Menu
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. október 27. (PC)
Gépigény: Nagyon alacsony (2/6)
Népszerűség: 33# ■
Értékelések: Pozitív (8.2)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Kiadó: Riot Games
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
2 GHz processor (supporting SSE2 instruction set or higher)
CPU:
3 GHz processor
RAM:
1 GB RAM (2 GB of RAM for Windows Vista and newer)
RAM:
2 GB of RAM (4 GB of RAM for Windows Vista and higher)
GPU:
Shader version 2.0 capable video card
GPU:
Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB or higher Video Memory(VRAM))
DX:
DirectX v9.0c or better
DX:
DirectX v9.0c or better
OS:
Windows XP (Service Pack 3 ONLY), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, or Windows 10 http://gepigeny.hu/
OS:
Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, or Windows 10 with the latest service pack installed
Tárhely:
8 GB available hard disk space
Tárhely:
12 GB available hard disk space
Felbontás:
Screen resolutions up to 1920x1200
Megjegyzés: Recommended: The latest update to .NET Framework from Microsoft. The latest version of Adobe AIR is required to connect to PVP.net. Adobe AIR is included with all League of Legends setup files, but can also be downloaded from Adobe's website.
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Videók:
League of Legends - A Clash bemutatásaLeague of Legends - Pyke: A gyilkos bosszújaLeague of Legends - ANNIE: EredetLeague of Legends - Emelkedés
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3888
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 22:05:24
#
Az hogy ki van kapcsolva a skin meg ezek attól még működik. Vagy mi? Neked .exe hibát ír? Vagy kékhalál?
no avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 19:24:00
#
nekem nem..
hát nem tudom de kamuszaga van:DD (már bocs)
még azt sem tudod mondani h neked másmilyen van mert nem láttam még másmilyet...
meg rengetegen írták h nem jó,de amugyis kivan írva h nem elérhető a skin ward stb..
nah mindegy biztos jó neked : P
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 18:55:25
#
Működik szóval semmi baja.
no avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 17:46:00
#
MK LOL mikor lesz jó?
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 13:43:16
#
Bukta, az ultimmal ki kellett volna nyírnom, mert logikus ha nincs hp-m nincs miből visszatöltse a sajátját, de őneki még is ment. És ez az utolsó két tornyunk előtt volt 1v1-be és mint mondtam álmomban sem gondoltam volna hogy 1 hp-mból 3-4-500-akat tölt vissza.

Nyertünk mi is 18. percben meccset, de az átlag játékok 38-50 perc között érnek véget. De a lényeg még mindig az hogy a balancról beszélnek de kreálják az ilyeneket. Illteve hozzá az itemet, vagy ha van akkor nem nerfelik. De egy Skarner kb. használhatatlan.

Jezuska, tudom. Mint írtam pl. Pantheonnal mindenkit elverek, persze van kit nehezebben Pantheonnal pl. nekem ami nehézséget okoz az a Renekton, de Pantheonnal Trynda-Yasou-Jax-Zed ezekközül minden megölöm. Trynda a játék elején nem tud semmit farmolni mert elnyomom mint a göbe a malacaink. Yasuo az ott pattog de a 3-4. szinttől 4-5 Q azt mehet a sóhivatalba, Jax és Zed ellen már kell a higanyselyemöv.

