért lassan tölt be vagy esetleg a töltőképernyőn ragad a kép (hang közbe van).
De olyan is történik hogy meccs meccs közbe befagy a játék akkor az fps (bal oldali) leesik 0-10 közé utána visszaáll 80-100 közé közbe a pingem (jobb oldali) stabil 30-35 között áll.

Intel Core i7 6500U 2,50GHz
3.88 GB RAM
GeForce 920MX
1920x1080 60Hz
Válaszokat előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
mrichiee avatar
Sziasztok.
Mennyi fps-em lenne kb?
GPU:MSI GTX 960 Gaming 4G
CPU:i5-4460
RAM:4GB
OS:Windows 10 64bit
0
0
0
0
💬 1
no avatar
windows 10 home
Intel Celenor N3350
4,00 GB
64 bites operációs rendszer
szerintetek elvinné a lolt?
0
0
0
0
💬 1
LightLeach avatar
@jatekos16: Játszottam már hasonlón, nem olyan jó 😂
0
0
0
0
no avatar
200+fps full grafikán meg lenne ?

Alaplap:ASUS H310M-R
Processzor:Intel Core i7-9700 8x4,7Ghz
Memória:16GB 3000Mhz DDR4

Merevlemez:1TB SATA HDD

SSD:SSD 120GB SATA

Videokártya:nVidia GeForce GTX1660 6GB
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@balu12344: Ne viccelj az én gt720m-esemen is full grafikán van 200 fps. Ehhez a játékhoz krumpli pc is elég
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, ezen a Laptopon mennyi fps-sel futna
Processzor: Intel Core i7 4600U 2x2.1GHz
Memória: 8Gb RAM
Merevlemez: 256Gb SSD
Videokártya: Intel HD Graphics
Kijelző: 14 col (1920x1080)
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sziasztok egy kis segítséget kérnék.
Ezen a laptopon hogy futna a játék?
Meglenne a stabil 60 fps?
Ryzen 5 3500U
Vega 8
8gb ram.
Köszönöm előre is!
Valahol megvan a 90+fps is valahol csökken csak 50 re(és tudom hogy függ hogy merre vagy a mappon)
0
0
0
0
Fonix01 avatar
Üdv!
Én ezzel próbáltam: Q8300 (oc 2875Mhz, 4mag), 6GB DDR2 RAM 800Mhz (Win 10miatt kellett, mert az 2GBot elvisz gyárilag), Radeon HD7750 (legfrissebb AMD driver)
Az oldal azt írja, hogy 60+ fps full HD ultrán, ami nem igaz! Ez a gépigény szerintem a kliens cseréje óta nem él ami asszem olyan 5éve volt! Ezzel a konfiggal a játék játszhatatlan! 10-15fps és nincs folyamatos játék!
Amikor betölt a játék full lowon akkor még van 30-35fps, de ahogy másokkal találkozok azonnal vége vagy bármi megmozdul mellettem! Az átlag 15fps a minimum 0fps, maximum 42 (de ez kb sose)!
(proci 100%on fut, ram 70%ról indul, kártya olyan 40%on van)!

Ebből is látszik, hogy ez a játék csak úgy mint a legtöbb online game, processzor igényes! Mondjuk ez egy 775-ös socket nincs min csodálkozni egy retro pc, de a gépigény az viszont nem jó!
0
0
0
0
Liptik avatar
Ezek a váltakozó játékmódok hogy jönnek?
0
0
0
0
no avatar
sziasztok ezen a laptopon hogy menne
CPU i3-8350K
RAM DDR4 4 RAM
GPU UHD Graphics 620
Windows 64 bit
és ha hozzá adnák 2 ramot mennyivel lenne több fps?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@poor gamer: Szuperül. nekem gt720m és i3-3217u van de 200 fpsel dorombol. Ez a játék krumpli pcn is fut
0
0
0
0
no avatar
sziasztok szerintetek ezen hogyan fog futni
CPU:Intel core i5 8600K
ram:8gb ddr4
GPU:nvidia geforce gtx 1070 ti
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@farkasbalint18: Hibátlanul a legnagyobb beállítások mellett is. Egyébként meg 10-15 másodperc alatt találtam egy benchmark videót a te videókártyáddal és processzoroddal.

https://www.youtube.com/watch?v=W_kaRl9Wt2A
0
0
0
0
no avatar
Szerintem 4 gb ram-al nem éri meg játszani
0
0
0
0
no avatar
A játék egy kenyérpirítón is elfut, a weboldal szerint max grafikán 4K-ban 60+ fps-el kéne futnia, de közben minimum grafikán 50 fps-el fut, ha nem történik semmi, mikor valaki megtámad akkor pedig nagyjából 30-40 fps, úgy hogy le-leesik 10-re
0
0
0
0
💬 2
PestisDoktor88 avatar
@mindenlaggol: Milyen hardware-d van?
0
0
0
0
Bukta avatar
@mindenlaggol: már rég nem ilyen a gépigénye a játéknak szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Intel Pentium 4 2.8 ghz . Videókártya Sapphire Radeon 9600 ATLANTIS. Elfutna ? A válszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Worners: Ez még egy piriton is elfut 😃
0
0
0
0
zsxmbxr avatar
best game forevör😆
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
Elég jól optimalizált játék, jó beállításokkal gyengébb konfigokon is lazán elmegy.

