Menu
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. október 21. (PC)
Gépigény: Átlagos (42/76)
Népszerűség: 8# ■
Értékelések: Pozitív (8.8)
Műfaj: FPS
Fejlesztő: DICE
Kiadó: Electronic Arts
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
AMD FX-6350 / Core i5 6600K
CPU:
AMD FX 8350 Wraith / Intel Core i7 4790 or equivalent
RAM:
8GB RAM
RAM:
16GB RAM
GPU:
AMD Radeon HD 7850 2GB / nVidia GeForce GTX 660 2GB
GPU:
AMD Radeon™ RX 480 4GB / NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
DX:
11.0 Compatible video card or equivalent
DX:
11.1 Compatible video card or equivalent
OS:
64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10 http://gepigeny.hu/
OS:
64-bit Windows 10 or later
Tárhely:
50GB
Tárhely:
50GB
Hálózat:
512 KBPS or faster Internet connection
Hálózat:
512 KBPS or faster Internet connection
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Videók:
Battlefield 1 - Apocalypse TrailerBattlefield 1 - Turning Tides: North Sea TrailerBattlefield 1 - Turning Tides TeaserBattlefield 1 - Revolution Trailer
Hasonló játékok:
Call of Duty: Black Ops IIITitanfall 2Star CitizenZula - Europe
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5043
CuRi avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 10:33:10
#
Verdun, igen játszottam vele, sőt meg is van, mert azthiszem volt rá kuponom Steamen, és megvettem, de sajnos az a játék még nagyon béta. Bár az igaz, hogy van benne potenciál, és nem lesz egy rossz játék. Viszont a BF1 és a Verdun korántsem egy kategória, szinte csak a feldolgozott téma közös bennük.
matipeti avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 10:15:00
#
Nem szeretnék belekeveredni a kultúrált vitátokba , de szerintem CuRi , neked van igazad. Teljes mértékben. Viszont azt szeretném cáfolni , hogy első Vh.-s játék nem igazán van. De igenis is van csak nem olyan ismert mint a CoD. Belinkelem , hátha valakit érdekel , Verdun a neve a játéknak http://store.stea…=hungarian :). Én nekem megvan ez a játék és ha a kisebb hibák (pl. grafikai bug ) mellett elnézek szerintem jó kis játék;)
zsolo avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 09:40:50
#
nyílt béta mikor lesz amúgy? tudja valaki?
FrostnovaZ avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 09:09:54
#
Ilyen alapon a Bf1 és a bf1942 között sincs különbség. "Ugyan az a játékmenet" (Nagy pályán 2 csapat foglal bázisokat, vannak tankok, repülők meg mindenféle jármű, és vannak Class-ok). És ettől Battlefield a Battlefield. A fanoknak az volt a kívánsága hogy valami "igazi" csatát éljenek át, erre tessék, megkapjuk a történelem egyik legvéresebb háborúját. Szerintem az emberek többsége azt kapta amit várt, de hát nem lehet mindig minden jó mindenkinek.