A játékban a kedvencem a "polákozás" szidják a lengyeleket hogy mert analfabéták, de arra nem gondoltak hogy a keleti blokkon alapból sokkal több játékosuk van mint más nemzetnek, és emiatt is van több rossz játékos és több jó is. De ha már itt tartunk akkor meg kell említenem a magyarokat, sokkal kisebb esélyben találkozok magyarokkal, de annak is a 90%-ban ha ellenem vannak akkor még el sem kezdődött a meccs de már easy-zik vagy a fél percet amit a minionokra várunk átneveti. Ja és képes verni a pecsét ha egy Yasuo-val elver valakit... :D de a lényeg hogy a magyarok nagy hányada egy ilyen nyomorult csöves... ja meg a nevük tetszik a legjobban... valami "Fejes***99" és ez csak egy... a sok közül :D
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 12:34:44
#
Látom nem érted. Hiába van 0/10 más pedig elfeedelve, ha a 20. percre bőven megvan neki a 100%-os crit. Itt az idő a lényeg ami telik a játékba. Ezért nem érdemes sokáig húzni egy meccset se mert vannak champek amik pár itemmel rám rohadt erősek. Tök mindegy hogy feedel, vagy feedelve van.
Sőt képzeld. Létezik az is hogy már mindenki full builden van és úgy hogy az egyik csapat már rég a másik meg csak 1 perce. És ezt miért mondom? Mert tök mindegy ki hogy van elfeedelve.
Az meg a te bajod/hibád, hogy nem tudsz jól tradelni egy 0.2 iq-s champel. Azt meg nem értem hogy ő vagy te voltál elfeedelve? Mert ha ő akkor minek fightolsz vele, ha meg te akkor hagyjuk. Az az életlopásos dolog meg nem hiszem, hogy úgy működik ahogy te gondolod.
no avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 12:12:29
#
Valaki tudja mikor lesz jó az mk? választ előre köszi.
Amúgy tanács:attól mert valaki tryndet v másmilyen broken ge*i karit bepickelt ne írd h easy stb...
mindenkinek ugyanannyi esélye van karitól nem függően,itt a tudás az esélyed ha az enemy feedben van.
szval nincs semmi ***va,ha valaki azt gondolná h vannak erősebbek/gyengébb karik, ez hülyeség.. mindeggyik ugyanolyan erős, csak máshogyan és máshogy kell kihasználni meg valamelyikkel tudni kell vmelyikkes kevésbé..ez a játékhoz türelem,kitartás kell mert vannak olyan meccsek ahol uhh(emberekre értem).
de ez csak az én véleményem,lehet rossszul gondolom de sebaj:D
igazából régebben talán jobb volt,de mostmár szörnyűek az emberek... szval ajánlom a csapatban való playt
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 20. 07:49:17
#
Bukta, tudod miért szidom ezért a ritot? Azért mert ő azt hangoztatja hogy balancolja a játékot, meg erre törekszik, evvel ellentétben a valóságban meg egyáltalán nincsenek erre látható törekvései.

Azért nem játszom azokkal a hősökkel, mert nem tetszenek. Persze a magam hősei megvannak, akikkel akárkit akármikor elverek akárhol, csak egy forma szintről induljunk ill. az sem baj ha kicsivel erősebb. Pantheonnal kb. mindenkit el tudok verni, így vagyok már Tryndamere-el is.(Tryndát is 0,2iq-s karinak tartom) Akiket még szeret még Evelynn, trükkösen lehet vele játszani de itt sokat számít a csapat is. Kha'zix, ő benne meg néha látom az erőt néha meg nagyon nokedli, napja válogatja, de itt van pl.-nak a Kha'zix, hiába vagy 10/0/0-ba az enemy Yasuo meg 0/10/0-ba akkor sem fogod tudni megölni a 20. perc után... és ezért unbalancolatlan.

Igen írod hogy a 20. percben van már neki farmja, csak tudod míg ő farmol, addig mondjuk az ellen fele is, annyi különbséggel hogy neki van mellette egy jó pár killje is. példa hogy értsd... Yasuo a 20. percben - 80 farm 0/10/0-ás állás az ellenfele lehet akármi de neki is van 80-100 farmja + 8/0/3-ba van, és tökmindegy hogy a 8 kill miatt van egy kb. 80 farmos előnye akkor is erősebb lesz a Yasuo.

Legutoljára tudod min nevettem? Amikor Tryndával elultiztam, és ütöttük egymást a Yasuo-val, persze fel volt ott feedelve, de a Yasuo egy doran pengével az én 1 hp-mból visszatöltötte azt az élet erőt amit én leütöttem róla :D itt a balanc :D

És ugyan abba a hibába esnek mint a War Thunder, az is írja hogy így balanc úgy élethű bla bla, azt az orosz gépeken olyan földönkívülinek mondható erő van ami a valóságot csöppet sem tükrözi.