Nemtudom ki hogy van vele, én nem vagyok az RPG játékok rajongója, vannak kifejezett RPG játékok amiket kedvelek, a szinkron játékok, wow, diablo, mount and blade, stb. De viszont ezt a játékot egyszer szedtem le, kemény tíz percet ültem rajta, abszolút nem értettem. Nekem ez a játék egy káosz. Azt sem tudom, hogy, hová mikor. // De vannak ismerőseim, akik nagyon nagy fanjai a játéknak, ők elég jól elvannak évek óta. Hát próbáljátok ki. Nekem nem jött be, akinek még is be jön, és szereti a LOL-t annak jó játékot!

+ UPTADE:

Egy emberen ahogy észrevettem gépgyilkos játék.

Egy hét alatt
- 1 billentyű.
- 1 monitor.

minimális igény: legalább öt darab 1mg - alprazolám.
0
0
0
0
💬 11
FoLey avatar
@nemmegycsaklowon: Elég jól optimalizált játék
Aha hogyne nem véletlenül szar az új kliens...

Egy emberen ahogy észrevettem gépgyilkos játék.

Egy hét alatt
- 1 billentyű.
- 1 monitor.


Igen az idegbeteg toxic kid játékosoknál akik nem tűrtöztetik magukat.
0
0
0
0
Bukta avatar
@nemmegycsaklowon: Nem rpg, hanem moba. Tulajdonképpen semmi köze nincs hozzá.
Ahhoz, hogy tudd hogy hová mikor miért idő kell és nem 2 nap.
De amúgy hidd el jobb is hogy nem játszol vele, mert tényleg nagyon ki tudja hozni az embert a sodrából és nem csak a playerek, hanem maga a cég is.
0
0
0
0
FoLey avatar
@nemmegycsaklowon: Elég jól optimalizált játék

Tessék eléggé jól van optimalizálva,vissza sem tudtam menni egy romhalmaz kliens... Kérlek mesélj még egy kezdő létedre...
https://kepkuldes.com/images/37dbf207bc8f31cb909d4988498c148c.png
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@FoLey: Honnan a tökömből tudod, hogy kezdő vagyok? 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@nemmegycsaklowon: De viszont ezt a játékot egyszer szedtem le, kemény tíz percet ültem rajta, abszolút nem értettem.
Ebből a mondatból szűrtem ki.
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@FoLey: Egy szónak is száz a vége, én sem szeretem. Aki meg szereti, tolja hát.

Inkább egy jó WOT, vagy World of Warplanes... 😃 vagy bármi, ami ennél értelmesebb
0
0
0
0
Fatotem avatar
@nemmegycsaklowon: A lol is ugyanannyira értelmes mint a wot vagy wow attól még hogy nem szereted... Ha nem vagy jó egy játékban, még nem kell lehurrogni azt.
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
@Fatotem: Látom az értelem neked sem az erősséged.
0
0
0
0
Fatotem avatar
@nemmegycsaklowon: Ugyanannyira mint neked. 😜
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Fatotem: Ne haragudj deez a játék akkor is egy szemétkupac 😃 de főleg azutóbbi 2 évben. Mondom 5 éves játék után... 😃
0
0
0
0
no avatar
@nemmegycsaklowon: Kezdjük ott hogy nem rpg hanem moba
0
0
0
0
no avatar
Én leginkább csak a normál Lollal játszok a TFT-vel nem. Arra nekem elég egy Asus X540L, hogy max grafikán vigye stabil 60 FPS-sel.
Igaz aramba egy lvl 6 fölötti team fightnál ez a szám eléggé lemegy egy kis ideig. A játékról csak annyit hogy magasabb szinten kevesebb a troll és az autofill is próbál valamit csinálni, de előfordulnak olyanok is, hogy szét flamelik az egész gamet, mert nem tudják tartani a lanet. Nekem ez a kedvenc játékom és nem igen tervezem abba hagyni. Talán csak azt hiányolom, hogy nincs semmilyen mos a TFT-n kívül. Jó lenne egy Urf, Nexus ostroma, Porokirály legendája vagy valami ami kicsit feldobja a játékot akár csak pár napra is, mint régen amikor hétvégén volt valami jó mod.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Hát ez a játék.. hogy mondjam Mikor anno haverom fél évig győzködött játszak már vele nekiálltam akkor elég volt egy I3-2100 4 GB DDR3 ram és egy 1 Gb AMD Radeon 5560 De mára már az egész játék egy vicc... a Ranked tele van trollokkal valahogy elfogyott a türelmem a játékkal kapcsolatban főleg mikor a Support benyögi, hogy előfordul 1 2 troll mecs... jah Plat 4 0 lp 8 Lose 3 nap alatt és minimum 2 troll folyton a csapatomban... Ehhez a játékhoz egy doboz nyugtató kell mert hiába tudsz ügyesen játszani ha a játékod sorsa a másik 4 idiótán múlik...