Amúgy maga ez az EA Play eléggé egy bullshit volt, a Bf1-en kívül nem láttunk semmi gameplayt (csak ilyen összeollózott gameplay footage-t), és egy rohadt dátumot sem mondtak sehol (legalább egy évet mondtak volna)
zsolo avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 08:40:41
#
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 00:29:15
#
Egyik kutya másik eb...
A CoD is már unalmas meg a bf is. Ezért vártam a bf-től valami újat ami nem a jól megszokott sémát és játékmódokat vezeti fel hanem valami frisset pörgőset amitől újra élvezet lenne játszani. Az új fegyók és mapok egy darabig szórakoztatóak lesznek de utána ugyan úgy szürke és monoton lesz mint a bf4. :/
A 2 kezemet összetettem mikor megláttam, hogy a CoD AW-ba is jött egy dlc amiben 2.vh-s fegyók vannak. Hát olyan jó szórakozás volt egy m1 garand-al vagy egy mp40-el menni a modern korban, hogy el sem tudom mondani.
Én valami ilyesmit reméltem a BF1-től is. :/
De ez majd akkor derül ki ha saját magam próbálom ki.
Sajnos a BO3 és az idei CoD is csalódás számomra így már csak erre számítottam...
Bukta avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 00:20:12
#
A gta az sokkal messzebb van mindkettőtől mind a cod és a bf közti különbség. Még jó, hogy nem egy age of empiret hoztál fel példának.
Mit csinál ugyan úgy az EA?
A cod meg nem a 2. résztől nem változott semmit. Hanem kb a 6. rész óta. Codot évente is adnak ki, míg bf-et 2 évente. És ez rohadtul nem mindegy.
Én bevallom nem játszottam sokat egyik játékkal sem, de látom, hogy a cod az sokkal pörgősebb, gyorsabb játékmenet, embert irányítasz amivel lehet tudnod kell falon futni de ennyi. És én elhiszem ha az emberek, már szidják, mert minden évben ugyan ez a menet.
Bf lassabb, nagyobb a map(ez nem mindig jó), több féle járművet kell irányítani, ami nem megy elsőre szóval azért kell vele foglalkoznod, a golyók se egyenesen haladnak szóval ezzel is tudni kell bánni és ők 2 évente adnak ki egy új részt, szóval időt hagynak neki. Meg a cod az már látszik hogy esport irányba megy, de szerintem ott se nagyon remekel
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 13. 00:02:33
#
Látom neked el lehet adni bármit. :D
" Én azt mondtam, hogy a BF az ettől a játékmenettől BF, és hogy semmi okuk nincs a változtatásra, mert az már nem BF lenne, és hogy nem egy új címet ígértek a játékosoknak, hanem Battlefieldet"
Szerinted ez mentség?
Régen nem ilyen volt a bf 1942/43/BF1,BF2
Akkor a BF3/4/Hardline/BF1 már nem is bf?
Amúgy milyen játékmenet ami jellemző a bf-re szerinted?
Egyébként ott álltál az első sorban mikor a CoD-ot szidtad mert évről évre ugyan azt adják ki és nem változott évek óta semmit. Na ha ott változtatnának akkor szerinted az nem lenne CoD pedig álíltásod szerint CoD 2 óta tolod elég sokat viszont azóta nem változott semmit akkor mi a baj?
Elmondom: Most, hogy kiderült, hogy az EA is ezt csinálja a BF-el így már nincs probléma.
Meg erre hivatkozol, hogy "Mindenki 1. világáhborút akar" Például én nem...Sőt a GTA 5 sem követte az állítólagos brand-et és még is egész jó eladásokkal büszkélkedik.
Bukta avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:49:24
#
Ekkora hype után, ha a ubisoft-ba kötnél bele, ott még TALÁN azt mondom, hogy megértem a leszólást.
De én az EA-t nem így ismerem, hogy agyon hypolják a játékaikat és egy rakat trágyát dobnak ki.
Én most megnéztem live-ba mind a 3 meccset nagyon tetszett az egész és még ki is hültem, hogy mennyire jó. Olyan szintet hoztak egy Pre-alpha játékban, hogy engem teljesen lenyűgöztek. A trailerekről meg ne is beszéljünk. Rég láttam ilyen jó előzeteseket.

Viszont magától a rendezvénytől többet vártam. Minimum még egy ME gameplay-t.

Spoiler!
Most miért törölted a kommentet?
CuRi avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:48:53
#
Ki beszélt új játékmenetről? Én azt mondtam, hogy a BF az ettől a játékmenettől BF, és hogy semmi okuk nincs a változtatásra, mert az már nem BF lenne, és hogy nem egy új címet ígértek a játékosoknak, hanem Battlefieldet. Szövegértelmezés is megy látom... De az értelmezési problémáid miatt felteszem megint a kérdést! Mert ez nem volt válasz, hogy te többet vártál! Ha már vitát kezdeményezel legalább legyenek érveid, ne csak fröcsögj! Na szóval, te mit vártál a játéktól? Mert az emberek többsége megkapta: egy első világháborús, látványos Battlefield-et. Még csak nem is akart többnek látszani a játék mint ami.
Bukta avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:48:26
#
Ekkora hype után, ha a ubisoft-ba kötnél bele, ott még TALÁN azt mondom, hogy megértem a leszólást.
De én az EA-t nem így ismerem, hogy agyon hypolják a játékaikat és egy rakat trágyát dobnak ki.
Én most megnéztem live-ba mind a 3 meccset nagyon tetszett az egész és még ki is hültem, hogy mennyire jó. Olyan szintet hoztak egy Pre-alpha játékban, hogy engem teljesen lenyűgöztek. A trailerekről meg ne is beszéljünk. Rég láttam ilyen jó előzeteseket.
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:43:10
#
Sok pénzt minél kevesebb befektetéssel.
Amint megláttam a videót úgy éreztem, hogy ezt láttam már valahol és ez nem véletlen és nem hiszem, hogy én vagyok így egyedül.
Félre értés ne essék nem azt mondom, hogy sz*r a játék csak többet vártam ekkora hype után...
Arra jó lesz, hogy akciósan 5-6k körül megvegyük haverokkal és elbohóckodjunk pár órát.
Pont mint a Hardlinet.
Bukta avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:37:44
#
És akkor mi van ha ráépítették? Én pl Star Wars-t nem is láttam benne. Ez egy olyan bf ami bf. Ez ilyen.
"Pár fegyvertől nem változik meg semmi". Könyörgöm. Mit kellett volna csinálniuk, hogy változzon valami. Szerintem megtették azt, hogy elég sok minden változzon.