Persze én ettől függetlenül nem mondom hogy szar játék lenne a lol, mert nem az, csak tényleg balancolhatnák mert így ergya kicsit a rendszer, de maga a játék jó!
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 19. 18:15:53
#
Yasuo gondol egyet és a 20. percben 0/10-el bárkit megöl. Oké. Arra nem gondoltál, hogy telik az idő a játékban és összefarmolja az itemre a pénzt. És 2 itemből már el lehet nála érni a 100%-os kritet. Persze, hogy erős.
És ha ilyen 0.2 iq-s champek vannak akik 2-3 hitből leszednek bárkit akkor miért nem viszed őket?
És azzal, hogy a ritot szidod, hogy mekkora unbalanc az egész játék, meg adc-ből csinálnak jungle-t és top lanert akkor tényleg nem fogsz sehova jutni a játékba.
blaxphoenix avatar
2 éve | 2016. 04. 19. 17:29:40
#
Szar játék, nem bírom már játszani. Több mint fél éve abba hagytam azóta több mint tökéletes a szabadidőm, nem kötelez semmilyen játék és nyugodtabb vagyok mint eddig. Nem ajánlom senkinek. (akit érdekelne 3 éven át játszodtam vele gold és plat között ugráltam)
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 19. 14:12:24
#
No az uccsó mondatoddal el is értél a lényeghez. A mostani "meta" az előző évben is megélt, de sok hős ami az előző szezonban megélt, és ha !!ügyes!!(ez újabban nagy szó a riotnál) vagy akkor ***a kis meccseket toltál vele. De az új szezonban kb. van fél marék champ ami ha csak 2 killt kap már agyon ver mindenkit másfél ütésből. Szóval ja, ezt a szezont nagyon elcseszték a riotosok. Kifordult a játék is.

Régen a tank azért volt, hogy ott tankolja a cuccost. Most meg a tanknak van a legnagyobb dmg lassan. Nem rég találkoztam egy fél hp-s leónával én ugye Kha'zix-al voltam, és hát valami oknál fogva hiába q-ztam meg ütöttem nekem jobban ment le a hp-m mint neki, korai játékszakasz volt, de akkor is. ő autó támadással többet vert rám mint én rá a 3 képességgel. És el kellett menekülnöm előle. Akkor a kedvencem a Jax-Vayne stb... kb. a játék olyan lett hogy tök mindegy veszel e páncélt vagy sem, nem fog rajtad meglátszani. 300+ armor az az nagyon közel voltam a 400-hoz, sőt lehet még meg is haladtam azt is, jött a szutykos Vayne és a 3. lövésből leszedte az életem 1/3-adát mondom én hogy majdnem 400 vagy még annál is több armor mellett 3,5e Hp.-ból. és Malphite volt.

Az ADC-kből valami elkorcsosult asszasszin lett. Régen a tank/támogató feladata az volt hogy megvédjék, az új szezonban meg minek megvédeni? mindenkit 1-2-3 lövésből agyonlő.

A kedvencem a Yasuo... 0/10/0-ba van 20. percben gondol egyet öl 3-at és onnantól tök mindegy mi vagy mehetsz rá, ugyan úgy 2 ütés leszel.

De akkor meg kell említenem már Kindredet is, végre csináltak egy karaktert ami se nem op se nem fos, erre ha jól látom a Q-ját elcseszték, eddig ha 1v1-ben voltál akkor a Q-ból ugye 3 nyil jön ki, nos mind a 3-at megkapta az ellen. Most meg nem rég mentem vele és mintha a Q-ja ha 1v1-be vagy akkor csak 1-et lő a maradék kettőt nem lövi rá egy emberre... Szánalmas.

Amúgy az új metában csak egy higanyselyemöv abból meg az eleven szabja és meg van oldva minden bajod. Én mondjuk Zed-et sohasem tartottam nagy ellenfélnek, de kipróbáltam és egyáltalán nem is nehéz. De ugyan így Yasuo se, bár őt még nem próbáltam, de csak rá kell nézni, nagy iq kell ahhoz hogy (amikor kicsap a karddal, és 3. után van a forgószél vagy a 2.) avval 2x eltalál egy embert és főleg késői játékban lemegy a fél hp-ja csak ettől, az ultit meg kb. 43214213 hős segítségével ki tudod hozni.

Az hogy egy hős milyen jó vagyok nem a W/L-en mérem legalább is bronzban még, mert verheted te top-on a Gnart 13/0/2-be Pantheonnal ha a másik 4 poszt elbukott, mert jártam így is... azon a meccsen 1v1-be sőt még 2v1-be is minimum egy valakit elvittem, de a baj ott volt hogy én feedem kb. fele annyi előnyt adott mint kellett volna mert a többi ösvényen ugyan úgy csak az ellenfél javára dőlt a mérleg. Én inkább a KDA-m nézem és ott is hősökre bontva.