TFT (TCH) ezt inkább Taktikus Szerencse Játéknak hívnám Ha szerencséd van nyersz ha nem vesztesz Kikell dolgozni benne vagy 3 Stabil felállást és ha mázlid van és nem viszik el pont azokat a hősöket amikre szükséged van bekerülsz a top4be Bár ami vicces h Az első helyért haverom 36 Pontot kapott egy 8 helyért -64-t 😀 és nem ül egész nap alőtte h 1000 mecse van ilyesmi 😀

Grafika és teljesítmény elvárása Nevetséges... 2 GB rammal vagy 4-el már játék élményed sincs egy Skill és az FPS -50-re leugrik 😆 bár engem ez a veszély hála égnek nem fenyeget most cseréltem videókártyát GTX 1660Ti-re bár a GTX 1050Ti is vitte de pl ha egyszer kedvet kapok egy Full HD Streamhez jo ha van ilyen videókártya a gépben 😀
Régen sokkal jobb volt a játék élménye ...

Ezt összetudtátok-e már rakni?
https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=243lv_3_Draven_csapat_.jpghttps://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=811Lv_3_Draven.png
Ezt h összetudtam rakni ez a Szerencse és a csoda!
0
0
0
0
Liptik avatar
Kipróbáltam az új játékmódot a TFT-t és nem jött be nekem, inkább maradok az eredetinél.
0
0
0
0
Liptik avatar
Már jóval nagyobb gépigény kell a játszható játékmenetig.
0
0
0
0
prince4 avatar
Van egy fölösleges accountom sok értékes skin van rajta, plat 4 körüli solo Ranked MMR, nem szoktam játszani a játékkkal egyáltalán szóval akit esetleg érdekel az írjon mit ajánlana érte cserébe!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@prince4: Hello
Engem érdekelne az akkount.
0
0
0
0
no avatar
@prince4: Tudnák érte ajánlani egy Uplay accountot. The Crew,Watch dogs1,AC blackfalg,AC Unity,Splintel Cell,+még 2 játék rajt.
0
0
0
0
no avatar
Srácok ugyanezen a gépen, ugyanazokkal a beállitásokkal 1440p-be lowon 50-60 fpsem volt, ez tavaly volt. Ma akartam játszani mert leszedtem újra és droppol folyton le 16 fps-re a játék ugyanezekkel a beállitásokkal. A gépemben semmi sem változott, csak egy proci hűtő. A játék elején mikor elindul a mecs, megvan a 45 fps, közepe felé 30-40, aztán, jönnek a droppok 16-re teamfightokba meg ezeknél. Boltba leugrik 10-17 közé.
0
0
0
0
💬 10
prince4 avatar
@JHNNY: Milyen géped van?
0
0
0
0
no avatar
@prince4: i3-540 3,06ghz asszem vagy 3,6ghz. GT 220 1gb, 8 gb ram. windows 10 pro 64 bit, gondolkodom hogy átrakjam win 7 64 bitre.
0
0
0
0
prince4 avatar
@JHNNY: Nagyon gyenge a videókártya, főleg 1440p-re...még HD felbontásban is szenvedősen mennének a játékok szóval vagy vedd le nagyon a felbontást vagy vegyél egy új videókártyát!
0
0
0
0
Fatotem avatar
@JHNNY: Ezzel a konfiggal mikor volt 1440p-ben lowon 50-60 FPS-ed? Csoda ha 720p-ben meg volt...
0
0
0
0
no avatar
@Fatotem: Nekem 80-90 fps 1280p-ben ..... Core 2 Quad Q6600....GT220...8GB-ram
0
0
0
0
Fatotem avatar
@RyuuSSJ4: Pontosan milyen felbontás? 1280p-t nem ismerek ...
0
0
0
0
no avatar
@JHNNY: ez azért van , mert a fenti gépigény ahoz volt elég hogy az akkori grafikával és hasonlókkal tudj lagg nélkül játtszani , azóta rengeteget fejlődött vizuálisan és más tereken is a játék , ezért van az hogy droppokat kapsz.
0
0
0
0
Geriiii avatar
@killer199811: Fennt írja, hogy ajánlott 2gb vRAM. Nagyon kéne egy erősebb vidikártya és simán vinné a géped. Főleg 1440p-ben ilyen kártyával ne igazán játssz.
0
0
0
0
prince4 avatar
@Geriiii: "Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM))"