"Pénz beszél, kutya ugat"
Ezzel a dumával csak az a baj, hogy mi látjuk így. A cégeknek persze, hogy az a lényeg, hogy sok pénzt hozzon. Ez egy olyan szempont amibe mindkét fél más lát.
zsolo avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:27:47
#
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:24:12
#
Sajnos ilyen a biznisz.
"Pénz beszél kutya ugat"
Ez okozza a CoD,BF és az NFS vesztét is sajnos...
Szerinted mi van benne amit ne lehetett volna dlc-ben kiadni? Jobb grafika?
BFBC2 Vietnám? Ismerős?
A teljesen más játékmenetet meg hagyjuk már..Láttad te a multi videót? Pár fegyvertől nem változik meg semmi. Ugyan az mint a bf3,bf4 vagy akár a Star Wars.
Én személy szerint többet vártam. nehezen álltam át a bf3-ról 4-re későőbb Hardline-ra. Most sem igazán győzött meg. A karrierben bízom mert szerintem abban lesznek jó kis jelenetek.
Bukta:Hoznak át dolgokat? Ráépítették az előző játékaikra. Ezt csak a vak nem látja.
CuRi avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:22:55
#
bassus16

Inkább úgy kéne fogalmazni, hogy egy első világháborús játék BF játékmenettel, ami a szórakoztatás miatt felhagyott a realisztikussággal. Ebben viszont semmi rossz nincs. Tudtommal Battlefieldet ígértek, nem egy másik címet, amely teljesen más tulajdonsággal, teljesen más játékmenettel bír. A BF az ettől a játékmenettől BF. Ebbe a legnagyobb baromság belekötni. De érdekelne, hogy te mit vártál egész pontosan? Még csak azt sem lehet mondani, hogy nem fektettek bele energiát... sőt az EA-nél legalább próbáltak újítani, és be merték vállalni a rizikót, ellentétben a másik franchise-al.
Bukta avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:22:36
#
Van mire beszólnod? Ez most komoly? XD
Egy Pre-Alpha játékról beszélsz. Közel sincs kész az egész, tele van buggal, animációkon is lehet mit javítani és hidd el az EA képes a grafikán is húzni. Ennyit a változásról. És az miért baj, ha az előző játékaikból hoznak át dolgokat?Ha így vesszük akkor minek van minden részben lőfegyver?
PC GAMER avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:17:29
#
A tükörképed lehet az avatárod...XD
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:03:48
#
Mentegesd csak magad. :)
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:00:23
#
:"D
Szerinted mit fognak változtatni megjelenésig? Ettől csak csúnyább lehet.
Maga a mozgás az interakciók egy az egyben bf4.
És a léghajó is ugyan az mint bf4-ben a nagy repülő.
Grafika színtiszta Battlefront valamivel talán jobb.
Amúgy meg ne legyél ideges. Látom te se erre számítottál.
Most, hogy jön ide a CoD?
no avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 23:00:01
#
nézi valaki a live-ot?:D
TheNewUser avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 22:58:53
#
mert a codok? :D ennyi erővel az üsszes cod az mw 1. része óta a ghostig ugyanaz? ez baromság...
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 22:54:25
#
:)
Nyilván te is látod, hogy van miért.
Neked mi a véleményed róla?
bassus16 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 22:45:33
#
Aki nem látta volna a multi gameplayt.
Star Wars grafika bf4-es játékmenettel első világháborús skinekkel. :"D
Erre várt mindenki ugye?
zsolo avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 22:10:59
#


brutális lesz!
Nem01 avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 17:22:55
#
Core i5-6600 3.3GHz
GeForce GTX 970 4GB
16 GB ram
DedSec - PC avatar
1 éve | 2016. 06. 12. 15:29:21
#
Csak nekem hajaz a trailer eleje a Forest-hez, ugye amikor felkelsz a repülőn? :D
TheNewUser avatar
1 éve | 2016. 06. 11. 23:47:55
#
Nagyon remélem h. el fog futni.. csak ez miatt újítottam videókártyát :D (y) optimalizálás pls :$
trecko avatar
1 éve | 2016. 06. 11. 20:59:49
#
no avatar
1 éve | 2016. 06. 11. 15:32:32
#
gamer0308: nem azért de az egy kamu trailer, a leírásban is leírja hogy csak egy fan made trailer,
mellesleg ha lelassítod 0,25re akkor az elejétől nézve láthatod hogy a keze önállóan mozog+ a ló úgy mozog hogy még le se ér a lába. :D
no avatar
1 éve | 2016. 06. 11. 12:00:50
#
Milyen lesz a grafikája? Fel fog érni a Witcher 3-éval?
gamer0308 avatar
1 éve | 2016. 06. 10. 17:29:42
#
Na Srácok, kit érdekel egy Battlefield 1-es Gameplay? :D
Aki teheti az 4K-ban nézze! :)
Pufujka avatar
1 éve | 2016. 06. 10. 10:44:51
#
pbs.twimg.com/media/CkWkkWZUkAAI08j.jpg
no avatar
1 éve | 2016. 06. 09. 19:54:57
#
remélem értelmes kampány lesz alatta mondjuk erre nem sok esélyt látok de azért reménykedek...
AlyesRock avatar
1 éve | 2016. 06. 09. 12:10:01
#
no avatar
1 éve | 2016. 06. 08. 19:24:54
#
Már nagyon várom szerintem nagyon jó hogy 1.világháborús témát választottak!;)
Pufujka avatar
1 éve | 2016. 06. 07. 09:42:11
#
Battlefield 1 Gameplay Teaser Trailer EA PLAY E3 2016

https://youtu.be/…
Kaneki_Ken avatar
1 éve | 2016. 06. 06. 19:49:58
#
1.világháború :)
BulleTPC avatar
1 éve | 2016. 06. 06. 19:47:41
#
Ez most akkor végülis milyen témájó lesz?
no avatar
1 éve | 2016. 06. 06. 18:29:12
#
a frostbite engine jóféle nem lesz vele gond...
benyafradi avatar
1 éve | 2016. 06. 06. 17:31:37
#
remélem a gépigény baráti lesz, szeretnék vele játszani! :D
ZackyFPS avatar
1 éve | 2016. 06. 05. 18:46:37
#
Fú de Várós GAME
Sypush0042 avatar
1 éve | 2016. 06. 05. 15:02:57
#
Remélem a gépemen el fogok jutni ezzel a játékkal a menüig! XD
BulleTPC avatar
1 éve | 2016. 06. 03. 04:21:48
#
Battlefield EGY! Bekakkantok ... :D HOL VAN A BAD CÖMPANI HÁRMOMAM? ---Nyugi csak off, de azért tényleg jó lenne ha valami klasszikust, a valaha készült legjobb bf-et folytatnák/fejlesztenék :)
Lyryan avatar
1 éve | 2016. 05. 31. 09:18:56
#
Felkeltette az érdeklődésem :)
Jani35 avatar
1 éve | 2016. 05. 28. 13:21:04
#
Ennek is kell majd 2 év mire játszható lesz (40GB patch) LUL
Davee8989 avatar
1 éve | 2016. 05. 28. 12:23:05
#
Remélem hasítani fog azért:D vgat nem cserélek egy darabig fix:D
santakigyo avatar
1 éve | 2016. 05. 28. 12:07:25
#
Hivatalosan nagyobb lesz a gépigény biztos.Már csak azért mert egy év eltelt és muszáj az új kártyákat is eladni a kockáknak akiknek pénzük van de eszük nincs.
SMGAsus avatar
1 éve | 2016. 05. 26. 10:28:55
#
Szerintem lesz olyan gépigénye, mint a SW: Battlefrontnak ;)
Hiroshi_Ayugai avatar
1 éve | 2016. 05. 23. 10:08:58
#
Érdekes, kíváncsi leszek milyen lesz, bár az első hullámban kicsit becsömörlöttem a világháborús témáktól.