Ja és normálra visszatérve, én akadtam már össze Chellengeressel is és a lane-em nyertem XD

Ja és másfél hónapja nem játszottam de most mentem egy zed-et csak úgy ... http://prntscr.com/au5g3n
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 19. 01:59:34
#
Én meg vertem el challengert normálon pedig jelenleg silver3-ba vagyok. Normál az olyan mint a low elo. Bármit viszel jó lehet. És lee oké a jungle takarítani nem nehéz vele, de gankeknél és tf-ben már azért igenis kell a tudás számára. Mivel a W-ben van lifesteal így okosan kell trükközni, hogy legyen energiád.
Zeddel már a helyezkedés ami nehéz, mivel papír. Meg hát könnyű ellene építeni mert vagy zhonyát veszel vagy qss-t. És ezeket is elég nehéz kijátszani. Szóval van, hogy várnod kell azzal, hogy beugorj a harc közepébe. Én jelenleg zeddel úgy állok, hogy 2-3 win-ről és 10-12 lose-ról húztam fel 15win és 14 lose-ra. Van, hogy én csak akkor megyek be vele, ha már a fél csapatom meghallt. Meg itt is nehéz a passzívval játszani, mert elég nagy az a damage ami passzívból jön, mégis nehéz egy aa-t benyomni néha.
És hiába van 130 champ, nyilván azért pickelnek mindig ugyan azt, mert erősek. Én se viszek egy olyan champet amit a mostani meta bedarál, mert akkor, hogy nyernék?
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 18. 19:14:27
#
A francokat nem nehezek ezek... Amúgy BI újra(7x kocsog bronze) De a Lee és a Zed tapasztalataim nomrálból van ahol volt mellettem gold-os... szóval általában kapok nagyobb ellenfeleket.
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 16. 20:48:30
#
Majd megnézem, hogy magasabb div-be, hogy játszol vele. Nem tudom, hol vagy, de gondolom ahol vagy ott nem tudnak dodgelni. Lee Sin igenis rohadt nehéz és zed is.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 16. 13:41:04
#
Szia Bukta. LeeSin 0,2 iq champ. Játszottam vele. A 3. meccsen 24-5-10 és a végén 3v1-be kiszedtem 1-et, 1-et menekülésre kényszerítettem majd kiugrottam 1/4 hp-val mert a 3. fullos volt még. Szóval ennyit a skillesről, a Yasuo meg ugyan ez. Nagy skill kell hozzá hogy valakit egyszer eltalálj avval a piszkavassal(ez már alapból -fél hp) utána még egyszer eltalálod rácsúszol megütöd és meghalt. kb. ennyi.

A jelenlegi 0 iq xarok Lee - Vayne - Yasou ezután jön a Xin - Jax.

És amúgy ezért dög unalmas az a játék állítólag van benne vagy 130 hős de ebből kb. csak ezeket használják.

Soha nem látni vagy szinte sohase látni Skarner - Golilo mondjuk ebből Skarnert a hős frissítéssel csak elcseszték. A régivel jobban ment sokkal.

Ha vissza térve még Zed-re is azt mondták hogy rohadt skilles... az... igaz kicsivel nehezebb mint lee, ő vele az 5 meccsemtől mészároltam kb. :) Azóta se játszottam velük sokat, mert maga a hős nem tetszik csak megnéztem mi benne a skill... és rájöttem hogy kb. semmi :)
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 10. 11:03:29
#
Töltesz fel rp-t, veszel belőle ip nővelőt, és játszol.
Poesz44 avatar
2 éve | 2016. 04. 06. 14:39:40
#
Sziasztok.
IP-t hogyan lehet a leggyorsabban szerezni?
atemi105 avatar
2 éve | 2016. 04. 04. 14:58:16
#
http://matchhisto…b=overview
http://matchhisto…/207259914
két nagyon jó meccsem volt most nami supportként, gondoltam megosztom
Igazi Gyarados voltam, ha valaki érti az utalást
ja és YA BOOM
Bukta avatar
2 éve | 2016. 04. 03. 20:46:13
#
Yasuo és lee elég skilles champek. Ők nem 0,2-iq-s hősök az biztos. Főleg lee.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 04. 02. 13:05:06
#
eeej Zora, a Silver 5-1 és a B 5-1 ugyan az kb... :D Talán silverben nincs annyi afk, Silverre hallottam két találó szót "keretes bronz" és kb. igaz is.

A mostani meta? :D

0,2 iq-s hősök - Jax, Xin, Yasou, Le

A Yasuo a kedvencem, Tryndával elultizva 1 hp-m volt, és ütöttük egymást Yasuoval, a Yasuo abból az 1 hp-mból vissza töltötte minden ütésnél az én ütésem okozta sebzést :D 1 hp-ból *** XDD és azt hozzá kell tenni hogy egy Doran pengének köszönhetően. Riot és az óvodás szint csak így tovább :D
marko99 avatar
2 éve | 2016. 03. 30. 20:36:33
#
Sziasztok! Van valami jó magyar klub EUW-on?
no avatar
2 éve | 2016. 03. 30. 15:55:14
#
Szép napot mindenkinek.
Csapatba keresünk adc / junglert.
Kikötések:
-rang nem mondanám ,hogy számít mondjuk nem ár ha nem b5-ös vagy. (én silver 2 + promo)
-értelmes legyél / teamplayer - nem pedig solo ninja
-kor: nem mondanám ,hogy erre van bármi féle kikötésünk ha a fenti 2 követelménynek megfelelsz

Ha úgy érzed szívesen játszanál velünk és lépnéd előre a rangokat írj privátot ;)
bojtargenyo avatar
2 éve | 2016. 03. 27. 00:22:45
#
Azzal a jungle szisztémával már régebben is nyomták. Kínában nagyon is népszerű volt. Offtank AS Yi rommá lifesteal-ezve. 1v1-ben senki nem bírt vele. Az megint más kérdés,hogy yi nem tanknak való,hiszen nincs olyan passzív képessége,vagy aktív,amivel letankolhatná a 60 % crit chances adc-t.A visszatöltés pedig ott csak időpazarlás,ha nincs a csapatod a seggedbe.
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 25. 14:36:03
#
Féléve már nem emlékszem milyen meta volt. Most kb az adc-k(quinn, graves) jungle mennek, corki pedig midre inkább. Kog'maw az átalakítás után egy dühpengével és runaan-nel rohadt op. Szóval úgy mond adc meta van most. De még ott vannak azok a tankok akik megölhetetlenek lategame-be, ők pedig 1 mp alatt szétszednek. Jax, yi, xin pedig a hibrid családod képezik. Attack speedes jungle item, dühpenge, hextect revolver+ egy kis tank item és solo baron sőt még talán a 2 nexus tornyot és képesek kitankolni.
bojtargenyo avatar
2 éve | 2016. 03. 25. 12:58:19
#
Édes Istenem mennyit játszottam anno ezzel :D ! Hát igen Hölgyek-Urak eléggé megosztó játék. Én Dia 2-ig jutottam el (Feekdav) meg csináltam egy kis accountot ,azzal plat 4-ig(Páncélautó) aztán elpasszolgattam őket. Meguntam a játékmenetet. Már kb fél éve nem játszom és ez így is fog maradni. Viszont azt meg kell,hogy jegyezzem én nem voltam az a játék alatt idegeskedős típus. Most nem ismerem már a metát,de ha hasonló mint volt,akkor szívesen adok tippeket bronze,silverből való kijutáshoz,ha esetleg valakit érdekel.
MarteSz94 avatar
2 éve | 2016. 03. 23. 12:42:11
#
aki játsza jelizzen :D CRYteek rN ( supp main ) Eune
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 14. 18:27:05
#
Az mgé ahgyjá tegnap este én is nyomtam 4 rankedet abból az elsőn insta afk, a 2. meccsen csak részleges afk(visszajött a 7. percben majd eltünt és a 23.-ba megitn visszatért) utána volt egy faca winn aztán jött egy lose de ott szimplán csak jobbak voltak.
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 03. 13. 14:29:19
#
FoLey - Nekem a tegnapi nap nem sikerült ilyen jól... Promokat rontottam el, s majdnem visszaestem B2-be... Hihetetlen, hogy vannak olyan tagok, akik 100 (némelyik 80) Normál winnel indulnak el rankedezni... Értitek ezt? :D
FoLey avatar
2 éve | 2016. 03. 12. 22:36:10
#
DonTuros Én soloval jutottam ki a bronzból és csak végig support voltam. Nekem sincs bajom csak olyanokkal akik fogalmuk sincs az egészről és a játékot rontják el,de hála mai 10 rangsorolt meccsből 8 win-el normális csapattársaim voltak. :D
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 03. 11. 18:28:14
#
Sziasztok!
Őszinte leszek, találtam egy full lengyel, polák (ki ahogy akarja hívni őket) csapatot.
Egyszerűen awesome ami folyik a meccseken, az a csapatmunka, és "play"-ek, amiket lenyomnak, durva. :D
Én nekem nincs bajom a lengyelekkel, sőt, Silver 3-as szintűre hozták fel az MMR-em, úgy, hogy csak B1-es vagyok :D.
Remélem akinek eddig nem jött össze semmi, talál hasonló jó bajtárs(aka)t :)!
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 19:36:11
#
Bukta, ez nem hergelés, a magyar az így kezdi "izi", sőt volt olyan is amikor beléptünk, kiderült magyarok vagyunk mi is, és a következő szó "kurvanyátok" és igen "izi"t és társait sokan írják, de nem falmelik tele a meccset nem vihognak egy ölés után meg "XD"-znek meg ott jópofiznak, a magyarok mindegyikével ez igaz... egyfolytában minden percet flamelnek, sajnos nálunk is előfordult ez néha néha de akkor én szólok hogy "kussoljámá" és de mint mondtam nálunk minimális... évente egyszer, de ha magyarral találkozom az k.o.
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 16:54:37
#
Ha a visszacsatlakozásra rá megyek, akkor csak 'be tudom nyomni", de mást nem tudok vele csinálni...
Remélem a holnapi, 6.5-ös patch-csel eltűnik ez a hiba...
ALT+F4-et megpróbálom, hátha...
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 15:01:28
#
Ha a visszacsatlakozásra rámész nem ír ki semmit? Ha nem próbáld altf4, majd vissza. Ekkor már ki kéne írni.

Amúgy bugos, szar az egész kliens. Majd valamikor jön egy patch amiben az egészet megváltoztatják, akkor hátha megjavul.
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 03. 08. 12:54:22
#
Bukta és Tucsok2008!
Szintúgy tapasztalom ezeket amiket leírtatok.
Velem is volt olyan eset, amikor a lehetetlent nyertük meg, s ellenkezőleg is, amikor a 8/47-es meccset veszítettük el. Igen, a 47 kills a miénk volt.
Már, talán 150 meccs alatt Bronze V-ből Bronze II-be jutottam.
Sajnos nehéz, ha mi boton tartjuk magunkat, de aztán 5 vs 2-es a party az alsó ösvényen, mert lejön mindenki.
Volt olyan, amikor a mi midesünk nem hogy nem ss-elt, de még követni sem követte a midest.
Nehéz, nagyon nehéz ez az "ELO-HELL".
S undorító is.
A magyar játékosok meg szánalmasak tudnak lenni.
Komolyan, valamikor még az elvileg bunkó és non-skilled lengyelek sem írogatnak neked semmit, ha nyerésre állnak. De bezzeg a magyarok. Csak akkor csesznek rá, amikor ők azt hiszik te nem érted ők mit írnak...

Jelenleg ezzel a hibával küzdök...
https://support.r…s/20785694

Tisztelt Support!

Az lenne a hiba nálam, hogy 11:45 körül elindítottam egy sima, normál draft játékmódot, melyben Ekko mid lett a Champion Select-beni választásom.
Nah már most, 4-en kiléptek a csapatomból, mivel a játék nem indult el a számláló 0-ra érése után sem (ez a 4 kilépés körülbelül 10 perc után történt).Én pedig a 15. percben, gondoltam, ha addig nem történt semmi, biztos nem lesz már hiba.
De erre mégis. Többszöri bejelentkezés után, már lassan 2 óra után is ugyanez fogad, melyben ha rákattintok a "Visszacsatlakozás" sárga gombjára, nem történik semmi. Semmi sem. Főmenübe sem tudok lépni, sajnos semmi.
Előre is köszönöm a hibára vonatkozó megoldásukat! Bár gondolkoztam, hogy legkésőbb a 6.5-ös frissítéssel kijavul a problémám, de még abban sem látok biztos megoldást.


Valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban? :(
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 07. 22:28:12
#
Direkt írják, hogy hergeljenek. Én akkor szoktam ha mindig egy embert fókuszolok és meg is ölöm(pl. zeddel vagy lb-vel mivel velük ki is tudok jönni simán). Ilyenkor elkezdik nekem írni, hogy anyád és hasonlók és hát persze én tovább hergelem azzal, ha megölöm, hogy beírom, hogy "izi".
Amúgy nem kell az ilyenekkel foglalkozni, és nem csak a magyarok csinálják.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 07. 20:13:00
#
Ja és kedves Bukta, azt még hozzá tenném hogy ebben a játékban a magyarok a legszarházibbak, ha egy magyar nyer akkor "gege" "izi"(és a többi variációja) meg a folytonos "XD" meg a kis arcoskodások.

Magyarként a múltamra büszke vagyok és arra is hogy magyar vagyok, de ha meglátok egy online játékot, akkor már szégyenlem magam és a magyarásom mert a magyar játékosok 90% ugat, és becsületesen nem tud veszteni és ott jön a gáz hogy még nyerni sem.
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 07. 01:58:24
#
Ha te dominálsz a lanen akkor tudod pusholni. Ha be van pusholva, akkor el tudsz menni a lanedről segíteni más lanere. Főleg ha vérbe rakod.
Én is kapok sok béna playert. Én passzívan játszok, szóval fagyasztom a lane-t. És sokszor még így is van időm bot-ra tp-zni, majd recall végül vissza séta top-ra. És nyerünk.

Gondolom azért nem használják, mert könnyű kikerülni a spelljeit. Az ultija ellen meg ott a qss.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 15:27:01
#
1. mint mondtam 3 lane-t nem tudok megfogni egyedül, Pantheonnal akárkit meg eszek 1v1-be akárhol, sőt ha a top-ot vérbe rakom akkor utána a jungelessel együtt elverem őket mert a Q-m hatalmasat bac

2. pl. ToP-ot ha nem tolod vagy ha tolod is de általában én határozom meg mennyire tolom mert én vagyok aki dominál és lazán megtartom a minionokat egy helyben. Elég egy lila a folyó bokrába.

Most pl. egy meccsen ki crash-elt a bot-os kollégának a gépe. Előtte meg egy szoros meccset buktunk ami nem vészes. Ez nem idegesít mert mindenki igyekezett csak egy nyomi Malzahar aki egy spellel fél hp-za fél teamet :D nem értem az a champ nagyon op, nem értem miért nem használják többet.
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 14:36:29
#
1. Akkor menj olyan lane-re ahonnan tudod carryz-ni. Ha olyan profi vagy zeddel vagy lee-vel akkor pickeld azt és hozd le. Bár az hogy 2-3 meccset mentél velük az nem jelent sokat.
2. A sima ward nem látja evelynnt, csak a pink abból meg csak 1-et lehet rakni. És nem mindegy hova, mert nem tudhatod honnan jön a gank. Mert nem mindig bokorból jön, hiába wardolod.
3. Ez nem minden esetben igaz.
4. Nem hinném, hogy minden meccseden ilyen van. Ha igen akkor többen rámentek és kész. Egy shutdown sokat tud fordítani.
5. Ott akkor veled is baj, van ha félsz egy gnar-tól olyan stattal.

És tudod, az időhúzás rohadt sokat segít egy feedelt enemy ellen.
Nem tudom, milyen div-ben vagy, én b3-ba kezdtem és most s5 vagyok. Nem egyszer volt olyan, hogy a lehetetlent hoztuk vissza és nem voltunk premade.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 12:29:19
#
Bukta, hülyeséget beszélsz részben. Sokat dzsungelezek, és látom hogy az emberek síkhülyék.

1. Amit megtanultam 1,5 év dzsungel alatt, olyan lane-ra ahol a support és az ADC hp-ja is kevesebb mint az 1/3-ad az enemy supp+adc meg fullos nem szabad menni. Mert ott csak 3 killt kap az enemy.

2. A wardokat nem használják, pl. Evelynn-el lazán mögéjük megyek.

3. A hősöket nem hősökkel kell counterelni, hanem idézői képességekkel és a vehető cuccokkal

4. Aki az első 5 percbe 10 kill-t ad az enemynek avval akármilyen pro vagy te sem tudsz csinálni semmit.

5. itt van rá a példa 16/3/14-es Pantheonnal meccset buktam, mert a mid/bot/jung nem bírt el a saját lane-jével ill. a dzsungeles nem tudta kisegíteni egyiket se, én meg top-ról nem tudtam lejönni mert a Gnar ösvény párom igaz elvertem mint szódás a lovát, de csak sima alakba, Mega Gnartól féltem(bár a vége felé mikor felment a pumpa azért rájöttem hogy nagy nehezen de úgy is meg verem) és ha nem maradtam top-on akkor már a 7. percnél az inhibit betöri a gnar, mert rettentő gyorsan kiért a lane-re és rettentő gyorsan benyomta a minionokat és a tornyot is.

Ja és a Yasuo olyan nehéz mint a Zed? vagy a Lee Sin? Csak mert a Lee Sin-el az első normálom top-on carryztem, a Zed-el meg a 2. mecsemtől kiírtottam mindenkit.

Pont hogy ezek nem skilledek, Yasuo kétszer megpiszkál valakit a kardjával és lement fél hp-ja azután már tök mindegy ha eltalálja ultival ... Szóval igen a skilled champ-ek valójában a low-oknak a 6 éveseknek és a félkezű féllábú analfabétáknak a nehéz.
Rengar avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 12:09:09
#
Soraka Penta XD
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 06. 01:20:45
#
Lehet segíteni más lane-t is bár hol vagy. Ehhez viszont ismerni kell, hogy mit és hogyan kell csinálni a lane-n. Mikor pusholni és mikor fagyasztani. És, hogy ezeknek mik az előnyei, hátrányai.
Ezt most azért írom, mert gondolom arra értetted amit írtál, hogy mindenki feedel, csak ti nem.
Rengar avatar
2 éve | 2016. 03. 05. 23:12:11
#
Ja amúgy De azért ha ketten játszatok egy full team ellen az azért annyira nem jó!!
Bukta avatar
2 éve | 2016. 03. 05. 22:53:54
#
Miért a játékot kell leszólni? Vayne mindig is ilyen volt. Rohadt mobilis és true damage is van. Persze, hogy erős, hisz hipercarry. De skillt is igényel.
Yasuo megint csak nem egy könnyű champ. Csak annak látszik. És ő is mindig ilyen volt. Vannak sokkal rosszabb champek. Pl a hibridek. Yi, Jax, Xin. Ezek szinte bárkit szétszednek ha gyorsan stackelnek. De mint minden ellen ezek ellen is lehet simán nyerni. Simán le lehet győzni bárkit, bármilyen ocsmány champ, csak ésszel kell játszani.
Könnyű mást hibáztatni.
no avatar
2 éve | 2016. 03. 05. 22:13:40
#
Nekem elfutna? Minimum: 100% Ajánlott:93%
Magas (1080p)
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 03. 04. 22:20:14
#
Szia Tucsok2008! :)

Örülök, hogy itt is találkozunk! :D
Nem emlékszem teljesen a Caithlyn-es playemre, de tuti nem voltam jó, mivel távol áll ez az ADC tőlem. :/ Viszont a te Poppydra emlékszem :D, mindenki nézett, hogy ebből tuti nem lesz semmi, rossz lesz, stb, s láss csodát! :D

Nekem elegem lett a Bronze lifeból. Semmi ward, gyerekek. Semmi teamwork. Sajnos rossz az egézsz. E-pénisz a fellegekben van, as usual.
Tucsok2008 avatar
2 éve | 2016. 03. 02. 14:50:10
#
A legocsmányabb játék a világon :D Yasuo/Vayne lett az év agy nélküli champ-je... két hit és megölted a fél team-et ez Yasuo, a Vayne meg 3 lövéssel megől egy tankot is. Okádék ez a riot amit művel... gusztustalan bélférgek meg még "izi"-znek is, az anyukájuk volt izi esténként.

DonTuros, nekem már fent vagy a barát listámon :D Nem rég suppoltam neked Poppy-val te meg Caitlynel nyomattad :D
Rengar avatar
2 éve | 2016. 02. 27. 15:15:07
#
A legjobb Játék a világon!!:?:?:?:?:D
DonTuros avatar
2 éve | 2016. 02. 27. 12:54:05
#
Sziasztok! :)

Valakinek van kedve Solo Q-t nyomni velem (akár duoban, trióban, quattroban vagy pentában)?
Jelenleg Bronze II vagyok, ~3, maximum 4 hét alatt sikerült feljutnom ide Bronze IV-ből úgy, hogy csak hétvégéken tudok játszani az iskola és a kollégium miatt.
Akinek van kedve, nagyon szívesen látom a "friendlistámban"! :)
(De azért írj egy p. ü.-t :3!)
no avatar
2 éve | 2016. 02. 17. 20:41:15
#
Min 96 Max 55 Alacsony 1080p Menne? :/