Sehol nem ir 2GB vram-ot amúgy de mindegy,elég neki akár 512MB videókártya is, de az is az erősebbik fajtából és csak HD felbontásra max!
Hiába 1GB-os a gt 220, ami az ajánlott gépigénybe fel van tüntetve geforce 8800 gt az 120%-al erősebb mint a gt 220, de még az is csak a HD felbontásra ajánlott nemhogy 1440p, 1440p még az én gépemet is megizzasztaná combosabb játékoknál!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Elfutna ezen a lol?
Processzor: Intel® Celeron® N4000
Processzor sebesség: 1.10 GHz
Processzor magok száma: 2
Processzor sebessége turbóval: 2.60 GHz
Cache: 4 MB
Videókártya: Intel UHD Graphics 600
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@xdec33: Több infó kéne... Ez csak a CPU..
0
0
0
0
Liptik avatar
Ebbe az évbe nem rankedoztam.
0
0
0
0
no avatar
cpu: i5-6600k
gpu: asus strix gtx 1080ti 11gb
ram: 16gb ddr4
os: win 10

Szerintetek elviszi a játékot? mert nem vagyok benne biztos..
Kérlek segítsetek
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@szegellert: kamu gépeden biztos
0
0
0
0
FoLey avatar
@szegellert: i5-6600k és gtx 1080 ti párosítás... 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
@szegellert: Kamu
Menne, de ilyen, hogy 1080ti 11 gb, azt hogyan? Meg ehhez a játékhoz nem kell nagy gép.
0
0
0
0
no avatar
az Windows XP és a Vista még támogatott, amikor ezt írom, de már nem sokáig

https://esport1.hu/news/2019/04/30/lol-league-of-legends-riot-games-windows-xp-vista-tamogatas-aioween?utm_source=LOL_1&utm_medium=Aioween&utm_campaign=FB_Csoport&fbclid=IwAR1DqDVRyig9R-botWCBtwcN8QEtXZ2auOicjBP11F0eU3WIYFpcdVDZKaE
0
0
0
0
oliveer1019 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@oliveer1019: Telepítsed újra a játékot majd a pc-t és ha egyik se válik be akkor valószínűleg gyenge a pc
0
0
0
0
no avatar
@Hadamo: gyenge az biztos nem
0
0
0
0
no avatar
@oliveer1019: Helló,Milyen felbontású monitorod van?
0
0
0
0
andruh avatar
Hali.
Egy AMD Sempron LE 1250 2.2ghz futna?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@andruh: Ha a processzortól függne akkor igen, de a videókártyától is függ
0
0
0
0
andruh avatar
@vincebenko: Nem vitte.vetettem haverral egy x3 phenont amugy gt 210. igy már viszi. egy mag 2.0 ghz kevés volt. 😃D
0
0
0
0
no avatar
@andruh: ez a játék egy krumplin is elfut ne szivassatok 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, gondolom nem új a kérdés, viszont szeretnék segítséget kérni, hogy miért van az, hogy egy intel i5-7200U-val és Radeon R5 M330 2GB-s videókártyával a játék képtelen megtartani a stabil 30 FPS-t. Néha viszont 02 FPS-re is lecsökken, ami eléggé irritáló, egy ún. középkategóriás laptopnál. Előre is köszönöm a segítséget és bocsánat, hogy ilyen sablonkérdéssel fordultam hozzátok.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Kispapel: Szia! Nekemis van egy laptopom igaz az csak i3al rendelkezik. Viszont ezekbe integralt videokartyak vannak ami miatt lehetseges hogy vannak az fps droppok. Nekem megy 30-40fps-el es leesik 05-10 re. Nagyon rossz de ez a laptopok atka ha nem egy mereg dragarol van szo.
0
0
0
0
Papa17 avatar
Èn nem èrtem ezeket a fpsdropp stb stb, meg így szar úgy szar a játék ..,nekem egy közepes laptopom van i5 7300hq , 1050 4gb vga, 8gb ram , ès nem esik 100 alá az fps.
Lassan 4 ève jàtszok de sosem tapasztaltam olyat hogy nem lenne optimalizálva..
0
0
0
0
MarteSz94 avatar
még mindig fps lag team figthba
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció